Мутрофенът на Митрофанова

Сред “най-любимите” ми абсурдизми на мутиралия в днешния рашизъм български бивш русофилски синдром на всеотдайност към матушката е напънът огромната московия да бъде защитавана от малката (но майка, все пак) България. Закрилницата им се вижда огромна не само по размери, но и по значение, а българийката им е като мащеха, която си струва да бъде обичана само ако люби безпаметно матушката.

Това е общото между всички превъплъщения на българския рашизъм, колкото и да не си го признават рашистите ни при реинкарнацията на това изродено възприемане на нацията. Валидно е и за копейкин, върховния изразител на тази тенденция в наши дни.

Стъпил е на раменете на ОКЗНИ ( Общонародния комитет за защита на националните интереси), родил в зората на израждането на комунизма своя най-виден деец Георги Първанов след кон(ч)ината на СССР, изстрелян като постсъветски спутник в голямата българска политика в годините, когато казвахме, че национализмът е последното убежище на комунизма.  

Дървеното желязо на проруския български(?) национализъм сме го гризвали многократно. Но никога преди тази тояга не е имала днешната тяга. Огромната матушка си е направила съответните големи лабораторни изводи от експериментите в своя дребен бивш(?) заден двор у нас и му назначи на(д)граден дворник (пазач, портиер на български). 

Дървеното желязо, сделано в съответните кремълски работилници, е едновременно гъвкаво като захапала опашката си змия и твърдо като гранита на МОЧА: хем се представя за пробългарско по своя изрожденски генезис, хем пък е твърдо като скала по скалата на путлеризма.

Това, че било пробългарско, го чухме от хвалебствието на матушката Мутрофенова, голям фен на мутрата с фашисткото излъчване. Харесвала тази мутра заради това, че била чисто българска. Представяте ли си каква “искреност”- как да не (им) повярваш!

 

 

 

 

 

Мутрата, както стана ясно от реакцията й, вижда проблем в това, че българското (все пак) външно министерство реагира след дълго изчакване как да коментира този неравен пропагаден брак по сметка ( номерът на сметката е сред най-големите тайни на рашистката намеса у нас). Изпълни заповедта да клечи мълчаливо, за да види колко дълго проруското управление на Радев ще се бави, преди да се възмути. 

Най-накрая възмущението се появи с формулировката за “недопустимост” на откровението на все така допускана да се гаври с нас Мутрофенова, че би гласувала за онзи, но кого е фен: за мутрата, на която се възхити в едно интервю за рашиста Карбовски.

Лицето копейкин тръгна да мие лицето на възхитената от него Мутрофенова. Била невинна, написа той в лицевата книга (Фейсбук). Като се пее в една песничка, “едната мие другата, а пък двете-лицето”.

Виновни били… познахте, американците.

Днес бих актуализирал Йовковия герой Моканина със следното възклицание:

Боже, колко мутра има по тоя свят, боже!

 

 

 

5 мнения за “Мутрофенът на Митрофанова”

 1. Известно е кои са наричани дупедавци и за съжаление в България такива не са малцина.
  Още преди започване на Втората световна война, когато съм роден, баща ми е искал да бъда кръстен с името Сталин.
  Благодарение на баба ми /негова майка/ оказала му съпротива, не съм получил това омразно име.
  Имах познат, който наричаше бебето си “моя болшевик” Смеех му се, но на него му харесваше да нарича бебето си така.

 2. Целта на интервюто на рашиста Карбовски с Митрофанова е повече от ясна – консолидация на рашистите в България. Руският посланик нарежда всички файтонджийски политически формирования на руски подлоги в България незабавно да се качат на влака на копейката, любимец 13 на руското посолство.
  Готовността на ПП и ДБ да разговарят с копейките и комунягите за съставяне на правителство е изключително неадекватна. Червените линии на Нинова за увеличаване на подкрепата за Русия и унищожаване на Украйна се виждат от Космоса. Копейките са още по-твърди и без колебания в това отношение.

