Гущерът си скъса оставката вместо опашката

 

 

 

 

 

НА СНИМКАТА: Котаракът Иво, най-добрият ловец на гущери, когото познавам

Краткото резюме от бунта на главния прокурор Иван Гешев днес се свежда до следното:

ГУЩЕРЪТ СИ СКЪСА ОСТАВКАТА ВМЕСТО ОПАШКАТА

Поуката е като в арабската поговорка за бурята, която жъне сеячът на ветрове. 

Кого ли ще отнесе вятърът на промяната след сеитбата от тежки обвинения на Гешев срещу “парламентарния боклук” и лично срещу неговото олицетворение “лицето Бойко Методиев Борисов”, заплашено вече публично с продължение на разследването по делото “Барселонагейт”?  

Очаквайте подробности от сметището и мравуняка на динозаврите.

9 мнения за “Гущерът си скъса оставката вместо опашката”

 1. Някак съвсем случайно след като Гешев заяви, че ще арестува Путин ако стъпи на българска територия, гръмна бомбата и шестима прокурори внесоха иск за отстраняването му. Нещо подобно се случи, когато Гешев влезе в президентството, за да разтури руската шайка там. Тогава обаче, под левия юмрук на Мунчо, “избухнаха спонтанните протести” на градската левица. Това са пълни съвпадения, нали? Е, на мен случайностите ми правят впечатление…

 2. Е , всички знаем за муссора от милЮЮЮционерската школа, който “искал” да се обучава за доносник в доносническият отдел на симеоновската “академична” школа! Но явно даже не е могъл да достигне до така желаната от него доносническата кариера, защото просто толкова си е “можел” , а и толкова си “може” и СЕГА!
  Не е боклук , защото и за това не става!

  Сега той прояви ТОТАЛитарНО НЕуважение към българският народ , който избира ПАРЛАМЕНТА! Макар хартиената магнитска шайка дс извърши хартиен “изборен” ПРЕВРАТь на 2 април! Но остава въпросЪТ – КЪДЕ беше милЮЮЮционерският муссорь от генералната прокурВатурата да го предотврати? Нали е голЕм патрЕоть, най-големият! Защото този КОЙто си го “избира” е същият ,който го направи този преврат!
  Така че гнуснияТ плазмодий да не се прави на “жертва” в името на народа, защото е същият циничен чиновнически милЮЮЮционерски ПАРАЗИТь , който ограбва безжалостно същите тези данъкоплатци, също като ТЪПькачите му , които си го “избраха”!
  Да му припомним на гнусниЯТ паразитен боклукь, че той ограби КТБь , по заповед на ТЪПькачЪТ му дИбильян прасееФскиЙ! Той ограби Жоси,също и Осемте джуджета!
  Какво направи със Севи-Боко при ограбването и на лотарията на Черепа, и с кюлчетата и папките в чекмеджетата? И какво направи милЮЮЮционерският боклук за Барселона, за взривовете на Гебрев, за чувалите от “магистрала” Хемус, където не даде защита на крадеца-свидетел , който е пълнил чувалите за ТЪПькачите му?
  Какво направи за откраднатият асфалт от Северната тангента и другите “магистрали”, който откраднат асфалт отиде за частната магистрала на бокоТИКВАТА,от Банкя до Барцелона?
  Какво направи “големият” мъж и “мачУ” срещу една жена – Иванчева, кмета на Младост , какво направи в “спецсъда” и “спецпрокурВатурата” му? Също и за бандитският му рекет дори в президентството?
  Което показва, какво е “уважението” му към всички ИЗБОРНИ институции . И в президентството, и в парламента! Защото геЙшевь ниКОЙ не го ИЗБИРАЛ на легитимни народни ИЗБОРИ! Той е личен проZZт(итуращ)ь шут на заддкулисните си ТЪПькачи, който е НАЗНАЧЕН от тях и е лично ПОДЧИНЕН на тях , а не на НАРОДА!
  Така че геЙшевь съвсем ясно показа че не става дори за чИпь за зелето на герберастката туршия! НЕ!
  И затова трябва НЕзабавно, ВЕДНАГА, да се премахне куцият изкуствен синекУрВен пость на директорски генсекь на ОПГь-прокурВатурата на НРБь, заложена в лукановата коМУнституция!
  И да припомним , че Луканов, също като всички ПОПУЛИСТки большевишки ПАРАЗИТИ, забрани погасяването на външните и вътрешните дългове на неговата “партия” – БКПь от задунайската колониална губерния НРБь!
  Същото направи и большевишкият му идеен съмишленик и последователь Виденов, който забрани погасяването на вътрешните дългове , и в полза кредитните милионери и ченгесарските мутромилиционерски групировки от времето на Беров и МУТРИгрупь!
  И ако нямаше международни финансови институции ,като МВФ щяха да последват Голодомори от 1990-1996/97г.. Защото по същото време и тяхната истинска родина и родна империя – СССРь , беше също фалирала, а и Ельцин не искаше да помага на никой , а само на себе си , на кликата си , и на новата му имперска територия – РФ!
  Така че заради лукановЬ и виденовЬ щяха да последват истински Голодомори , ако бяхме по времето на Сталинь, през 1932/33г.. Защото тогава ниКОЙ не помагаше на большевишките бандитски паразити , които не признаха и не връщаха заемите на руската империя, и от Първата световна война! Също като по-сетнешните им туземните болшевишки паразитни “реинкарнации” -лукановЬ и виденовЬ!
  Одите на бащицата ви Ленинь, одите на бащицата ви Сталинь, одите на хуйло си!

