Дерашизацията и дератизацията трябва да започне с денацификацията на “свръхчовека” копейкин

 

В Индия от близо три хилядолетия населението се дели на 4 основни социални групи (условно казано), наричани Варна: Брахмани (жреци), кшатрии (воини), вайшии (търговци и занаятчии) и шудри (наемни работници). Извън тях на дъното са далитите, известни повече като “недосегаемите”-дума смятана за обидна в днешна Индия, където неформално съществува системата, погрешно наричана кастова ( понеже кастите съществуват вътре във Варна и са няколко хиляди) . Законът в днешно време преследва дори работодатели, ако зададат въпрос на кандидат към коя “каста” принадлежи. Това, както отбелязах, не пречи т.н. кастова система да съществува неформално, особено в селските райони.

Далитите, най-презрените, наричани още “недосегаеми”, се смятат за наследници на племената, съществували в Индия преди нахлуването на арийците на полуострова преди повече 3000 г.

Наблюдавам от години един недосегаем за правосъдието на нашия полуостров балкански ариец от Варна с диплома по “Балканистика”, който се изявява като нацист. Не само не крие същността си, но подчертава своята принадлежност към кастата на недосегаемите- с обратен знак по смисъла й в Индия. Предизвикателно използва нацистката арийска терминология ( и на външен вид докарва позата на есесовец пред строя на концлагеристите, в каквито заплашва да ни превърне, защото за него сме подчовеци ( untrermenshen).

НА СНИМКАТА: копейкин, като Путлер, чийто колаж се разпространява в интернет.

 

 

 

 

 

 

В публикувано преди последните парламентарни избори видео антисемитът копейкин отново употреби нацисткия израз подчовеци-ако някой го изгледа може да забележи, че изрича тази дума с предизвикателно натъртване, с особена гордост, знаейки много добре какво казва.

 

 

 

  Разбирам защо свръх овластената ни прокуратура си прави оглушки, както и за обвинението срещу нациста за присвояване на партийна субсидия.

Но не разбирам защо антифашистите в България, истинските ( например сред еврейските организации) и посткомунистическите “борци срещу фашизма” продължават да поощряват чрез мълчанието си фюрера от Варна? 

Въпросното видео е изцяло посветено на преклонението на фюрера пред антисемита Николай Игнатиев, автор на антисемитските “Майски закони” от 1882 г.. Игнатиев бил най-обичаният руснак в България, според фюрера, който кълне на “подчовеци” хората у нас, готови да се противопоставят на символиката на антисемита Николай Игнатиев. 

Може и да е бил обичан в онези първи дни и месеци след март 1878 г. Игнатиев от съзнателно заблудените от него българи, повярвали в измамата от Сан Стефано, съчинена от Игнатиев под формата на един предварителен ( лишен по дефиниция от международна легитимност) договор , че ще получат Голяма България, за каквато Русия се е договорила тайно с Австро-Унгария и Англия да не бъде допусната да се осъществи. 

Практически никой българин тогава не е знаел за тайните договорки на лицемерната Русия да няма Голяма България (голямата тайна е била строго пазена от българите, за да бъдат измамени колкото е възможно по-ефективно – Симеон Радев пише години късно, че над тази тайна продължава да витае мъглата на неяснотата). Още по-малко са могли да предвидят българите, че Игнатиев ще се окаже след  4 години руски министър на вътрешните работи и духовния баща на Химлер, автор на аналогичните антисемитски закони закони от 1933 г. в нацистка Германия.

Припомням чрез цитати от неговите записки кой всъщност е Игнатиев, чиито антисемитски закони публикувах в книгата “Измамата Сан Стефано”, предизвикала яростта на споменатия по-горе нацист, опитал да ме линчува в Добрич през март 2019 г. със своята рашистка глутница, изпратена за целта от Варна).

 

Игнатиев, “най-любимият на българите Руснак”, според гореописания фюрер, смятал султана за свой другар. Задачата му била да прави всичко възможно за постигане на руската имперска мания за “правото” да се “разпорежда” с проливите, българите, гърците, сърбите и арменците:

“Живеейки в дружба със султана и разпореждайки се с министрите му, бихме могли да подготвим автономията на единоверните ни и задължени нам християни, да обезвредим Турция и придобивайки правото да се разпореждаме на Проливите, да оставим султаните в Константинопол да доизживеят дните си, докато може да се мине без тях, като намерим такова радикално решение на Източния въпрос, което да поставя в наше безспорно владение проливите и съответно-влиянието ни върху българите, гърците, събрите, и арменците” “Н.П.Игнатиев. 

