Гешев беше в Украйна – и той знае, че московията вече е загубила тази война и гледа да спечели своята

Главният прокурор Гешев първоначално тръгна бавно и полека по стъпките на своя ментор, когото в един аудиозапис човек с неговия глас нарича “шефе” и му се подмазва, че е много го бива да се прави на луд. Влизайки постепенно в обувките на шефа, за когото е жизнено важно да получи опрощаване на греховете си за дългогодишното обслужване на руското зло в България, Гешев вече надмина оногова, когото имитира в това отношение. Заяви, че щял да арестува Путин колчем реши да стъпи в България.

Брех! Това да видиш ти какъв юнак се оказа наследникът на Цацаров, който не просто си дружеше демонстративно с руската прокуратура, но дори подписваше с нея документи за обмяна на опит!

Това е същото като аз да обещая, че ще напляскам Тръмп ако посегне и на жена ми. Не че не би го направил, ако се съди по разказите на някои жени, но вероятността той да попадне в такава ситуация е точно толкова голяма, колкото Путлер да “кацне” на Гешев, който да му тури белезници ( едва ли не лично).

Защо е това перчене тогава? Ами защото шоуто е безплатно. Нищо не му струва на Гешев да обещае невъзможното, но пък да копне още малко в градинката на наивниците, които наистина вярват в неговата новопокръстена “русофобия”. 

Ако тя беше автентична той трябваше немедлено да е започнал още преди  години разследване как така България ЩЕ плаща милиарди за руския проект “Турски поток”, който обслужва руските играчи в региона Вучич и Орбан във вреда на за(оби)колената в резултат на това Украйна. Този явен за пред целия свят факт продължава да не тревожи новопокръстения “русофоб” Гешев, комуто нищо не струва да заплаши с арест руския цар, чийто крак с абсолютна сигурност никога няма да прекрачи владенията на Гешев, за да провери доколко той наистина би посмял да изпълни заканата си.

Не сме чули и видели още нещо което не беше се чуло и видяло доскоро и по отношение на съветската окупационна символика в България, докато преди изборите шефът на ГЕРБ ( и на Гешев) не се преобърна от дългогодишен пазител на МОЧА в негов противник. Осъзна изведнъж, че трябва да бъде демонтиран. По тази линия на преобръщане Гешев още не може да преглътне съветския автомат и да го обяви за незаконно размахан над столицата ни. Но не бих се учудил вече и тази вътрешна линия на самозабраната да прескочи.

Защото явно вече е въпрос на оцеляване за него. Поел е по стъпките на шефа си и ще трябва да се равнява по него в състезанието за това кой е по-голям атлантик-направо атлант на попрището на надпреварата кой да стигне невредим и печеливш при очертаващата геополитическа катастрофа на истинския доскорошен шеф на шефа му, комуто шефът в София се извиняваше в Кремъл, че не се е старал достатъчно и в резултат на това му построи и заплати руската примка за Украйна на българска територия. 

Унизителното му поведение, когато той внезапно се появи в Москва да се умилква на Путин броени дни след като на аудиенция пред царя беше президентът Радев, беше издадено от руските медии и злорадо препредадено тук, например от в. “Дума”. 

 

 

 

 

Напомням, че  в. “Дума” беше на издръжката на Николай Малинов, когото Цацаров ( същият, който си дружеше с Чайка, руският гл. прокурор) арестува за шпионаж в полза на Русия на 9 септември (!) следващата година. Бившият депутат и председател на Национално движение “Русофили” Николай Малинов е обвинен в шпионаж. Това стана ясно на пресконференция на прокуратурата. Научихме за ареста именно от прокуратурата.

Главният прокурор Сотир Цацаров съобщи, че са събрани доказателства, според които Малинов срещу заплащане е приел да изпълнява задачи за две организации със седалище в Руската федерация”.

Дали бившият издател на “Дума” Малинов не беше арестуван за отмъщение, че разпространи информацията как руските медии са издали лакейското поведение на премиера ни пред шефа му в Кремъл?

 

 

 

 

 

Истината е, че обвиненият в шпионаж бивш депутат от БСП не само не се трогна ( и до днес си развява путинофилството без проблем, явява се и на избори редовно), но и напусна символичния си арест, за да отиде в Москва и да си получи орден за (подобни) заслуги лично от Путин. От тази гавра също не последва нищо неприятно за завърналия се “беглец” Малинов. 

Тук някой ще каже, че все пак Гешев отиде миналата седмица в Украйна и това е негов плюс. Как и защо са се сетили в Киев да го поканят, това за нас е “чувствителна информация” от областта на започналото гербаджийско контранастъпление за разграничаване от собственото путинофилско минало в навечерието на украинското на фронта. От гледна точка на борещата се за оцеляване  украинска държава всяка подкрепа е ценна. Разбираемо е тя да откликне на “русофобските” сигнали от една институция на европейска България. 

