Рашизоидните ни медии фалшифицират новината, че рашистки дипломат яде бой за кражба на украинско знаме

 

 

 

 

 

Рашисткия “Труд” даде нов пример за фалшифициране на новина. Написа, че украинец и руснак са се сбили в Анкара.

БНТ разпространи съща манипулация, кастрирана от елементарната информация за причината и следствието.

Има и доста други нашенски манипулатори, според които ставало дума за “сбиване”.

Истината: рашистка провокация ( точно както се говори неутрално за “война” в Украйна, подразбирайки взаимна вина за тази война).   

От  разпространеното видео се вижда, че рашистки шовинист с дипломатически паспорт нагло краде украинско знаме в кулоарите на международен форум в турската столица. Въобразява си, че дипломатическият му статут го пази от възмездие за подобна свинщина.

Украински патриот го контраатакува. Спасява знамето на Украйна, което рашистът се опитва отнесе към тоалетните с намерението да се скрие там.

Не, не се бият. Рашисткият хулиган яде украински бой. Спасява го от нещо повече от получените шамари охраната на домакините.

Въпросът в нашия случай е защо на копейкин му се разминава, когато негови копои крадат украинското знаме от наше събитие на 5 май миналата година.

Рашистите на копейкин безнаказано откраднаха украинско знаме и от фасадата на фасадната “русофобия” на гербаджийската община в София.

 

 

 

 

 

 

 

22 мнения за “Рашизоидните ни медии фалшифицират новината, че рашистки дипломат яде бой за кражба на украинско знаме”

 1. Ами той рашиста трябва просто да е доволен, че Украйна не е била преставена от кмета на Киев или брат му 🙂

 2. В Естония решиха да глобяват хората, които възнамеряват да празнуват 9 май със забранени руски символи
  Подчертава се също, че глоба от 1200 евро за публична подкрепа на Руската федерация и използване на нейните символи ще бъде издадена от полицията незабавно. Нарушителят също може да бъде арестуван.
  Естонците са истински мъже.
  БГ политиците са страхливи и подкупни п…!

 3. Ами оставихме руZкият комун-милицейски башибозук да вилнее в пълен комфорт. Даже вестници, радио и телевизии да си има! Я да видим сега тази паплач, дето се тъкми на 9 май да ми марширува като “беZсмертнъй полк” – не сме никакви българи, ако барем запъртъци не им “преподнесем”. Като на сеструшки…

 4. ТАСС е разпространил новината по рашистките медии точно по рашистки – точно обратното на истината. за тази територия и обитателите и, това си е съвсем НОРМА!
  преди пет часа – в 22 ч, рашистите засипват почти целия град бахмут с бял фосфор, чрез своите сестеми за залпов огън. украински дрон снима картината, докато фосфорът продължава да се сипе от небето. колко жалко, че украинците си предадоха ядреното оръжие!
  покрай тренировките на нашите хвърчила за евентуалния военен парад днес през деня, се видя унизителният и престъпен факт, че след почти десет години в НАТО, нашите неизтребими РУСОФИЛИСТИЦИ ни оставиха въобще без армия. хиляди фуражкаджии – генерали, полковници и т.н до крадливите на дребно фатмаци – имаме и сега. пенсиите им – сякаш са ходили на война и превземали нашествие от космоса. хвърчат вчера 4-5 хеликоптера над софия – събрани за парада. един с един няма еднакви. всеки министър е гледал да вземе комисионната и е купувал по една бройка. този от тук, следващият министър- от там и т.н. за самолетите дори не искам да говоря. НИКОГА ДОСЕГА НЕ СМЕ БИЛИ ТОЛКОВА ЗЛЕ С ХВЪРЧИЛАТА! И ТОВА Е “ЗАСЛУГА” НА ВСИЧКИТЕ НИ ГЪЗОЛИЗЦИ – РУСОФИЛИСТИЦИ С ПАГОНИ! то други и нямаме!
  а че копейкин си развява байрака безнаказано – какво му е чудното ? .КОЙ ДА ГО СПРЕ, КОЙ ДА ГО НАКАЖЕ? ние? диванните патриоти? / не важи за видьо видев! /
  ние НЕ НАКАЗАХМЕ убийците на 30 000 българи- цвета на нацията, при все ,че имахме цели 33 години време!
  не пропускайте видеото. такива гледки се виждат веднъж в живота…
  https://t.me/ukr_sof/528

 5. Такъв му избабани в крадливата морда…
  Право в десетката!!!

