Уцелил съм в десетката рашистките слуги

Голяма работа ( т.е. насиране- не се притеснявам от думата, Хашек с неговия Швейк ми е свидетел), е предизвикала една моя статия, прочетена в ivo.bg и в мрежата от рекорден брой потребители.

И друг път съм отбелязвал, че има голяма полза за мен от всяка породена от конкретна моя публикация извънредна реакция на наетите да ме обиждат и клеветят глупаци, които не се опитват поне веднъж да ме оборят. Ободряват ме, държат ме буден. Показват с единодушието на тъпотата на своята остра реакция, че съм уцелил в десетката техните господари. Това е ориентир, който ме окуражава делото да продължава. 

В предишната си публикация показах казахстанец, който донесъл тоалетна чиния на паметник на Жуков, обожествяван и в днешно време съветски пълководец.

Малко продължение и обяснение.

Жуков е шокирал дори вожда си със своята крадливост. Диктаторът му образува дело за 7 вагона ( “Ягодинстото дело”) с плячка от Полша, Чехословакия и Германия. Бил е хванат да краде 91 тоалетни чинии. Отделно-килими, мебели, кожени палта, автомобили, та чак и сервизи за хранене.

Сталин, опасявайки се от конкуренцията на популярния маршал, го сваля от пиедестала. Изпраща го за наказание в изгнание на незначителна длъжност. Крадецът после вика “дръжте крадеца”, участвайки в развенчаването на Сталин при преврата на Хрушчов.

Казахстанският изобличител на Жуков припомня за мародерството на съветския образец за подражание на рашистките нашественици  в Украйна. Казва Жаннат Ахмедяров. Правозащитник. Осъдиха го по бързата процедура на 10 денонощия заради тази акция. В същото време за подобно нещо в Русия  щеше да получи години затвор.

Още новини и картинки от и за империята на злото, с които да докарам отново до бяс безпомощните кучета край моя керван?

Барбара Стрейзънд дари на Украйна 240 000 долара за медицински цели. Далеч не е единствената сред световния артистичен елит, но жестът й е за отбелязване.

Не само в московията, но и в най-близката й тирания Иран употребяват пацифиста Лев Толстой за своята идиотия.

 

В Техеран се появи постер със следната нагла  фалшификация, приписвана като цитат на  Лев Толстой:

Причината за увеличаването на разводите в Европа е развратната цивилизация, сексуалните отклонения и това, че жените там не носят хиджаб

Сред новините, които могат да съкратят старините на московската геронтокрация, е  съобщението на Бен Уолис (на снимката), министър на отбраната на Великобритания, което обиколи света: има пробив в досегашната въздържаност на Запада да снабдява Украйна с далекобойни оръжия. Великобритания потвърди, че е предоставил на Киев крилати ракети Storm Shadow. В московията пи(к)ят нещо, което не е газ и не е газирано, както при победата на Тръмп на онези злополучни избори. Пият горчивата чаша заедно с нейната каша, забъркана от путлеризма.

Очаквайте британската инициатива да бъде последвана от други западни държави.

Украинският генерал Олексий Сирский(на снимката), прославил се като организатор на отбраната на Киев, където ордите на рашистите бяха обърнати в бягство през февруари 2022 г., потвърди от Бахмут, че там окупаторите търпят вече не просто загуби, но и отстъпват.

 

 

 

 

 

За победата на Украйна допринасят дори и турските бронетранспортьори Otokar Cobra, доставени през Румъния.

 

 

 

 

 

Украинската армия вече разполага и с американски индивидуални летателни апарати.

 

 

 

 

По (предварителни) официални руски данни руzкият бюджет върви към катастрофа с 3,4 трилиона назад за първите четири месеца на годината.

Още картинки?

Новите руски ветерани и горди с нацистката си символика ( пречупен кръст на ръката на стоящия вляво) рашисти. Без коментар

 

 

Параноята ражда и такива абсурди:

 

 

 

 

 

 

 

Индус е арестуван заради жълто-синьо облекло. Казва се Виталий, на 26 години. Предложил на полицаите да си свали фланелката. Съблекли го в ареста докато приятели дошли да му донесат по-малко “вредни” дрехи.

