Лицето Бойко Методиев Борисов се разграничи безадресно меко и леко от агресията на рашистите срещу сградата на ЕС

 

 

 

 

 

Изстъпленията на копейките и прочее рашисти, които буквално нападнаха вчера “мирно” сградата на ЕС в София, доведоха до очакваното осъждане от български институции и от страна на самия ЕС, но не и (до този момент) от страна на президента Радев.

Отблъскващият факт с агресията на рашистите под лозунги за мир-сякаш ЕС нападна Украйна, а не Путлер, нямаше как да не предизвика някаква реакция от страна на върховния претендент за развива България по европейски. Гражданинът, наричан вече от главния прокурор Гешев “лицето Бойко Методиев Борисов”, реагира в типичния си стил да маркира позиция, без обаче да се конфронтира с виновниците, на които доскоро правеше комплименти коко са сериозни и и достойни за (неговото) уважение.

Когато се чувства засегнат и гневен, този гражданин може да бъде направо яростен. Кара се фалцетно на журналисти и отсъстващи опоненти. Но на копейкин и компания внимава как се репчи- меко, леко и отдалеко.

“Единствено гаранции за задълбочаване на процесите на евроатлантическата ни интеграция могат да бъдат контрапункт на хибридните опити за инфилтрация на враждебното руско влияние в нашето общество”, написа Борисов, призовавайки за обединение на “демократичните системни партии”, написа безадресно супер дипломатичният собственик на ГЕРБ във връзка с факта, че рашистите атакуваха дипломатическата централа на ЕС на улицата, кръстена на основоположника на българската “русофобия” в национланоосвободителното ни движение Георги Раковски.

Припомням (поне) две негови умилквания на путлеристите, които не датират само от тази пролет, когато те изпревариха конкуренцията от БСП по рашизъм и заеха третото място в парламента. На 10 октомври миналата 2022 г. лицето БМБ изрази голямото си уважение към онези, които днес вече нападат физически символа на ЕС в столицата, контролирана от ГЕРБ.

“С голямо уважение с отнасям към “Възраждане”. С тях би се работило по-лесно, защото са сериозни хора. Проблемът там е идеологически, защото няма на какво да стъпим”, заяви бившият премиер и лидер на ГЕРБ Бойко Борисов по време на посещение в Стара Загора.

Съвсем наскоро, на 5 април 2023 г. лицето БМБ поздрави две партии за изборния им резултат ( едната ухажва за коалиционен формат). Изрично подчерта:

“Никой няма право да подценява “Възраждане”, след като и на тези избори са добавили 100 000 гласа, а и много висшисти гласуват”. Затова и с “Възраждане” ГЕРБ също ще говорят много сериозно, обеща той, повтаряйки оценката си от минала есен, че смята рашистите за много сериозен събеседник.

Е, наложи му се сега да се отклони от предприетия курс към приласкаване на рашистите, на който сме свидетели от времето, когато беше едноличен собственик на държава и отиваше на крака в централата на Национално движение “Русофили” д се ръкува пред камерите с Николай Малинов, същият, когото Путлер награди за добра служба в защита на неговите интереси в България. 

Остава да видим доколко внимателното разграничаване от рашистката агитка без да я заклеймява ще означава промяна в поведението на вечно лавиращия “балансьор” между Изтока и Запада, който се опитва едновременно да се представя за върховен защитник на евроатлантическите интереси, но същевременно бяга от сблъсък с онези, които търсят такъв вече пряко с ЕС на българска почва.   

Иначе не е трудно да се конкретизира: всеки, който изгледа видеото, разпространено от “Свободна Европа”, може да установи лицата, виновни за подстрекателството към нападението срещу централата на ЕС в София.

Ето само един стоп кадър на най-често появяващия се във видеото Доносчо Ганев (докато неговия фюрер копейкин гледа да се извърне, колчем види обектив), в помощ на “безпомощния” да заеме ясна позиция собственик на победилата партия на последните парламентарни избори:

15 мнения за “Лицето Бойко Методиев Борисов се разграничи безадресно меко и леко от агресията на рашистите срещу сградата на ЕС”

 1. Лицето е бърз и яростен само когато му дръпнат далаверата. В случаи като вчерашния той е бавен като охлюв и мек като разплут домат.

 2. Любопитно изявление. Сигурен съм, че е точно толкова постижение на Меси от Банкя, колкото “Време разделно” е на покойния академик.