  🙂

 6. Няма как, ще продължим с вчерашното изброяване на “първенците” по проZZт(итуц)ияТА в журналиституцияТА в задунайския мутро-милЮЮЮционерски Бандитустань!
  Защото бай петЮ СопольскиЙ е най-дългогодишният от тях, макар че и “колегите” и в часовите агентьции не изостават от него, а и предишният марионетен шут в казионният “трудЬ” си беше същият , като сегашният!
  На техен фон агентьция МОЧь и нИдялко ПИДЯЛковь са “младенци” нали!
  Също така не трябва да “забравяме” и фейк-журналиститутката куРВшлуковь, и неговите подгласнички в бокоТВь , и домусчиево-дИбилянските “телевизии” и вестникарска макулатура , сред които особено място заемат ТВь Европь на де(РЬ)мократичните братя йорданови, които и сега продължават да захлебват в Европарламента от името герберастката шайка и вождь бокоТИКВАТА! Одите на донь байХУЙаньЮ ви БанкянскиЙ , одите на хуйло си!
  И няма как при такива “медии” да имаме четвърта власт, нали! Няма как при монополни казионни “медии” и тролски соцмрежи да имаме информация за рашистите в Анкара и за техните бандитски колониални подлоги в задунайския им Бандитустань!
  И за колониалните “партийните” ПОПУЛИСТки пирамиди , начело с мутромилЮЮЮционерската паразитна пирамида ГЕРБь! И даже популисткиЯТ върховен мутромилЮЮЮционерски вождь – бокоТИКВАТА е изпратил ренегатските си помияри и доказани калинки , като деса русенската курвеса, да “оценяват” управленските програма на ППДБ?!?!? И оня парашутист и неграмотен дИбиль- ангеловь, който дори бокоТИКВАТА сам уволни ,като ” министърь” на здравеПОГАЗВАНЕТО заради тоталната му некадърност!
  И тея герберастки неграмотни паразити се “присмиват” на програмата на ППДБ, и се “хвалят” че имали 160 страници собствена програма! Сякаш ППДБ не могат да напишат програма от 160 000 страници , или пък от 160 милиона страници, а? Дотам им стига инфантилният дИбилизъм , че са тръгнали да си “мерят” програмите с ППДБ!
  Сякаш министър Божанов не може да изработи програма от 1 милиард страници , с помощта на ChatGPT и други подобни ресурси, само за няколко секунди, а?????
  За герберастките плазмодии и неграмотни марионетки калинки и шутове са важни броя на страниците , също както Веждите мереше книгите на килограми и тухли!
  За тях не е важно какво ще изпълнят от програмите, за тях е най важно “размера” и броя на страниците, от които няма да изпълнят дори една страница!
  Затова ППДБ не трябва въобще да обръщат внимание на неграмотните герберастки паразити, като деса русенската курвеса, биковь, сачевная, ангеловь и всички други шутове на бокоТИКВАТА!!!!!
  Одите на донь байХУЙаньЮ БанкянскиЙ, одите на хуйло си!

