Похот за мир-познайте коя е грешната дума

московията до такава степен се е сляла със създадения от самата нея образ на войнолюбеца, че самата дума Русия се е превърнала в синоним на войната. 

Войната е издигната в култ там. Но само победната, поради което “денят на победата” е най-важния празник в днешните остатъци от Съветската империя, а култът към победата замества провалилата се комунистическа идеология. 

Предстои да видим как точно ще бъдат организирани поклоненията на този олтар тази година, но вече знаем, че е отменен в цялата държава походът на ветераните и техните близки. Нещо не им много победно настроението.

И ето, че в този момент на арената изскачат верните рашисти у нас. Организираха “поход за мир“ в София, Пловдив, Варна, Стара Загора, Велико Търново, Русе. Искат “мирно решение” на конфликта в Украйна, нападната от “немирниците” на Путлер, които окупират нейни територии. 

Нямаше ги с лозунги за мир, когато войнолюбците прегазиха миниатюрната Чечня под командването на новоизлюпения главнокомандващ полковник Путин. Не пледираха за мир осем години по-късно през август 2008 г, когато той изпрати “мирни” руски танкове, артилерия и самолети срещу Грузия и откъсна част от Осетия от нея. Аплодираха обаче “мирното” окупиране на Крим.

Щом стана ясно миналата година, че Путлер губи в Украйна, нашите “миротворци” вдигнаха лозунгчета за мир в парламента.

Нищо че в московията за подобни призиви арестуват. Тълкуват се от властта като “дискредитиране” на специалната им военна излагация. 

 

Перверзно е похотливото искане за мир и неутралитет, отправено към друг, освен към онзи който започна войната срещу Украйна. Пред посолството на агресора трябва(ше) да отидат нашите похотливци с техния поход. Или пред МОЧА, където и друг път са марширували с лозунги за мир, сякаш някой напада техния кумир.

Похот за мир ( както написа и коментатор с такъв ник в ivo.bg)- и други са “забелязали”!

Познайте коя дума в словосъчетанието е невярна. Не сте познали, ако сте си помислили, че е похот. Невярната дума е мир. Защото нашите похотливци искат не мир, а искат изнасилване на Украйна. Възбудиха се обаче от перспективата жертвата да си го върне на изнасилвача. Рипнаха в защита на агресора в навечерието на неизбежното възмездие на украинската контраофанзива. 

Да се бяха сетили да искат мир след нападението на руските агресори миналия февруари, когато Путлер вбесено изискваше не мир, а капитулация на Украйна. Но не, сега им хрумна колко лошо нещо е войната, разпалена от злодея. 

Тази работа прилича на хленч на насилник, който се е оказал изненадан от съпротивата на обекта на своята похотливост и моли за пощада сред серия от отрезвяващи юмруци ритници в зъбите. Ето това искат “миротворците” ни на площада!

 

 

21 мнения за “Похот за мир-познайте коя е грешната дума”

 1. Фабулата ми напомня за следната история, която наш даскал ни разказваше – true story. Мъж насилник системно бие, унижава и насилва жена си. Както той цветисто казваше: “вместо на използва големите й гърди по предназначение, той предпочитал да нанася крошетата си по тях”. Една вечер мъртво пият той се прибира, пребива я и пада на прага на вратата на хола в пиянски унес. Тя, афектирана, взема топора за дървата и му прави главата на паприкаш. Съдът е оправдава впоследствие. Аналогията мисля, че е ясна… кой е насилникът пияница и коя е жената с апетитни форми, която ще му смачка главата. Пратеве деца, а не война. Импотентността на мисълта – майка на избиването на комплекси чрез насилие/война. Неслучайно художниците често представят справедливата борба/революция като жена с гола гръд. Но балканските мачовци предпочитат да воюват срещу джендъра и да възхваляват брадати мъже, общуващи с козички – справка Чеченеца или мъже с бради и поли – справка Гундяев, скрил под расото похотливото си кагебейско минало. Четох, че и Тео Ушев е смълчал зала в Московията с лозунга: Всяко убито дете – един убит руски класик. След това е взел Златна Палма. Scientia potentia est.

