Руzкий сеир с “безсмъртния полк” имаше и в Сеира Леоне, освен у нас и в Северна Корея

Пропуснал съм да отбележа, че не само в София и Пхенян на вчерашния 9 май дефилира руzката пропаганда с “безсмъртния полк”, който в самата московия беше забранен.

Отличи се и Сиера Леоне.

В столицата на западноафриканската страна беше открит “Руски дом” и беше организиран поход на “безсмъртния полк”, съобщава Телеграфната агенция на Съветския съюз (ТАСС). https://tass.ru/obschestvo/17708835

София може да се побратими с Фритаун и да обмени опит. Имаме какво да допринесем за сеиралеонското извисяване сред приятелите на Путлер. Опитът ни е богат. Имаме си отдавна “руски дом”, а “дъщерята на полк(овника)а” Фандъкова умело “пропуска” да попречи на полковите руzки набези по столичните улици и площади.

НА СНИМКАТА: Млади граждани на Сиера Леоне дефилират радостно с руската черно-жълтеникавата колорадска символика, взаимствана очевидно от георгиевската лентичка.

8 мнения за “Руzкий сеир с “безсмъртния полк” имаше и в Сеира Леоне, освен у нас и в Северна Корея”

 1. София да се побратими с Фрийтаун. Добра идея – градът на мъдростта с града на свободата… Но ако в Сиреа Леоне са свободни да си дефилират с каквото си щат, то у нас хич не е признак на мъдрост да оставиш рашистите да си развяват байряка…

 2. Защо фандъковНаЯ сама не поведе путлеристкият маршь на рублоядските си съселяни?
  Поне щеше да е по-прилично, а не да го “забранява” , когато вече путлерофашистите маршируват и козируват на жълтите павета , пред канцеларията на Московския!
  А най-добре е да ги улесни още повече, като пребоядиса жълтите павета, които три пъти не може дори да намести, въпреки изхарчените десетки милиони , и то на три пъти, и всеки път наредени още по-нескопосано от предишните !
  Та , следващия път фандъковНаЯ трябва да пребоядиса паветата, преди да ги разхвърля още повече, и за още повече деньги!
  Трябва да ги пребоядиса в краZZниЙ цветь , в честь на АсвАбАдителите от краZZная армия, и така фандъковНаЯ ще “побратими” пребоядисаните жълти павета с краZZните павета на “великата” краZZная площадь, в Кремль! Защото вече няма да има разлика в цветовете между Жьолтая площадь в поверената й сАфия , и краZZная площадь в мАсква! И така и в сАфия ще имаме собствена краZZная площадь, макар и пребоядисана и разместена от безкрайните “ремонти на ремонтите”!
  И така вече няма да има либерстки “жьолтопаветници” , а ще има вече само путлерастки “краZZнопаветници” , също както в мАсква!
  То и сега си имаме “краZZнопаветници” от болшевишката колониална колаборационистка терористична банда БКПь и кУрвеланиновНаЯ, и всичките путлерастки путлеристки путлерофашисти и путлериоти – кУпейкинь, иZZраждане, денонощни вълци и антиФАШИСТИ, ()ОЛЕН ()ИДЕРовь, зИльоноТИКВЕният реZZиЛденть лумПен гадень, и другите ченгесарски шайки и около агенть Гоцье, агенть бай БУДь БанкянскиЙ, чалгарските маймуни ИТНь, и краZZно-коришневите “медии” и агентЬции , като нИдялко ПИДЯЛковь и неговата МОЧь, бай петЮ СопольскиЙ и Трудь , вольгинь, БНТь, кУрВбовскиЙ, дачковичь, баянь МОЛОТовь и всичкиТЕ знайни и незнайни рублояди с петолъчни червени павета в ТИКВИте им! Одите на краZZная площадь, одите на хуйло си!
  ДОЛУ МОЧИ-те, одите на хуйло си!

 3. E, след 20 г. граждански войни, 4 премиери, завършили в маЦква (“институт дружбъй народов Патрис Лумумба”) и лЭнинград и валутен курс 1€=22,000.оо леоне, тея с колорадките на снимката сигур се радват и на копейки. Иначе помням един приятел, който пусна доклад на ГРУ, който напътстваше как “белогвардейските негри трябва да ги сменим с наши, красногвардейски негри”. Може да се смеете, ама същите репи са още на власт в Кремль и въобще в павианските блата!

 4. Да и в Пловдив се появиха с Митрофанова и Гергов питам се дали ако Германия беше победила дали Руския народ и ние бихме живяли пъти по добре .с сигурност нямаше да я има Войната в Украйна и нямаше да караме Запорожци 40год.а руснаците щяха да си пътуват по света с Мерцедеси.

 5. – хората ще се научат да контролират изкуствения интелект, но контролът на човешката глупост застрашава цивилизацията – трябва да се преосмисли онова предупреждение на Бисмарк ! Глупостта е дар божи, но с него не трябва да се злоупотребява…
  https://twitter.com/MirovichMedia/status/1656187393018585088?cxt=HHwWgIDTpZfq-vstAAAA
  https://twitter.com/IzmirlievAlexey/status/1656166114185887747

 6. Въпрос за дискусия: Кога ще се освободим от пагубната си примиреност пред руската имперска и комунистическа наглост?!

  https://grancharov.blogspot.com/2023/05/blog-post_11.html

  Заповядайте в нашия Философски дискусионен клуб! Кажете какво мислите. Вашето мнение има значение!

 7. Angel Grancharov,

  “… – Много дрънкате!… Обсъждате!… Във варел ли съм попаднал, или на събрание?… Да го спасим ли, да не го ли?… Плямпате, плямпате, стоите, гледате!… Омръзна ми да ме спасявате!…
  – Сега де… Потрай малко. Ще те спасим.
  – Ще ме спасите!… Вятър!… Аз чакам, а те бъбрят!… Лежа във варела, чудя се какво да правя, а те дискутират, заседават!… Заседаващи такива! …(Приключенията на Лиско,Борис Априлов)“
  ! истината, г-н Ангел, с тая жива вода пълнете руския варел и Калчо ще възвърне дух …

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.