“Агенцията” на Гешев направи фройдистко признание

От “агенцията” на Гешев, бивша на тандема Борисов-Гешев, все по-остро взимат завоя срещу “най-големия геополитик в света” ( както там наричаха не много отдавна лицето Бойко Методиев Борисов). В прав текст започнаха да го наричат лъжец.

Не посочвам връзки към текстовете им, които според собствените им твърдения се четат едва ли не от милиони потребители. Желаещите да им се насладят могат сами да се справят в търсенето.

Днес на практика направиха признание, че принадлежат на ГЕРБ. 

Цитирам:

“Един от първите интервюирани от нашия екип бе Тома Биков. Депутатът видимо се почувства много неудобно да отговаря на въпросите на медията си ( курсивът мой ИИ), свързани с твърденията на шефа му, че основните фигури в ГЕРБ са били наясно с намеренията на Мария Габриел спрямо Гешев”.

 

 

 

 

 

Ще рече някой – фройдистка грешка е да напишат, че на Биков му станало неудобно да отговаря на медията СИ. Пише го обаче черно на бяло и единствената причина да се съмнявам в достоверността на твърдението, което звучи като признание, е смяната на курса в “агенцията”. Там вече откровено ругаят оногова, когото славеха години наред.

Истината най-вероятно вече е обратната – в това, че Биков действително се е почувствал неудобно да говори пред “агенцията”, която взе страната на Гешев и вече громи новия му враг “лицето Бойко Методиев Борисов”. 

13 мнения за ““Агенцията” на Гешев направи фройдистко признание”

 1. kogato maniata za vlast te obsebi zapochvash da ne mislish kakvo losho moze da ti ce sluchhi
  POGOVORKA// lakomo dupi 2 chepa chupi—ta iednokniznia tolup shte si ponece posledstviata ZACLUZAVA CI GO che duha goreshtata supa na baii Stavri

 2. Е , няма как! нИдялко ПИДЯЛковь трябва да брани сводниците , които му държат заемите, а и му дават и досега порциите в копанята на МОЧь ! Всичко това зависи от геЙшевь!
  Няма ли геЙшевь, няма и МОЧь, няма го и нИдялко ПИДЯЛковь и клюкарската му джурналиституция, НАЛИ!

 3. В момента по украинската ТВ Фредом дават предаване за Тодор Живков !
  Има доста фейк информация!

 4. Веселбите не са само в путлеристките медии на Задунайския ни Милиционеристан. Те просто копи-пействат руZките си учители.

  Напр.,др. салавьов, като “насташчий пропангандон”, обяви в понеделник, че руZкото ПВО, като “самае пЭредавое”, вече било свалило британска крилата ракета – а “Сторм”-овете още не бяха пристигнали в Украйна! А след като ПВО на ВСУ свали 100% от изстреляните по Киев и други градове ракети, вкл. 6 бр. “самъе уникальнъе, несбиваемъйе, аеро-космические” Кинжали, тази сутрин ВСИЧКИ пропандони квичат на умряло, “Не е верно, не е верно”.

  Остава да научим, че рундю казачока, този настаяшчий сЭвецкий рЭзидент в Болхарии, е дал устно на синекожите “красногвардейцъй” в ЮАР, Замбия, Сенегал, Конго, Уганда и Египет поредното кремльовско указание как да се постигне мир в Украйна. Много ми хареса как веднага отговори президентът Зеленски – войната се води на украинска земя и Украйна ще реши кога, къде и с кого да преговаря.

  Може да се окаже, че рундю опипва почвата и за оръжейна контрабанда в подкрепа на “матушката” МУ – през ЮАР.

  Ма пропуска, че все някой синекож ще се похвали – я на любовница, я в кръчмата, а съвременните технологии ще разнесат и запазят за вечни времена позора на руZкия натовец от Славяново.

 5. Камък ми падна от сърцето, като разбрах, че Маша Захарова е доволна от начина, по който сме отбелязали Деня на Победата.
  Жалко че положението на фронта ще ѝ попречи истински да се зарадва, когато научи, че Радев ще продължи да управлява….
  Гешев още ли не е казал нещо за МОЧА?

 6. Георги Георгиев, БОЕЦ за Фрог: Получих телефонно обаждане от Гешев с покана за среща за ”Барселонагейт”
  Имаше обаждане от Иван Гешев за “Барселонагейт“ след като аз го потърсих в Съдебната палата в понеделник. Инициативата на БОЕЦ за въпроси към него не е само по повод “Барселонагейт”, тя е свързана и с всички останали сигнали за пачките, кюлчетата, за които нищо не се говори, също така и по отношение на Радев и самия Гешев, за фалита на КТБ, за „ЖосиГейт“. Искам да подчертая, че това са само част от нашите сигнали.