 2. Освен това организират малоумен референдум в който искат освен неутралитет, референдумите да се признават за валидни при гласували 1/3 от гласувалите на последните избори. Т.е. от гласувалите 40% на последните избори 1/3 е 13,3% от които 50% е за да мине референдума или 6,65% от тези с право на глас.това са под 500 000 души. Който могат да се купят, заблудят с втори въпрос или изобщо да не помислят какво правят. А с такива е пълно в България. В същото време в Руслямската империя на злото идиота Васерман излиза с предложение да освободи Сърбия с военна сила от обръча на НАТО, докато “миролюбците” искат неутралитет и дори излизане от НАТО.

 3. И те наистина искат Мир
  Само че искат “руский Мир”, който унищожава милиони хора и разрушава градове до основи. Искат Руския Мир на безочливите лъжи, на военнолюбската пропаганда още от пеленачета, на любовта към самата войната, както тази идиотка възпява като бъдеще за всички нас:
  https://www.youtube.com/shorts/a-YI19fkdXg

 4. Изкушава се пак да цитирам украинския афоризъм, че Специалната операция е единствената операция (анало говнет), при която оперираният скача и започва да млати опериращия.
  Та в този план се надявам, че мирът скоро ще настъпи…

 5. В Русия издигането на лозунги за мир са наказуеми днес.

 6. Всичко е поредната диска на ченгесарско-мутренско-милЮЮЮционерско-фатмашка-“масонскара” олигархична мафия на большевишките популисти от КДСь и БКПь!
  Сега искат да използват ППДБ за “смокинов лист” и да направят “КОЙалиция” с техният проZZт(уиращ)ият шуть бокоТИКВАТА и ПОПУЛИСТката му пирамида ГЕ(р)Пь(ВОРь)! Трябва да получат милиардите от Брюксел по ПВУ и другите замразени еврофондове и наказателни процедури , и пробутването на “рИформать” на геЙшевь и прокурВатурата му!!!!!!
  И затова “притискат” ППДБ с “по-голямото” зло – рашистите, които контролират , както в мутренските им времена от 90-те, при Беровь и Виденов!
  И докато не се ликвидират , окончателно , “службите” им – ОПГ-ДанСь, ОПГ-ПГУь, ОПГ-РУМНО, ОПГ-УБОь, ОПГ-МВРь, ОПГ-“следствие” и ОПГ-прокурВатура и т.н. , те постоянно ще правят обслужване по “пълна програма” на задкулисните си ченгесарско-сарайските началници, и тяхната генерална альфа-сАбака(вождь) – хунтараторь Путлерь Кагебисть ПервиЙ! Одите на хуйло си!
  Ето такъв ПохотЬ за “мирь” , предлага на ППДБ проZZт(итуращ)ият популисть бокоТИКВАТА и задкулисните му ченгесарски ПАРАЗИТИ, през последните 20 и повече години!
  Да си припомним как КОЙалицията с Реформаторския блок разблокира еврофондовете,след “правителството” Обръчгархски. И след това бокоТИКВАТА ги захвърли, като “смокинов лист” от , който вече нямаше нужда от прикриване на голотиите си , след изнасилването им. И получи спрените милиарди от Брюксел, които “усвои” с ченгесарско-сарайските и библиотекарски ТЪПькачи, след 2015г..
  Ето такъв ПОХОТь за европейските милиарди е налегнал, пак , бокоТИКВАТА и ТЪПькачите му и техният настоящ компаньонь – зИльоната фатмашка ТИКВА- реZZиЛдентът лумПен гадень! Одите на хуйло ви!
  И затова са заповядали на лумпенизирани си рашистки шлюхи да направят парадь на ПОХОТта им за “мирь” , ТЕХНИЯТ мирь!
  Затова ППДБ не трябва въобще да обръща внимание на “мирните” похоТливци , и да ги остави да си правят “правителство” за “мирь”! Или пък искат “мир” за ПОХОТта си, а ?????
  Одите на донь байХУЙаньЮ БанкянскиЙ, одите на хуйло си!

  Долу МОЧИ-те, одите на хуйло си!

 7. Преводът на мир от руски език е също така като свят. … свят за завоюване. Походът е за световно господство, т.е. по същество няма грешка в лозунга и в буквален и в преносен смисъл.

