Бивш министър, употребяван пропагандно от Бойко, се разграничи от другаря “антикомунист”

От някоя и друга година изчезнах от сайта Фактор като бивш фактор, цитиран, интервюиран и препубликуван там години наред от ivo.bg. 

След дълго мълчание, наблюдавайки гербаджийската пол(з)а на сайта, написах истината, че става дума за медиен фактор, който обслужва предизборно от десни позиции претенцията на лицето Методиевич да бъде вожд на десните-същите, които, видя се в наши дни, той се опитва да примоли и прикотка, за да оцелее днес в политиката.  

Във Фактор днес се появи признание от страна на Петър Москов, че е бил поръчан (от ДПС) като клиент на прокуратурата със съгласието на ГЕРБ.

Чудя се само какво си мислят и какво са готови да признаят други фактори в лагера на антикомунизма, които ме нападнаха като предател заради изнесената от мен истина относно техния (нашия общ някога) приятел Стойко Стоянов, собственик на Фактор. 

Тепърва ще има да се срамуват от ролята си на колаборационисти с ГЕРБ и Гешев-два фактора, воюващи вече помежду си, между които все по-трудно могат да лавират и избират.

Време е да изтрезнеете!

 

 

 

15 мнения за “Бивш министър, употребяван пропагандно от Бойко, се разграничи от другаря “антикомунист””

 1. И на други коментатори (покойният СТАМБО, Павел Тинков, EVERYONE ELSE, SMS) им е правило през годините впечатление двойнствеността на Фактор. Уж десни, антлантици, демократи, а в критичен момент по съдбоносен въпрос – чистак рублюшки. Наивно предполагаха, че има про-руZка “къртица”. Тъй бе още когато Факторът имаше коментари. Но хубавото на “къртиците” е че в крайна сметка ги разкъртичват. И не само “стойча”.

  Преди малко УНИАН, с позоваване на RTL-TV – Den Haag, съобщи, че 2-eme Bureau de DGI (френското контра-разузнаване) спипало гръцки мангал – руZка подлога и “къртица”. Именцето е николаос богониколос. Собственик е на Aratos Group, специализирана в сателитни технологии в отбранителната индустрия. Има филиал в Нидерландия и Гърция. Пандизен е в Париж и ще го предадат на САЩ, които гостоприемно ще го настанят в Гунтанамо, докато им изпее всички подробности по къртиченето си. Язък, няма да може да си харчи спечелените рубли, май…

 2. Не само той. А и Едвин Сугарев, Константин Мишев, Евгений Михайлов, Любомир Канов, да не продължавам списъка, че ще стане твърде дълъг, които с нарцисизма си и претенциите си за единствено прави разделят демократичната общност.

 3. Никога не съм ползвал ФАКТОР за източник на информация.

  Москов посочи и останалите, които бяха държани в шах от прокуратурата. Да припомним. Ненчев беше разследван, защото беше нанесъл щета на руска фирма, давайки ремонта на самолетите на Полша. Митов беше разследван, защото министерството му ползвало самолетни билети на министерството на земеделието, понеже обществената поръчка на неговото се обжалваше от една от участващите фирми.

  Всички тези бяха от РБ. Смятам, че така прокуратурата осигуряваше “лоялно отношение” на РБ към ББ.

 4. Какво да се срамуват? Та този въпрос за тях е потънал в пълна мъгла. Ще Ви припомня нещо действително, но няма да спомена името на жената, защото тя може да има семейство, деца и т.н. Известна е. Беше сключила един първи брак и в бърз порядък си беше намерила любовник. Дотук – случва се. Изловили я, а тя, за да се оправдае, беше казала: “Не знаех, че не бива”. Тази нейна реплика ще отекне в историята. Ама тези са същите – те не знаят, че не бива. На тези неща някой е трябвало да ги научи през първите 7 г от живота им. Кога е имало време някой да научи Бойко, като по лично негови думи, той е бил зает да тича с кофата да носи помия на прасетата. Мара Чумата не знам от какво семейство произхожда, кокошки ли е хранила, не знам. Тези и двамата не са наясно, че има неща, които “не бива”. А има и още. Нашенска фауна. Мара може и да се мисли за флора, ама не е.

 5. Дясността (това май е неологизъм) е последно убежище на герберизма (това също).

 6. Циркът свърши (или сега започва)!
  Копейко късопишков се гушна с мутрата и бившата еврокомисарка от Хаджидимово и ще се “радваме” на правителство на мафията и путинските агенти в БГ!
  Само липсва онзи дето казваше “не ме гледай “умно”, българино”!
  https://frognews.bg/politika/ima-sdelka-kabinetat-gabriel-minava-ramo-vazrajdane.html

 7. След скандала с Гешев на коалиция Магнитски и се наложи да се формализира.
  Но за да се случи костя трябва да поеме ролята на волен и да стане фикуса в коридора на парламента или да покаже златен пръст.
  Никога не съм се съмнявал, че израждане е партия на задкулисието.