Едно е ясно: няма стъпка, която Гешев и шефът му не биха предприели в името на своето политическо оцеляване. Шефът му от Банкя прескочи собственото си табу като припозна каузата за демонтирането на МОЧА защото тя е важна за мнозина от неговите избиратели. Гешев няма нужда от електорална, а по-скоро от международна подкрепа. МОЧА не е сред каузите, по които западните партньори имат публична позиция и той не си прави труда да се произнася по въпроса. Но Украйна е друго нещо! Тя е лакмусът за това кой кой е в днешно време и в обозримото бъдеще като позициониране на страната на победителите.

Гешев може да е всякакъв, но не е по-глупав от шефа си и също знае, че няма как деградиращата, международно изолираната московия да осъществи вече провалените и към днешна дата цели Украйна, зад която стои огромният потенциал на Запада. 

Слава на Украина, която наистина върши чудеса!

 

 

   

 

8 мнения за “Гешев беше в Украйна – и той знае, че московията вече е загубила тази война и гледа да спечели своята”

 1. vce si mislia che ako beshe drug prezident neshttata shtiaxa da ce razviat po drug nachin–NO Zelencki gi slozi vsichki po mestata im—VELIK ZELENSKI VELIK slava na UKRRAIINA—–viatarat na promianata sjte doiide i u nas a DANO

 2. На героите слава👍🙏🏽🇺🇦
  – джуркането продължава …
  https://www.zeit.de/politik/deutschland/2023-04/angela-merkel-leipziger-buchmesse-giovanni-di-lorenzo?utm_referrer=https%3A%2F%2Fwww.google.com%2F
  ”…Честно казано, не знам дали има успокояваща функция, ако сега просто кажа нещо, което не мисля, просто за да призная грешка… Трябваше да се справя с политически ситуации, които доведоха до разделение на мненията в Германия… особено решението да не затварят границите за сирийски военни бежанци 2015 г. – не мога да отменя решенията, които взех – никога няма да разбера хората, които малтретират други хора … възхода на AfD в резултат на бежанската криза – в ГДР винаги е било ясно, че не се ходи в служба за държавна сигурност Някои хора трудно се връщат обратно – тежката съдба не оправдава нарушаването на демократичните принципи – подходът беше да се съсредоточа върху демократично мислещите хора… след анексирането на Крим през 2014 г. в т. нар. Мински процес доста хора не бяха толкова заинтересовани – в ЕС Германия и Франция положиха усилия – дипломацията е необходимост – опитах се да предотвратя тази ситуация с това, което имах на разположение – не проработи, но беше правилното нещо да се опита … най-късно 2006 г. трябваше връщане към политиката на Студената война, присъединяването на Украйна и Грузия към НАТО(!войната в Грузия) – грешка беше , че не направих повече за разходите за отбрана – днес Шолц прави нещата по такъв начин, но тогава беше различно… опазването на климата и опазването на видовете остава на заден план заради войната в Украйна. …трябваше да приемем закон, който казва, че забраняваме по-нататъшния внос на газ с Русия. И това тогава не ми се стори правилно, сега е друго. Но разбира се, сега плащаме цена за това…”
  – путин(май 2000); ‘арабски’теракт11септ.2001; 2003г. при инвазията в Ирак не са открити хим.оръжия – авг.2006 Саддам е обвинен за обгазяването на 5000 кюрди март 1988 , но го осъждат за убийството на 148 шиити през1982; ноември 2006 Литвиненко е отровен –Садам е обесен за убийството на 148 шиити през1982
  – поредица хим атаки в Сирия(Гута,авг.2013) – Ердоган участва(и14 пъти русия налага вето на решения за Сирия(НикХейли:’когато извършител е някои от нейните приятели, механизмът изведнъж се превръща в проблем’)
  – руски ‘ихтамнети’на украинския Майдан, в Донбас, анексия Крим(2014)
  – руска военна операция в Сирия(авг.2015); турската Републиканска народна партия представя доказателства в парламента, че от Турция е зарина в Сирия(ноем.2015)
  – Брекзит(юни 2016), Ердоган се укрепва след консултации с дугин и”опит за преврат”(юли2016); избора на Тръмп(ноем.2016)
  – 2018 е убийство наКашоги в Турция – апр.2022 турският съд прекратява делото за убийството му; март2023 Китай се обединява с Иран и С.Арабия
  в 4:34 мин. ТУК https://www.youtube.com/watch?v=-ISsxMOIvN8
  … и не само Германия(…и гешев) променят курса

 3. Не в Украйна!
  На престъпникът Гешев мястото му е при Бай Ставри!