 8. П.П. Отново техн. грешка, моля първото изречение на предишния коментар да се чете:
  ………………
  Всичко е поредната диМка на ченгесарско-мутренско-милЮЮЮционерско-фатмашка-“масонскара” олигархична мафия на большевишките популисти от КДСь и БКПь!
  …………

 9. В помощ на терористичната държава Русия, “миротворците” осигуряват огромен внос на руски петрол в България чрез Лукойл и транзит на огромни количества руски газ за Сърбия чрез Турски поток. Големите за българските мащаби финасови постъпления от петрол и газ позволяват все още на рашистите да финасират войната в Украйна.
  Финансовото дередже на Русия не е добро – само за първото тримесечие на 2023г. е натрупан бюджетен дефицит от повече от 29 милиарда долара. Ако всички европейски държави спазваха стриктно санкциите срещу Русия, дефицитът щеше да надмине 30 милиарда долара за тримесечие.
  Де факто “миротворците” са най-големите войнолюбци на българска територия.

 10. Някой да не си мисли, че глупостта ходи само по нашите политици…
  В мрежата ми изплува изказването на зам.-председателя на унгарския парламент Дуро (първо си помислих, че е с руски корени), че Украйна може да бъде приета в НАТО само след съгласието на Русия под формата на споразумение.
  Бедна ми, бедна, Дуро! Нямаш си представа колко скоро това може да се случи. Почти съм сигурен, че постпутинова Московия с готовност ще подпише такова споразумение. Само не съм сигурен, за какво ще го изтъргува. Дали за пилешки бутчета, или за обещание НАТО да не продава далекобойни оръжейни системи на Татарстан (или както там се нарече наследникът на Волжска България) и на Велика Ичкерия.

 11. Едва ли някой се съмнява,че похотът на мира е организиран от БСП и Възраждане. Да,но Курвелия и Копейкин не намериха доблест да застанат начело на своите хора в похода за жадувания от тях мир.
  Вместо това процесията беше поведена от трима нещастници преоблечени като свещеници. Те размахваха във всички посоки кръста и богухулстваха с Христос Възкресе.
  А тези,които бяха заснели похота повтаряха по няколко пъти едни и иъщи картини за да се види колко много са борците за мир
  Положителното в баталията е ,че се видя как тези хора не се спират пред нищо за победата на рашисткия мир. Мнозинството трябва да престане да дреме,защото събуждането ще бъде късно.

 12. Малка държава ли е България?

  АЗ ОБИЧАМ БЪЛГАРИЯ!

  Държави в Европа по площ в кв.км.

  България 110 994 кв.км.
  1.Исландия 103 125
  2.Унгария 93 030
  3. Португалия 91 568
  4.Сърбия 88 361
  5.Азербайджан 84 420
  6.Австрия 83 858
  7 Чехия 78 866
  8.Ирландия 70 280
  9.Грузия 69 700
  10.Литва 65 200
  11.Латвия 64 589
  12.Хърватия 56 542
  13.Босна и Херцеговина 51 129
  14.Словакия 49 036
  15.Естония 45 226
  16.Дания 43 094
  17.Нидерландия 41 526
  18.Швейцария 41 290
  19. Молдова 33 843
  20. Белгия 30 510
  21.Албания 28 748
  22.Северна Македония 25 333
  23.Европейска Турция 24 378
  24.Словения 20 273
  25.Черна гора 13 812
  26.Кипър 9 251
  27.Люксембург 2 586
  28.Андора 468
  29.Малта 316
  30.Лихтенщайн 160
  31.Сан Марино 61
  32.Монако 1,95
  33.Ватикан 0,44

  Втълпява ни се, че България е малка държаво,
  за да изпитваме комплекси от огромната Русия.
  Да, но…
  Земите на Русия са като на Нигерия, само че в голямата си част са покрити със сняг.
  Земите на “малка” България са райска градина!

  След три мандата на мимикриращият рашист Борисов,
  България е на дъното на Европа по заплати и пенсии!

  АЗ ОБИЧАМ БЪЛГАРИЯ!

  ,,Предай нататък…

 13. А къде бяха тези похотливци за мир 8 години, когато московията бомбардираше домбас?