 7. Само за протокола. “Пленилият” знамето рашистки дипломат сал кат един латентен (?)”джендър” в нарушение на установките на шефа с партизанското име Унилият кон търсеше укритие в тоалетната D. Що ли не съм изненадан😀

 8. – украинският депутат, на когото се наложи да се бие за украинското знаме в кулоарите на срещата на Парламентарната асамблея на Черноморското икономическо сътрудничество я нарече “най-проруската международна платформа” – декември 2022 г. русия беше изключена от ПАЧИС , а сега и Меджлисът на кримските татари обяви за недопустимо руското присъствие(https://www.aa.com.tr/ru/турция/на-заседании-пачэс-между-членами-делегаций-украины-и-россии-произошла-перепалка/2889300)
  – този, който се опита да си отнесе украинското знаме, е секретар на руската делегация – преди това, по време на речта на наглата рускиня окичена с георгиевската финтифлюшка и протеста на украинците, председателят на турския парламент обяви: „Тук ще говори този, който има думата. Аз няма да допусна нарушаване на спокойствието, ако някой има подобни намерения, да напусне …”
  – както написа Кулеба: „Понякога, за да спечелите състезанието, не е нужно да пеете, да рисувате … просто трябва да заемете позиция …“ – той благодари за постъпката на 13-годишната София на Sanremo Junior „заради организаторите на фестивала“…
  https://www.youtube.com/shorts/z-6GaA1ZM00

 9. раптър,

  https://news.liga.net/politics/news/sso-pokazali-video-pylayuschego-bahmuta-posle-ataki-fosfornymi-boepripasami
  още на 13 март мин.год. рашистите използваха !!международно забранените фосфорни бомби в Луганска област(Ройтерс публ. снимки) – и тогава беше с цел провокация
  – при фосфорни експлозивни бомби практически няма шанс да се оцелее в мазе, укритие – изгаря и през бетонна плоча – това цели масово избиване на цивилното население
  – април мин.год. в Мариупол рашистите използваха и химическо оръжие(Liz Truss)
  … руския специалитет ‘наша выжженная земля’

 10. vatenkite tazbirat samo kogato sa biti direktno v decetkata(mucunata) VELIKI UKRAINCI taka ce zashtitava rodinata

 11. Към
  раптър
  06.05.2023 в 03:10:
  Г-не, съвсем не са “почти 10 години ” в НАТО! НЕ!
  Задунайския мутромилЮЮЮционерски Бандитустань е вече близо 20(двайсет!) години в НАТО! 20!
  А най-виновен е главнокомандваНиять фатмашки дИбиль, който в момента е окупирал незаконно и предателски явочната квартира на ДРОНЬдуковь2 – реZZиЛденть лумПен гадень! Заради неговата зИльона ТИКВА и другите зИльони человечки от щаба му нямаме поне 50 самолета Ф-16, както Румъния и Полша! Имаме само по няколко бройки пребоядисани савецки фърчила МиГ-29 и Су-25, и дори савецките му хеликоптери изпопадаха, като круши. Същото ще стане и с МиГ-29 и Су-25, за които изхарчи стотици милиони ,преди 2-3 години , за да ги пребоядиса в путлеристките бояджийници , и вече паднаха 2-3 бройки от тях. Ето такъв “стратегически” дИбиль е и “иксперть” е реZZиЛденть лумПен гадень!
  Всички видяхме , че не струва дори , колкото ротен старшина, макар че вече 7 години паразитира като резидент на НРБь, а не може да назначи дори нормален служебен гълъбарник, а само неграмотни и некадърни фатмаци и калинки , като него. Които извършват само престъпления , чрез незаконно самоуправство и БЕЗпредель, злоупотреба с власт , контрабанда за ТЪПькача му Путлерь, ембарго за Украйна, потъпкване парламента, и НЕ изпълнява единственото си законно задължение да организира честни и законни избори!
  Ето това представлява зИльоният дИбиль монтиран от Путлерь за реZZиЛденть на НРБь!
  В Крим изпрати- зИльони человечки, в задунайската си губерния изпрати – зИльона фатмашка ТИКВА!