  “Борисов, Цацаров, след това и Гешев превърнаха прокуратурата в тази мутренска бригада, която е тя в момента. Ако влезем в режим на пасивни наблюдатели, те отново ще се договорят. Мафията има силни инстинкти за самосъхранение и след подобни трусове, предполагам вече са в ход процесите на договаряне и предоговаряне.”
  https://frognews.bg/inteviu/georgi-georgiev-boets-frog-poluchih-telefonno-obajdane-geshev-pokana-sreshta-barselonageit.html

 7. Огнян Стефанов
  До момента Борисов „постигна“ следното:

  – Номинира за премиер Мария Габриел, без да се поинтересува колко котки има заровени в нейния заден двор (по Труман Капоти). Оказа се неподготвен – оказаха се много.

  – Лиши България от еврокомисар – Габриел сама подаде оставка, а Урсула фон дер Лайен веднага я прие.

  – Обяви война на главния прокурор Иван Гешев и получи твърд отговор, който го извади от равновесие. Гешев директно му заяви, че държи дела, които ще сринат Борисов.

  – Оголи истината за това как властта от години се меси в правосъдната система и най-вече в прокуратурата, както и във Висшия съдебен съвет. Зад това всички видяха Борисов.

  – С действията си отказа БСП от евентуална подкрепа за кабинет „Габриел“.

  – Предизвика Гешев да изрази съмнения и недоволство от ДПС, които се присъединили към мнението за неговото отстраняване. Тоест, движението бе осветено за нещо, за което то не желае публичност.

  – ГЕРБ изпада в международна изолация по причина, че лидерът на партията се оказа в центъра на разкритата мафиотизирана схема на зависимости между изпълнителна и прокурорска власт.

  – Нанесе имиджов удар по ЕНП, която и без това още е под съмнение заради разследванията за корупция в нейните редици.

  – Борисов загуби подкрепата на държавното обвинение (поне на част от прокурорите), което може да се окаже фатално за него, също и за ГЕРБ.

  – С избора на Мария Габриел за поста премиер, Борисов нарани зловещо преданите му Долцинеи – Десислава Атанасова, Деница Сачева, Теменужка Петкова… Отмъщението на пренебрегнати амбициозни жени е страховито… Ревност вероятно гризе също Даниел Митов и Томислав Дончев.

  – И най-главното: Вече никой не се съмнява какво се е случвало по време на борисовите управления. Корупция до шия, зависимости, мръсни поръчки към прокуратурата, рекет, изнудване, крадене, лицемерие, лъжи, манипулации.

  Това, което става на върха в прокуратурата и следствието е същото, което се спотайва зад завесата в ГЕРБ. Един ако проговори и ще се отприщи кален водопад по-голям от Ниагарския. И това ще се случи, ако не днес, след някоя и друга седмица.
  https://frognews.bg/glasat-na-jabata/glasat/nazovete-nai-setne-istinskata-prichina-niama-kabinet-strah.html

