Балтонът ГЕРБ се пришива към трето либерално копче по брюкселска кройка

Балтонът ГЕРБ се приши вече към трето копче.

Първото пришиване се случи със завоя към осъждането на руzката агресия срещу Украйна от гузната позиция на (бивш) обслужваш персонал на Путлер в България именно срещу украинската независимост чрез построяването с български пари на руския “Турски поток”. 

Второто пришиване на ГЕРБ видяхме чрез преглъщането на каузата за демонтиране на МОЧА, който собственикът на партията се кълнеше пред руския посланик Потапов да пази.

Третото либерално копче, присъединено  поне на думи) към балтона на същата партия стана днешното съгласие на ГЕРБ да се включи в дългогодишната битка за отстраняването на главния прокурор. Досега положението беше “ кажеш ли Гешев, подразбираш партия ГЕРБ”. И обратното.

Както е тръгнало вицът за Гарабед, който занесъл на шивача копче и поискал към него да му пришие балтон започва да придобива очертания, които напускат територията на хумора.

Самият балтон вече прилича на нещо като костюм  с три копчета. Току-виж и четвърто му добавили ( по-скоро за красота, отколкото като функционалност) във връзка с европейското решение в подкрепа на “Истанбулската конвенция” и призивите на Брюксел България също да се я приеме. Няма да е учудващо ГЕРБ да се “отшият” от БСП, на която пристанаха за “джендъра”, за да се заиграят и с дървено-желязната “консервативна левица”.

Последното може да се случи само ако ГЕРБ се върнат към идеята за управление с либералите, тъй като в момента преговарят с левите консерватори като алтернатива. Левите консерватори така са се вкопчили в шлифера на “джендъра”, че чак референдум искат по темата: какъв по-ярък начин за ГЕРБ да се разграничат по европейски и да оставят каручката на анрешковците в руzоко й блатото, в която Нинова и копейкин безпомощно да викат неволята по липса на възможност Путлер да дойде (нали Гешев го заплаши с арест!).

Но да не слагаме каруцата пред коня-онзи пред Народното събрание, който символизира “историческата обреченост” да бъдем зависими от рашисткото статукво.  Да оставим събитията да се развият, а ГЕРБ да узреят за още идеи и каузи, от които толкова се дърпаха години наред, че си изпокъсаха копчетата от дърляне.

Едно по едни ги зашиват сега. Да видим каква дрешка ще се получи…

 

17 мнения за “Балтонът ГЕРБ се пришива към трето либерално копче по брюкселска кройка”

 1. mi kvo da ce poluchi VATENKA ama vatenkata taka e razkacana che kopche ne darzi—ta i az ce chudia kvo shte izleze- zatova shte izchakame za reviuto

 2. Чак сега схванах, защо искат да освободят Гейшев. За да не арестува путя!