 12. за よ:

  от името на украинския народ ви благодаря, че като реплика поствате СЪЩОТО видео от бахмут, едни седем часа след моето тук.
  да, има многократно заснети видеа за употребата на бял фосфор от ОКУПАТОРИТЕ с червени петолъчки на челата. компютъра ми старателно ги съхранява. това оръжие е забранено от конвенция, която рашистите нарочно не са подписали. най-масово белият фосфор се използваше в мариопол срещу АЗОВЦИТЕ. но никога досега белият фосфор не е бил използван в УКРАЙНА така масирано – покриващо града. и това въобще НЕ Е СЛУЧАЙНО. свързано е с целта да се превземе града до 9 май в угода на мечтаещите за това рашисти от всички възрасти.
  сега малко инфо, което няма да ви навреди:

  – бойната субстанция, садържаща бял фосфор, е запалително бойно средство. през ВСВ за същата цел масово се е използвал ТЕРМИТЪТ / хамбург, дрезден ,токио – главните жертви на термитните авиобомби + локално на много още места /, във виетнам се минава на НАПАЛМ-а, защото там се е воювало “с джунглата”, а не със сгради./ рашистите залагат на белия фосфор…заради психологическия ефект. а функцията “запалително бойно вещество” си е все аналогична.
  обръщам внимание: атаката с бял фосфор НЕ ПРОБИВА БЕТОНА. ВЪОБЩЕ. както термита и напалма- не се гаси с вода.трябва просто да си изгори /окисли/ до край.
  това оръжие НЕ Е ЗА ЦИВИЛНОТО НАСЕЛЕНИЕ. в бахмут в момента няма цивилно население.
  нещо важно, което трябва да знаете:
  снощната масирана атака с бял фосфор е специално планирана. до скоро ВСУ воюваше от многоетажните сгради и мазетата им в града. рашистите – вагнеровци пъплеха по земята.
  от десетина дни картината в бахмут е точно обратната: вагнеровците завзеха многоетажните сгради /отлично се виждат на видеото с белия фосфор/ целенасочено, а ВСУ отиде в окопите и блиндажите.
  снощната атака с покриване на бахмут с бял фосфор, е именно втория етап на рашисткия план – да се изгори всичко, което е ПО ЗЕМЯТА. за вагнеровците, които са в сградите- белият фосфор нощес е бил само ефектно зрелище, но не и опасност.
  третият етап на плана , качил вагнеровците в многоетажните сгради, е очакваното вкарване в действие от ВСУ на тежко – бронираната техника, доставена от западните държави. борбата срещу абрамсите и леопардите в градската среда има повече шансове за воюващите, които са във високите сгради наоколо. крясъците на педала-готвач, че ще напусне бахмут, са банален , бандитски блъф.
  за да не сме като лъжливите рашисти, повтарям, че досега бял фосфор срещу цивилни в УКРАЙНА, не е хвърлян. да не се бърка с атака върху село, отдавна изпразнено от цивилните и заето от ВСУ.
  разбира се, че рашистите въобще не са ангелчета. със същите ракети, разпръскващи нощес бял фосфор над бахмут, но заредени със стотици противопехотни мини “лепестки”, рашистите засипваха киев и харков миналата година. но, това е друга тема.

 13. за RICOшетниковь, 12,25 ч.

  да, прав сте, благодаря!
  съжалявам за тази моя среднощна грешка. / иначе годината ми е добре фиксирана покрай убийството на илия павлов през предната година, 2003г., доколкото без тази “промяна в пейзажа” ние нямаше да влезем в НАТО /