 8. КОЙ изпързаля байхуй да похарчи каскета …
  – 23 януари 2020 – https://www.mediapool.bg/bulgaria-obvini-trima-rusnatsi-za-otravyaneto-na-gebrev-news302628.html
  – 24 януари 2020 – https://www.mediapool.bg/geshev-otkri-ruski-shpioni-v-energetikata-i-izborniya-protses-news302659.html
  – 29 януари 2020(news.bg) – прокуратурата съобщи, че преустановява всякакви контакти с президентството, освен официалната писмена кореспонденция, до произнасяне на КС за имунитета на държавния глава – Иван Гешев:
  “Не може главният прокурор да бъде привикван с SMS-си от едно лице, вероятно същия Митко, на когото вероятно президентът Радев, вероятно казва да смачка проверката на Антикорупционната комисия на съпругата му. Отговорът ми беше ясен”
  – 9 юли 2020 – https://news.lex.bg/прокуратура-и-полиция-влязоха-в-прези/
  “Нa 9 юли 2020 г., въз основа осъществяване на законово регламентираните функции на Държавна агенция “Национална сигурност”, са връчени Отнемане на разрешение за достъп до класифицирана информация до ниво “Строго секретно” на лицето И.М. (разследването е на Военно-окръжната прокуратура за изнасяне на 4 документа с класифицирана информация, представляваща държавна тайна, от Държавната агенция „Разузнаване“от съветника на Радев по военните въпроси Илия Милушев) и Отказ за достъп до класифицирана информация до ниво “Строго секретно” на лицето П.У. (Пламен Узунов, секретар на Радев). Лицата са висши служители в Администрацията на Президента на Република България”
  Върховната административна прокуратура е разпоредила на трима министри и на шефа на Дирекцията за национален и строителен контрол (ДНСК) да проверят незабавно лично и по документи планираните и извършени строежи в местността „Аркутино“ и в парка „Росенец“.
  (https://www.youtube.com/watch?v=9vD51NO79KQ)
  – 23 септ.2020 Гешев е уведомил официално министъра на външните работи за установеното в хода на разследването – https://www.dnes.bg/obshtestvo/2020/09/23/prokuraturata-razkri-dvama-ruski-shpioni-u-nas.463796,8
  – 19 мар 2021 – https://www.mediapool.bg/geshev-spipa-ruski-shpioni-ot-voennoto-ministerstvo-rakovodeni-ot-rezidenta-news319598.html
  – 25 август 2021- https://www.mediapool.bg/za-geshev-nahluvaneto-v-prezidentstvoto-e-komunikatsionna-greshka-news325651.html
  – 31март2022- https://euractiv.bg/section/all/news/прокуратурата-търси-руски-шпиони-в-да/
  в акцията участват и агенти на ДАНС
  – 4апр.2022/24 – Гешев и руските шпиони – 11 на 0 в негова полза
  https://www.24chasa.bg/bulgaria/article/11278843
  – 20 юли2022 – https://offnews.bg/temida/2-g-po-kasno-geshev-prizna-che-nahluvaneto-v-prezidentstvoto-e-bilo-781489.html
  Гешев:”Не се виждам като депутат, особено на фона на това, което виждам в парламента”
  – 11май2023 – https://www.mediapool.bg/gerb-i-dps-sa-saglasni-che-geshev-tryabva-da-si-hodi-video-news347591.html
  … обаче Гешев прави “другия избор”

 9. Едно време мой роднина избяга от България, заради прокурорската мафия. Там всичко се дели на мой и твой човек. Оттогава минаха 30 години. България все още е зарината с червени боклуци а народа едва диша. Слушам Корнелия реве, да не сме пращали помощ за Украйна. Да нямало война. Сериозно ли??? Кого лъжете бе Корнелия??? Нямате съвест, нито срам, нито смелост, да си признаете че 99% от червените ви Другари, искат Демона путин да срути Украйна и да ви върне и вас отново на власт. Лелеете мечти, да яхнете пак народа и да му казвате кое може и кое не може. Ако България има таен враг, който силно мрази Българския народ, това сте вие, Червените идиоти. Мразите всеки Българин, който иска свободна България. Мразите и от омразата ви не се диша. Войната, която сега се води в Украйна е и за бъдещето на България. Ако Украйна се спаси, ще се спаси и България. Ако Украйна победи, ще има надежда и за Българския народ да оживее от смрадта и отровата на Червената сган, която го трови и разболява.
  Ръцете на бащите и дядовците ви са целите в кръв от невинни българи, които трябваше да убиете и ограбите, за да сте сега на власт и да имате имоти, хотели, фабрики, фирми.
  Продадохте народа на Дявола за имане и сега треперите от страх, че ще загубите властта, която ви даде.
  Заради тази власт продадохте и душата си. Вчера бяхте комунисти, атеисти и антихристи. Събаряхте Църкви, мъчехте и убивахте Свещеници и Християни. Днес сте евро бизнесмени, спонсори, инвеститори, православни християни. Носите икони по църквите, говорите за Господ и се хвалите, че ви пазел. Издигате бели кръстове по селата и ги украсявате с лампички като в дискотека.
  Идиотщината ви и малоумието ви е просто умопомрачително.
  И за това ще запаля в Неделя една свещ за вас, да ви оттърве Господ от вашия Господар Дявола, та да се оттървем и ние Българите от вас болните властолюбиви тикви, за които няма нищо свято.