 3. габриелНаЯ много добре знае , че ръководството на ПП не са тук, а ДБ не могат да говорят и от тяхното име. Ако габриелНаЯ иска да направи нещо с ППДБ, трябва да се срещне и с ПП , утре, или в събота до понеделник.
  Не виждам ,първо, как ще получи подкрепа от болшевишките лумпенизирани дИбильи на кУрвела ниновНаЯ и кУпейкинь с иZZраждане за еврозоната, поне. И с “референдумь” против еврото!
  Не виждам , допълнително, и как ще се “разберат” по мужишки с ПОПУЛИСТките паразити на кУрвела ниновНаЯ от БКПь и за ограничаване бюджетният дефицит , за да можем да влезем в тая еврозона!
  И Шенген няма как да стане, защото Магнитски(американския и английския) няма как да ги пусне , нито ГЕРБ, нито ДПС и БСП. А може да следват и още няколко епизода на Магнитски.
  Шенген не е възможен и по втората причина свързана със “съдебната рИформа” подкрепена с “предложението” на кУпейкинь, който иска запазването на геЙшевь , или пък от чалгарските маймуни от ИТНь, след като учиндолската им мумия пишеше дитирамби за геЙшевь преди седмица , след “атентата” срещу него!!! Така че нито Рюте, нито Шолц или Брюксел ще ни приемат в Шенген със “съдебна реформа” подкрепена от магнитските “лауреати” от ГЕРБь, ДПСь, БКПь или от кУпейкинь и чалгарските маймуни! НЕ!
  Няма как да дойде и плана за възстановяване, ако ППДБ не я подкрепят, защото въглищните популисти от БСП и Възраждане, а и ИТНь, няма да гласуват за закриване на тези централи. Не са сигурни и герберастката и доганските шайки!
  Така че няма никаква вероятност габриелНаЯ, нито за Шенген и еврозоната, нито за ПВУ и еврофондовете, нито за Магнитски и последващите го санкции.
  Други невъзможни проблеми за габриелНаЯ ще са и подкрепата от джендърските популисти БКПь, иZZраждане, ИТНь, ниновНаЯ, кУпейкинь и учиндолския чалгар за Истанбулската конвенция, която вече е приета в ЕС и от самата габриелНаЯв еврокомисията. Просто няма как да стане . А и ДПСь и ГЕРБь не са сигурни, също.
  Така че освен всичко друго и Истанбулската конвенция ще разголи всички задкулисни договорки.
  По темата за помощта за Украйна габриелНаЯ няма да получи одобрение нито от болшевишките терористи от БКПь и кУрвела ниновНаЯ, нито от кУпейкинь и путлерофашистите му от иZZраждане, НЕ! Нито от ченгесарските фатмашки изроди от щаба на зИльоната фатмашка ТИКВА- реZZиЛдентът лумПен гадень!
  В добавка към другите “копчета” от ватенката на габриелНаЯ, които съм изброил досега , добавям и още едно “копченце” , свързано “изборния” кодекс , който нейният туземен вождь – доньбайХУЙаньЮ й БанкянскиЙ унищожи, за да извършва хартиени “изборни” ПРЕВРАТИ и да ” печели” винаги “изборите” с бумажната си мафия. Одите на донь байХУЙаньЮ ви БанкянскиЙ, одите на хуйло си!
  Така че не виждам как чиновническата парашутистка калинка габриелНаЯ ще изпълни “поръчението” на проZZт(итуращ)ият си вождь бай БУДь БанкянскиЙ, включително как ще убеди болшевишките терористи от БКПь и кУрвела ниновНаЯ , а и Санкть-Сталинградския путлерофашисть кУпейкинь и ИZZраждане да бутнат МОЧИ-те в задунайската колониална губерния на Хуйло!
  ДОЛУ МОЧИ-те, одите на хуйло си!

 4. A блатните павиани продължават да веселят света – гл. следовател др. бастрикин щял да обяви за издирване mрокурора, председателите и тримата съдии, издали заповедта за арест на альфа-гномчик и омбудсманката бЭлова, дето краде украинчета. Специално се бе сгласил с парадния си мундир, като портиер в “Шератон”.

  На фона на бягството на близо 10,000 павиана пред Бахмут, ВСУ с новите установки “Пейтриът”са свалили “передавая”, “хипЭрзвуковая” и “нЭуничтожаемая” ракета “Кинжал” . От тези, дето една копейкаджийка с рубенсов диференциал искаше високоточково да удари я МС, я парламента. Ударът потвърди и говорителят на Пентагона Патрик Райдър пред VoA.

  Сега, смехът е здраве, но си трябва карантина и “забор” за блатните – поне за 100 г.!

 5. Габчето е от курника на ГЕРБ. Ако гаргамел не беше пуснал тиквонии в ЕНП, тя щеше да си е сложила джуки и да работи в някой югозападен герберски клуб.
  Герб издига свой човек и твърди, че прави реверанс. Що за идиотизъм???
  Това с квотите за еврокомисари е голяма глупост. Дава легитимност на какви ли не, само защото ги е пратил някой тулуп, дето ги такова с 200.

