Светът се смее над мечешката услуга, която си направи Кремъл с инсценировката на взрива срещу Путлер

Невижданото зрелище с взрива над Кремъл изобщо не убеди света в автентичността на предполагаемата атака срещу най-охраняваната точка в московията. 

Над тази историческа крепост на руско-съветското самодържие бдят всички възможни средства на ПВО на “великата страна”. Разположени са толкова нагъсто, че през техния кръстосан огън не би трябвало и пиле да се промъкне.

Въпреки това според официалната кремълска версия над Кремъл са се промъкнали цели два украински ( какви други, на страха очите са големи!) дрона. Ако се вярва на кадрите, те са били унищожени в последния възможен миг – като в холивудски екшън.

По-голяма реклама на невероятните възможности на Киев да удари Москва с някакви си дронове не можеше да се измисли.

В резултат на това в мрежата се появиха всевъзможни шегички.

Британският “Дейли телеграф” публикува следната карикатура, която няма нужда от превод и обяснение.

 

 

 

 

 

Подобни идеи развиват и онези, които правят аналогии с принудата руските танкове да си монтират решетки срещу американските ракети Джавелин, изстрелвани от рамо, които унищожиха безчет машини на агресорите.

 

 

 

 

 

 

Колаж предполага как ще изглежда парадът на 9 май на Червения площад.

 

 

 

 

С кадри от филм някой си е направил игра на думи. Мюсюлманинът казва никой да не пипа Путин, а да му го остави на него. Вместо не тронь – не пипай, казва не дрон Путин, ако го видиш.

 

 

 

 

10 мнения за “Светът се смее над мечешката услуга, която си направи Кремъл с инсценировката на взрива срещу Путлер”

 1. Два атентата, еднакво недоверие. Въпреки че не вярвам в инсценировките и в двата случая (поради слабите евентуални имиджови ползи за Гешев и огромните имиджови загуби за Кремъл), недоверието с което се посрещат твърденията на двете институции е показателно. Ако при Путин всичко е ясно, то при Гешев е показателно донякъде и за нивото на несъмняващите се… и в атентата, и в инсценировката (най-паче)

 2. – докато туземната гешефтура в Истанбул о(б)съжда предизвикателствата в ерата на дигитализацията, изпуска черноморското меле в Анкара – украинците разпъват украинското знаме докато руската делегатка на ансамлеята си декламира опорките
  – доста разгорещено сътрудничество… руска дядка грабва знамето и си го отнася …

 3. Прилагам снимка от наша “свободна” и “независима” медия.
  Ако правещият снимката беше приклекнал (или залегнал, още по-добре) още малко, най-вероятно кратерът от взрива щеше да изглежда около 60 метра в диаметър.
  Прости закони на оптиката…

  https://cdn.marica.bg/images/marica.bg/1239/1200_geshev-ivan-vzriv.webp
  Така работи хибридната пропаганда!

 4. Българин,
  Точно обратното. Снимката показва колко далече от пътя и колко по-ниско от платното е бил взривът. Внушението, което прави, е, че ако не е било инсценировка, кортежът можело и да не го забележи. Шофьорът само щял да каже през рамо “Хулигани, шефе”.

 5. Диаметърът също има значение! Колкооооооооо широк е само, виждате ли?

 6. Рашистофилието у нашенско достигна кенефските дълбини! В путлеронацистка РуSSнья са отменени/от дронен страх/ всички паради на победобесието, в т.ч. и т.н. марша на “безсмъртните”, а у наше село убийцолюбците потягат гащите да славят “Безсмертний полк”. От това клозетно дъно по-долу нема. Е па нема!

 7. “Безсметный полк” будет???!
  Учительницата па руSSкий па чак толкоз тупая ли е? Тя не сверява ли “свои часы” с непогрешимые часы товарища Путина? Какое это безобразие, самоуправство и неуфажительная наглость?! Ну, дисидентка такая! 🙂

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.