От делата на трупчета може да изпадне и някой труп-имаше много по времето на милиционерския генерал

 

 

 

 

 

 

 

Лицето Бойко Борисов Методиев имаше неблагоразумието, за да не кажа нахалството, да припомни, че е бил голям полицейски шеф, поради което Гешев в днешно време не можел да го “страхува”. Така се изрази, цитирайки буквално Делян Пеевски от неговия звезден позор, когато си беше повярвал, че ще командори (и) най-важната за националната сигурност ДАНС, подвиквайки от трибуната на парламента през 2013 г.

Темата за делата на трупчета, с които Гешев доста прозрачно наистина се опитва да плаши доскорошните си съзаклятници, беше реанимирана от вътрешния министър Демерджиев. Той се ангажира с твърдение, че Гешев държи на “трупчета” около 100 дела на видни персони в България. 

Вътрешният министър не може да бъде заподозрян в незнание по въпроса. Защо обаче бившият премиер припомня позорната страница от своята биография, белязана с много трупове на убити в разчистване на сметки между организирани престъпници без нито един от случаите да бъде разкрит?

Очевидният отговор на този въпроса е: защото бившият главен секретар на МВР си остана безнаказан. Нямаше кой да го накаже. Избираше си като премиер и собственик на най-голямата парламентарна партия главните прокурори, които заедно с него се правеха на луди (по оня запис с гласовете на Гешев и лицето Бойко Методиев Борисов, в който двамата обменят опит и комплименти за успешното превъплъщаване в ролята на лудите за заблуда на противника, т.е. на българските граждани).

Сега се опитват да ни правят на луди отново. Може и да не сме съвсем наред след толкова дълги издевателства над измъчената ни демокрация, но все пак помним онези трупчета от годините на милиционерския генералски старт на политическата кариера на лицето Бойко Методиев Борисов, което обожаваше да имитира Кръстника и да му викат “бате” ( както викаха тато на неговия “университет” Живков и бате на зет му).

Сега нещо се пропука в омертата и Кръстника започна да дава заден ход пред заплахите на Гешев да посегне към делата на трупчета, от които като нищо може да изпадне и някой труп.

Не съм аз, който поиска оставката на Гешев, Мария Габриел беше, “храбро” взе да се оправдава награждаваният не веднъж като Мъж на годината генера от милиционерския резерв.

Гешев, който също се прави на луд, продължава да ни смята за луди. Внезапно си взе отпуск по лични причини. Разчита да лапнем кукичката като шарани и да повярваме, че в тези съдбоносни за него дни ще си изключи телефона, ще отиде за риба и ще спре да си разговаря с онези  верни свои съучастници, с които ни осведоми сам, че напоително си общува.

Надлъгването между риболовците продължава. Изглежда, че върви за момента с по-малко стръв. Единият шериф вече мигна с оправданието, че не е искал лично главата на другия. Въдиците и пистолетите им обаче са заредени. 

Чехов отново ще се окаже прав, че пушката, показана в първо действие на стената, неминуемо ще гръмна накрая.

 

12 мнения за “От делата на трупчета може да изпадне и някой труп-имаше много по времето на милиционерския генерал”

 1. Е добре, писах вече за мутенската “кариера” с трупчета и взривчета , преди да го назначат за геЙнераль-милЮЮЮционерь на задунайския Бандитустань!!!
  И след това имаше също “сДЕЛАни” на трупчета и взривчета, като генсекь , като кметь и като премиеринь на НРБь! Но бокоТИКВАТА продължава своята предишна взривно-трупчева “кариера” и сега! Още преди габриелНаЯ да поиска оТставката на геЙшевь, пак гръмна поредният взривь! И след това как геЙшевь може да има “доверие” на своят “избиратель” , дори да си “говорят” по телефона със геЙберастката кьощерица – деса русенската курвеса!??!
  И как ,след това , геЙшевь да повЕрва на бокоТИКВАТА, когато той си назначава габриелНаЯ за свой личен премиеринь, при положение че тя иска да “уволни” геЙшевь, когото пък бокоТИКВАТА си го “избра”??!!
  И да , геЙшевь призна, че постЪТь на директорски генсекь на прокурВатурата е напълно ИЗЛИШЕН и синекурВен! Щом като се правят на проZZт(итутк)и и “луди” , вместо да си вършат работата , като техните румънски “колеги” и Кьовеши!
  Оди на донь байХУЙаньЮ ти геЙберасткиЙ, оди на хуйло ти!