 14. – православното :«О мире всего мира…»
  и перефразирано от Державин(1795): «И, проповедуя мир миру…»
  1814 е на лозунг в Москва по случай превземането на Париж
  1917 – «Бросимся ж вперёд, за мир всег о мира!» е призив на Керенски, но
  Демьян Бедный пише: «„Мир для мира!“ Это враки. Не помиримся без драки»
  1924 – стихотворението на Маяковски ‘Пролетарий, в зародыше задуши войну!’ завършва с: «Миру – мир, война – войне».
  1949 Илья Эренбург завършва изказването си на световния конгрес на защитниците на миролюбците в Париж с :«Мир миру!»
  от 1951«Миру — мир!» е популярен съветски лозунг
  ***
  2016 Андрей Лошак пише:”Миру Мир (Не ни пука)”
  … невъзможно е да се изчисли колко сирийски жени и деца са убити от руски бомби, но на никой в ​​Русия не му пука за това. Вести _ Тв новини казаха, че мажат лицата си с доматен сок вместо с кръв и всички повярваха …
  https://therussianreader.com/2016/12/25/loshak-putin-megalomania-public-apathy/
  2023 – русский корабль иди вот по этому курсу

 15. До Рикошетников
  Това което пишеш е смислено и интересно но много трудно за четене. Излишното оригиналчене не помага и мисля, че е излишно.

 16. Към
  Rol
  24.04.2023 в 19:39 :

  Г-жа/г-не, съвсем не се стремя да “оригиналнича”, тук, не в собствения си блог , а като гост и коментатор в блога на г-н Инджев, все пак!
  Аз просто изброявам част от зависимостите и “заслугите” на “българските” слуги , шутове, подлоги и марионетки на Путлер и подконтролната му туземна ченгесарско-сарайска мафиотска олигархия. Това е . За да не забравяме , повече!
  Ако започна само да изброявам всички престъпления и зависимости на всичките, няма да ви стигне търпението да ги четете, и затова се опитвам да ги представя в някакъв хибриден съкратен , компресиран и комбиниран вид.
  Защото в задунайската губерния обикновено се “помни” дори по-малко от стандартните три дни.
  Аз излагам само общоизвестни факти , а не се стремя да пиша интересно!
  Но аз ще се опитам да коментирам по-разбираемо , макар доста често и андроида да ме “редактира”.
  Останете си със здраве!

 17. ТОЗ ПРИЗИВ ЗА ПРОСИЯ В РЕВОЛЮТ ЗА КАМУФЛАЖ ЛИ. СИ ГО СЛОЖИЛ? МА ВСИЧКИ НИ Е ЯСНО ЧЕ СИ НА ТЛЪСТА ЗАПЛАТА ОТ ФОНДАЦИЯТА.

 18. Към станислав станчев
  0 одобрени
  sta6o.1983@abv.bg:

  Отдавна се каня да осъдя клеветниците, като теб, за да им мине желанието да ме клеветят- да видя как ще докажат в съда “тлъстата ми заплата” от “фондацията”.

 19. Към
  станислав станчев
  25.04.2023 в 09:12:
  ТЪПарищь путлерастки блядь, защо трябва да “ПРОСИ” от някого, лумпенизиран примитивен дИбиль???
  Нали “работи” на тлъсти заРплата, тогава ЗАЩО трябва да “проси” от бякого???
  Или не можеш да свържеш в путикантропския си “мозък” , какво си написал в първата част на въпроса ти , и в последната?
  Или просто ТРОЛьянска мУтрьошка , боть добиче от ботьфермите на Путлер в натушката ти или тук в задунайската му губерния?????
  Явно ти си на рублеви “субсидии” от путлеристките ти ТЪПькачи, щом като приписваш на други собствените си “зависимости” от фондации, и можеш да отделиш няколко копейки дарение от тях за този блог, щом като си против просията! Оди на хуйло ти!

 20. RICOшетниковь
  24.04.2023 в 12:52
  Благодаря ви, че напомняте тези неща, особено в настоящия момент, когато всячески се упражнява натиск върху ППДБ да пристанат на бацэ, сякаш декември 2015г. и юни 2022г. са толкова отдавна, че ни е покосила колективна амнезия.

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.