Плюнките на рашистките примитиви ми действат като стимулиращ дъжд

 

 

 

 

 

Наблюдавам с интерес основателно възмутените реакции от т.н. интервю на Карбовски с т.н. дипломатушка  Митрофанова не за друго, а заради факта, че този път качествената част от българската журналистика преглътна погнусата си и взе страна. Например  Вeселин Дремджиев, най-компетентният телевизионен коментатор у нас, който съчетава новините с коментара ( личния и на събеседниците си) 5 дни в седмицата по TV 1 “ на гърба” на централните новини на БНТв 20.00, направи усилие да избегне “рекламата” на канала на Карбовски, но от излъчените в предаването му кадри все пак се видя за кого става дума. Понякога няма как иначе…

Не ме блазни мисълта, че моята реакция беше първа, нито се засягам от липсата на “признание” за това първенство-в края на краищата всяка медия се опитва да избягва позоваването ако е възможно и да дефилира като автентичен “откривател” на факта. И аз нямаше да науча за калташката проява по въпросния канал, ако един приятел не ми беше обърнал внимание. Вероятно с това съм обърнал съответното внимание на други колеги, които публикуваха след това стойностни коментари ( във Фрог нюз направо разбиха опорните лъжливи точки на дипломатушката с факти от руската официална статистика и я изобличиха като лъжкиня).

Още веднъж (дваж) в тези няколко изречения ще употребя думата внимание: явно привлякох вниманието на наемниците на рашизма у нас, които ме припознаха като мишена във връзка с разгласения от мен позор на тяхната дипломатушка. Заваляха в ivo.bg  едни лични обиди, едни бесни квалификации спрямо личността ми и лозунги за величието на московията, която щяла да победи ( макар това изобщо да не беше темата на онова т.н. интервю с нея- Карбовски изобщо не включи най-важната от година и нещо насам водеща международна тема в конспекта си от отговори, които матушката си беше приготвила с неговото колаборационистко съучастие). А какво още се е изсипало върху главата ми във Фейсбук, нямам представа-не ровя в тази клюкарница.

Ако щете вярвайте, но се зарадвах от дивашката канонада. Туземното оплюване от страна на примитивите потвърждава (поне) 6 неща.

-Че си имам(е) работа с безопомощни да опонират на истината рашисти

-Че конците им дърпат началници, които не изискват от наемниците си елементарно въображение, информираност и езикова грамотност, а само тиражиране на едни и същи обиди към автора 

– Че подобни кампании избухват в случай, че бъде засегнато най-милото на рашизма у нас, лъжливата кремълска слугиня

– Че тази очевидност издава кой командва парада на посредствеността в редиците на петата им колона

– Че рашизмът  e уникално явление тук и блести с тъпотата на полираните от него мозъци-няма у нас друго посолство или чужда институция, които да се саморазобличават по такъв левашки начин с отчаяните си опити да запушва усти, обречени при това да не стигнат до публиката ( понеже ги пускам в тоалетната при другите кафяви субстанции)

– Че гради влиянието си върху подвижните пясъци на примитивизма и това се вижда ясно от всеки, който го наблюдава

В заключение, нямам нищо против негативната по своя замисъл поговорка “ти го плюеш, то мисли, че дъжд го вали”, да ми бъде приписана като позитив. Опитите да бъда удавен в плюнки е стимул за моите скромни усилия на коментатор. 

 

 

11 мнения за “Плюнките на рашистките примитиви ми действат като стимулиращ дъжд”

 1. Господин Инджев, поздравления за поредната отлична статия. Щом Ви обиждат и заплашват със саморазправа, значи казвате истината. В противен случай щяха да Ви осъдят. Продължавайте в същия дух, имате много поддръжници, които Ви четат с удоволствие.

 2. Така се прави!!!!

  “Президентът на Украйна Володимир Зеленски подписа закон, който осъжда и забранява пропагандата на руската имперска политика в Украйна и деколонизацията на топонимията.

  Законът „За изменение и допълнение на Закона на Украйна „За географските имена“ относно деколонизацията на топонимията и регулирането на използването на географски имена в населените места на Украйна“ беше върнат на 21 април с подписа на президента.

  Съгласно закона руската имперска политика се признава за престъпна и се осъжда, а популяризирането на тази политика и нейните символи е забранено. Законът ще влезе в сила три месеца след публикуването му, след което органите на самоуправление и военните администрации имат шест месеца, за да освободят общественото пространство от символите на „руския мир“: демонтират паметници и възпоменателни знаци, преименуват улици и други обекти.

  Освен това трябва да се преименуват и селища, чиито имена пропагандират руската имперска политика, нейните актьори или пропагандатори.

  Също така според закона селища, чиито имена не отговарят на стандартите на украинския език (като Октябрски или Южноукраинска), трябва да бъдат преименувани.

