За закана за убийство има все пак осъден(и) в България, не и заканващите се да убиват мен

Интересна новина разпространи днес МВР във връзка с това, че е арестуван човек, осъден за ЗАКАНА за убийство.

Значи за подобна закана човек може да бъде осъден у нас ( а не само в САЩ, където има такъв случай с българин)?

Питам се с какво е по-различен случаят с Мартин Гочев, който не само се закани да ме осакатява и ликвидира, но и заплаши да изнасили децата ми? И дали фактът, че след като е бил извикан в полицията да дава обяснение и публикува нещо като извинение към мен във Фейсбук, ще бъде достатъчен за прокуратурата да откаже да му повдига обвинение?

Ако отново се окаже така  , както вече се е случвало с други кандидати да ме убиват, ще отпаднат и най-малките съмнения, че на практика прокуратурата няма нищо против да бъда заплашван, за да ми затвори устата- а защо не и заплахите да бъдат осъществени, след като хора с престъпни намерения се чувстват безнаказани?

Напомням, че същият Мартин Гочев не само не се крие, но и се беше подписал с името си под заканата си и беше придружил заплахата си със собствена снимка.

 

16 мнения за “За закана за убийство има все пак осъден(и) в България, не и заканващите се да убиват мен”

 1. Днес, в сутрешния блок на БТВ, четящата новините “БЛОНДИНКА”, след като изчете информацията за поредните руSSки нощни бомбордировки над Киев и цялата Украйна, в резултат на които са убити цивилни граждани и има огромни материални щети, “БЛОНДИНКАТА” с овчо умиление и бодър глас директно продължи с подробен репортаж от подготовката на военния парад в Москва и Петербург ???!
  Това не е ли подсъдна, заради пренебрегване на санкциите, руSSка пропаганда?

 2. Разликата е , че в САЩ Главният прокурор е държавен обвините! Член от правителството.На всичкото отгоре, Борисов и Доган курдисаха Гешев, който няма университетско юридическо образование! Дипломата му е от милиционерски ПУЦ!

  АЗ ОБИЧАМ БЪЛГАРИЯ и ЕС!
  САЩ и НАТО са гарант за свободата ни!

 3. – aко се разследват мотиви, подбудители ,обществена опасност …
  “…прокурорът е разгледал въпроса за интензитета на поведението на обвиняемия и неговата обществена вредност: въпреки че свободата на изразяване е една от основните човешки свободи, това право също има своите законови бариери, в случай на нарушаване на които конкретни лица могат да бъдат подведени под наказателна отговорност…(‘V Kyjevě se nic neděje, lhala učitelka žákům. Za popírání genocidia půjde před soud’, zpravy.aktualne.cz)”
  – по следите на руската пропаганда …
  … 14-годишен младеж уби с кол македонец в Слънчев бряг, frognews
  – раZделя и владее …
  … Гешев се похвали в Киев, че бори руските шпиони у нас, но мълчи за Руски поток и Борисов(”Аз съм най-добрия за премиер, но няма да бъда”), frognews
  – с правосъдие за копейки, толкова …

 4. – след поредната разбомбена жилищна сграда в Украина руското военно министерство се хвали с точното попадение – https://www.liga.net/images/general/2023/04/28/20230428115043-8760.jpeg
  – в Уман към 12:30 са 14 загинали, от които 3 деца, в Днепър млада жена и двегодишно дете … към Киев долетяха 11 крилати ракети …
  – Какво казват „миротворците“ за това?
  https://twitter.com/MelnykAndrij/status/1651820256334061568

