Аврал-ше(ри)фът е наврал (излъгал)

Не искам да обидя лично Борислав Сарафов, зам.-главен прокурор и ръководител на Националната следствена служба (НСлС), оприличавайки го на плъх, който напуска кораба на титан(ик)а Гешев във връзка с уникалното му изявление срещу своя началник. Но Сарафов наистина е първия-при това не е кой да е-скочил от палубата на потъващия началник. 

Ето какво призна Сарафов:

“Думите ми, произнесени от мен на брифинга на 1 май в близост до местопроизшествието, а именно: „само една случайност е спасила, както главният прокурор и семейството му, така и редица случайни хора“, са произнесени, тъй като аз самият съм бил подведен от думите на г-н Гешев, че се притеснява за децата си”, казва Сарафов в позиция, изпратена до БТА .

 

Гешев за пръв път е бламиран публично под натиска на фактите от негов много близък подчинен-ако Гешев е капитанът, Сарафов определено е нещо повече от мичман- доверен офицер, който свежда на матрос(овц)ите заповедите на капитана за изпълнение.

Сарафов казва в отсъствието на началника си, че е бил ПОДВЕДЕН от него. Това прилича на бунт. Случва се в момент, когато капитанът се крие вече близо седмица на чужд бряг и не коментира онова, което гешефтарите обявиха угоднически за “атентат” срещу обекта на тяхното обожание.

Аврал! Ше(ри)фът е наврал (излъгал на руски)! 

 

 

 

 

Но да не бързаме със заключенията, че да не се окаже като някои от онези бунтове срещу собственика на ГЕРБ, за които съм писал.

 

Поради липса на актуална снимка на Гешев, който е минал в нелегалност, (пре)публикувам спомен за реакцията на шефа на Гешев пред журналисти от 6.12.2022 г., когато негови крепостни депутати уж се бяха разбунтували срещу него.

Питам се кога и дали изобщо ще се пропука глухата защитна позиция в угода на шефа Гешев от страна на говорителката му Сийка Милева. Или тя е като онази Сийка от разказа на Чудомир, която всичко знае и нищо няма да каже, щото не е “кат’ тях”?

 

 

12 мнения за “Аврал-ше(ри)фът е наврал (излъгал)”

 1. Copy/Paste

  Г-н Инджев просто се закачам за последната ви статия…повода е гуменовата порнография с “парада”…. изивнявамс е предварително, ако не желате не пускайте комнатара на неизвестен за мен автор…

  Извод

  1. Баба Митрофановна да бъде отпратена към Масква
  2. РуZското пасольство да се Zакрие
  3. Промяна на датата на националния праZник
  4. Приемане на Zакон Zа чуждестранните агенти финансирани от Кремъл
  5. На 3-ти март да има Zадължително ритуално иZпикаване върху РуZското Zнаме. По желание може и иZсиране
  6. Импийчмънт на льотчика “миролюбец”
  7. Демонтиране на моча и рутуално иZмочване върху отломките
  8. Ритуално онождане на дирнишки модератори триещи евроатлантически коментари
  9. Zабрана на анти-българските партии БСП, ДПС, ВъZраждане
  10. Лишаване от българско гражданство и беZплатен чемодан и билет до Масква Zа всяка предателска продажна копейка
  11. Руснак ли е? Веднага на дръвника и с теслата
  12. Да ви мочам на МОК-а
  13. Пълна Zабрана Zа пътуване на руслямци в демократичните държави
  14. Джокович, Медведев и Рубльов пошли на Хой
  15. Пьотр Волгин и Мартин Карбовски тоже
  16. А пък на 9-ти Май Доц. Валентин Вацев лапа пацата на Путкин под вода
  17. Калина Андролова и Костя Капейкин да ми играят кючек на “Катюша”
  18. Лавров и Шойгу играят на чичо доктор и медсестра, а Явор Дачков снима с камерата
  19. Всички руZофили да ходят на почивка в Северна Корея и да правят като вятъра !
  20. Прокуратурата да минава под румънски контрол !