 6. Гроб, Дпс и Бсп ще правят съдебна реформа? Леле мале!
  Още повече от същото.
  Матриаааал, матриааал
  що не съм’се ‘зненадАааал…..

 7. Либералец,

  да си дойдем на вечната ДпС-опорка:”Костов е виновен” …
  – юни 2009 г. герББ печели изборите за ЕП – и вкарва ПЕТ евродепутата , а Синята коалиция – 1 в ЕНП – и не ЕП е виновен, че София си харесаха БаБаитко и още си го харесват и българчетата го преизбират 3 пъти да “управлява” държавата , а той я почна ГРАНИТОМЕТНО още като главсек на МВР-то и на София явно й се харесаха 30 показни екзекуции, после и ТРИ ПРЕМИЕРСКИ МАНДАТА ни заби на дъното във всички класации за нормалност – Костов не е спрял да говори през всичките тези години , нито хората около него са се отказали да водят битката за България – с опорката: “Костов е виновен” печелят изборите герББ и поредните патерици … до превръщането на НС-то в гумен печат на ДпС-герББ и България в заден двор на руската мафия … след последните масови протести изборното джуркане такова не ЕП-то, а държавата ни с 200 под хора на медийни -лози, анал-лизатори, интелектуалци …

 8. Към
  Либералец
  11.05.2023 в 17:51:
  И вие , като някои други тук перфидно и притворно се опитвате да наслаждавам фейкманипулации и тролене. Но си припомнете , че Костов беше казал на такива , като вас : “по-проZZт(итуращ)о нещо(бокоТИКВАТА!), никога не е било в управлението на България!”.
  Край на цитата!

  И оня ден другото проZZт(итуиращ)о нещо – зИльоната фатмашка ТИКВА- реZZиЛдентът лумПен гадень се изока и “заклейми” чуждопоклоннициТЕ! Само че не уточни , КОИ са тези чу чуждопоклонници, според него и ТЪПькачите му????
  Защото цялата болшевишка и шумкарска БНА, след 1944г. е обучавана , като колониално подразделение на “великата” ЧУЖДА , ЧУЖДА краZZная армия- РККА !!!
  Така че гнусният фатмакь цял живот се е КЛАНЯЛ на чужди савецки фатмаци и ЗКПЧ-та, които са му били колониални командири , НАЛИ! И е “обучаван” по уставите(конституцията) на същата ЧУЖДА савецка армия!
  Ето заради това новото правителство трябва веднага да изхвърли часовете по войноЛЮБСТВО, което гнусният фатмашки дИбиль въведе за учениците , в тежък ЛОБИСТКИ конфликт на интереси и ЛОБИСТКА злоупотреба с незаконни правомощия и власть!
  Защото ще зомбира учениците на “КОНСЕРВАтивно” путлериотично войноЛЮБСТВО! Все едно другите професии не са “ПАТРИотични” и не заслужават учениците да се запознаят с тях?
  И освен това основната цел на фатмашкият байганЮфски използвач ще да открадне милиони за часовете , които ще бъдат водени от пенсионирани фатмаци и сержанти , като него!
  Ето така се зомбират непълнолетните на “КОНСЕРВАтивни” фейк-инфантилни “ценности”!
  А от друга страна по-възрастните се зомбират със сапунени сериали и шоута, които насаждат същите фалшиви “КОНСЕРВАтивни” режисирани взаимоотношения в евтини менте-сценарии! И повечето спорни отборни спортове служат за същите “КОНСЕРВАтивни” цели на сценаристите им. И заради тази сапунена “КОНСЕРВАтивна” фейкпропаганда, с най-нискобюджетна стойност, имаме и ниска избирателна активност, и засилването на влиянието на тоталитарни и инфантилни популистки “партийни” ПИРАМИДИ и техните “положителни” и отрицателни хиперхерои , като бокоТИКВАТА и герберастката шайка, Санкть-Сталиньградьският путлерофашисть кУпейкинь и ИZZраждане, за БКПь и кУрвела ниновНаЯ знаят още от миналият век, да не забравяме и чалгарските маймуни ИТНь, и всички популистки ПИРАМИДИ, преди тях от Кобургь до ()ОЛЕН ()ИДЕРовь и т.н..
  Така че ако се въведе превантивно ограничение на “КОНСЕРВАтивни” “семейни” сапунки, е вероятно да се повиши избирателна активност и да се намали влиянието на “партийните” популистки “КОНСЕРВАтивни” ПИРАМИДИ върху инфантилните им лумпенизирани и дИбилизирани “избиратели”! А оттам и влиянието на вЕрховният “КОНСЕРВАтивень” манипулатор , альфа-сАбаката на всички де(Рь)мократични КОНСЕРВОкраДи – хунтараторьПутлерь ПервиЙ – Кагебисть! Одите на хуйло си!
  Така че , веднага трябва да се премахне войноЛЮБСТВОТО и сапун китен, за да се възстановят либертИралните демократични взаимоотношения и ценности сред непълнолетните и по-възрастни избиратели и така да се повиши и избирателната активност!!!!!
  ДОЛУ МОЧИ-ТЕ, одите на хуйло си!

