Това е положението в нашия джурналистик парк

Пиша реплика еднодневка, ако не и едночасовка, ако се вярва на най-осведомения източник в България къде се намира Гешев. Според тази “агенция”, чийто собственик Недялков загадъчно се подпитваше сам дали пък главният прокурор няма да остане в САЩ, сега вече твърди със същия подтекст ( т.е. жална им майка на предателите в България) може да се завърне изненадващо, т.е. доста по-рано от очакваното у нас от Лисабон.

Толкова са се задъхали от агенцията да бранят началството, че чак заекват писмено. Всеки прави грешки, но фройдистките са издайнически. Ето защо днес от  “агенцията” почти обявяват Гешев за нов Христос, разпънат от държавната…мишена.

Цитирам:

Очакванията са Иван Гешев, разпънат на кръст от цялата държавна мишена, да проговори и да осветли истината какво и защо се случва, по каква причина му бе обявена война от Бойко Борисов и Мария Габриел, какви са следващите му ходове и как ще реагира на исканата оставка във Висшия съдебен съвет”

 

 

 

 

 

Прави са, всички очакваме Негова светлост да ни осветли защо е станал мишена на мишкуващите до преди броени дни негови подчинени и покровители, които вече дружно му искат оставката. Но вече не съм съгласен -дори и със себе си, когато твърдя(х) това, че Гешев е началникът в тази конфигурация.

 

Четох един вътрешноведомствен разговор пак в тази “агенция”, в който собственикът, главният редактор и репортерката Соня си разменят предположения и пр. безалтернативни мисли. От факта, преразказан в публикацията, става безпощадно ясно, че всички вдигат на Соня -от бивши конституционни съдии, през фактора във ВСС Магдалинчев, заместниците на прокуратурата Сарафов и на следствието Я.Тодоров-всички, без изключение, се отзовават на нейните обаждания, оставам с впечатлението, че тъкмо тя е шефът. 

В крайна сметка нали пак от нея тръгна първомайското внушение, че Гешев е бил в колата с децата, които се страхуват. Още тогава отбелязах забележителното обстоятелство, че Гешев й вдига само на нея, а тя му вдига топката с внушението, което той е направил за децата му, които се страхуват. 

Не видях Соня (на снимката) да се разграничава след опровержението на внушението и от това съдя също, че може да си го позволи за разлика от всеки друг, който би имал подобна ключова роля в разигралата се след това невиждана политическа интрига, в която залогът е съдбата на главния прокурор и на онзи, който си го избра, както и животът на парламента  и евентуалното сглобяване на правителство.

 

 

 

 

 

Приемете разкритието ми за личен принос в разследващата джурналистика относно положението в нашия джуналистик парк. 

 

 

11 мнения за “Това е положението в нашия джурналистик парк”

 1. dzurnalistikata ni e iasna ama maii shte ima 2 atentat sreshtu kasketa ili shhte go ubiat ili shte gi raznishti –tri sindzira arestanti nachelo s tolupa

 2. Все пак “агетЬция” МОЧЬ не става дори за клюкаристика, те са клюкарски журналиститутки, които очакват ТЪПькачите им да им подФърлят някой и друг милионен “заем” от КТБ, или от еврогейските фондове , които крадат , за да обслужват с пропаГАДността си путинската и туземната му мафия! Одите на донь байХУЙаньЮ ви БанкянскиЙ, одите на геЙшевь , одите на хуйло си!
  Е , разбира се соня курВуклиева е безспорният “първенец” в агентЬция МОЧь в проZZт(итуц)ията към сводниците им , които откраднаха КТБ и еврогейските фондове за медиите!
  Така че още по-точно е да се каже , че има някаква разлика между джурналистиката на джурналистите, като дъревНаЯ(дърабърева) и нейният “вестникЬ” – Чума и джурналистиТУТКИте , като курВуклиева и агентЬция МОЧь , която формално е на нИдялко ПИДЯЛковь, а всъщност е на техните мутромилиционерски ченгесарски ТЪПькачи, както и повечето от “медиите” в задунайския колониален колаборационисти Бандитустань!
  Одите на донь байХУЙаньЮ ви БанкянскиЙ, одите на хуйло си!

  Долу МОЧИ-те , одите на хуйло си!

 3. – самое большое рали в мире – за поредна спецоперация на ГРУ…

 4. Говорителят на Белия дом Джон Кърби нарече “”serious issue” съобщението за руския кораб с оръжие от Южна Африка до Черно море: “Имахме няколко разговора на различни нива с няколко страни по тези въпроси” – този скандал тук мина незабелязано, но (П)радев се оказа спешно в Южна Африка и светна на освещаването на църква уж на името на ”Св Иван Рилски”, а с руски двуглави орли – https://frognews.bg/novini/parviiat-balgarski-pravoslaven-hram-afrika-osveten-prisastvieto-prezidenta-radev.html
  .. мутрофановна успешно си Zаработи почетния александърневски “за голям принос в осъществяването на външнополитическия курс на русия”
  https://www.president.bg/news7195/prezidentat-balgariya-ima-ambitsiyata-da-aktivizira-satrudnichestvoto-si-s-republika-yuzhna-afrika-koyato-e-klyuchov-faktor-v-mezhdunarodnite-otnosheniya-i-na-afrikanskiya-kontinent.html