  ДОЛУ МОЧИ-те, одите на хуйло си!!!

 2. По украинската Фреедом , пак повтарят клипа за Тодор Живков!

 3. А е възможно и всичко което гледаме от 1-ви май насам да е един кьорфишек или уйдурма.
  Цирк за тревопасните.

 4. Либералец,

  очевидно сме на поредното действие на ‘още веднъж от зад’ – показват ни задкулисие, което е част от сценария и няма значение на сцената дали е гълъбарника на мутрофановна или Zаверата герББ-ДпС и опричници
  https://frognews.bg/novini/drapnaha-rachnata-geshev-zashto-kriiat-kogo-patuval-kakvo-sluchi-restorant-osemte-djudjeta.html

 5. @Либералец

  Има и такава възможност, аз лично я оценям на около 45% вероятна.
  Просто ни УСПИВАТ…другарите “антикомунисти”…

 6. Днес ППДБ са си говорили дълго и при затворена врата с ББ.
  Мислех, че са за прозрачност? Обявиха, че са за прозрачност!
  Защо се случва това?

 7. Нека да припомня, в България с медии на 111-то място! След медиите на повечето африкански държави!
  По времето на МВР генерал Борисов бяха извършени, но неразкрити над 200 знакови убийства!
  Най-знаково от всичките е обесването на разследващия журналист Младен Дочев.
  Разкрил амфетаминната афера на Борисов.
  За която Борисов беше включен в грамите на американското посолство.
  Заради мафиота Борисов и до днес не ни приемат в Шенген.
  Въпреки че отдавна имаме техническа готовност!

 8. Либералец,

  крушката май има опашка, ако аргументите на ПП-ДБ са с гриф**…
  – да припомня, че въпреки масовите протести , побоя зад колоните на МС… байхуй буквално мина в нелегалност с хвърковата джипка и НЕ подаваше оставка …
  – точно днес е публикувано интервю на началникът на украинското разузнаване , в което разкрива, че русия е планирала “спецоперацията” си в Украйна за март 2021 г. и тогава за руснаците е щяло да бъде по-лесно да осъществят намеренията си., но руските планове са разкрити:
  “Тогава беше решено да се публикуват всички материали за службите на чуждестранните партньори, за да се предотвратят руските планове по дипломатически път“
  – Молдова и България(както вече стана ясно от интервю на Христо Грозев) са в руския план и Косово е за Сърбия
  – ГРУ е подготвяло преврат в България(след проваления опит с този в Черна гора) и съобщението на Буданов обяснява защо след акцията на Христо Иванов със знамето в Росенец , се наложи гешев да търси руска следа в президентството, за да може РРезидента да яхне протеста, който се организира, заради захвърленото българско знаме от пазвантите на доган …(цялата бутафорна “руска” активност на каскетурата е като бутафорната демокрация и евроатлантизъм на герББ-ДпС)
  – според Буданов руснаците са започнали да се концентрират февруари2021 и април прекратяват подготовката

 9. https://bivol.bg/pismo-us-embassy-bulgartabac.html
  – да припомня писмото до американския посланик Марси Рийс, което описва модела ”КОЙ” чрез схемата на приватизацията на Булгартабак от Пеевски, финансиран от Цветан Василев чрез КТБ и руската VTB Capital
  – политическата благословия за приватизацията = 8,5% от активите на фирмата като комисионна, разпределена за Борисов, Доган и Александър Сталийски
  – парите за сделката са от контрабанда на цигари и пране на пари от транзакции с терористични ислямски организации – още 2010 г ДАНС хваща някои плащания от България към Дубай, ОАЕ и Тунис за финансиране на терор. организации – разработките са покрити от Владимир Писанчев, посочен в писмото като близък до Пеевски.
  – 2013 г. ”групата от Егмонт”, асоциацията на финансовите разузнавания от различни страни, предлага споразумение за споделяне на информация във връзка с финансирането на тероризма – подписват Германия, Италия, Холандия, Словения и САЩ и по-късно от други страни. България отказва заради Йордан Цонев и Пеевски – “Ди Велт” пише:
  “Като най-бедната страна в Европа България е най-подходяща за нелегални дейности. Държавата има сериозен проблем с корупцията, стигаща до най-високите етажи на властта, както тази година установи ЕК и че българската мафия, действаща в международен мащаб, е властови фактор. Тя има добри връзки с криминални банди в Русия, Сърбия и Италия. Наркотици, оръжия и търговия с хора са нейният специалитет. ”Ислямска държава” се снабдява с паспорти от бълг. мафия. Сред висшето ръководство на ИД има офицери от режима на Саддам Хюсеин, обучавани в бившите соц. страни, а тайните служби на Изт.блок бяха изключително професионални…”