 14. раптър,

  не споделям идеята за състезаване за публикуване на информация и не убийството на илия павлов ни отвори вратата в НАТО – обслужващите руснаците функции на мултигруп точно заради влизането в НАТО и ЕС бяха преразпределени м/у повече играчи – най-вече в енергетиката – инфраструктурата, преразпределението на енергоносителите. и илия павлов беше си изиграл ролята – вкара депутати в царските листи и в правителството му и точно ден преди да бъде отстрелян от путинския чеченец свидетелства по делото за убийството на Луканов и скандалът КОЙ да контролира газовия бизнес тук – най очеизвадното доказателство за руския пръст на снайпериста беше специалното тв изявление на царя да обещае държавата да разкрие поръчителя , ама друг път – 2007 г според авторитетното и влиятелно частно издание “Congressional Quarterly” Бойко Борисов е свързан с над 30 неразкрити убийства в страната по информация от поверителен анализ за оценка на риска в България, поръчан от частна банка направен година и половина преди тази публикация .2006 г. амер. посланик тук пише до Вашингтон, че бившият гл.секретар на МВР поддържа връзки с мафията, търгува с амфетамини, участва в незаконни сделки с “Лукойл” и съпругата му (цветелинабориславова) пере пари – с разкритието на “Тагесцайтунг” 2012, че СИМО и ЦРУ са едно и също нещо в изтеклата въпросна депеша, обвиненията срещу борисов се наложи да се маскират от американците като”непълни анализи” – курса все още беше Putin’s friend … руснаците не можеха да спрат влизането ни в НАТО и в ЕС , НО успяха да ни сварят като жаби …

 15. Днес по Эвронюз за пореден път (пети или шести, не помня) гледам някакъв сълзлив захаросан репортаж за туристическите “красоти” на Варадеро и Куба…Та да им кажа – без пари да ме канят, не бих стъпил там!
  С моите левове, евра и долари да спонсорирам комунистическата им уродлива партия – НЯМА ДА СТАНЕ!

  Който разбрал, разбрал.

 16. за よ:

  харесаха ми последните ви седем думи…образно и богато…
  иначе:
  – споко, няма състезания, а просто отбелязвам факта, произведен от вас. като няма лошо това ужасно видео да бъде експонирано и пак експонирано. жалко, че не мога да пратя снимка към поста. защото имам мнооого подобна снимка от 13.02.1945г., направена от американски бомбардировач, а под него е целият ГОРЯЩ ДРЕЗДЕН, с огненото, хоризонтално торнадо по централния му булевард. уникален военен кадър по принцип. а за мен особено ценен, защото точно в запечатания на снимката момент, там, долу, на самия булевард, се е опитвал да се спаси младежът-български студент, който после, в българия, става моя баща. поразителна е приликата на горящият дрезден и стоп-кадър от видеото от бахмут миналата нощ!
  – вкарвате ме в теми, което не съм желал тук и сега. моето мнение, което с нищо не ви ангажира, е, че за влизането ни в НАТО главния принос е на ИВАН КОСТОВ, който през 1999г не пусна рашистките хвърчила да направят подкрепящ десант на хулиганите-миротворци на педерацията в прищина. илия павлов беше създал реално държава в държавата, говоря комплексно, с която “картинка” нямаше да ни приемат в НАТО, докато не променим това статукво. / ако ил. павлов беше си изиграл ролята- според вас, нямаше да е пречка за НАТО, нямаше нужда да се хаби куршумът. / ок. променихме статуквото и следващата година бяхме в НАТО. снайперистът, убил илия павлов от строежа отсреща, не е установен до днес. педерацията въобще НЕ е била против влизането ни в НАТО! точно обратното. ако ви харесва ТЯ да е зачистила пътя ни в НАТО, с ликвидирането на илия павлов, това си е ваш избор. но ви припомням, че истината винаги е само една!

 17. раптър,

  не е нито образно , нито богато, а убийствено …
  – колкото до ил. павлов – той си беше марионетка в КГБ сценария за т. нар. преход и си изигра ролята, всъщност след затварянето на рафинерията в Плевен дойде правителството на ОДС и мултаците бяха до там – той вече не можеше да бъде пречка за влизането ни в НАТО(разбира се , че благодарение на Костов и екипа му – за 1 мандат дигнаха България след 2 фалита за 7 години и ни изкараха от черния шенгенски списък) – мултигруп трябваше не просто да си откъсне опашката , а да се “разпръсне” в държавата и затова не трябваше да се допуска 2-ри мандат на Костов – докладът на Атанас Атанасов трябваше да изчезне – педерацията изобщо не можеше да ни спре нито за НАТО, нито за ЕС – путин трябваше най-напред сам да се вписва , да го приемат на запад, да му повярват, че е наследник на Елцин – тук рашките успяха да стъпят стабилно с помощта на агентгоце 2006-та и превзеха постепенно държавата за 3-те мандата на най-успешния си ДС/КГБ- проект – ликвидирането на илия павлов далеч не е най-интересното за сценаристите(нито убийството на снайпериста), но беше най- коментираното, защото илия павлов играеше точно толкова добре”интелигентното борче”, колкото путин/борисов ролята си на “наше момче” по света и у нас – паравоенните структури създадени за нуждите на прехода бяха брутално използвани срещу България – контролирано се възпроизвеждат и до днес и това съвсем не е друг разговор , защото не просто сме на дъното – потопени сме от руската пропаганда, а за демократично управление иска категорична изборна победа
  https://twitter.com/kafezasabujdane/status/1654856098795454466