 5. Е, гнилочта и зависимостите са направо трагични. До степен дори “Евронюз”, която смени собственика, да се хвали, че за отразяване войната в Украйна получава наградата “Св. Влас”. Която е учредена от руZките подлоги братя Диневи, които преди да ги повишат в чин “бизнесмени”, бяха асенизатори в Поморие. Демек, кенефчии. Единият се обяви за “полковник”, без дори да е помирисвал казарма. Другият – със “советская супруга”, която от лакомия почна да продава фалшиви диаманти с оригинални етикетчета на “De Beers”. Което предизвика силно огорчение у компанията. Казано инак, дава награда за главата й. Братоците свиха сума ти терени в община Свети Влас, след като мамченцето им изгори кадастралните архиви. Хептен по шумкарски…

 6. На вниманието на всички!!!!!!!
  Вижте какво е направил бъдещият затворник и бандит шишковичь, проZZт(итутк)а на герберастката МАФИЯ , който подари на бокоТИКВАТА още стотици чували откраднати от “магистрала” Струма, в допълнение към откраднатите чували от “магистрала Хемус:

  https://novini247.com/novini/dvata-dogovora-za-nova-magistrala-struma-prez-kresnenskoto-defile-sa_6331951.html

  Ето толкова “партиотичен” и “неЗАВИСИМ” е зИльоният фатмашки контраБАНДИСТь – реZZиЛдентът лумПен гадень, който в момента продължава да извършва углавни предателски ПРЕСТЪПЛЕНИЯ в Африка, където е продал оръжие на ТЪПькача си Путлер за милиарди долари , контраБАНДНО!!!!
  И е открил ” църквичка” с двуглави курици в Южна Африка!
  Така че тоя гнусен фатмашки контраБАНДИТСКИ ПРЕСТЪПНИК говори за “патреотизЪмь” и “борба” с корупцията, а в същото време всяка секунда извършват престъпления , а сега и със “магистрала” Струма, отделно
  десетките милиарди за Лукойль, Газпромь , Росатомь , зърнарските и пътищарските мафии, Пловдивския панаирь за ТЪПькача му геЙрговь, и всичко тези престъпления са в полза на “врага” бокоТИКВАТА, ГЕРБь, ДПСь и цялата ченгесарско-сарайска и фстмашки мафии!!!!
  И вчера бокоТИКВАТА с “мазен” мутренски глас “предложи” КОЙалиция на ППДБ? И даже беше пратил и оная нищожна калинкова КЬОЩЕРИЦА – деса русенската курвеса да рекетира ППДБ, заедно с престъпната си калинка дИбильян добреФь!!!!
  Така че НИКАКВИ “преговори” с ПРЕСТЪПНАТА герберастка шайка и мутриджендърския им вождь бокоТИКВАТА! НИКАКВИ “КОЙалиции” с генетични престъпни циници и арогантни нагли лицемери в съюз с престъпните контраБАНДИТИ от служебният гълъбарник на зИльоната фатмашка ТИКВА!
  Трябва да се подготвят нови санкции по Магнитски и от Брюксел!
  Трябва да се забави ПВУ и еврофондовете , докато бокоТИКВАТА, кощерицата му деса русенската курвеса, ДПСь, чалгарите, БКПь не приемат промени в конституцията за цялата съдебна система и премахване на генералния прокуроринь, премахване на всички енергийни , зърнарски и пътищарски мафии на бокоТИКВАТА, помощ за Украйна, Истанбулскатаконвенция и всичко друго!
  Първо нека свършат необходимата работа преди да се отпуснат отново ПВУ и еврофондовете, и реабилитация от Магнитски! Защото не може да получат парите преди да свършат работата, защото навсякъде първо вършиш работата, а след това е заплатата!
  Одите на хуйло си!

 7. П.П. Затова никакви КОЙалиции с мафията , спиране на ПВУ и еврофондовете за поне 1 година, подготовка за нови Магнитски номинации и други санкции за мафията около герберастката шайка и мутроджендъра бокоТИКВАТА, за да има необходимите ЛОСТОВЕ за въздействие върху бокоТИКВАТА, който трябва да прибере кьощерицата си – деса русенската курвеса, в нейната подземна дупка , откъдето той я е изкарал на слънцето , за да се припича! А и нищожната “енергийна” престъпна КАЛИНКА – дИбильян добрефь, и енергийната мафия обслужвана от него , и от ТЪПькачЪТ му – бокоТИКВАТА, през последните 10-20 години!
  Одите на донь байХУЙаньЮ ви БанкянскиЙ, одите на хуйло си!
  Никакви “пазарлъци” не трябва да правят ППДБ срещу демокрацията! Защото за бокоТИКВАТА демокрацияТА означава само “пазарлъкь” , защото той е генетичен де(Рь)мокраДь! Не трябва да стават само смокинов лист , пак, за джендърменските мутроджендъри на герберастката шайка и мутропитекЪТ бокоТИКВАТА!
  Стига вече с пазарлъшката де(Рь)мокраДция в задунайския колониален Бандитустань!!!!!
  ДОЛУ МОЧИ-те, одите на хуйло си!

 8. vic_kaminsky💙💛,

  журналята още 2012 на джамборе у свевластните спонсори намериха отговор на въпроса , откъде идват трудностите за упражняване на професията:
  Ти мой си жур
  Не търся ти кусур
  Боку тужур … (https://www.flagman.bg/article/35621)

 9. Какъв е този неочакван интерес от резидента към втората родина на Веска Меджидиева?
  С какво е толкова важна днес тази африканска държава за един натовски генерал и управник номер едно в натовска България?

 10. интересна е ЮАР и с това,че там се изнесе и отрочето на Мирчо Спасов,с архива му/т.е. компроматни документи/А иначе може ЮАР да купи от нас боеприпаси,да ги натовари в Бургас и да отпраши към Новоросийск.

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.