Хранете се като Путин, за да изглеждате страхотно като него, зове рашисткият “Труд”

“Струва си да заемем неговите принципи по отношение на здравословното балансирано хранене, защото резултатът, както се казва, е очевиден. Президентът на Русия изглежда страхотно и човек може да завиди на здравето и енергията му”.

Това цитатче от рашисткия вестник “Труд” е всичко, което ви трябва да знаете защо трябва да харесвате обвинения в Хага като военнопрестъпник Путлер- не само заради прекрасните му ( съдебни и извънсъдебни) дела спрямо собствените му поданици и тяхното продължение чрез ракети, бомби и прочее проявления на братската му политика в Украйна.

Просто Путин (им) изглежда страхотно!

Рашисткото обяснение за това заключение е резултат от хвалебствена статия за начина му на хранене, достоен за подражание за всеки пенсионер в собствената му империя, където възрастните хора безропотно понесоха повишаването на пенсионната възраст с явната надежда от страна на държавата да пукнат преди бюджетът да се охарчи за тяхната издръжка.

Да се храниш като президент: Какво яде Владимир Путин”

Автор: Румяна Генадиева

Лайфстайл

23:00

18.09.2022

Няма да давам линк към статията. Това би било все едно да копирам менюто на супер луксозен ресторант и да го препоръчвам на хора, които ( и у нас) едва свързват двата края. Може да колабират от шокиращите препоръки как да изглеждат и те страхотно. Не пожелавам инфаркти и инсулти дори на болните от рашизъм между тях.

Нахалната путлеристка пропаганда на фона на огромното възмущение в цял свят от престъпленията на най-големия злодей на нашето време, който заплашва всички с ядрена война, е готова на всичко, за да обслужи култа към злодея. И е с продължение. 

Появи се повторение на онази статия в рашисткия “Труд” от септември миналата година ( когато руските фашисти отстъпваха навсякъде на фронта в Украйна- конкретно по онова време от в Харковска област, а след това и от Херсон, единствената им голяма градска плячка). 

Сега всички са затаили дъх и очакват украинската пролетна контраофанзива. В този Великденски момент се появява писана под индиго втора подобна статия в същия “Труд”: със същото авторство, със същата снимка на здравословно хранещия се Путлер и същото преклонение пред злодея. 

Разликата е, че този път акцентът е върху “тънката гастрономическа дипломация” на хитрия вожд. Например похапва омари и прочее лакомства, когато пътува ( често, според авторката). Добрият злодей просто не искал да обиди домакините. И почти не пие алкохол, многократно подчертава авторката относно навиците на царя на печално известните като заклети пияници негови поданици.

“Путин води тънка дипломация с вилица и лъжица”

Автор: Румяна Генадиева

Лайфстайл

22:30

17.04.2023

Въпрос на “вкус” е желаещите да изпишат заглавията на двете статии и да ги прочетат в мрежата, ако искат да се възхитят на здравословния живот на Путлер, който иначе е лично виновен за лишаването от живот на стотици хиляди украинци и свои поданици.

От гледна точка на елементарната човещина Путлер изглежда не страхотно, а страховито в страните и сред обществата, за които съчувствието към неговите жертви го откроява в техните очи като масов убиец и военнопрестъпник, за когото няма и няма да има прошка.

Мога да илюстрирам с безбройни колажи как виждат образа му  на кървав диктатор водещи медии в света, но ще се огранича с няколко илюстрации как изглежда Путлер през годините-без намеса в снимките.

  ОЩЕ ПО ТЕМАТА ЗА БЛЪСКОВИЯ “ТРУД

14 мнения за “Хранете се като Путин, за да изглеждате страхотно като него, зове рашисткият “Труд””

 1. Арестуваният в русия кореспондент на Wall Street Journal, Еван Гершкович:
  – Мамо, за добро или за лошо, готвенето ти ме подготви добре за затворническата храна. За закуска ни дават топла пшенична каша, или овесени ядки, с което ми изникват спомени за детството.Искам да кажа, че не губя надежда.Чета.Тренирам.И се опитвам да пиша …
  – на продължителна съдебна диета’хуйло’
  https://www.wsj.com/articles/jailed-wsj-reporter-in-letter-home-says-he-is-not-losing-hope-4cbbd1af?mod=evan_gershkovich_lead_pos2

 2. Да, хранете се като Путлер, за да изглеждате “страхотно” (по- висок дори без токчета и с по-кръгла глава) както изглежда двойника му (някой от двойниците му, де! 🙂 А нашите пенсионери, набори на джуджето, изглеждат зле. Кой им е виновен, че си нямат двойници!

 3. Джуджето е зловещ бяс, изпратен на земята да запали ядрена война но тъмните така и не разбраха, че Вселената е създадена от Великите Бели Мъдреци и тя се подчинява само на тях. Тъмните са само нейни обитатели. Техния план беше разбит. Жалко, че малкия човек не може да го види това как стана. Господ бди над своите деца денонощно. Един ден, Господ ще дойде и ще преброи своите агнета а вълците (с кръстове или без) ще предаде на съд и смърт. Един ДС идиот онзи ден ме попита, “Колко да дам, за да ми прости Свещеника греховете”. Казах му, ти не знаеш ли, че билет за Божието Царство не се купува. Ако искаш да се спасиш, трябва да платиш със Вяра, с добри дела и чисти помисли, след това Господ Спасител, според своята воля ще реши. Точка.

