Дела на трупчета, заровени от времето на Дон Борисоне

От изявления на вътрешния министър Демерджиев се потвърждават обоснованите и без това през годините подозрения, че прокуратурата държи на трупчета дела на важни персони в България. 

Вътрешният министър има повече от достатъчно вътрешна информация, неприятна за Гешев (и за бившия му ментор, днешен негов враг) истина. 

Информацията на министъра не е опровергана от Гешев. Демерджиев съобщи факти за фалшивия атентат срещу Каскета, както вече и чужди медии наричат фаворита от близкото минало на “лицето Бойко Методиев Борисов “ (ЛБМБ).

Трупчетата? 

Заровените са от времето на ЛБМБ като главен секретар, който заяви днес, че Гешев “не го страхува” . 

Изразът е взел назаем от речника на депутата Пеевски, от онзи негов звезден миг през 2013 г. на падението, когато си беше повярвал дори предизборно, че българските граждани ще го оставят да командори най-важната служба за сигурност ДАНС.

Доста трупчета имаше по онова време. Направо ми е неудобно да ги споменавам поименно. Каквито и грешници да са били приживе, все пак са били човешки същества с близки, с роднини, с наследници. 

Безчет едри фигури в надземния и подземния бизнес бяха превръщани системно в трупчета. Най-често се случваше именно докато ЛБМБ се правеше на Дон Корлеоне в МВР.

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Държава на трупчета

9 мнения за “Дела на трупчета, заровени от времето на Дон Борисоне”

 1. Гешев, вече си смешен!
  Първо се взриви.
  Сега си в отпуск, за да си ближеш раните.
  Кажи най-после Президентът Радев ли е Мата Хари.
  Борисов го обвини, че го е снимал с китайски дрон, как спи до пачките в чекмеджето!
  Самата германска федерална банка потвърди, че
  банкнотите в чекмеджето са емитирани от нея през 2007 и 2009г.

 2. https://pomislete.com/българската-мафия-както-я-видях-глава-4/
  – статия на Бойко Борисов от книгата на Анна Заркова:
  “Когато взривиха съпругата ми, приех това като гнусно посегателство срещу мен. И не мога да си обясня какви са тия гнусни изверги, които посягат на жена. Нямам съмнение, че това са слаби, страхливи хора. Точно такъв е бил и вандалът, който обезобрази журналистката Анна Заркова. В момента, в който е завил зад ъгъла, плисвайки преди това течността в лицето ѝ, той вече се е чувствал в безопасност. Хвърлил е чашата и се е отървал. Анна е симпатична жена, известна, миловидна и красотата ѝ е оръжие номер едно. Дори убийството не може да я нарани така, както, ако бъде обезобразена. Похитителят изверг просто е виждал как всеки ден тя ще умира пред огледалото. И затова покушението срещу нея е нечовешко. Най-вероятно той е нает от някой, може да е психично лабилен или наркоман. Той е можел да я убие, но обезобразяването показва по-голяма омраза. От взрива моята съпруга Цветелина имаше над 200 порезни рани. Направиха ѝ четири операции. Стресът е голям. Плаши се от всичко.След взривяването на жена ми по цели дни и нощи съм прехвърлял един по един различни хора – познати или не, за да намеря причината за взрива. И сега си мисля – на никого не съм направил зло, помагал съм на държавата, не съм злоупотребил с нищо. А защо ми се случи това?Анна също ще прехвърля в съзнанието си хора, които познава, ще търси взаимовръзки, ще пресича събития и факти – тя ще се промени – това ще промени живота на ѝ, на нея и на семейството ѝ. За тях вече съществува това, което и на мен не ми дава мира – мисълта, че някъде има някой, който ми мисли най-лошото.Другите хора може да се съмняват, че някой не ги обича, докато аз знам, че мен ме дебнат. Някой ме следи, кой е той – не знам…“
  – до тук СТРАХЪТ е искрен, а нататък … тандемът Б-Б подготвя терена за последвалото си изстрелване при управлението на ДпСакса. След като бориславова поема контрола над СИбанк(https://www.bglegis.com/EIbank.html),тя започва да се превръща в държава в държавата, a борисов е с гранатометна власт в МВР- в ръцете на виден представител на ъндърграунда. След 4-те царски години Б-Б са с позиции на терена, с които властта вече се съобразява… златеви, първанов, борисов…https://e-vestnik.bg/21298/