 3. Е, РАПОНЯ го знаем, той “смелчага и биткаджия”. Гнусното и тревожно е, че вчерашното изстъпление на путлеристките шайки ВЪОБЩЕ не се отрази медийно, освен в сутрешния блок на НОВА и няколко блога. Наглата анти-европейска и анти-българска провокация на късопишещите още не е предизвикала ни оставка на министер на милиционерите, ни уволнения на отговорните милиционери (директор на СДВР, началник на 1 РПУ, директор на ДАНС). Не чухме заведена ли е обичайната за такива произшествия преписка на предварителен отчет, с която почва процедурата по разпознаване, установяване и арест на погромаджиите. ОЧЕВАДНО плановете за про-руZки преврат, за които предупреждават 2 западни и украинска служба, не са снети от дневен ред. Продължава да се тества търпението на “безпомощните жълтнопаветници”. Ама, копЭйкин, сред тея последните има и доста екс-военни с десни разбирания, боен опит и оръжие (КНО и ДНО). На следващата ви изцепка, като почне някой да ви отстрелва с АК или “Скорпион”, кво ще правиш тогава? На мутрофановна ли ще се жалиш?

 4. Копейкин е заповядал на всички анкетирани да се представят за висшисти, но са си същите идиоти подкрепящи преди Атака

 5. Лицето бай мУтрЮ БанкянскиЙ е задкулисно замесен в путлерасткият маршь на смъртта на иZZраждане!
  Той играе “многоходовки” , като альфа-сАбаката Путлерь!
  Защото е сценарист на играта – “добрата” мутра и “лошият” милЮЮЮционерь , около съставяне на правителството на ППДБ! Второ “отклонява” вниманието от играта – “лошият” геЙшевь и “добрата” мутра!
  И освен това “изработва” с 200 и Брюксел и Магнитски!
  Но! НО!
  Но , да разгледаме и “мотивите” на путлерастката шлюха – кУпейкинь за вчерашния му “празничен” маршь на смъртта , когато има имен ден!
  Нека си зададем въпросЪТ – срещу какво беше събрал путинкантропьските си лумпени кУпейкинь, вчера в сАфия, и защо им плати милиарди копейки от оффшорните си рублоядски сметки от КГБь?
  Нима ЕС е “нападнал” неговата рублоядска матушка , а ? НЕ , разбира се! Тогава , защо кУпейкинь и ганЮфският му пелтечещ плазмодий окървавиха ритуално сградата на ЕС?
  Разбирам , ако Брюксел беше нападнал неговият ТЪПькачь Путлер, тогава генетичната паразитна шлюха кУпейкинь щеше да има “основание” за този вандалски акт! Но тъкмо обратното, неговият сводник нападна безпричинно Украйна и убива стотици хиляди украинци, и води геноцидна ВОЙНА на украинска ТЕРИТОРИЯ! Нито пък Брюксел води война на териториите на Московията!
  Тогава всичко показва , че кУпейкинь не може нищо да предложи, а и никога НЕ и можел, защото разчита само на паразитната си ПОПУЛИСТка демагогия и инфантилен лумпенизиран дИбильизъм!
  Той няма никаква причина за “празничния” си марш на смъртта, освен да отвлече вниманието от ТЪПькачите си, или пък да привлече вниманието върху примитивните си “партийни” путлериотски манипулации и “референдуми” , защото никога е нямал реална политическа същност и идеология зад себе си и поредната му фейк-партия иZZраждане!
  Така че единственият факт от вчерашния вандализъм беше, че той ритуално , засега, окървави символът на нашата цивилизация, докато в същото време неговият ТЪПькачь Путлер извършва реален кървав геноцид в Украйна! Това е истинската цел на гнусният Санкть-Сталиньградь плазмодий, да покаже истинската си чуждоПОКЛОННИЧЕСКА цел и желание да последва своят кървав ЧУЖДОземен гасударь , както сега той окървавява Украйна!
  И от съвсем друга страна, нали самият Хуйло каза че той не води война в Украйна , а “само” специална, “специална” военна “операция” в Украйна, НАЛИ!
  Така че това още един път потвърждава , че кУпейкинь няма основания за своят маршь на смъртта, освен да окървави символично ЕС, следвайки истинският кървав геноцид на неговият ТЪПькачь Хуйло в Украйна!
  Но освен кУпейкинь е съвсем очевидно и задкулисната подкрепа от фандъковНаЯ, от зИльоната фатмашка ТИКВА-реZZиЛдентът лумПен гадень, който позволи това , чрез служебният му ченгесарско-фатмашки гълъбарник и милЮЮЮционерският “министърь” ДРЕМЕрджиевь, а и на задкулисните му “евроатлантически” сводници ГЕйРБь и ДПСь!
  Отделно го подкрепиха и от другите путлерастки ПОПУЛИСТки большевишки рублояди- БКПь и кУрвела ниновНаЯ, маноловНаЯ и други казионни “НПО-та” на пасоль-губернатора мУтрофановНаЯ!
  А това показва и , че рублоядският ПОПУЛИСТки паразить няма НИЩО против каззионните “НПО-та” на неговите ЧУЖДОземни и туземни ТЪПькачьи и пасоль-губернатора мУтрофановНаЯ, която “преференциално” е гласувала за него и иZZраждане! А само преди няколко дни обиждаше ИСТИНСКИТЕ НПО-та, и “доносническите” партии , докато в същото време използва казионни организации за своят маршь на смъртта, и грантове от НПО-тата за свои лични корупционни цели и на семейството му, което паразитира дори от тях., в добавка и към откраднатите “партийни” субсидии и заплати на дупетатите му, и милионите от путлеристките оффшорни сметки!
  И един друг въпрос е – защо няма никаква реакция, срещу кУпейкинь и неговият маршь на смъртта от “евроатлантическите” евромултаци от ДПСь и на “евроатлантическите” еврогеЙберасти на бокоТИКВАТА???
  Одите на донь байХУЙаньЮ ви геЙберасткиЙ, одите на хуйло си!