Очаквайте още от същото… 

13 мнения за “Уцелил съм в десетката рашистките слуги”

 1. А Мария Габриел само българско гражданство ли има?
  Омъжена от 10 години за чужденец, от тогава живее в чужбина а в България само стокира…

 2. Стават интересни “паради” и “специални операции” в московитският Хуйлостань! А и в задунайската му колониална колаборационистка БандитустаньскаЯ губерниЯ, нали !
  Ето оня ден забравих да припомня на Хуйло да изкара на парада” си бронираните тоалетни летящи чинии (НЛО-та) , които неговите богатирски орди масово опоскаха от Украйна, вместо приземените в Украйна горящи отломки от неговите ЦАРь-“вундерваффе-та” ! И така поне щеше да има някакви “летящи обекти” над краZZная площадь и над мумията на Ленинь и савецката му империя!
  Или пък може би Хуйло наистина е направил “летящ парадь” от летящи чинии( украинските НЛО-та)! Само че неговите ЦАРь-“НЛО-та” наистина са “аналоговнет” , защото неговите “вундерваффе-та” са толкова НЕвидими, че и самият Хуйло не може да ги види! А и ниКОЙ друг не може да ги види , защото путлеристките НЛО( НЕВИДИМИ летающие обекти) са НЕсъществуващи . Или още по-точно путлеристките летящи “вундерваффе-та” са НЛО(НЕматериални летящи обекти), а може пък Хуйло да е преоборудвал и украинските тоалетни чинии във “парадни” НЛО(НЕвидими летающие обекти) , и да ги е включил в “парада” над Кремль, заедно с неговите “аналоговнет” “вундерваффе-та”?
  Оди на хуйло си , Хуйло!

  А и неговата зИльона фатмашка ТИКВА, която монтира за реZZиЛдент на НРБь е отишъл чак в Южна Африка?!?
  Сигурно има МНОГО общо с разкритията от САЩ, че Южна Африка “изведнъж” е започнала да изнася оръжия за Хуйло! Макар че на местните туземци нямат военни заводи за путлеристките оръжия, ама съвсем “случайно” в задунайския колониален путлеристки Бандитустань има такива заводи, които съвсем “случайно” са изнесли много големи количества оръжие за “неУСТАНОВЕНИ” дестинации , които явно имат връзка с южноафриканският” оръжеен “износ” за Путлер, НАЛИ!
  И затова ,и съвсем “случайно” зИльоната фатмашка ТИКВА е отишла точно в Южна Африка, за да провери информацията от западните източници , КОЙ нарушава оръжейното ембарго за неговият ТЪПькачь с оръжие с “неУСТАНОВЕН” произходь!
  А иначе зИльоният фатмашки дИбиль не дава да се изнася оръжие за Украйна! Защото за него това е “войнолюбство” , а когато нарушава оръжейното ембарго за Московията, тогава това за него и туземните му ТЪПькачи е “МИРьлюбство” ! Също нарушава всички санкции и извършва контраБАНДА за Газпромь, Лукойль, Росатомь , за да има милиарди за геноцида в Украйна, а сега вече и военна контраБАНДА за путлеристкият Вермахть!
  Оди на хуйло, оди на Хуйлостань, зИльонь фатмашки бандитски лумпень!

  ДОЛУ МОЧИ-те, одите на хуйло си!

 3. Смело напред г-н Инджев! Русофилията за съжаление е пуснала дълбоки корени в България и едва ли ще се избавим някога от нея, но не трябва да бъдат оставяни да се самозабравят.

 4. … иранците да се поучат от парламентарната ни република – цял руски цар е на коня баш пред парламента тук – липсва само табелата с цитат от Толстой :
  “Историята щеше да бъде нещо прекрасно, ако беше вярна”
  – и при поредното правителство на посочения от руските служби реZилдент, поредния руски копейкин предлага за “цитат на деня” любезното си :
  “АZ не разбирам какъв е този неуморим напън на всяка цена да се състави правителство…”
  – а точно това пак Толстой го е пророкувал:
  “Силата на правителството се крепи на невежеството на народа…”
  … ако демокрацията е само фасада на превзета държава и безумно неуки управляващи
  – цитат от вчера, десиславаатанасова кънти: “Демонстрацията на несериозно и неуважително отношение на коалицията(ПП-ДБ), която се превърна в ‘Няма пък’ е демонстрирана” …
  – Южна Африка отговорила на САЩ, че за доставката на оръжие в русия нямало доказателства… празно квадратче за изпълнител на ролята на руското камикадZе

 5. Гешев вече е сам сред свои
  Докато чакаме главният прокурор да се самозалови, дали няма да го видим как подава оставка
  Доротея Дачкова

  “Едното махане на Гешев няма да реши проблемите в съдебната система, още повече ако задкулисието в момента само подменя този изтъркал се герой с друг по негов образ и подобие. Нещо като Мария Габриел вместо Бойко Борисов – всички знаем кой всъщност ще дърпа конците.”
  https://www.segabg.com/category-observer/geshev-veche-e-sam-sred-svoi

 6. Всъщност, в десетката на десетката. Затуй е и воят. Неслучайно в соца имаше един виц – когато Кремъл пръдне, София се насира, моля простете неформалната лексика.

  Но политкоректната толерастия продължава да чупи тъпомерите – в Съвета на Европа, откъдето руZзия бе напъдена март 2022 заради агресията срещу Украйна, ОЩЕ работят 46 руZнаци, някои на доста високи чинове, съобщават Euronews/AFP.

