Екзекуция на руzки окупационен танк Т-80 в Украйна

Нагледно: така украинците  екзекутират “върховния” руzки танк Т-80  на стойност половин милиона долара.

 

 

 

 

 

Попадение на бомба от дрон с изумителна точност през купола.

Украинска пропаганда?

Просто вижте видеото.

https://twitter.com/censor_net/status/1660668338823938048?cxt=HHwWgIC2lcfD8IsuAAAA

 

 

8 мнения за “Екзекуция на руzки окупационен танк Т-80 в Украйна”

 1. Ей, … м.м. му стара, да не си танкист на днешно време. Току вземе да ти падне някоя круша на главата.

 2. Има много такива клипове. Украйна направи цяла структура за атаки с дронове. Освен заряд от РПГ без ракетната част, която пускат върху танка имат дронове които челно се блъскат в танка със заряда под тях. Най-духовит е рибарския метод. риболовна “ракета” за захранка, в нея поставят ръчна граната без шплент, но със скобата, затварят ракетата, като я пуснат, тя при контакт със земята се отваря и граната се изсипва на земята, скобата изхвърча и гърми.

 3. Линка не работи, но такива има много. Вероятно е от @отбора@ на ССО/те работят с по-тежки дронове, които могат да носят повече заряди/ или Птахи Мадяра.
  Да видим ще успеят ли с обявяването на БНР/Белгородаска Народна Республика/ и най-вече предполагам с основната цел на рейда-захват на тактически ядрен заряд. Оказва се рашистите/официално политическо призното от Върховната Рада на текущия /все още/ режим в Кучково или както е по съвремнното му название-москва/ държат склад с такива заряди на 40 км от границата.
  Слава Украине!

 4. Сега видях снимката. Ако се не лъжа това е работа на ССО. Те минават и “повдигат температурата“ с термобарични заряди на всички имобилизирани танкове и тежка техника, за да не могат рашистите да ги върнат за ремонт.
  Г-н Инджев, Цензор.нет са по принцип креатура на Ботусов, но той мисля не се меси в канала и си води Ботусов лайф основно. И двамцата/те са мъж и жена/, които водят канала честно казано са доста крайни и смятам, че в повечто случаи подават коментари изклъчително и само с опозиционна/вероятно порохоботи/ гледна точка, което не е коректно. Гледах ги доста в началото на войната, но вече много рядко. Не са интересни, когато показват само едната страна на нещата и особенно пък сега когато е необходимо единство около президента и всякакви такива дребнави политически ежби, които те се опитват да разгарят, могат да почакат.

 5. Руснаците са редко прости парчета ! Може ли да си представите така руски дрон да хвърли граната през отворен люк на танк Леопард, Абрамс или Чаланджър ?

 6. Както при сталинските времена и както при Хитлеристкска Германия Руслямска държава начело с злобното джудже възражда Наказателната психиатрия:

 7. до
  Ivan Stoilov
  23.05.2023 в 09:19

  вие пък от къде се взехте тук? каква е тази ваша терминология? сбъркали сте площадката, върху която се “изказвате”?
  какво става с големите разбирачи по УКРАЙНА, които отдавна и често са тук? защо ви мълчат? изчаках цял ден да реагират, но не би!…
  вие имате ли понятие, че ВСУ вече има над сто хиляди убити войни? въобще, може ли да си го вкарате в зелената глава като факт и после пак да мрънкате за “дребнавите политически ежби”? най – подготвената и най-мотивираната част от ВСУ, към 24 февр. 2022г, ВЕЧЕ Е МЪРТВА. сега воюват мобилизирани “всякакви” – без подготовка, без боен опит и качеството на боя е друго, и количеството свои жертви , също.
  всички на фронта и въобще всички военни от ВСУ знаят, че за тези огромни жертви е отговорна дружината артисти от “квартал 95”, която, начело със зеленски, левашки и предателски пусна армията на рашистите да се разлее в цяла югоизточна УКРАЙНА “без една пушка да пукне срещу тях” / преувеличавам, но по същество беше точно така!/
  сега зеленски всячески драпа да спаси очернената си репутация…, спасявайки УКРАЙНА. да, има такъв момент, но за разрушените градове и хилядите загинали украински патриоти на бойното поле НЕ МОЖЕ ДА СЕ ПРОСТИ!
  вашите приказки тук са политически внушения. в този сайт да се говори – като вас – с презрение, за порохоботите, е от наглост нагоре! аз съм порохобот и знам какво означава това!
  гаднярски са ви и приказките за юрий БОТУСОВ. като много ги разбирате украинскита работи, кажете ПОНЕ още един укрански журналист и полеви военен кореспондент с неговите активи. понятие си нямате за ролята на цензор.нет през годините досега. понятие си нямате, че БОТУСОВ в голяма степен помагаше на ХРИСТО ГРОЗЕВ в супероперацията ВАГНЕРГЕЙТ, предателски провалена от зеленски и артистите му…
  просто ми се изпарява желанието да говоря по “ароматния ви пасквил”
  искате “и другата страна ” да се изявява / за по-честно? хаха! / ? ами тя се изявява вече година и три месеца по цяла УКРАЙНА с хиляди тонове снаряди, бомби, ракети, мини и кръв, кръв, кръв / 1 500 000 литра войнишка : 100 000 + 200 000 мъртви за двете страни и 750 000 литра кръв от цивилните ,украински жертви – 150 000 /
  знаете ли защо ЗАТОЧИХА УКРАИНСКИТЕ КОМАНДИРИ ОТ АЗОВ В ТУРЦИЯ? – за да затворят устите им за истината за огромната вина на зеленски и неговото обкръжение на върха на УКРАЙНА !
  да бяхте си мълчали!…

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.