  ДОЛУ МОЧИ-те, одите на хуйло си!
  Всичко това показва, че трябва да се подготви евроатлантически марш срещу путлеристкото посолство и пасоль-губернатора мУтрофановНаЯ с протест за войната на Путлер в Украйна, и с много баки червена боя , която да покаже неговите кървави престъпления и геноцид в Украйна!!!

 6. Какво чака прокуратурата?Трябваше да има вече разследване и обвинени.Днес е червена боя,утре ще е бомба или коктейл.

 7. Аз много ще се радвам ако дебилните прояви на копейкин продължат. Първо показвайки цялата си магария, част от симпатизантите им се усетят и разберат какви психо болни мозъци са си избрали. Второто по важно според мен. Забелязвате ли, че колкото повече настояват и крещят за “мир”, толкова повече блядовете отиват за лична среща с кобзон. Един вид по техните митинги може да разбереш колко силно губеща и затънала в безизходица е втората армия в света

 8. Първото демократично правителство след боко тиквата е редно да сътрудничи с г-н Буданов. Има много хора в България, които трябва да споделят подсъдимата скамейка с началника им хуйло!
  Сигурен съм, че ще им се спазват правата въпреки, че са военопрестъпници.

 9. Едно време за краткост им викахме ЧЕРВЕНИ БОКЛУЦИ.

 10. “СДВР издирва извършителите, напръскали с червена боя седалището на ЕК в София”

  Няма ли кой да им изпрати видеото??

 11. Не само някой да изпрати видеото на СДВР, но и сметката за почистването на сградата от червената боя в централата на иZраждане.

 12. А ако надраскаш моча веднага ще те намерят и обвинят. Да си го кажем завладяна държава сме от московско-монголската орда. Ако не беше майдана, Украйна щеше да е като беларус в момента. А в България нямаше мегдан и сме на път да станем като беларус, дори и лукашенко хвърчилков си имаме. Мегдани в България има, но няма кой да излезе на тях. А ако се намерят мегданджии, начело на тях застават лица като Мая Манолова…..,а един беше оглавен лично от лукашенко хвърчилков. Докога!

 13. Малеее, колко много боклук има в тая държава!!! А имат ли тия тупани план Б за след пут*ин ??? Ами като влезат украинците в НАТО и дойдат в базите у нас какво ще припява Фалцетко купейкин тогава и в каква дупка ще се завира ?

 14. Никак не се учудвам от това че в БГ вероятно 80 % от мат’реала е такъв и Вгъзраждане жънат такива успехи и досега ако беше нормална държава всички тези трябваше да са с повдиганто административно обвинение по бърза процедура и запор на доходи до изплащане на глобите и покриване на разходите по почистване на сградата.
  Вчера едно момиче ми писа какво отношение е получила като бежанка в БГ-то.
  Крещяли са и в лицето, че заради нея и такива като нея ще им намалят пенсии и заплати, защото всички пари отивали за бежанците миналата година. ужас простотия до шия….само Унгария ни конкурира донякъде….

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.