Долните писания съдържат често пъти най-достоверните доказателства за задните мисли да онези, които се пъчат да бъдат отпред или на другите, които стоят зад тях

 

Напълно разбирам гнусливите хора, които си спестяват ползването на кафяви т.н. медии. Ни най-малко не споря с тяхното право да не си причиняват това, което на мен ми се налага…

Ако не четях кафявите нямаше да научавам какво мислят червените и червивите с мръсни пари кукловоди на рашисткия театър в България.

  Можех и аз да подминавам кафявите субстанции, които се разпознават по съответната миризма отдалеч. Но съм си избрал професия, която изисква да съм осведомен, за да мога да коментирам фактите. Няма по верен източник на информация за помислите, намеренията, щенията и въжделенията на споменатите по-горе от близките до тях т.н. медии.

Щях ли да науча изпреварващо какво му се върти в главата на гл.прокурор Иван Гешев, ако неговият медиен рупор ПИК не ме беше осведомил изпреварващо, че той ще поиска да бъде свален имунитетът на неговия критик от ПП Радостин Василев?  Рупорът на Гешев и този път не ме подведе.  Винаги знае какво се кани да прави Гешев и се хвали със своята осведоменост.

Щях ли да науча с какво се храни Путлер, за да изглежда “страхотно” и колко много   не пие алкохол, ако проявявах гнусливост и не посещавах сайта на “Труд”?

Щях ли да получа потвърждение на своето обосновано предположение, че Митрофанова би гласувала за копейкин, ако не бях запушил ноздри и изгледал интервюто й с Карбовски, в което тя чистосърдечно разкрива кремълската обич спрямо партията на копейкин и го хвали, че крие своята реципрочност ( демек е много хитър)? И щях ли да получа от същия източник поредното потвърждение от първа ръка, че тя е абсолютно невежа, говорейки за нашата дружба от хилядолетия ( при положение, че Русия съществува с това название като държава от 1722 г., а като Московия от някой друг век по-рано)?  

 

 

 

 

Щях ли да знам, че съм “подчовек” ( “untermensh”) за копейкин и така да се убедя във фашисткия му начин на мислене, ако не следях писанията му в мрежата през годините? И ако не следях многобройните му лъжи в безбройните му интервюта едва ли щях да го определя като най-лъжливия днешен български политикан ( класиран на първо място по този показател и от други, които следят напоследък изявите му).

Щях ли да се подпиша под твърдението си, че Николай Игнатиев е презирал “православните славяни” заради техния порив към свобода ( на която той е яростен противник) и е гузен за ролята си в обесването на Левски, ако не си бях направил труда да издиря (след месеци търсене) и прочета внимателно излиянията му на цели 846 страници ( с убийствено за очите дребен шрифт) “ Н.П. Игнатиев. Записки (1875-1878)”, издадена през 1986 г. в София? Щях ли да се ангажирам с откритието, че в тези записки  българомразецът не споменава нито веднъж Апостола и съдебното дело срещу него, което той не само ( доказано с документи) е следил, но и насочвал “ в правилната посока”, както сам се изразява в писмо до Санкт Петербург, предназначено само за очите на имперското му началство? За да се ангажираш с констатацията какво НЕ се споменава на цели 846 страници трябва наистина да си ги прочел под лупа, за да не даваш повод после да бъдеш бламиран. Усилието беше твърде трудоемко и неприятно, но си заслужаваше.

Мога да дам още примери, но и горните са достатъчно, за да обобщя, че долните писания съдържат често пъти най-достоверните доказателства за задните мисли да онези, които се пъчат да бъдат отпред или на другите, които стоят зад тях. 

 

13 мнения за “Долните писания съдържат често пъти най-достоверните доказателства за задните мисли да онези, които се пъчат да бъдат отпред или на другите, които стоят зад тях”

 1. Много хора благодарихме и поздравихме Мартин. Смел човек.