 3. – запис разпространен от Present Time и Радио Свобода „Система“на разговор между руския милиардер Троценко съветва бизнесмена Матушевски да получите гражданство в друга държава, защото русия ще бъде просто изгорена пустиня: „… русия, която толкова искрено обичаме, се озова в лапите на някакви задници, които изповядват някакви странни композиции от 19 век… ще се колят по улиците на Москва..(https://www.youtube.com/watch?v=_sKyGUomjc8)”
  – мутрофановна разчита на копойкин …
  https://www.facebook.com/photo/?fbid=3473644879517336&set=a.1387392431475935
  – проф. Веселин Методиев: ” … промяната в българското общество и политика винаги е била само в една посока – Европа – дори и да има група от кресльовци …”

 4. По повод другия пазител и изразител на алтернативна гледна точка:

  Вашингтон арестува задочно Петър Волгин.
  САЩ – Радиоводещият от Българското национално радио Петър Волгин бе задочно арестуван от властите в САЩ.
  Обвиненията на щатската прокуратура са, че Волгин сее съмнения в честността на американския изборен процес, обслужва чужди интереси и гледа Netflix и HBO през руски торент тракери.
  Според американските служби за сигурност роденият като Петър Георгиев върви срещу природата, преименувайки се на Волгин и арестът му е с цел да се предпазят децата от подобен разврат.
  Ако бъде задържан наистина, го грози присъда от 25 години за антиамериканска дейност и разпространение на фалшиви новини по адрес на армията на НАТО.
  Самият Волгин обяви, че очаква в най-скоро време да бъде отровен от американски шпиони и се закле вече да яде McDonald’с само два пъти седмично, за да намали риска за здравето си.
  Източник: НеНовините

 5. Днеска путлерасткият де(р)мофиль кУпейкинь се е изходи в парлаМЕНТА , но ТЪПькачите му от герберастката шайка и бокоТИКВАТА , не са го изхвърлили на Централна гара , и след това – чемАдань-вАкзаль-Хуйлостань. И черень печать, доживот! Заедно с неговата кУраторка – пасоль-губернатора мУтрофановНаЯ, и да бъдат обявени за персони нон-грата!
  Но герберастката шайка и бокоТИКВАТА са похарчили милиони за де(р)мофиль кУпейкинь и “партията” им иZZраждане, и са му подарили стотици хиляди купени “гласове”, и затова вместо да го изгонят отвсякъде, бокоТИКВАТА, заедно с етномултаците ДПСь, дИбильян прасееФскиЙ и данчУ МЕНТАТА , и путлерастката фатмашка зИльона ТИКВА- реZZиЛдентът лумПен гадень, са обявили своята високоплатена проZZт(итутк)а кУпейкинь и пасоль-губернатора им мУтрофановНаЯ за персони-бон-бон-грата!
  И затова примитивният едноклетъчен паразитен путинкантропь кУпейкинь изпълнява заповедите на своите безчислени гасудари и сводници от матушката си- Хуйлостань, така и в задунайската ченгесарско-мутренска колония НРБь, оди на хуйло си Санкть Сталиньградьска блядь!

  И вече се вижда , че освен с “изборният” хартиен ПРЕВРАТь , купуването на гласове за кУпейкинь и чалгарските маймуни, бокоТИКВАТА и герберастката му шайка са подготвили КОЙалиционна троЙянска ТРОЙКА за ППДБ!!!!!!!!!!!!!!!!
  Днеска се видя още един скелет в мутренският им гардероб! Защото герберастките “кметове” на Пловдив и Варна са подарили 1 милиард на “масонският” ченгесар геЙрговь през Пловдивския панаир!
  Ето толкова “струва” думата на банкянската мутра, която е личен мафиотски братиньо на пасоль-свиневъда ! И всичките купени “медии” , шутналисти и други журналиститутки не написаха и една дума за откраднатите 1 милиард от Пловдивския панаир!!!
  А тимаджийският Санкть-Сталиньградьски “кметь” – Портьнихь даже не е българин. И вместо бокоТИКВАТА да го прати на Централна гара, и чемАдань-вАкзаль-Хуйлостань, заедно с геЙрговь, варненската си шлюха кУпейкинь и пасоль-губернатора мУтрофановНаЯ, бокоТИКВАТА ги назначава на високи държавни постове и им подарява милиарди!!!
  И как, после, бокоТИКВАТА може лицемерно, цинично , арогантно и нагло да иска даже някаква минимална коалиция с ППДБ, а ??????????? Оди на донь байХУЙаньЮ БанкянскиЙ, оди на хуйло ти!
  Долу МОЧИ-те, одите на хуйло си!

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.