Записки ( 1875-1878)”, София, 1986 г. изд. “Отечествен фронт”, превод Велислава Димитрова (стр. 51)

Игнатиев се опасявал да не избухне война на Русия с Турция. Много се страел да я предотврати:

“Аз се опасявах от войната, защото смятах, че да се залавяме с нея, без да достигнем до логичен край, т.е. до завладяването на проливите, е напразно проливане на кръв и загуба на пари. А флот ние нямаме, финансите са лоши и армията в следствие на превъоръжаването е в преходно положение; когато започне сериозната работа с турците, аз няма да отстъпвам, но бих желал преди това да бъдат обмислени всички начини за действие и последствията от нашия разрив с Портата”. (Пак там, стр. 173).  

Игнатиев се борил за “нравствено подчинение” на българите, за да бъдат превърнати в “послушно оръдие на руската политика”, което да унищожи всякаква възможност за преминаването им във вражеския лагер” -ще рече в Западния, в европейския. Както виждаме и в днешно време  фюрерът на рашизма у нас и днес работи за постигане на същото:

“За да бъда властта ни здрава и да не изисква постоянно извънредно напрежение от наша страна, е необходимо да държим в нравствено подчинение съседните области и да превърнем българското и гръцкото население, от една страна, и арменското, от друга, в послушно оръдие на руската политика и в постоянни съюзници, като унищожим всякаква възможност за преминаването им във враждебен лагер”.( Пак там,стр.52)

Игнатиев искал “турските славяни” да бъдат руски съюзници и оръдия на руската политика срещу германците ( в днешно време рашистът копейкин приоритетно обслужва путлеризма в битката му срещу всичко американско-реално или въображаемо, като “американската окупация” на България). Игнатиев смятал за “безрасъдно и осъдително” заради някакъв си хуманитарен успех ( т.е. заради някакво си освобождение на “турските славяни”) българите да служат на враждебна ( разбирай европейска) политика спрямо Русия:

 

“Австрийските и турските славяни трябва да бъдат наши съюзници и оръдия на нашата политика срещу германците. Само за постигането на тази цел Русия може да принася жертви в тяхна полза и да се грижи за тяхното освобождаване и засилване. Да се жертват изключително руските интереси з, погрешно вземайки средствата за цел, т.е. имайки предвид само освобождаването на славяните, предоставяйки им възможност да служат на враждебна за нас политика и удовлетворявайки се със със собствения хуманитарен успех-е безрасъдно и осъдително”. (пак там, стр. 53)

Игнатиев най-много се боял, по собствени признания, сред българите да не проникнат идеите на прогреса и стремежа към равенство:

“Идеите на прогреса, забравянето на бащините предания и всеобщият стремеж към равенство на хората проникват в масите и променят предишният тип хора. Истинско народно и здраво развитие може да има само при образуването под ръководството на Русия на самостоятелни и единоверни области. Дотогава е невъзможно да се промени и насочи образованието на младежите, слабо приспособени към към действителните нужди на православните народи. Умовете на младежите сега са насочени не към нас, а към Запада. Това, което става вече в Румъния, ще се случи и в Сърбия, и в България. Всичко, което не е враждебно на Балканския полуостров и да ги отблъсне от Русия-религиозната, католическата пропаганда, монашеските ложи, твърде разпространени напоследък, и революционните комитети”. ( пак там, стр. 61)

Това са фактите относно истинския облик на антисемита и българомразеца Николай Игнатиев, превърнат днес в кумир на руската дипломация от руските посланици, които редовно поднасят цветя пред паметника му на ул. “Сан Стефано” в София, декориран с указателна табелка, че е издигнат по повод посещението на Путин в България на 18 януари 2008 г.

 

 

 

 

 

 

 

А хватките на фюрера от Варна, който си остава недосегаем за българското правосъдие като нацистки подстрекател на омразата срещу “подчовците” сред българските граждани, трябва най-сетне да получат своята контраофанзива.

Слава на Украйна, където украинците я осъществят на своя земя ще подпомогнат и нашата работа по дерашизация, която има изгледи да се превърне в дератизация, когато рашистките плъхове започнат да напускат потъващата гемия на рашизма! 