 2. За тази нездравословна (и за тялото, и за духа) дейност би трябвало “кафявите” издания да осигуряват на самонаказващите се читатели поне по една кофичка кисело мляко, както даваха на печатарите, на работниците в химическото чистене и други високорискови дейности 🙂

 3. Разбира се, че геЙшевь не може и да издаде дори и един от нечленоразделните си инфантилни звуци без позволението на многобройните си ТЪПькачи! Той няма да обвини бокоТИКВАТА нито за кюлчетата, нито за папките, нито за чекмеджетата, нито за Мата Хари, нито за половината асфалт, нито за тангентната, нито за чувалите от Хемус, нито за саковете от Черепа, нито за десетките милиарди от Турски поток , Белене, Лукойл, “санирането” …..! НЕ! МутромилЮЮЮционерската проZZт(итутк)а геЙшевь няма да попита своят сводник бокоТИКВАТА дали е събрал вече дребни пароли за директна магистрала от сАфия до Барцелона , до хасиендата на барцелонската Мата Хари !
  Нито пък геЙшевь няма да обвини своите ТЪПькачи- дИбильян прасееФскиЙ и цацовь за десетките милиарди откраднати от тях от КТБ, Булгартабак , БТК и контрабандата за ИДИЛь!
  ПроZZт(итутк)ата геЙшевь не обвинява и своят “масонски” “зидарски” ТЪПькачь геЙрговь за милиардите от Пловдивския панаир и варненската дупка.
  Той обслужва своите ТЪПькачи , против ППДБ, ИВАНЧЕВА, Прокопиев, Трайков и други “престъпници” , посочени от мафиотско-олигархично-“масонските” му ченгесарско-мутромилЮЮЮционерски паразитни сводници, които ограбиха трилиони от данъците на българите. И затова Магнитски вече започна да санкционира директно ТЪПькачите му, а скоро ще му връчи и директен Магнитски картон и на него , за да оди при донь байХУЙаньЮ БанкянскиЙ и бай дИбильянЮ прасееФскиЙ, оди на хуйло си!

  А и пасоль-губернатора мУтрофановНаЯ директо посочи , че се меси във вътрешните работи на задунайската си губерния. Което изисква да и се даде еднооосочен билет за Московията с директна нон-грата, и черен печат доживот. Още “партията” на рублоядът ()ОЛЕН ()ИДЕРовь беше създадена с путлерастки рубеви “субсидии” по времето на агенть Кобургь. Сега го замества копейковият паразит от иZZраждане, финансиран от пасоль-губернатора си мУтрофановНаЯ! Която е гласувала на последните “избори” за кУпейкинь, въпреки че уж е нямала балхарски пасспорть, благодарение на своят подчинен “масонски” “зидарь” – геЙрговь, който е заповядал на “масонските” си чираци – геЙшевь и реZZиЛдентът лумПен гадень да фалшифицират “изборите” и да монтират “изборни” секции и урни в пасоль-губернаторнаторството на Драгань Цанковь, за да могат всички чекисти да гласуват за техният марионетен платен колаборационисть – кУпейкинь! Одите на хуйло си!
  Даже служебният гълъбарник може да е открил “изборни” секции и урни за своите гасудари в чекистката база Камчия, а и в близкият чекистко-фатмашки бастион Санкть Сталиньградь, който е родният городь на кУпейкинь! Оди на хуйло си!

 4. Преглеждането на кафявите наистина дава един добър имунитет. Стига да се чете с мислене а не с емоции. Каквато е целта на кафевичките.
  https://www.youtube.com/watch?v=XEB7qddsP4k
  Който има къса памет, дружи с московитите.

 5. П.П. Извинявам се , но андроида пак ме е “коригирал” , и е променил смисъла на написаното. Затова в предишния ми коментар да се чете:
  ……………
  МутромилЮЮЮционерската проZZт(итутк)а геЙшевь няма да попита своят сводник бокоТИКВАТА дали е събрал вече дребни “парици” за построяването директна магистрала от сАфия(Банкя) до Барцелона , и до хасиендата на барцелонската Мата Хари !
  ……………………….

  А за мУтрофановНаЯ добавям , че тя си “избра” не само кУпейкинь, но и фатмашкото зИльоно човече -реZZиЛдентът лумПень гадень, за втория му “мандат”!
  И затова пасоль-губернатора мУтрофановНаЯ посещава постоянно явочната му квартира на ДРОНЬдуковь2, за да го “иструктира” , директно, и без подслушване по телефона и по пиндоският Интернет , очи в очи, с козируване и набиване на токчетата и отдаване на честь от зИльоната фатмашка ТИКВА! Оди на хуйло ви!