 10. Вероятно е жокер, че Гешев храбро скъса оставката си …
  * за мартенската акция гешев през 2022 , в която участват и агенти на ДАНС, които са разследвали свои колегии, премиерът Кирил Петков обяви, че ДАНС разследва „сериозна руска шпионска диаспора“, НО не знае срещу кого е акцията на прокуратурата в ДАНС :
  „Не съм информиран дали спецпрокуратурата иска справка за всички влизащи в сградата на МС, НО ако е така това ще е пълно безобразие. Знаете, че в момента Министерски съвет е контактна точка за Европейската прокуратура. Трябва да се види много внимателно дали се опитват да контролират хората които дават сигнали, защото за разлика от случващото се(!) сега сигналите, идващи в МС, свързани с еврофондовете, директно отиват при г-жа Кьовеши”
  8 юни – славидоганшоу чупи коалицията(и пропускат едно раздаване)
  22 юни – депутати от ДпС излязоха на демонстрация пред НС с копейките ЗА вот на недоверие
  28 юни – премиерът в оставка КирилПетков:
  „ 70 дипломати са идентифицирани като хора, свързани с руските служби ”
  ** за февруарската закуска в САЩ , вероятно е жокер, че от ДпС и въпреки, че Хамид е бил командирован от парламента за имиджово събитие в САЩ(https://clubz.bg/132570), визитата на Хамид не е отразена на нито един информационен канал на партията. А Хамид е “правнот острие” в НС срещу всякакви опити за “неудобно” за прокуратурата или ДпС законодателство
  Медиите наблегнаха на ”закуската на президента” , докато прокуратурата съобщава –
  https://prb.bg/bg/news/62810-glavniyat-prokuror-ivan-geshev-uchastva-v-mezhdunarodna-diskusiya-za-posleditsit
  Иван Гешев посочи, че в последните години у нас се забелязва известно отстъпление в противодействието на зловредното руско влияние:
  ‘’ От съществено значение за моята страна е да подобрим сътрудничеството си, както на национално ниво, така и между съответните институции в партньорските страни(https://clubz.bg/132505)”
  – сега байхуй е на мушката вероятно на ДпС жокер …

 11. геРБшевь си е взел “отпуска” , защото от многото си екзотични воаяжи и екскУрзионно ваканцуване , иска да си “почине” от поста си на директорь на ОПГь-прокуРВатурата си!
  Всички искат оставката му, а геЙ(РБ)шевь им дава само оТпуската си?!? И заместителят му сараФь,и той му иска оТставката, и геЙрберасткият вождь бокоТИКВАТА му иска оТставката, и дори етномултаците от ДПСь!
  И всичките мисирки от геЙрбь , начело с кандидат-екскомисарката Габриель , му искат оТставката?!?
  И реZZиЛдентът лумПен гадень – тоже?!?
  Всички си го “избраха” ГЕйРБшевь , а сега той не иска всички пак да му “изберат” оТставката?!?
  Оди на донь байХУЙаньЮ ти ГЕйРБерасткиЙ, оди на ГЕйРБь, оди на хуйло си!

  ДОЛУ МОЧИ-те, одите на хуйло си!

 12. @One:Подкрепа от мен за думите Ви за ролята и действията на Корнелия и комунистите.Битката в Украйна е битка за световната демокрация и правов ред.Винаги сме били мишена на руската империя и сме страдали и страдаме от това.Партия,която поддържа войната на Русия трябва да бъде извън закона ,разтурена и забранена за век.

 13. От доста време насам, Борисво все повече започва да превъплащава Унтер Прешибеев – героя на Чехов от едноименния му разказ. Бита карта, остатък от миналото, никой не го бръсне за слива, но той продължава да се навира навсякъде и дава Унтерски акъл – “…Меня, ваше высокородие, в жар бросило, я даже сробел весь. Повтори, говорю, повтори, такой-сякой, что ты сказал! Он опять эти самые слова… Я к нему. Как же, говорю, ты можешь так объяснять про господина мирового судью? Ты, полицейский урядник, да против власти? А? Да ты, говорю, знаешь, что господин мировой судья, ежели пожелают, могут тебя за такие слова в губернское жандармское управление по причине твоего неблагонадежного поведения? Да ты знаешь, говорю, куда за такие политические слова тебя угнать может господин мировой судья? А старшина говорит: «Мировой, говорит, дальше своих пределов ничего обозначить не может. Только малые дела ему подсудны». Так и сказал, все слышали… Как же, говорю, ты смеешь власть уничижать? Ну, говорю, со мной не шути шуток, а то дело, брат, плохо. Бывало, в Варшаве или когда в швейцарах был в мужской классической прогимназии, то как заслышу какие неподходящие слова, то гляжу на улицу, не видать ли жандарма: «Поди, говорю, сюда, кавалер», — и всё ему докладываю. А тут, в деревне кому скажешь?.. Взяло меня зло. Обидно стало, что нынешний народ забылся в своеволии и неповиновении, я размахнулся и… конечно, не то чтобы сильно, а так, правильно, полегоньку, чтоб не смел про ваше высокородие такие слова говорить… За старшину урядник вступился. Я, стало быть, и урядника… И пошло… Погорячился, ваше высокородие, ну да ведь без того нельзя, чтоб не побить. Ежели глупого человека не побьешь, то на твоей же душе грех. Особливо, ежели за дело… ежели беспорядок…” …ежели никто меня за сливой не брить…

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.