Леви, десни, леви, десни – заедно маршируват и козируват на своя милиционерски генерал

Има доста привърженици на тезата, че десните са предали четата като са се прегърнали в правителството на Петков с БСП ( че и с Радев, уж) защото мразели ирационално Бойко Борисов. Последният отдавна не мрази бившия си конкурент за върха на рейтингите. Точно обратното, стори му поклон(и) в последната предизборна кампания, в която работеха заедно за дискредитиране на общия им враг ПП. 

Тяхната обща борба (zein kampf) допринесе съществено, ако не и решаващо, за желания от тях изборен резултат срещу “шарлатаните”- каруцарска обида, запокитена от президента, но подета от любителя на каруцарския език от Банкя.

“Шарлатаните” седнаха в крайна сметка да преговарят с ГЕРБ и лично с шармантния й (според онези, които му пристанаха) собственик. Вместо да получат поздравления, че са осъществили мокрите мечти на своите десни ругатели, предизвикаха още от същото. 

Десните коментатори, припознали своя Борисов за десен, антикомунист и борец срещу рашизма,  триумфират сега. “Бяхме прави, а всички вие, които твърдяхте обратното, сте грешни, виновни и т.н.”. 

Не мога да пиша от името на “всички”, но от собствено име, както винаги правя, ще повторя отново, че не приемам да съм бил на грешна позиция с отказа си да се присламча към кошарата на коча от Банкя.

Припомням и опровержението ми по БНТ като право на отговор на лъжата за някаква моя “подкрепа” за Румен Радев ( чието “юмруче” нито веднъж не уважих на площада при онези протести, протекли под знамената на узурпаторите на понятието възраждане-достатъчна причина за мен да не бъда сред онези протестиращи):

 

 

 

 

“На източния външен фронт обаче Радев направи половинчата крачка с първото си признание, че Крим е анексиран в нарушение на международното право, но повтори реверанса си към Кремъл от януари 2017 година с констатацията, че на практика полуостровът е руски. Някои нарекоха това гаф. По-лошо е, защото става дума за премислена и препотвърдена позиция, както самият Радев сам изрично подчерта. Гаф е да сбъркаш без да искаш, а той ясно изтъкна, че не се е променил в това отношение. Предстои да видим, дали през втория си мандат, освободен от прангите на необходимостта да се хареса на русофилстващите избиратели, ще се освободи и от тази зависимост, както се освободи от баласта на БСП през първия си мандат”.  

Днес кочът блее кротко ( дали няма да е за кратко?).

Ето как Андрей Райчев, авторът на определението за коча като “политическо животно”, надарено с уникална интуиция, описа на 11 януари т.г. причината за сегашната (показна) кротост на “животното”:

ДБ е партията, на която Западът има най-голямо доверие в България. Проблемът на Борисов са западните обвинения. Ако ДБ припознае Борисов в някаква форма, той си е решил въпроса”.

Обръщам внимание на визираните по-горе десни коментатори, които повече от всичко и всички нападат ДБ ( за разлика от техния Борисов, съсредоточен върху преследването на ПП), че това е партията, която, се ползва в България с най-голямо доверие на Запада. Така твърди не друг, а Райчев, дългогодишният фен на “антикомуниста” Борисов от червени позиции. 

Другарят политолог не винаги лъже. Прав е и в многократните се откровения, според които “животното” се опитва да раздели ПП от ДБ, за да схруска едните и да подчини другите. Обичайна ловна тактика на вълк в овча кожа, който толерираше изстъпленията на руските “Нощни вълци” на Путлер у нас докато беше на власт.

Триумфът на десните, че омразните им десни са клекнали най-после на десния Борисов ( изберете кои са истинските десни в тази картинка) днес никак не е самотен. Дублират го и другарите им в тази битка. Пак Райчев даде знак с радостната констатация, че Борисов бил матирал ПП.

 

 

 

 

 

В поздравленията към “учителя” се включи в “агенция” ПИК, както много пъти от години, др. Александър Симов. За него Борисов е дал-цитирам- “урок по поведение  на ПП, които го направиха умел политически играч”. За др. Симов др. Борисов е умел учител (както за др. Борисов др. Тодор Живков е университет).

Всъщност кой се е прегърнал с тъмно червените в актуалната си оценка, бидейки на страната на Борисов, който нахлу  в политиката като “антикомунист”? 

Вместо връзки към текстове от миналото предлагам няколко факсимилиета от вестникарски публикации по темата за това що за спасител от комунизма, за какъвто се представяше, беше кочът, когато с рогата напред се правеше на антикомунист, за да стигне днес до ролята на ваклото гергьовденско агънце, галено едновременно от комунистите и десните си почитатели както “три папи са го гАлили” по главата.

 

 

  

12 мнения за “Леви, десни, леви, десни – заедно маршируват и козируват на своя милиционерски генерал”

 1. Уникално адекватен текст по родната политическа актуалност.

 2. В момента тече акция “Успиване”, приятели! Бъдете нащрек.
  По “свободните” ни и “независими” (ХА ХА ХА) медии…
  Всичко е координирано от Кукловодите.

  Де се е чуло и видяло спечелилите (с мъничко) изборите да дават ултиматум на вторите да…представят кабинет, програма, структура на кабинета, премиер…за 48 часа???