 8. Най- опасните дезинформационни проруSSки материали от началото на войната, уж превод (или резюме) от анализите и прогнозите на известни “совалки” в дипломацията и други “безспорни”, общопризнати авторитети в международната политика, за съжаление, прочетох във “Фактор”, а не в разни “пик”-ове, “гласове”, “поглед”-и, “епицентр”-ове и т.н. Съмнявам се, че тези медийни проруSSки подлоги не са имали достъп до същата информация, но може би публикуването й от тях би провокирало съмнение в достоверността на анализите, а кой би се усъмнил в публикуваното от десния “Фактор” ?! Още един пример за висока степен на координираност в поднасянето и жонглирането с медийната дезинформация! 🙂

 9. niakoii ce razgranichat ot tolupa—NO na opashkata gladni glaruci za evro po 500 i kiulcheta zlato a te ca mnogo—-Kasopishkovci, DPC , ITN I SHTE IZLEZE OSHTE NIAKOII GLADEN. gushite sa prazni apetita goliam

 10. При бокоТИКВАТА няма “бивши” . Всички са му слуги, и на неговата геЙберастка шайка, и на ТЪПкачите му от етномулташката порционна банда ДПСь и дИбильян прасееФскиЙ!
  Ето потвърждение, откъде ще дойдат още нови над 4 милиарда, без ДДС, за чувалите и саковете на бокоТИКВАТА:
  https://www.mediapool.bg/parvata-raka-ot-4-mlrd-leva-za-patni-remonti-e-za-velico-so-news347797.html
  Ще има и още много откраднат асфалт за строежа на частната магистрала от Банкя до Барцелона!
  Има от преди сега
  откраднати още 4 милиарда от “магистрала” Хемус и другите “магистрали” и тангенти! А сега служебният геЙберастки подлога – шишкавичь, им даде още 2 милиарда от “магистрала” Струма. Без да броим и предишните милиарди, от другите участъци на “магистрала” Струма и “магистрала” Европа!
  И така геЙберасткият служебен гълъбарник на геЙберасткият контраБАНДИТСКИ реZZиЛденть – лумПен гадень, дадоха над 6 милиарда , без ДДС, на своят “врагь” – бокоТИКВАТА и на неговата “партия” – ГЕйРБь!
  Без да броим десетките милиарди дадени от геЙберасткият служебен гълъбарникь и голубь ДРОНевичь на енергийната мафия на бокоТИКВАТА и дИбильян прасееФскиЙ!
  Ето колко “неЗАВИСИМь” е гнусната зИльона фатмашка ТИКВА- реZZиЛдентът лумПен гадень! Ето какъв войноЛЮБЕЦь, чуждоПОКЛОНИКь и гнусен паразит е , и винаги е бил проZZт(итуращ)а подлога на задкулисните си фатмашки ТЪПькачи и ченгесарски “масони” в щаба си ! Оди на донь байХУЙаньЮ ти геЙберасткиЙ , оди на бай ти дИбильян прасееФскиЙ, оди на хуйло си, гнусна зИльона ТИКВО!

  ДОЛУ МОЧИ-те , одите на хуйло си!

 11. Самолета Москва – Тбилиси се приземи в Грузия. Първия от 4 години директен полет между двете държави беше посрещната така:
  https://t.me/voynareal/59945?single

 12. Несъвъшенството ни е присъщо, като човци,така и при Фактор.
  НО, ако поставим беседката на господин Инджев като репер и облик за желанието за човещина в България, която за радост е мощна скала срещу остатъчната ченгесарска буря, поне за мен Фактор също притежава и показва (колкото за сега в България е възможно), една проевропеиска и атлантическа независимост.
  Дори смея да кажа, във Фактор изборно намират изява няколко мислители и личности без които, аз, като отдавна „напуснал зверилника“, ми дават основание да се надявам, че за България все още има надежда тя да се промени в правилната посока– далеч от Москва.
  Надежда, че НЕ е само една „отделна птичка“ показваща, че ще дойде пролет.
  Че за радост има още такива, макар и не чак толкова много, както би ми се искало!
  Дава се гласност и несъмнено информация, която не е по комунистически рендосана и се базира на прозападни мнения и информации, на човещината.
  Много личноости в България, за съжаление, все още са НАВИКНАЛИ да си ПАЗЯТ хляба и може би договорно, за да взимат участие с периодични изяви във Фактор (който също иска да съществува), е поставено условие, изявите да не критикуват правителството.
  При частните редакции като инджевата или стефановата жаба, които според моята осведоменост, са единствените, поне в момента (а забравих Люба Кулезич и Миролюба Бенатова), други не ми идват в главата.
  Най–лошото е може би друго, че между политиците и партиите не се забелязват много такива, които с нужното инджевско безстрашие и непоколебимост, в продължение на години, да покзват решителна прозападна и антируска линия.
  За да могат да бъдат избегнати вечните ментета, е много важна продължителността и непоколебимостта на изявите!

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.