 3. Гешев може и да е смешен, прост, но ако свърши работа, всичко му прощавам. Та той ЕДИНСТВЕН може да закопа Тиквата! Затова и бързат да го махнат. Един ЕДИНСТВЕН гл. прокурор се изметна и не стана както при предишните.
  Да, Цацаров е по културен, по интелигентен и какво? Удари ЦКБ. И сега отмаря “заслужено”. Преди него имаше един, Борис Велчев му викаха. Той пък само си постригваше брадичката и пилеше маникюр. Отлежа си 7 години. Сега отмаря “заслужено” в КС.
  Ако някой свърши работа и “отстреля” Тиквата, то това ще е някой като него. Ако помогне да го намагнитят, паметник да трябва да му дигнем. Не се шегувам.

 4. – в Twitter украинският представител в ООН Сергей Кислица пише, че руските социопати са свикали Съвета за сигурност да плачат, че са им свалили ракетите в Украина
  https://twitter.com/SergiyKyslytsya/status/1659235764310294529?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1659235764310294529%7Ctwgr%5E95fdab0b664283369ae99ea3d94e8593337d0ad8%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fru.espreso.tv%2Frossiya-sobiraet-sovbez-chtoby-obzhalovat-sbivanie-ukrainoy-ikh-raket-postpred-v-oon-kislitsa

 5. @Ив.Терзийски 💙💛

  Съгласявам се с всичко, което сте написал, но не мисля, че е възможно да стане. гэшэв не се е превърнал изведнъж в положителния герой, само защото изигра лошо една комедийна сценка. Червена вратовръзка с бели овчици щеше повече да му отива за случая. Никаква работа няма да свърши, защото Шайката не за това го е курдисала на поста му (= СИ го е избрала). Както сте изредили предишните глаДни прокурори, същото ще бъде и с гэшэв – ще си изкара мандата, без да закача недосегаемите, сетне ще си почива синекур. A бацэ докато “печели” избори, няма да бъде похарчен от Шайката, т.е. няма да бъде осъден за нищо, уви…

 6. Е ,все пак да не “подценяваме” и предишната мутренска “кариера” на донь бай ТиквониЙ геЙберасткиЙ ,още преди мутренските му ТЪПькачи да платят милиони на бай ДоГанЮ ДръндарьскиЙ за “назначението” му за генсекь на милицията! А също оттогава е и “избран” за пазвантинь на тато-ди-тути-каскети и Кобургь още преди да стъпи в централата на милицията!
  Даже и агенть Гоцье го “на(Д)гради” и “назначи” за цел геЙнераль-милЮЮЮционерь на всичкото милиция в задунайския колониален Бандитустань! Оди на бай ДоГанЮ ти ДръндарьскиЙ, оди на хуйло ти!
  А и като “кметь” на сАфия и премиеринь също имаше още “сДЕЛАни” на трупчета а и на взривчета , които гърмят лично за него още от преди да стане генсекь на милицията! И даже бай ДоГанЮ от сараите, го беше “поръчал” преди 10 години.
  ДОЛУ МОЧИ-те, одите на хуйло си!

 7. @симпатизант/ка на ДСБ

  Гешев ще го махнат. Вече има съгласие на партиите. НС работи по промените на законите. ВСС също е сезиран.
  Надявам се да си отмъсти на Б.Б. и ДПС. Ще видим…

 8. да видим дали ще има следващ прокурор,разравящ руският шпионски осарник в президентството и службите.

 9. Щом “ТОЙ си го избра” цацаров, защо ТОЙ да не си е избрал и гешев? Не знам дали е поради вродената му простотия или защото си е оплел кошницата, но въпреки че в понеделник говореше за предатели, гешев не изглеждаше никак притеснен или уплашен, а наперен и нападателен, както винаги. Според мен никой не се държи така, ако преди две седмици са се опитали да го убият и очаква още неприятности от предатели. За разлика от сарафов, който изглеждаше сериозно уплашен. Но като цяло е потресаващо какви мутри заемат най-високи постове в правосъдната система на т.нар. държава. “Мутри вън!” си остава актуален призив, но защо напoследък президентчето го забрави?

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.