  ** в писмо до посланик Марси Рийс има записи от тайни срещи и подкупи за назначението на Цацаров – описва се смачкването на сигнала на Протестна мрежа срещу Пеевски и Ирена Кръстева и че следствието и прокуратурата са зависими от ДПС
  – Пеевски предал 5 млн.лв на Цацаров, за да плати на Доган и така да подсигури своето избиране за главен прокурор от свързаните с ДПС членове на ВСС. Срещата Пеевски – Цацаров е в хотел Берлин на 20.12.2012 има запис.
  На следващия ден Цацаров се срещнал с Георги Георгов, който посредничи при сделката – срещата на Цацаров с Гергов също е записана.
  За срещата в МВР на Цветан Цветанов, Пеевски и Цацаров, те самите говорят в медите че са обсъждали заместници на Цацаров.
  … хора от Прокуратурата, Съдебната власт, Следствието, МВР, ДАНС са в политическо-мафиотски СХЕМИ – всъщност саботират членството ни в НАТО и ЕС и самата държава

 10. Междукланова война в мафията в БГ отдавна няма, тя приключи с пълната победа на СИК и ТИМ над ВИС по време на гл. секретариатство на Борисов в МВР и естествено с ексклузивното му съдействие (съучастие/безучастие) в тези над 100 неразкрити поръчкови убийства. Всъщност СИК победи в тази война именно благодарение на Борисов като гл. секретар в МВР. След това териториите бяха разпределени горе-долу така – Варна и Черноморието – на ТИМ, София и останалата част – на СИК. Това което наблюдаваме в момента е просто едно кадрово ”вътрешноведомствено” недоразумение в СИК – нищо повече. И в най-добрата мафия стават грешки когато конците на някоя тяхна кукла са заклещят или оплетат.

 11. @ よ
  Във връзка с поста Ви от 20.05.2023 в 00:21 (цитирам тук и текстът, който привлече вниманието ми) но не успях да открия линк към цялото интервю с началника на украинското разузнаване Кирило Буданов?

  “– точно днес е публикувано интервю на началникът на украинското разузнаване , в което разкрива, че русия е планирала “спецоперацията” си в Украйна за март 2021 г. и тогава за руснаците е щяло да бъде по-лесно да осъществят намеренията си., но руските планове са разкрити:
  “Тогава беше решено да се публикуват всички материали за службите на чуждестранните партньори, за да се предотвратят руските планове по дипломатически път“
  – Молдова и България(както вече стана ясно от интервю на Христо Грозев) са в руския план и Косово е за Сърбия
  – ГРУ е подготвяло преврат в България(след проваления опит с този в Черна гора) и съобщението на Буданов обяснява защо след акцията на Христо Иванов със знамето в Росенец , се наложи гешев да търси руска следа в президентството, за да може РРезидента да яхне протеста, който се организира, заради захвърленото българско знаме от пазвантите на доган …(цялата бутафорна “руска” активност на каскетурата е като бутафорната демокрация и евроатлантизъм на герББ-ДпС)
  – според Буданов руснаците са започнали да се концентрират февруари2021 и април прекратяват подготовката”

 12. sms 💙💛,

  съпоставката на дати и събития в някои интервюта след февруари мин. год дава не просто друга гледна точка за случващото се у нас – като напр. за “виденовата зима” от ежеседмичните разговори на Кисельов с Алфред Кох , година по година след разпада на ссср-то – превзетата ни 1944г държава е вързана като консервена кутия зад руската таратайка … а Буданов was cagey talking – https://abcnews.go.com/International/expect-strikes-deeper-deeper-russia-ukraines-spy-chief/story?id=96127220
  https://i2.offnews.bg/events/2023/01/16/793526/phplo2yd4_559x345.jpg

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.