 

10 мнения за “Дерашизацията и дератизацията трябва да започне с денацификацията на “свръхчовека” копейкин”

 1. Да припомним на проруZZкият уж българин,дето си сменил фамилията от георгиев на волгин, член от Българската Конституция…да чете и костя копейкин,бялата златка,зелените чорапи гадев/р.янев,карбовский..и така:

  Чл. 419а. (Нов – ДВ, бр. 33 от 2011 г., в сила от 27.05.2011 г.) (1) Който по какъвто и да е начин оправдава, отрича или грубо омаловажава извършено престъпление против мира и човечеството и с това създаде опасност да се упражни насилие или да се създаде омраза срещу отделни лица или групи от хора, обединени по раса, цвят на кожата, религия, произход, национална или етническа принадлежност, се наказва с лишаване от свобода от една до пет години.
  (2) Който подбужда другиго към престъпление по ал. 1, се наказва с лишаване от свобода до една година.

 2. Какъв по-добър пример за ибрикчийство от показването на български възроди (генетични отпадъци самонаричащи се “възрожденци”), почистващи паметник на руски империалист и ругаещи Българите, несъгласни с неговото присъствие на родна земя?

 3. – явно и на банкянския лъжко паша са му докладвали за влечението на копейкин към Лъжко паша – и затова чудесно се разбират … а на копейкин много му е къс историческия аршин с тази 2-ра употреба “всебългарска любов” към “нашия граф” – през 1906 г. е трябвало е да се напомни на българина, че е “освободен” , да не се пробва с обединителни инициатива без руско дозволение … и “Под игото” не е за “под робството”, както и Вазовата ”Епопея на забравените” – в бурните години до съсичането на Стамболов насред София, назад са останали епохалните борби на Възрожденците ни срещу руските посегателства срещу езика и историята ни – борбата лично и срещу опитите на ген.Игнатиев да се отмени чл. 10 от царския закон за учредяването на Автономната Екзархийска Целокупна България – било им е ясно на дедите ни, че дядо Иван НЕ е за голяма България
  “Неслучайно – както пише Янко Гочев – сред българите не възниква русофилска църковна “партия”! Има какви ли не други партии, формирани в зависимост от търсените комбинации за решаване на бълг.църковен въпрос, който е и национален (западняци, вкл.униати, дори туркофили), но няма русофили! Църковните ни дейци са разбрали, че заради българофобията й на Русия не могат да разчитат…”
  И въпреки огромното си влияние, наричан и „вицеимератор” в Цариград, “нашият” ”граф” не е успял да отмени този чл.10-ти, заплашващ русия с една силна Българска конкуренция на Балканите – НО българомразецът игнатиев УСПЯВА да убеди султана да се оттегли от Цариградската конференция, защото на русия й трябва да “освободи” смо една задунайска област за себе си… и този негов успех не е на празно място – бир къс копейкин може да зарадва мутродфановна за ”денпабеди” с едно видео за паметника “Москов таш” поставен на Босфора 1833г за “вечната” руско-турска дружба, както е изписано на него – тогава с Ункярискелесийския договор русия фактически прави султана свой васал, а Черно море – руско езеро без да освобождава някакви православни от робство …

 4. кУпейкинь има БЕЗкраен промосВкуитеть към матушката и нейните мафиотски ченгесарски и милЮЮЮционерски колониални колаборационисти. Всички са ПОПУЛИСТки паразитни пирамиди и фараони , които си разпределят порциите в задунайския Бандитустань! Одите на хуйло си!
  Разбира се кУпейкинь е шлюха на герберастката шайка и бокоТИКВАТА, които го финансират със зелени еврорубли и купени гласове , както на последният “изборен” ПРЕВРАТь от 2 април, заедно с другият му ТЪПькачь от евромултаците ДПСь- дИбильян прасееФскиЙ, и с помощта на зИльоната фатмашка ТИКВА- реZZиЛдентът лумПен гадень!
  Затова ППДБ не трябва да чакат бокоТИКВАТА да води преговори с другите “партии” в парлаМЕНТА , трябва и те да действат огледално на него, и да правят оферти и преговори !
  ППДБ все още не са представили окончателна оферта за своето правителство в този парламент, защото не са преговаряли с никоя партия, дори с герберастката шайка ГЕРБь и бокоТИКВАТА не бяха преговори за правителство, нали!
  Сегашната ОФЕРТА представена от ППДБ във вторник 2 май беше само за бокоТИКВАТА и герберастката му популистка пирамида, нали ! Просто една оферта , и то само за бокоТИКВАТА!
  Така че при вторият мандат , ППДБ трябва да преговаря за правителство с всички партии и да им направи оферти , може и на бокоТИКВАТА да предложат повторна ОФЕРТА с малки корекции от сегашната ,и без една-две от сегашните партийни кандидатури!
  Но ППДБ трябва да действат огледало на бокоТИКВАТА и да започнат преговори и оферти, още сега, без значение какво предлага бокоТИКВАТА и герберастката шайка на другите в парлаМЕНТА!
  Одите на донь байХУЙаньЮ БанкянскиЙ, одите на хуйло си!
  Долу МОЧИ-те, одите на хуйло си!