 6. Има един филм парафраза на “1984”, на Тери Гилиъм, “Бразилия” се казва. Героите са част от дистопичен свят, в който освен всичко има и лозунги подобни на лозунгите от времето на нашия соц. На един такъв бе написано “Happiness. We’re All in It Together.” (Щастие. Всички сме в него). По някое време в апартамента на главния герой нахлуват работници, които за отмъщение изтърбушват стените и както “си вършат работата”, пристига един непокорен герой игран от Роберт де Ниро, който разменя тръбата подаваща въздух на работниците с тази на отходната канализация. Скафандритe, които работниците са облекли се пълнят с отходни продукти, а те крещят “Shit!”, a героят на Р. де Ниро казва бодро “We are all in it together!”. Което искам и да кажа на уважаемият г-н Инджев. За съжаление е невъзможно да се избегне медийната кафявост в нашенско. Все пак благодаря, че с този прочит ни спестявате част от нея!

 7. За съжаление не е по силите на един човек да изгледа целия рашистки театър разиграван от рашистките подлоги отпред и тези,които стоят под тях-отзад.
  Случайнопопаднах интервюто на полковник Марков при Петко Тодоров :мисля така се казваше/. П.Тодоров беше позват в миналото като неприятен комунистически ТВ журналист.За това бях неприятно изненадан,че при него се явява пол. Марковза когото имах доста добри впечатления за професионалист и независим коментатор,макар понякога в думите да изтърваваше неща ,с които не бях съгласен.
  Сега всичко стана напълно ясно. Марков “ерудирано” повтаряше и надтраждаше путлеристките опорки “В Украйна НАТО започнал война срещу Русия с войски,оръжия и пари. Народът и умните репуббликанци на САЩ билинедоволни от разхещенията на воийната. Зеленски окрал парите от Запада,създал страшна корупция и скоро ще бъде убит от недоволните украинци. Източноевропейските страни били въвлечени във войната срещу Русея в полза на лоясалия Запад.САШ щяли да сагинат,защото Китай се отказал от долара като снетовна валута. И др.”
  Така троловете пръскат отрова от всички нива–отгоре,отдолу,отпред и отзад.

 8. Моля за езвинение.Бъркам клавишите защото времето е такова – тъмно.

 9. За съжаление е, че повечето медии и телевизионни предавания са завладени и препълнени от нищожества.
  Умните могат да ги отсяват, дори не се докосват от тях, ако не го правят от професионална гледна точка както господин Инджев.
  Какво да кажем, или по–точно, сам виждам, как започват да мислят останалите, когато редовно сутрин на закуска, или вечер след трудовата си дейност, са принудени да следят „новини“ от медии които им се предлагат?
  Колко голям Гявол бил Бойко, че ги въртел всички…! И му се възхищават…, защото така са били методично учени по време на соца, да са Гяволи, за да сполучат, или да им е по–леко. Сега правят същото или не желаят да гласуват.
  Е, щом при множеството е така, не ни остава много, за достигнем момента, когато възкачат един Копейкин и той да предизвика „късото съединение“.
  Свидетели сме, че вече как руски хакери предизвикват изключване на захранвания и дефекти в западни компютърни мрежи. Това е следващото важно предизвикателство, с което също ще трябва да се преборим.
  Надеждата ми е най–после да започне успешна украинска офанзива която да изхвърли, при това със значителни загуби, руските завоеватели, с което да започне прилагането на новият световен ред.
  Тогава ще е на ред и Китай, защото от последиците на руската зависимост, по–голямата част от Европа вече, миля си, си взе поука.

 10. Пазете си телефоните поне с подходящи антивирусни програми (без Avast (доказано следене има от тях!) и руската антивирусна Kaspersky.Вероятността да ви следят някои хора е истинска.При хакнат смартфон/компютър всички пароли са видими,дори browser Duckduckgo не ви спасява!Избягвайте Интернет банкиране по същите причини.

 11. Да не забравяме бай кольо, при когото ако не сме прекалено гнусливи можем всеки ден за няколко часа да се потапяме в гъст кафяв сос от кремълски опорки, поднасяни от умело подбрани майцепродавци.

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.