 5. Представете си какво би направил и как би реагирал Копейката в аналогична ситуация, ако му пратят на лично съобщение във Фейсбук следното послание с автор Гочо Мартинов: “Ей изрод нещастен, спри да пречиш на България и народа й по пътя към богатство, просперитет и западен начин на живот, заради едни жалки копейки. Децата ти ще изнасиля и на жена ти в устата ще й го туря, ще те осакатя изрод само да те видя във ВАРНА, а защо не и да те ОТРОВЯ…”. Звучи ужасно, нали, дори изречено по адрес на идейния опонент. НЕ ПОЖЕЛАВАМ НА НИКОГО ДА ПРЕЖИВЕЕ ТАКИВА ЗАПЛАХИ, ДОРИ НА ВРАГА СИ. Заплахите и обидите показват безсилието на аргументите. Може би затова Копейката изпадна във фалцет, когато Манол Пейков го определи като пишещ с къси букви… демек Късопишков – дадоха му от собственото лекарство, което му се стори горчиво на вкус. По подобен начин реагира и при размяната на снимки с автора на блога. Затова либералната демокрация е победила всеки друг строй – както се казва “Бих убил в защита на Вашето право да ме напсувате!” Но дотам! Заплахите са гнусно нещо от хора, пишещи с къси букви…

 6. В рубриката “Криво да седим, право да съдим” искам да призная, че не винаги праволинейността (някои недоброжелатели я наричат талибанщина) дава най-добрия резултат. Например бях много силно възмутен, когато разбрах, че Лавров е допуснат в Ню Йорк, но когато чух какво му се наложи да изслуша там, мисля, че така беше по-добре. Не по-малко се възмутих от решението на Теодор Ушев да участва на фестивала в Москва, но когато чух думите, с които отказа наградата, ми се стори, че пак не съм бил прав.
  Е, щях да се радвам, ако и други мои първосигнални отрицателни преценки (Радевият юмрук, интервюто на Карбовски с Митрофанова) се бяха оказали неверни, но уви… В бою не бь|вает чудес…

 7. Г-н Инджев, не се отказвайте да правите писмено оплакване при всяка заплаха а отказите за повдигане на обвинение събирайте в архив. Когато му дойде времето (а то е по-близко отколкото те си мислят) ще имате черно на бяло обвинителен материал срещу тези , които ще опитат пак да се измъкнат от отговорност за тормоза на свободолюбивите хора, както и за всички други техни мръсотии . Спомнете си как преди 30 години се измъкваха с “дайте доказателства” , докато всички архиви бяха в техни ръце и ги горяха в партийния дом.

 8. към sms,
  уважаеми, блондинката е направо неинформирана.
  За какви военни паради говори, след като нямат на разположение военна техника на ниво, която могат да представят. Всичките „най–съвременни“ въоръжения, (някои от които блокираха при показа) другите бяха опушлявени в Украйна, вече не съществуват. Това личи от използваните там сега музейни експонати. Блондинката не може и да си представи, че ако останали и ги има „по–новичките“ експонати, те трябва да бъдат оттеглени от полесраженията, което дори ще (ни) улесни контранастъплението.
  Ако такива паради наистина ще се провеждат, още един път ще кажа браво на малокалибрения страхливец, защото пак ще покаже глупостта си.

 9. Нашата полиция ни пази…
  Току що чух обяснението, че издирван от 2020 г. престъпник е открит много трудно (чак сега), защото е живял под наем в апартаменти, наемани от… майка му.
  Кой би си помислил да следи майка му?

  Добре че Нинова и Радев са православни христиени и няма защо да обръщат внимание на думите на Папата за даването на оръжие на Украйна.

 10. – българският гражданин не е добре представен в управлението на държавата и е редно да има граждански защитник…https://www.facebook.com/PPNFSB/videos/среща-на-костадин-костадинов-във-варна/10200952248353734/
  – oт 31 март украински шофьори са в Добрич, паркирали са на булеварда, и чакат стоката им да бъде разтоварена… https://www.actualno.com/crime/celjat-s-piratki-ukrainskite-tirove-sys-slynchogled-news_1959019.html
  – ККопейкин в НС:”…ще отида да му разбия носа с’я…”
  https://twitter.com/AnteGotovina666/status/1651323646336532480
  – като в москва
  https://twitter.com/NatalkaKyiv/status/1651720208078233602
  – знамето ни е трицветно,. мило, хубаво, приветно…
  https://twitter.com/ViceVer88152269/status/1651974789525909507/photo/1