  След влизането на закона в сила юридическите лица ще имат един месец, за да премахнат символите на руската имперска политика от своите имена, документи и символи.

  До три месеца руските символи трябва да изчезнат и от търговските марки.”

  Пълна дерусофикация в България!
  Коня пред парламента заедно с иванушка глупака със шпагина на боклука!
  ул граф игнатиев може да бъде преименована на брата на Левски – Христо Кунчев, Христо Иванов – Големия или Отец Матей Преображенски-Миткалото.
  Дондуков да плува след руския кораб а мястото му да бъде заето от някой голям български цар, катедралата невски – имаме си достатъчно велики български светци!
  Ако патриарха и клира си държат на невски да плуват към гундяев!

  Слава на Украйна!
  Да живее свободна България!
  московията на боклука!

 3. Определено отдавна сте ги комплексирали русофилите, г-н Инджев! Потвърждавам от първа ръка от моята скромна камбанария. При една размяна на мнения на стената на убеден русофил, бях посъветван да встъпя в… контакт с вас, имат ви за емблематичен Враг🤣

 4. РЕСПЕКТ!
  Тревожно би било ако започнат да Ви хвалят…

 5. Ама Карбовски журналист ли е?

  АЗ ОБИЧАМ БЪЛГАРИЯ!

  Не случайно наричат медиите 4-та власт.
  България е на 111-то място по свобода на словото!
  След повечето африкански държави!

  Кога най-после някой журналист или медия,
  ще признаят за своята отговорност,
  че манипулират българите?

  И българите, благодарение на журналисти и медии,
  няма как да знаят,
  че изборите в България продължават да са противоконституционни-
  ерго незаконни!

  И българите, манипулирани от журналисти и медии,
  не могат да направят своят информиран избор!
  А от изборите зависи всичко останало след това!

  ,,Предай нататък…

 6. Не бива да се подминава контрапункта на интервюто на карбовски, който Дремджиев показа в предаването си: интервюто на руския посланик в Австралия. Там въпросите бяха: ‘как се чувствате насаме със съвестта си като придставител на един терористичен режим’ и ‘като твърдите, че не воювате с украинците, защо ги убивате’.

 7. https://www.japantimes.co.jp/news/2023/04/21/national/g7-russia-exports/

  Иво, ние отдавна сме го предлагали това тук в блога, но ето че от се задава вече и скоро ще бъде въведено – ПЪЛНОТО ЕМБАРГО на ьуzzия.
  А БГ-то къде е в тази ситуация? Ами там ще бъде, на обсъждането на G7 в Япония през май в лицето на представителството от ЕС, но с единия крак в мацква както знаем!!!
  Значи този крак трябва да бъде АМПУТИРАН за да се предотврати гангрена на организма! Така се прави в екстремни случаи (военно време)!!!

 8. Nicolai Christov, 🎯

  и въпросът е не как се чувства мутрофанова, а как се чувстват българските посланици на превзетата ни държава, с русофилията и българофобията …

  – Украина дава определения за ‘украинофобия’ и ‘русификация’ в закон за забрана на пропагандата на руската имперска политика и деколонизацията
  Украинофобия – дискриминационни действия и публично изразени призиви , които отричат: Украина, украинската нация, борбата срещу подчиняването, експлоатацията, асимилацията на украинския народ и защитата на полит., иконом. и културни права на украинския народ; развитието на украинската национална държавност, наука, култура и игнориране на етнокултурните характеристики на украинците и украинския език
  Русификация – руска имперска политика за налагане на руския език и култура като по-висши от другите национални езици и култури в информ. пространство

  – рашизмът очевадно ”броди” и не само в Европа …

 9. Изгубих 46 минути от ценното си време да изгледам тази пародия на интервю, в което интервюиращият и интервюираната старателно четяха опорките си от купища изписани листа. Но след всичките изприказвани приказки не стана ясно нито каква е целта на войната, нито кога мутрафонова ще върже първото си изречение на български език. Слаб (2) за журналиZта.

  Със законодателството срещу руската пропаганда Украина дава отличен пример за навременни действия. Спешна дерашиZация трябва да се случи и у нас, за да не се повторят грешките от неслучилата се декомунизация.

 10. За да успее дерашизацията в България ПЪРВО трябва да бъдат репатрирани обратно във великата им матушка (или да се пръждосват, където щат) хилядите постоянно пребиваващи у нас руSSки шпиони, потенциални терористи, ония с двойно гражданство или само с българско гражданство, но с руSSки именца и питекантропски ген.
  След това ги почваме местните рублофили по списък: възрожденци, малиновци, атакисти, магарешки и всякакви “патрэоти”, бесепари – миротворци, които умират за братушките си и рублите им, всякакви полезни идиоти, дебили- академици в “науката” и в “културата” и т.н. Лустрация, без изключения, за всички руSSки наемници, коварно инсталирани с рашистки протекции във властта, бомби със закъснител и т.н.

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.