Най-токсичният политик се пита защо никой не иска да си отрови бъдещето в прегръдка с него

Настъпиха един след друг, един през друг и един срещу друг мотиката двамата вождове от едно и също племе в България. Това доведе до голямо объркване в стройните редици на маршируващите преди Празника на труда 1 май трудещи по магистралата на бойковизма-гешевизма. 

КОЛАЖ ОТ ОТ НЕИЗВЕСТЕН ( за мен) АВТОР, КОЙТО СЕ ПОЛУЧИ НА РЕДАКЦИОННАТА МИ ПОЩА:

 

 

 

 

 

Както казва Рейгън ( още един “клоун”, като Зеленски, разписал се в историята като супер герой в битката срещу Империята на злото): комунистите четат Маркс и Ленин, антикомунистите ги разбират.

Така е и с бойковизма-гешевизма. Вееха му знамето дълго като неразривно свързани от общата иде(ологи)я подобно на болшевиците преди разрива между Мао и Сталин, които четяха заедно Маркс и Ленин, но ги разбираха като конкуренти за тяхното идеологическо наследство. Да припомня, че СССР и КНР стигнаха до бойни действия помежду въпреки общата идеология. 

Сега от ГЕРБ се смълчаха след раз(вз)рива. 

Откъм Гешев се дочува приглушено ръмжене с обвинения срещу втория в йерархията на прокуратурата Сарафов, който пръв заговори за “атентат с цел убийство” с “тротилов еквивалент от поне 3 килограма” ( т.е. колкото при онзи наистина убийствен атентат в Сарафово от 18 юли 2012 г.). Същият Сарафов също така пръв “въстана” срещу Гешев със заявка от втори да стане първи в прокуратурата.

За мнозина изборът между Гешев и Сарафов е като да избираш между “лицето Бойко Методиевич Борисов” и онзи, когото той си избра за собствен шеф на прокуратурата. Или както невъзможното предпочитане на Цецка Цачева ( издигната от нейния шеф за президента, за да загуби, както той сам се похвали след това) и Румен Радев. В исторически едър план е като (относителната) аналогия кой е по-малък злодей в тандема Сталин-Хитлер.

Гърчат се сега да обяснят на публиката необяснимото за самите тях разтуряне на идилията между Гешев и шефа му. Толкова им беше уютно да са си в едно кучило! Единият нещо излае, другият се подиграе на общите критици – керванът си вървеше. Но някой им заложи пиратка на пътя и след първите общи вопли “ пирати на хоризонта!” се разрази пустинната буря на вътрешновидовата война, която заплашва вкупом да ги отнесе-почти като магнитската, която най-вероятно далеч не е затихнала и е истинската причина за Бойковата параноя. 

Кой ще иска сега да прави достлук с лицето Бойко Методиев Борисов при неговата нараснала токсичност след заканите на Гешев да му извади кирлива виза за еднопосочно пътуване в политическото небитие? 

Ето този въпрос трябва да си зададат всички, които се тюхкат в недоумение защо пък (пак) НИКОЙ не иска да си играе с него въпреки заявките му да се съгласи с всичко и всички в името на народа, държавността и прочее смокинови листа за прикриване на срамотния му нагон за лично оцеляване.

 

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

 

 

5 мнения за “Най-токсичният политик се пита защо никой не иска да си отрови бъдещето в прегръдка с него”

 1. По лично мое мнение, Тиквата е злобен, отмъстителен и алчен. Имаше един психиатър, който казваше, че злобните хора са алчни и обратното. Вижда се и от отношението към ПП-ДБ. Злобно, но не градивно, не за редовно правителство. Но споменатият има още един недостатък. Баща ми казваше: устата му изпреварва с 5 минути мисълта му. При споменатия е още по-зле. Докато устата му говори едно, вероятно мисълта му е заета с нещо съвсем друго, никога няма да разберем. Оттам идва и това, че едно след друго говори напълно несъвместими неща. Даже не си струва човек да слуша това, което говори устата му – то няма значение. Чудя се, тези, които са работили с него, с кой акъл са се хванали да го правят. БСП късно се оттегли.

 2. – един съвсем неслучаен синхрон c туземните “граждани за европейско развитие”
  “Хорошие русские” становятся все менее “хорошими”
  Все повече и повече „руски либерали“ вече говорят за разказа за „двойната жертва“. Те не само са жертви на ужасния Путин, те вече са жертви и на „жестоките украинци“. И сега целият западен свят, който се грижи за свободата на словото, трябва да защити руснаците от тези “жестоки” украинци…(Вл.Ермоленко/liga.net,17.05.23)”
  – frog/nazovete-nai-setne-istinskata-prichina-niama-kabinet/Огнян Стефанов:
  “… Постсъветският мафиотско-олигархично-ченгесарски модел трябва да бъде разграден.Трябва да се започне с Борисов. Той на всяка крачка твърди, че всичко е правил и прави в името на народа, на обществото. Сега е моментът да го докаже.Струва ми се, че в ДПС са най-наясно с това…(frog/nazovete-nai-setne-istinskata-prichina-niama-kabinet)
  !! a копейкин говори на “древния, трудолюбив и интелигентен” електорат за ”политическо самоубийство” на “доносническабългария” – следва танго с каскет

 3. Както се вижда, краZZнокожите милЮЮЮционери от Симеоново заровиха лулите и изпушиха тамахавките си?!?
  Макар всичко да си е мелодраматична сапунена постановка.
  Все пак всички са “колеги” от симеоновската “академия” , нали!
  Всички имат желание да са директори , навсякъде, и в “политиката” , и начело на “държавата” им! Така ги обучават , и още по-важното – така ги НАЗНАЧАВАТ, техните задкулисни кукловоди! Затова и не искат да си останат в милицията, където са обучени!
  А сега си имат и още един подобен ортакь-фатмакь от школата на БНАь!
  Ето такава токсична хунта с новичоци от милЮЮЮционери и фатмаци, назначи туземната путлерастка колаборационистка колониална ченгесарска шайка и рублоядите им, по обряз и подобие на путлеристкият им хунтараторь Хуйло в путлеристкият му рай(Хь) – РАБьZZия!
  Одите на донь байХУЙаньЮ ви БанкянскиЙ , одите на хуйло си!

  ДОЛУ МОЧИ-те , одите на хуйло си!

 4. – слуховете за смъртта на “токсичния” Сорос са силно преувеличени, но омаскаряването му е още един щрих към руската пропагандна мерзост
  Альфред Кох за Сорос от 22:32 до 30:02
  https://www.youtube.com/watch?v=lBLAVcikdvk

 5. “Кой ще иска сега да прави достлук с лицето Бойко Методиев Борисов при неговата нараснала токсичност…? ”
  Позволявам си да отговоря – само тези, които са също толкова отровни и намагнитени, но въпреки това си живуркат в политическата родна фауна – ДПС. Защото ганя трудно ще го сепнеш с неща като правова държава, Магнитски, демокрация… какви пет лева. Виж ако му вземеш салатката и ракийката работа става дебела и жив може да те одере.

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.