 11. А бе , нали геЙшевь и цацовь търсеха “поръчителите” на техният сводникь дИбильян прасееФскиЙ, дори в КТБ?!?
  Освен това геЙшевь повдигна обвинение на протестиращите против него и другият му ТЪПькач -бокоТИКВАТА, за ДЪРЖАВЕН преврат……. перевароть, разбирате ли?
  Ето с такива “съществени” неща се занимава геЙшевь, а не със заплахите срещу данъкоплатците му!
  Дори сега геЙшевь използва БЕЗпредель срещу “заговорниците” срещу него, като “олигарсите” , НЕКСО, ППДБ и другите либерални, които искат да му пречат да дерибейства, и да не го клепат пред Магнитски!
  И той е инфантилен ,като неговият съмишленик кУпейкинь, които като малките деца не обичат “доносниците” да ги клеветят за “пакостите” им, нали! Също и мафията не обича “доносници” , защо ли , а?
  Защото за тях истинските журналисти са най-вредните и вражески “доносници”, както и за лумпенизираните им последователи и “партийни” геноссета!
  Същият е и другият основен популистки фараон от ГЕРБь, а пък той освен иска нагло и арогантно ППДБ да му бъдат ,пак, смокинов лист в нова ТРОЙянска КОЙалиция! Пак иска да назначава министри, наравно с ППДБ, но не иска реципрочно да даде половината места в администрацията на ППДБ, а това са около 100 000 назначени от него “партийни” калинки. И още половината от калинките му в “съдилищата” , прокурВатурата, ДанСь, УБО, РУМНО, ПГУ, МВРь и т.н..
  Ето такава “равнопоставеност” , предлага бокоТИКВАТА на ППДБ!!!
  Оди на донь байХУЙаньЮ БанкянскиЙ, оди на хуйло си !

 12. @Трябва да бъдем хора…

  Всъщност, синьокожуту фюрер-партЭотченценце, “типичнъй болгар” и любимец на мутрофановна, мина на фалцет не заради късото писане (кой ли му го е мерил), ами защото г-н Манол Пейков и негов колега от ПП/ДБ излязоха с факти. А именно, че супругата-фюрерша, чрез НПО-то си, получава презрени US долари и др. валута в доста сериозни размери. Че и сметките й са в $, € и др., но не и в рубли. Как да не зафалцетиш?!

  Иначе, Стопанино, подкрепям колегата “0815”. Видовденят е по-близо, отколкото личи, и за всичко “към дело” в архивите едни лица ще трябва да се обясняват. Дълго, подробно и СКОРО. Днес дори гешов от офиса на украинския си колега Андрий Костин се закани да арестува путя, ако тоя дойдел в Задунайския ни Милиционеристан. Това си е направо симптом…

 13. Към г-н Видьо Видев:
  Борис Велчев има висше юридическо университетско образование.И…?

 14. anonimen, Видьо Видев,

  и цацаров като братиньовелчев е завършил право в СУ след английска гимназия , избран за главен прокурор на България като единствен кандидат като каскета… но и цацаров като борисов, е комунист от казармата и е , както казва баце: “стабилен съдия, най-добрият, с когото съм работил”(каквото точно значи това) – цацата е известно момче за поръчки на кукловодите на прехода – точно той скрива мръсните гащи на едно бракоразводно дело и бат’петьо е избран за президент с ‘безупречно’ семейство … но това е само началото, а краят не му се вижда – https://m.facebook.com/bivolnews/photos/a.179783075406816/1052789444772837/?type=3&locale2=fr_FR – хамелионщината им е в кръвта , а хората бързо забравят, ако изобщо са успели да се ориентират в новините излъчвани от зависимите медии в превзетата ни държава …

 15. Вероятно е маска, зад която са “градинари” и “готвачи” от посолството на Митрофанка. А може да е и полунормален физкултурник!

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.