  ДОЛУ геЙшевь, оди на донь байХУЙаньЮ ти БанкянскиЙ, оди на цацовь, оди на дИбильян прасееФскиЙ, оди на хуйло ти!
  ДОЛУ МОЧИ-те, одите на хуйло си!

 3. От страна на ЕНП – влиятелната партия в ЕП и ЕК, досега няма никакви критични сигнали към Тиквата, май. Напротив, дори и на повърхността те го подкрепят от време на време. ( ЕНП носи отговорност за случилото се последните 10 години в България.) Така,че има вероятност ЕНП да съдействат и за Пречистването Му от Гешев, и за тайнствения външен натиск към ПП-ДБ за споразумение с Герб.

 4. Към Боян Боянов:

  И на мен ми прави впечатление как след магнитската буря се появиха кандидати да се правят на русофоби. Ако наистина вече са такива, значи има(ло) ефект. Магнитотерапия, която лекува дългогодишен рашизъм- активен в случая с руския орденоносец и пасивен при неговото назначение Гешев, проекция на политиката, която доведе до Банкянски поток и прочее безнаказан позор.

 5. В един перфектен свят би трябвало падишаха & каскета взаимно да се разкъсат при създалата се ситуация.
  Но тъй като България не е перфектен свят, не изключвам ставащото в момента да е буря в чаша вода, след която каскета спокойно да си довърши мандата (който в момента едва е преполовил), както го е започнал, а падишаха да продължи безнаказано да мърси българското политическо пространство.
  Де-падишахиZациятa и де-каскетиZациятa трябва да вървят ръка за ръка, Бояне. 3ащото са елементи на де-рашиZацията.

  “Гущерът си скъса оставката вместо опашката” ==> заглавие в центъра на десетката!

 6. 15 май ще се запише в нашата история, като денят на кирливите ризи и мръсните гащи. От сутринта хвърчат във въздуха. Ну и какво, да кажа на развален български. Ще се замерят, ще се замерят и нищо, нали пачавра леке не хваща. Присъединявам се към прогнозата на Симпатизант/ка на ДСБ, ще научаваме все неща, каквито знаем и ще ни се продават за новини. Но пък политическата класа ще може пак да си гони опашката и пак няма да има комисии и пак важните закони няма да се гласуват, но ще се дебатират всякакви процедури, като дали първо да се говори и после да се мълчи или първо да се мълчи и после да се говори. И така до късна доба.

 7. @Мисла си една мисла
  15.05.2023 в 12:38
  Такава една мисла и мен ме занимава от доста време!

 8. Към Димитър. Със сигурност не сме само ние и се чудя каква е тази политическа коректност даже и у правилните коментатори. Мда, 211-тото място и страх от бухалката.

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.