  ХА ХА ХА ХА ХА!
  Здравейте, циркаджии!

 3. IVO napravo me razbi s tozo tekst- na decetkata v decetkata prekracen ci POKLON PRED PEROTO TI badi ZDRAV a kraii teb i cialoto semeiistvo– OSHTE VEDNAZ POKLON

 4. Оксана Давида “Уважаеми г-н Президент…”

 5. https://pan.bg/view_article-49-357780-BORISOV-TAJNIYAT-PROEKT-ZA-PREMIER-NA-KOMUNISTITE-PYRVANOV-ZLATEV-I-BOJKO.html
  – борисов го инсталираха с идеята да убеди олигарсите да отчисляват достатъчно и той им гарантира безпрепятствено грабене – ГЕРБ е новото БКП, а държавата – заден двор на КГБейската мафия
  2016 – https://blitz.bg/politika/sotsiolog-borisov-vse-oshche-e-nasheto-momche-v-politikata-video_news430941.html
  – добро театро на червените ангели райчев и буруджиева в горното видео , защото решетников още в края на февруари 2016 е спазарил с борисов и президентството ни
  https://frognews.bg/novini/dokato-gergov-poglashtashe-gordostta-stambolov-vsichki-malchahme-plovdiv-vse-oshte-sartseto-saedinenieto.html

 6. Ето само един много ограничен бегъл щрих , какво всъщност правят джендърските де(рь)мокраДи бокоТИКВАТА и другата бандитска зИльона фатмашка ТИКВА- реZZиЛдентът лумПен гадень:
  https://www.capital.bg/biznes/energetika/2023/04/26/4476376_slujebniiat_kabinet_prenaznachi_rukovodstvoto_na_beh_s/
  Има и други свързани статии по въпроса в този линк!
  ЗИльоният фатмашки джендърь и служебните му калинки от гълъбарника не могат да направят едни избори, което е ЕДИНСТВЕНОТО им задължение по коМУнституцията им, а вместо това всяка секунда извършват особено тежки углавни ПРЕСТЪПЛЕНИЯ, като назначават бандити от герберастката шайка и енергийната мафия на ченгесарите и Путлерь!
  Продължаваме с престъпленията на зИльоната фатмашка ТИКВА и служебният му гълъбарник по обслужване на зърнарската мафия, което вдигна веднага цената на олиото с 1лев , а и на хляба, млякото, яйцата и месото:
  https://www.segabg.com/category-observer/kremulski-hibridki-tresat-hambarite-na-evropa
  Ето така се “свалят” цените и инфлацията от бандитският гълъбарник на реZZиЛдентът лумПен гадень, одите на донь байХУЙаньЮ БанкянскиЙ, одите на хуйло си, фатмашки плазмодии и паразити!
  И престъпленията на зИльоната фатмашка ТИКВА не спират дори за секунда, въпреки всичките си ПРЕДАТЕЛСТВА и углавни ПРЕСТЪПЛЕНИЯ, той и фатмашките му дИбильи са въвели “обучение” по фатмаши “ПАТРЕОТИЗЪМь”:
  https://mobile.frognews.bg/article/269874/
  Ето това показва как трябва веднага да се обвинят всички престъпни фатмашки бандити назначени от ченгесарско-мутренската путлерастка мафия, след изхвърлянето геЙшевь , и задължително премахване на “патреотичните” уроци по войноЛЮБСТВО на зИльоната фатмашка ТИКВА! Има достатъчно професии , които са патриотични, фатмаците са престъпници и предатели и НЕ могат да паразитират върху “патреотизма” им , по-точно да зомбират учениците с путлериотизъма си! ВЪН, фатмашки проZZт(итутк)и путлеристки предатели и престъпници!
  Всичко това показва , доколко “честни” са били “изборите” проведени от зИльоната фатмашка ТИКВА и гълъбарника му, които извършиха “изборен” ПРЕВРАТь, заедно с мутренските си таварищи от хартиената мафия на бокоТИКВАТА! И субсидират избирането в парлаМЕНТА на большевишко-фашистките си шутове от иZZраждане на кУпейкинь и ИТНь !
  Одите на донь байХУЙаньЮ БанкянскиЙ, одите на хуйло си!

  Долу МОЧИ-те, одите на хуйло си!

 7. Схемата е от векове – важното е дали си от нашите или чуждите.
  Вмивирсан манталитет на смрадливи индивиди. 300 години – 0 прогрес.
  За това и руснята толкова им приляга и се разбират добре с нея.
  https://www.youtube.com/shorts/FVUubp5FTCI

 8. Всички тези коментатори коалицията ППДБ ги боде в очите, така че тя каквото и да прави, за тях все ще е грешно, напоследък дори малоумно. А бацэ е безгрешен, вечен победител. Но числата говорят друго: от 2009г. до днес той загуби повече от ЕДИН МИЛИОН избиратели. Така че той продължава да е “слонът в стаята” caмo поради раздробеността на противниците му (и поради медийния комфорт, на който продължава да се радва – въпреки очевадните му провали като АНТИкомунист и гражданин за ЕВРОПЕЙСКО развитие на България).

 9. Когато мафията се хили ние плачем. Няма как и вълка да е сит и агнето цяло. Бъдете нащрек ПП-ДБ!

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.