  При комунизма човек загубва свободата си,
  защото думите загубват смисъла си!

  Същото се получава и при имитацията на демокрацията!

  В България, при правосъдие, като руското,
  няма и да има справедливост и просперитет!

  Да се закрие ВСС!
  Контролиран от Доган, Борисов, Петьо Еврото и от 8-те джуджета!

  Всички прокурори и съдии на всички нива,
  трябва да се избират пряко от народа!

  Всички началници на полицейските звена,
  трябва да се избират пряко от народа!
  И да са подчинени на съответния кмет!
  “Полис”, значи град!

  Човек загубва свободата си,
  когато думите загубват смисъла си!

  Същото се получава и при имитацията на демокрацията!

  АЗ ОБИЧАМ БЪЛГАРИЯ и цивилизованият ЕС!
  Могъщите САЩ и непобедимиат НАТО са гарант за свободата ни!

  …Предай нататък!

 4. И защо в бил в Украйна геЙшевь?????
  Дали ще помага в разследването на военните престъпления на Хуйло им?
  Та геЙшевь не може да разследва нищо в поверебият му задунайски Бандитустань, та едва ли има дори минимална квалификация за това. Все пак в милицията ги “учат” на противоположни неща .
  Дори съучастника им в мафиотскоти путлерастко ОПГ- реZZиЛдентът лумПен гадень не включи НРБь в международният ТРИБУНАЛ срещу ТЪПкачЪТ им Хуйло:
  https://news.bg/politics/balgariya-pozorno-izbyagala-ot-reshenieto-za-mezhdunaroden-tribunal-za-voennite-prestapleniya-v-ukrayna.html
  Така че , какво точно прави милЮЮЮционерската мутра геЙшевь в Киев, след като те дори НЕ искат да участват в трибунала за ПРЕСТЪПЛЕНИЯТА и геноцида в Украйна, а и в Ичкерия, Грузия, Сирия, Либия, Африка и т.н.?????
  А и отдавна Украйна иска да се санкционират всички путлеристки олигарси и сметките и имотите им в България и чужбина!
  Дори бай ОрбанЮ запорира 2 милиарда на путинските олигарси в Унгария, за да отчете някаква фиктивна дейност, поне!
  Докато в задунайската губерния няма запорирани дори една копейка, напротив лумПен гадень и служебният му гълъбарник участват в контрабандата за Лукойль, Газпромь, Турски поток, Белене, Росатомь!
  Така че геЙшевь сигурно е отишъл на воаяж в Украйна, но поне да отиде до Бахмут , за да помогне истински на украинците , като подвижна мишена за путлеристките мужици, оди на хуйло ви!
  И все пак се чудя , дали няма по-джендърска империя от Московията, след като двата пола имат толкова много синоними наименования- мужикь, мужьчина , муж ……женщина ….. и т.н. и т.н..??????????
  Одите на хуйло ви!

  Долу МОЧИ-те, одите на хуйло си!

 5. Само на мен ли ми се чини, че пак гледаме нискобюджетен римейк на 1989? И тогава, и сега московитската комун-милиционерия се снишава и го дава умряла лисица/Эвро-атлантик/дЭмократ. Ама “настаяшчий”. Вече тук-там дори мечат като как следва да се правят тея ваджии эвро-атлантическите по правилния начин. Акъл ни дават, един вид.

  Последни идиоти ще сме, ако ги оставим за 3-ти път да откраднат държавата и бъдещето на внуците ни. И ще си заслужаваме и боя, и солта, и ТАКОВАНЕТО.

  Респект, Стопанино!

 6. Като чета колко нелепо е изказването на Гешев, че ще арестува Путин, си мисля колко добре би било, ако и Радев беше казал същото, въпреки гореспоменатата нелепост.

 7. dkaraivanov
  30.04.2023 в 19:25

  Представяте ли си, да вземе да го каже, а после…да вземе да му подари кученце (плюс Голямата Тръба…)?
  Найс, а?

 8. – тук има огромен потенциал за гешев да се докаже – да почне от недвижимостта, която ползва руското посолство тук – прецеденти има , а полската прокуратура конфискува и средствата от сметките на руското посолство и търговската им мисия във Варшава , за да не бъдат използвани за пране на пари или финансиране на руския тероризъм – посолството не можа да си плати наема и на центъра за отдих край Варшава и полските власти им прекратиха договора за ползване – Полша конфискува и сгради използвани от руското посолство принадлежащи на ! ссср – едната още миналата година за настаняване на украински бежанци, а другата на 29 април сега …
  – та, гешев има и исторически и текущи основания и може да се докаже, докато чака на пусия путин …

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.