 2. Всеки може сам да си провери дали гешеФтарь е синоним на сараФь!
  И двамата са от една търгоФска “проФесия” , нали!
  А няКОЙ беше казал: Нищо лично, просто бизнес!
  Или пък истината е точно обратното – ВСИЧКО лично , просто “бизнесь”!
  сараФа беше преназначен за втори “мандат” от своят гешеФтарски ше(ри)фь!
  Защото в задунайския Бандитустань и гешеФтурската прокурВатурата е в “съдебната власт ” и подчиненото “следствие” също е в “съдебната власт”!!!!!
  А ,уж, в съдебната власт мандатите на ръководителите са само по един, но сараФа получи втори , от геЙшевь!
  Ето такава е лукановата коМУнституция- и ОПГь-геЙшеФтурата, и ОПГь-“следствието” и “съдилищата” са в “съдебната власть”!!!!! ТРИ в ЕДНО! 3 в 1!
  Ето такова е “разделението” на “властите” в задунайския Бандитустань! Остава и адвокатите да включат в “судебната власть” и ще получим напълно завършена ТОТАЛитарНА “судебнаЯ власть” , напълно!!!!!
  Предполагам, че , ако Румъния имаше същите ОПГ-та ,като същия генералень прокуроринь , същото “следствие” и съдилища , не вярвам румънците да се “различаваха” от сегашното положението в задунайския Бандитустань, НАЛИ!!!!
  А освен това основна роля изигра и “ти си ги ИЗБРА!”!!!! Нали!
  Така че , одите на донь байХУЙаньЮ ви БанкянскиЙ, одите на хуйло си!
  Долу МОЧИ-те, одите на хуйло си!

 3. Демокрацията не иска Харвард а Караджата-туй по Илиян Василев.
  Кой разбрал-разбрал.

 4. И все пак, най-големият лъжец не е нито Сарафов, нито Гешев!

  Гешев, Президентът Радев ли е Мата Хари?

  Веднага, след като снимките с пачките станаха публични,
  Борисов направи изявление по ТВ,
  че Радев е навлязал в личното му пространство,
  като го е заснел с китайски дрон как спи гол.

  ,,Предай нататък…
  АЗ ОБИЧАМ БЪЛГАРИЯ и цивилизованият ЕС!
  Могъщите САЩ и непобедимият НАТО са гарант за свободата ни!

 5. Атанас Атанасов: Сарафов трябва да си подаде оставката
  – сарафов се появи и в спешните случаи при Костинбродското “разследване”, в 3-те дела с/у ЦвЦв и Флоров, на “прожекцията”на тефтерчето на Златанов с Д.П.=10 – полезен кадър и 2 пъти беше единствен кандидат за шеф на нац.следствена служба, въпреки или точно заради заплахите му срещу разследващ полицай по ”Агромах”, Хемусгейт/bivol:
  • “Човечецът” с милионите е ортак с племенник на кмета на Симитли
  близък до ГЕРБ и се прочу покрай бившия шеф на “Агромах” Методи Бачев. На празник в симитлийското село … Срещу “Агромах” започна прокурорска акция. Офиси на фирмата бяха
  • Обвиняем за аферата #Хемусгейт финансирал покупката на луксозен спа-хотел във Велинград
  Х.С. = Христо Савев от “Грома Холд” (бивша “Агромах”), свързан с “Европейски пътища” АД, където собственик … била собственост на покойния бивш собственик на “Агромах” Методи Бачев.
  • НАП търси 23,2 милиона лв. данъци от фирмите теглили на каса в “торби и чували”

  + сарафов руга и следовател по делото “Хитрино”, Досиетата Пандора/bivol:
  • Източваш банка, рекетираш бизнеса, накрая печели Пеевски…
  Кремиковци, на фирмата “Булмаркет” с влака-убиец от Хитрино и много други бизнеси. Загадъчният кипърец се оказа…
  • Над 1500 преписки на Специализираната прокуратура са “тайни”. Сред тях са такива с голям обществен интерес

  + имотни сделки на сина му на много по-ниски от пазарните цени , което прикрива недостига на законните доходи за придобивките – https://bivol.bg/apartamentgate-sarafov.html
  … та, корабът- майка е пробитата борисова държава , който сега се рулира като летяща руска щайга с явна загуба на пространствена ориентация

 6. Като стана дума за парада. Някой да не си помисли, че нашият върховен главнокомандващ парадира със съветската си техника. Нищо подобно. Само показва на Путлер, че не я е изпратил тайно в Украйна. А то кой знае какво още ще изтече от Пентагона… А и когато ти излезе име на предлагащ самолети, иди доказвай, че имаш още танкове…