  MI-6 и 2me Direction de VSSE (белгийското контра-разузнаване) установили, че сред тях са синчаги и щерки на 17 висши офицери на ФСБ, ГРУ и ФСК, сред които 3 полковници и 1 генерал! Това на 442 ден от войната! Явно глаодки като джам про-маZковитски мозъчета има бол не само у Задунайския ни Милиционеристан.

  Респект!

 7. Към Vitanko Vinetu:

  Наслушал съм се на съвети как проста трябва да бъде убиван с мълчание, но виждам как в резултат на такова мълчание се сдобихме с легитимиран от правилата на демокрацията борец срещу нея, обновен вариант на руски фюрер, когото мнозина “забелязаха” чак когато вече беше очаровал достатъчно голяма публика с нацистката си “харизма”, за да направи парламентарен пробив (мразя тази дума, употребявана и за ББ).
  Приликата със закъснялото “забелязване” на опасността от възхода на Шикългрубер е поразителна-дано не не порази и по-нататък с продължението на онази история на наш гръб и територия.

 8. Как се случват нещата – смяна на Гешев с класическо ИПСО.
  Менте атентат и после всички защитавали Гешев започнаха да викат разпни го!
  Сарафчето ли ще ни сервират на мястото на каскета?
  Реформичка – за 3 дена и готово.
  А каскета е в САЩ. Ще се осмели ли да направи нещо нестандартно и радикално там?
  Име нещо, има нещо което притеснява русофилската мафия в България.
  И фронта в Бахмут започна да се разпада…
  Тиквонии се скри някъде и сигурно е неразделен с мобифона си…

 9. Жалко само, че храбрия мужик се е бръкнал 100 евро за нов моноблок, можеше да довлече някой осран унитаз, изхвърлен до кофите за боклук.

 10. vic_kaminsky💙💛,

  само трябва изглежда политкоректност, но си е част от руската КГБ-програма за оцеляване на руската империя при прехода – с отнемането на частната собственост руснаците налагат изкуствена урбанизация , която за запада изглежда като технологично и пр. развитие, но краха на соц. икономиката беше неизбежен и технологичната изостаналост непреодолима без демократизация …. с КГБ-програмата за прехода, руснаците не изпускат властта вътре в страните от колониалната си империя – за страните от соц. лагера им се наложи да внедряват хора в самата администрация на ЕС , по върховете на световните организации , в САЩ …
  – днес грузински анализатор в студиото на Ukrlife.TV говори за “орбанизацията” на Грузия, а скоро имаше обсъждане за “Подпольная орбанизация” (https://www.ekhokavkaza.com/a/32393670.html ) и съвсем не случайно един от експертите е “экспертом Центра Карнеги по изучению России и Евразии” МаксимСаморуков , защото същия този руски анализатор 2016г ни убеждава, че “България е ненадеждна и без наша помощ”, защото НАТО не можело да ни защити отТурция – https://trud.bg/article-5634412/ , а режима на Ердоган се закрепи след обявения опит за преврат ден след посещението на Дугин … корумпирането на администрацията на ЕС е начин за оцеляване на руската империя – след 24 февр. м.г. им се наложи да размахат и ядрената сопа, но сега плашат колективния запад точно с разпада си – истината е, че в хибридната война водят … та, съвсем не е случаен и избора на байхуй за премиер – сетила се мара … с главата на йоанкаскета …
  – Ставки очень высоки

 11. Не може да е случайно съвпадение фактът, че Мутрата се разбърза да сменя Гешев, докато последният е в САЩ .
  И партията на Пеевски веднага, без уговорки, поде тона и запя в същия глас.

  Такива “щастливи случайности” сред мафиотите просто не с случват.
  Особено на фона на очакванията за нов списък “Магнитски” и неотдавнашния призив в конгреса и Гешев да бъде “уважен” за заслугите си.

  Мисля че в момента Гешев се опитва да изтъргува “запазеното си място'” в списъка за някой друг.
  Най-вероятно един, дето обича да “спинка” до шкафчета, натъпкани с Евро.

 12. @Arthur

  А дано си прав! Дано се изпопребият. Дай Боже!

 13. До господин Инджев, по повод Vitanko Vinetu:
  Ето мнението на по-мъдрите от нас:
  „Най- тъмния ъгъл на ада е отреден за отези, които са запазили неутралитет по време на морален конфликт.”
  Данте Алигиери
  „Единственото, от което Злото има нужда, е добрите хора да не правят нищо.”
  Едмънт Бърк
  Скромното ми мнение е, че не бива да им се прощава, докато не допълзят със сетни сили, молейки за прошка. Макар, че не съм сигурен /от опит им нямам вяра/.

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.