 4. Не е изненада,че Путлер се храни страхотно,за което възторжено съобщава “Труд”. Така,след като е изгълтал русията,той се е запътил да излапа Украйна,, Европа и целия Свят дори. Без Китай разбира се. С него ше се надяждат по-късно.
  Новина ще бъде,ако “Труд” ни разкаже как се храни обикновения руснак,бил той дори обожател на бащицата хранещ се страхотно. Да съобщи също как се хранят измениците на този бащица по лагери и затвори. Храни ли се въобще Навални и ако му предлагат храна ,какви подправки слагат в нея?
  Както винаги “Труд” си поддбира и сега удобните гледни точки,така че надежда всяка оставете.

 5. Припомням, че и друг фюрер се е хранил “здравоСЛОВНО” в Третия райх!!!
  Хитлер е бил много “здрав” в “словата” си! За разлика от кагебистката альфа-сАбака(фюрерь) на путлеристкият ТретиЙ кРИМь ! Путлер не може да свърже дори една логическа мисъл , макар да “управлява” два пъти по-дълго от своят диктаторски геноссе Хитлер!
  Хитлер е направил стотици по-дълги и здрави аутобани, а туПин – нищо!
  Та припомням че Хитлер също е бил “вегетарианец” в вълча нацистка “кожа”, също “тревопасното” кагебистко джудже от Санкть Ленинградь, оди на хуйло си, Хуйло!
  Та такива са приликите и разликите между хитлеристите и хуйлотлеристите, които съвсем не са в полза на кагебисткият блядь!
  Още повече, по времето на Хитлер е имало голяма изолация на Третия райх, след Версайския договор! А туПин имаше огромни монополни пазари във “вражеския” Запад, през последните 25 години, и десетки трилиони от тях! И още преди това от западните помощи по времето на рухването на СССРь , при Горбачов и Ельцин!
  А пък самите тръбопроводи бяха започнати още от Хрушчов, Брежнев и другите!
  И туПинь постави край на всичко това!
  А дали Хитлер щеше да го направи , а ? Едва ли! Все пак Хитлер е бил “антисистемен” диктатор, който почти никога не е бил част от казионната система! А туПинь е точно обратното, той винаги е бил част от “системата” , казионен шут, монтиран начело на кагебистката казионна и бандитска СИСТЕМА в Хуйлостань!
  Оди на хуйло си , Хуйло!

 6. П.П. “Забравих” да “пожелая” на бай петЮ СопольскиЙ да продължава да препечатва платената му рублоядска “ЗДРАВОсловьная” пропаГАДная “диета” от сводниците му в Кремль!
  Оди на хуйло си, заедно с твоят “журналистическиЙ” шутьналистическиЙ парцаль – “сАпольская трудАвая правда” !

 7. – кремъл е като многоръкия Шива и всеки Шива иска да яде.. много добре се храни.. там изобщо са на кремълска диета …
  – за тайните на режима на хуйло

 8. Защо ли “Румяна Генадиева” ми звучи като псевдоним на редакцията на “труд”?!?!
  Има ли такава буля в правния мир??
  Ха дано, но – надали! – както казАла Айшето тогава….

 9. Към Boris Petrov:

  Аааа, “има такава”.
  Според снимката в търсачката излиза…Памела Андерсън.
  Порно.
  Редкият случай, когато порно звезда се срамува от от себе си, май.

 10. И от мен 2 копейки за буля румяна гЭнадиевна – печен кадър на петя саполят е трудовачката. Ето някои нейни заглавия сал от таз година: “Защо Сибир ще стане най-доброто място за живот”(!?!); “Войници се наливат с водка и се дрогират”(тук се сетих за пияните от кока-кола американци във Виетнам); “Ужасни пророчества за гибелта на Америка”; “Западът санкционира Русия още от времето на Иван Грозни”;”Украйна продава на черния пазар оръжията, които получава от Запада”. И пр., и пр., и пр.

  Инак путю високия ток е воистина тънък дипломат на лъжицата, паницата и чашката. Сам папка отбрани гостби с тънки вина, а на пушечното месо в Украйна праща икона с образа СИ в торбичка с надпис: “За молитва”, кутия с логото на “Единна Русия”, бутилка светена вода, пакет пластмасови чаши, овесени ядки. Това според focus.ua. Отивам да си мия ръцете…

 11. По този повод се сетих за един стар румънски виц. Вероятно повечето от читателите го знаят, но го припомням за по-младите:

  “Водещ по радио “Букурещ” в делнично утро през 1986 година:
  – Добро утро, драги слушатели, часът е шест. Другарят Чаушеску става от сън, време е да станем и ние!
  След 5 минути:
  – Драги слушатели, часът е шест и пет. Другарят Чаушеску прави утринна гимнастика за тонус. Да направим и ние няколко упражнения!
  След 10 минути:
  – Драги слушатели, часът е шест и четвърт. Другарят Чаушеску влиза в банята, за да направи сутрешния си тоалет. Да го направим и ние!
  След 15 минути:
  – Драги слушатели, часът е шест и половина. Другарят Чаушеску сяда да закусва, а ние да послушаме забавна музика!”.

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.