 18. Към
  раптър
  06.05.2023 в 20:43:
  Истината може да е една, но зависи как се използват фактите, и кой как ги разбира, ако може, разбира се!
  Давам ви тривиални примери: ако един човек прочете един факт през различни житейски периоди – като дете , и като възрастен.
  А ако Путлер не беше окупирал Кремль, то вероятността Иван Костов да има втори мандат щеше да гарантира приемането ни в НАТО и ЕС с над 100%! Без значение от мултаците и Кобургь!
  И използването на фосфор няма да промени нищо , дори и Бахмут да падне! Не вярвам украинците да пълзят към вагнеровските бандити, защото това е безсмислено. Няма смисъл да завземат руини с цената на излишни загуби. А и използването на фосфор в сегашното време няма да им помогне много. Може да не са им останали много снаряди и затова да използват всичко ,дори пиратки .

 19. за RICOшетниковь :
  07.05.2023 в 07:45

  – нали имаме консесус по отношение на условното наклонение за събитията?
  – прав сте, че всеки може да вижда един факт както може./ всеки вижда, каквото и да било, според багажа в главата си – Гьоте /. но хо рата са милиарди и затова фактът е факт. парафраза на ИСТИНАТА.
  – за индивидуалното възприятие на един факт казах горе. разбира се, през различните възрасти, как този ИНДИВИД ще “вижда” същия факт, е “една много божа работа”.
  за мен е утешително, че сте съгласен, че истината винаги е една.
  ето, по-горе колега от форума пише, че убиецът на илия павлов бил убит. как може да бъде убит човек , който е неизвестен и до момента? убеден съм ,че той не говори за неразпознат труп…но си вярва.
  – за ИВАН КОСТОВ и НАТО е ясно. но фактът е, че влязохме в НАТО, благодарение на русофилистичните пръстчета, които натискаха бутончето в парламента. вие допускате, че русофилистиците биха гласували за нещо, което НЕ е априорна воля на москва? знам, че не сте такъв човек!
  – как виждате картината в бахмут си е ваша работа. тази война е в голяма степен във виртуалното пространство – виждате я и слушате говора на самите войници. голяма грижа на командването е да се минимизира тази виртуална компонента, защото я използва врага. но ако следите събитията изкъсо, ще знаете, че сега войната е различна от миналогодишната – врагът, като управление, се държи професионално, вкарана е РЕБ техника с голяма плътност, в резултат на която най-силното оръжие на ВСУ – хаймерсите и снарядите ескалибур, уви, вече нямат своята потресаваща точност. след време този проблем може да се реши някак технически, но сега “това е положението”. само тези две обстоятелства , за специалистите, говорят, че войната ще се проточи години.
  и двамата знаем как тя може да свърши бързо, но помним, как хитлер си остана, докато съюзниците не стигнаха до самия му бункер в берлин.
  – видеото с белия фосфор трябваше да ви покаже не само “зрелище”, а да ви каже, че тази операция, изискваща много десетки системи за залпов огън, работещи почти едновременно с този специфичен боеприпас, ПРЕДПОЛАГА ПЪЛНО ВЗАИМОДЕЙСТВИЕ НА ВАГНЕРОВЦИТЕ С ЦЕЛИЯ РЕСУРС НА РАШИСТКАТА АРМИЯ!
  цирковете с разните дефицити от страна на педала-готвач, са част от военната игра. и още: ВСУ не превзема бахмут, а се защитава на ПОЗИЦИЯТА БАХМУТ! фронтът е 1000 км.
  – никъде не съм написал и буква, че украинците ще пълзят към вагнеровците. мозъкът ви преиначава мой израз от съвсем друг пост, че докато ВСУ бяха във високите сгради, …”вагнеровците пъплеха по земята”…
  – плахата ви хипотеза, че на рашистите са им свършили снарядите и опират до “пиратките”, си е майтап, но реалността е, че педерацията напълно сериозно минава на военни релси и ако ще е за тъпите снаряди, без проблем може да задейства 50 или сто завода, които да струговат снаряди. със струговете още от ленд-лиза за ВСВ. / едно дефицитно инфо, подарък от мен: през първата световна война са употребени ОБЩО един милиард снаряди. а от изтеклите документи на пентагона през “сноудън 2.0”, до м. февруари 2023г ВСУ е използвала 8500 снаряда “хаймерс”. /