 7. При “аналогичен” атентат, само че истински – Захар Прилепин е ранен – подчинен на шефа Пригожин, возил се в немско Ауди Кю Седем. Прилича на намек към самия Пригожин от московските чиновници. Не веднъж съм казвал, че Пригожин е човек на терен – практик, донякъде човек на честта – винаги отчита украинските бойни качества, и като такъв е идеален наследник при борбата за руския връх – с частна армия и търговски нюх. Не може да очакваме от Навални да надвие овластените мутри. Мутра трябва да го стори. Впрочем, това вече е изпробвано от научен тръст Конрад Аденауер на българска територия в периода 2005 (2009) – 2021 (2023), че даже с изгледи да продължи…, мисля че разбирате какво имам предвид. Тъй че, вероятно за Пригожин е по-спокойно да стои в Бахмут, че даже – да се предаде. Срещу него обвиненя във военни престъпления няма. Сигурен съм, че украинците ще се отнесат с достойнство към него. Само Зеленски и той си позволяват да ходят до Бахмут. След време двамата ще поднасят цветя там, на могилата на незнайния войн – в обща почит към ужасните жертви на двата народа. Тъй както Зеленски и Матеуш Моравецки ще поднесат след време цветя пред паметник на жертвите във Волиния. Само народите без бъдеще гледат само в миналото – българите също се увличат по “робско” мислене, а този от двадесетолевката още тогава е усетил, че с турците е най-добре да държим добри отношения в противовес на останалите съседи и не само. То затова и срещу него атентат… с посичане. Та така. С две думи за руския аналог на атентата – казвам ти заместник, сещай се главен.

 8. (Х)историк

  Наивник ли сте?
  Готов съм да се обзаложа, че президент Зеленски НИКОГА няма да застане редом с военнопрестъпника Пригожин и да поднася цветя някъде!
  А по отношение ситуацията в Бахмут, нека дадем думата на украинците, става ли?
  Те най-добре познават блъфовете на готвача.

  https://www.unian.ua/war/prigozhin-blefuye-v-bahmuti-ydut-zapekli-boji-spiker-zsu-12246858.html

 9. Ха-ха-ха, шапо, Стопанино, това с “Шерифът на народа!” ми спомня една от приказките за хора и животни на покойния Хр. Пелитев – “Лисицата – директор на всички курници в НРБ”. “Директор” е задраскано и поправено на “баща”…

 10. Georgi Nikolov,

  Трябва някоя по-радикална партия – туй по Илиян Василев – нещо по-така, по-по-най …
  а тази парафраза на Любен Каравеловото ”свободата не ще екзарх,иска Караджата.”
  е качена преди година в youtube от докопейката Иван Г.Илиев и съвсем не е случайно, че е взета на въоръжение точно от възрожденци за копейки – тя и по времето на възрожденеца каравелов обслужва руския имперски интерес – 4 години след смъртта на Стефан Караджа и 2 години след епохалното победа на българските възрожденци – учредяването със царски закон на Екзархийска България в етнически граници и е било ясно, че българите могат да добият автономия и по мирен път, но това тотално срива руските планове – т.нар. “цар освободител” предоставя агентурни сведения на османската власт с цел за независимите от русия и сърбия бълг. въоръжени чети и отряди – така е унищожена и Зайчарската чета 1867г. и вината е точно на “южнославянина” русолюб и сърбоман Л. Каравелов, така е унищожена и четата на х.Димитър и Стефан Караджа 1868г. за целите на Азиатския департамент на Русия и лично на граф Игнатиев, който успява да доунищожи издънките на Тайния български централен комитет на Иван Касабов, който се бори за духовна и административна автономия на българите чрез реформите в империята и еволюционният път на тази борба е опасен за русия, защото българите могат сами да се освободят – Иван Касабов, разбрал коварната руска роля, сменя самоличността и името си, но в противовес на руските вмешателства, султанът издава фермана от 1870г. – но 1972г каравелов пак ”жалостно и печално гледа към Балкана” и изстихоплетства антивъзрожденското: “Не вярвам аз, че калугер ще спаси раята…(https://www.slovo.bg/showwork.php3?AuID=179&WorkID=14559&Level=1)”
  – след 2-рото “освобождение” се подменя същината на Българското Възраждане като се свежда до хайдути, хъшове, попа предател, обесването на Левски и 1(всъщност последното) Априлско въстание, войните за 2-рото Съединение са обявени за великоългарски шовинизъм, а властта след ПСВ за монархо-фашистка …
  знае ли Илиян Василев, че използва ”камъните” на копейките да замеря ПП
  https://debati.bg/harvard-ne-varshi-rabota-tryabva-ni-karadzhata/
  с парафраза на любимата на руските терористи, преди и след 9-ти септ., каравелова мантра, коментарът на Илиян Василев звучи точно като каравеловото стихоплетство
  – та кой разбрал – кой недоразбрал …

 11. (Х)историк

  След тази пародия на възкресение на СССР и неминуемия й крах, на Русия ще й се наложи завинаги да се раздели с вековните си имперски амбиции и да заеме полагащото й се отдавна място в третия свят. Света ще се отнесе с терористи като Пригожин както с всички други терористи с които не се преговаря и мястото им е просто в затвора ако не на три метра под земята.

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.