 9. П.П. Трябва малка корекция в първото изречение, към Либералец, и да се чете:

  Към
  Либералец
  11.05.2023 в 17:51:
  И вие , като някои други тук перфидно и притворно се опитвате да НАСАЖДАТЕ фейк-манипулации и тролене. Но си припомнете , че Костов беше казал на такива , като вас : “по-проZZт(итуращ)о нещо(бокоТИКВАТА!), никога не е било в управлението на България!”.
  Край на цитата!

 10. Вълкът няма да пусне агнето ако не усети зъбите на кучетата отзад.

  Не разбирам как някои си вярват, че ГЕРБ, ДПС, и подопечните им ИТН и БСП заедно със задкулисието, което оличетворяват ще тръгнат да махат Гешев, ако не са си оплели кошницата и са сигурни, че няма да дойде някой та да вземе да ги притеснява…

 11. @よ
  Костов е виновен за националното съгласие, липса на лустрация и легитимирането на боко в ЕНП.
  Не случайно употребих гаргамел – така го наричаше боко преди Костов да го остави да влезе в ЕНП.
  Костов направи много, но пропусна най-важното.
  Костов е добър икономист, но за съжаление се провали като стратег.

 12. Либералец,

  ‘оскар’ за хибриден коментар
  – не случайно употребихте ‘гаргамел’, защото хората така наричат марияГерББприел – опит за карамелено лустро за госпожата като я отъркате в Костов
  , а за “Костов е виновен за националното съгласие, пропусна най-важното” – raspberry

 13. (П)ррадев е в Р Южна Африка по неотложна нужда при колегата кирилРамапоза
  – американският посланик в Южна Африка обяви пред медиите в четвъртък, че руски кораб е доставил оръжия и боеприпаси от Южна Африка през Босфора до Черно море …
  https://www.bbc.com/news/world-africa-65563027

 14. От Фалшимент Петров

  НЕ МИ СЕ ХИЛИ, ТИ СИ ГО ИЗБРА!

  Чорбаджи Бойко Чекмеджи Харизматиквеник остана доволен от развитието на ситуацията и каза на Пунта Мара Габриел, както едно време мечкарите казваха на мечките си:

  “Я покажи как пада Кешев!” – и харизматиквено се ухили.

  “Не ми се хилете, Вие си го избрахте! Колкото го свали Надежда Йорданова, толкова ще го сваля и аз” – козирува робокопърката Пунта Мара и падна възнак.

  “Да, добре! – за трети път се съгласи Кешев. – Вие ще се правите, че ме сваляте, аз ще се правя, че ви разследвам. На село ми викат Лаврентий Вишински-Ежов” – на свой ред се ухили Кешев и кубето му отново заблестя хищно.

  https://www.segabg.com/category-then/punta-mara-gabriel-machka-ivan-keshev-kara-go-da-sadi-dzhanki

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.