 20. за よ:

  охо, още една нощна птица в опасна възраст.
  не върви “набори” да си променяме мозъчните архитектури. не става.
  затова ще задам само един въпрос: от къде ще си внесем електората, чрез който да постигнем /изборно/ победа и реализираме демократично управление? /ние НЕ можем да съберем дори шепата човеци, които да са начело на процеса! ИМХО /

 21. Към
  раптър
  07.05.2023 в 13:10:
  Явно съм прав , че фактите са едни но и вие си ги интерпретирате, според мозъчната си камбанария.
  Ако Костов си беше спечелил втори мандат, нямаше да има нужда от “червените ви пръстчета” в парламента. Дори Първанов е бил принуден да приеме членството в НАТО под натиска на германските социалдемократи да спрат финансирането на партията му, а и да го изхвърлят от Социнтерна. Така че,не разчитайте на “добрата воля” на болшевишките терористи от БКПь, начело с комсомолския фашистки главатар от ОКЗНИ Първанов и съветският гражданин Станишев. Просто няма как!
  А за Бахмут, и какво стана с използването на фосфора? Нали сте експерт , кажете? Едно голямо нищо . А и питайте Путлер, защо проси милиони снаряди от КНДР и таварищ Ким, и от автоматите през Каспийско море, и дронове, и балистични ракети? И защо Пригожин лично е просил снаряди от Китай, преди 3-4 месеца!
  А и сега Путлер е разсредоточил много повече войските си , след големите загуби на чмобики в Мелитопол и други места от Хаймарсите! Така че е по-трудно да се използват срещу по-разсредоточени цели , дори и без путинската армия да използва РЕБ. Те използват смущения още от началото на войната, така че едва ли те са решаващи за Хаймарсите и Ескалибурите. Защото последните доставки от САЩ съдържат както допълнително Хаймарси, така и допълнително Ескалинури!
  И когато имат дефицит , ще използват дори пиратки!

 22. раптър,

  ”птицо” следобедна, ”влязохме в НАТО, благодарение на русофилистичните пръстчета, които натискаха бутончето в парламента” ПО ГОЛЯМА НУЖДА – след срещата в МО декември 2003г със зам.министъра на отбраната на САЩ :”Ще бъде взето предвид отношението на България към Международния наказателен съд. Въпросът е комплексен и когато работим съвместно с наши партньори, отчитаме факта, че те са суверенни страни”
  – ил.павлов си беше изиграл отредената му роля и делото за разстрела март 2003 е спряно след убийството на банкера Кюлев и година преди руснаците да се освободят от топкилъра в Хамбург – не трябваше да стигне до поръчителя, но съюзните служби работят
  … четете – напр. това https://corruptionbg.com/Priqtelskiqt-krug-Orion
  – целта на сценаристите на прехода беше електората да се изнесе и/или да се откаже да гласува , а проблемът са медиите …

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.