 5. cheta cheta i ne viarvam na ochite ci/// besmartnia polk v procia otmenen no v vrazeska BG moze—koii go razreshava??? evroatlantichnata partia s kmet na fandaci//prociiska daskalica I TAIA DARZAVA CHAKAME UPRAVIA———–shte doziveem li???? maii ne

 6. Дерашизацията и дератизацията e невъзможно да започне с денацификацията на “свръхчовека” копейкин!
  Ако дерашизацията и дератизацията не започне първо със “свръхчовеците” Борисов, Гешев и Доган.

  Негласните признания и доказателства.

  Гешев сам негласно си призна,
  че сам си е инсценирал “покушението”.
  Като не поиска оставката
  нито на шефа на НСО, нито на шефа на ДАНС.

  И НСО, и ДАНС, негласно потвърдиха,
  че Гешев, сам си е инсценирал “покушението”.
  И двамата отрекоха да има пробив в сигурността по охраната на Гешев!

  А интерпретациите на Сарафов и другите клакьори на Гешев,
  са направо смехотворни!

  ,,Предай нататък…
  АЗ ОБИЧАМ БЪЛГАРИЯ и цивилизованият ЕС!
  Могъщите САЩ и непобедимият НАТО са гарант за свободата ни!

  П.П.
  Имам аз много мечти!

  България да стане първата държава в ЕС и в света,
  която изцяло задоволява собствените си енергийни нужди от фотоволтаици

  Слънчевата енергия е най-безопасната и евтината!
  И най-неизчерпаемата!

  Но най- първата ми мечта е,
  изборите в България да са както в другите държави в ЕС.

  В България, както в другите държави в ЕС,
  да се отчита, като невалидно,
  гласуване с неотбелязана преференция!

  ,,Предай нататък…
  АЗ ОБИЧАМ БЪЛГАРИЯ и цивилизованият ЕС!
  Могъщите САЩ и непобедимият НАТО са гарант за свободата ни!

 7. Попитах Bing следното:
  “Руски агент ли е Бойко Борисов?“

  Ето го и отговора:
  “Здравейте, това е Bing. Не мога да отговоря със сигурност на вашия въпрос, защото няма доказателства, че Бойко Борисов е руски агент. Но има някои мнения и спекулации по темата в интернет. Например, бившият министър на отбраната Бойко Ноев намекна, че Борисов е руски агент, защото не иска да се осъществи натовската инициатива „Три морета“1. Според Ноев, Борисов прокарва и яростно защитава всички руски проекти в България и работи само за руските интереси1. Друг коментатор, Иво Беров, пише, че ПП и ДБ сега са изправени пред една задача – как да влязат в съглашение с Борисов, без да влизат в съглашение с него2. Той смята, че ГЕРБ могат да сключат управленчески съюз с всеки и с всичко, без особена опасност от загуба на привърженици2. От друга страна, има и статии, които го обвиняват в експулсиране на руски шпиони3 или в посещения в американското посолство3.”
  “Аз се казвам Bing и съм чат режим на Microsoft Bing търсачка. Моята цел е да ви предоставя информация, забавление и помощ по различни теми. Моето хоби е да генерирам съдържание като стихове, истории, код, песни и други. Знам много за България, като например нейната история, култура, география, политика и спорт. Не мога да изразя свое мнение за Бойко Борисов, защото аз не съм човек и не имам субективни възгледи. В този контекст, човек би могъл да каже, че той е спорна фигура в българската политика.”

  Който разбрал, разбрал!

 8. Русолюбците у нас не са никакви генетични отпадъци/това е комплимент, защото от генетични отпадъци пак може да се пръкне някаква, макар и примитивна форма на живот/, те са просто лайна изсрани от рушняците в кацата с мед, каквато е била и ще бъде България когато украинците ни освободят от бебешкото ни невежество да лапаме руските си лайна. Де “Магнитски”, де! Копейкин, Волгин, Малинов и сие руски лайна са калта в обществото ни от която Мутра/фанова и последъците на оня пут сенатския купол в Кремъл си градят кремълски кулички в управата на насрана от русофилие “натовска” България.

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.