Великденски успехи на путлеризма в Украйна

 

 

 

 

 

 

Успехите на най-големия русофоб историята на московията се множат. След като сплоти украйнската нация чрез отричането на нейната идентичност и право на независимост Путлер дубли своя с(ъ)ветски успех и на религиозния фронт в Украйна.

За пръв път от 300 години в Успенския храм в киевската Лавра на този Великден беше отслужена служба на украински език. Епохално освободително от рашисткото влияние постижение на Путлер!

 

 

 

 

 

Великденски служби на украински език се състояха навсякъде в свободните от рашистката окупации части на страната.

В Одеса благословия раздаваше  православен свещеник, оцелял в рашистки плен. Към “Христос воскресе” той огласи и следната прогноза “ И Украйна ще възкръсне”!

 

 

 

 

А в рашистан по същото време…

Там митрополит Вениамин (Пушкар) успокояване множеството със следните слова:

“ Не изпадайте в униние, братя и сестри, синове и дъщери руски! В своята история Русия винаги е вървяла от страдание към страдание. Кога в Русия е имало хубави времена?”.

Два свята, единият възкръсва, а другият-както винаги има да страда.

7 мнения за “Великденски успехи на путлеризма в Украйна”

 1. Който иска да научи повече за истинското лице на руските червени бандити и техните български проститутки, да прочете книгата за Дядо Влайчо Феноменът от Коньово. Трето издание. Автор Добри Петров Давчев 2021г. Там чета следното на стр.242 : Людмила Живкова преди да почине казва на Никита Толубеев и Константин Черненко, “България не е част от културата на Русия! Вие не сте комунисти а партийци. СССР е нецивилизована страна.
  Нейната среща със Джими Картър през 1981г. подписва смъртната и присъда.

 2. “Звук на въздушна аларма” (Вiдбiй повітряної тривоги). Така го превежда google първата карикатура. 🙂

  За Путлер важи с особена сила бг поговорка: това сам каквото си направиш, никой не може да ти направи.

  Христос Воскресе!

 3. Към Иван Терзийски:

  За мен силата на картинката е във визията, която превръща пещерата, в която е положен Христос, в бомбоубежище.

 4. @Иво Инджев

  Безусловно, много силно послание е първата картинка. За мръсника путлер няма нищо свято. Вижте какво е наделал навръх Пасха:

  https://youtu.be/bfw3lbxDPRc?t=79

 5. Христос возкресе, Стопанино и драги съфорумци!

  Ма московитските под.логи не свършват и в Бундес рЭспубликата. Анджи мЭркель получава Федералният кръст за заслуги (Verdienstorden der Bundesrepublik Deutschland или Großkreuz in besonderer Ausführung 1st class). Досега отличието е дадено само на двама канцлери – Конрад Аденауер и Хелмут Кол. Дори известните с политкоректността си DW и DPA изразиха предпазливо учудване достойна ли е “анджи”.

  Що не вземат да го връчат и на путю – той познавач на немската култура, ценител на немската кухня, “приятел” на Германия, па и шпреха Дойч, верно с КГБ-акцент, ма се търпи…

  Потрес!…

 6. – руски окупатор разказва, че изпълняват заповеди да избиват деца, жени, всички:”… веднага, просто стреляй,*****. Аз съм готов, но аз, честно съм *****. Обясниха ни всичко на 14, 18, момиче, ***** …” ТУК https://www.youtube.com/watch?v=39DB6UMlk_M
  – в момента разследват над 34 000 военни престъпления

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.