Адресът, от който е изпратена заплахата за живота ми и на семейството, е посочен от читател на ivo.bg

След като днес публикувах IP адреса на анонимен кандидат да убива мен и семейството ми, читател на блога изпрати информация, базирана на видимите данни.

Тя е важна не само за мен и заплашеното ми семейство, за полицията и прокуратурата, но и за близките, колегите, съседите и познатите на потенциалния убиец, за да знаят с кого си имат работа.

Според автора на разследването става дума за Стоян Стоянов, регистриран като живеещ на ул. Кукуш н. 7 в софийския квартал Илинден, тел. +359 88220

 

Информация за IP адреса, който е един и същ при двата мейла с псувни и заплахи.

===

$  whois 151.251.246.95

% IANA WHOIS server

% for more information on IANA, visit http://www.iana.org

% This query returned 1 object

refer:        whois.ripe.net

inetnum:      151.0.0.0 – 151.255.255.255

organisation: Administered by RIPE NCC

status:       LEGACY

whois:        whois.ripe.net

changed:      1993-05

source:       IANA

# whois.ripe.net

inetnum:        151.251.244.0 – 151.251.247.255

netname:        A1BG-Mobile_Subscribers

descr:          A1 Bulgaria EAD

country:        BG

admin-c:        SSS126-RIPE

tech-c:         SSS126-RIPE

status:         ASSIGNED PA

mnt-by:         AS13124-MNT

created:        2017-10-06T10:42:39Z

last-modified:  2018-07-18T11:47:55Z

source:         RIPE

person:         Stoyan Stoyanov

org:            ORG-IL1-RIPE

address:        Bulgaria, Sofia, 1 Kukush street, area Ilinden, building M7 # 1 Kukush street, M7

mnt-by:         AS13124-MNT

phone:          +359 88220

nic-hdl:        SSS126-RIPE

created:        2008-10-29T08:24:20Z

last-modified:  2022-01-11T06:27:12Z

source:         RIPE # Filtered

===

Мрежата е на А1 и изглежда се използва за мобилни абонати. Името и контактната информация по-долу са на отговорното лице в организацията, която разполага с всички тези IP адреси. Това значи за евентуални разследващи, че комбинацията от време на изпращане на мейла и адреса може да разкрие кой точно абонат е изпратил заплахите.

Зад мен не стои никой, освен името ми. И не се крия.

 

 

 

 

 

 

Важно е да бъде разобличен анонимният кандидат за убиец. Не знам дали е познайник на полицията и правосъдието, но заслужава нещо повече от полицейско “респектиране” – заслужава човешкото презрение на съседите, близките и колегите ( каквото и да работи). 

20 мнения за “Адресът, от който е изпратена заплахата за живота ми и на семейството, е посочен от читател на ivo.bg”

 1. Значи съвсем скоро лицето стоянов ще пее(и пише!) в трето,а г-н Инджев ще пейства в блога поредните любезни извинения от разкаял се пишман бабаит…

 2. Точно така.
  Гонка по всички азимути.
  Шансовете цитираното нищожество да попадне реално и ефективно в ръцете на прокуратурата в тези паметни времена когато повече от всякога от нея се искат РЕЗУЛТАТИ нарастват на мах.

 3. Днес, веднага след края на официалното честване пред паметника на Св.Св. Кирил и Методий, предплатени агресивни КОПЕЙКИ разпънаха сергии за събиране на подписи за референдум “За мир и суверенитет”, с цел да се възползват от струпването на много граждани, които търпеливо чакаха да поднесат лично цветята си на паметника. Когато видяха, че снимам сергиите им, някакъв побъркан индивид с въже в ръце се нахвърли да ме бие. Полицията НЕ се намеси, но добре че наоколо имаше много хора!

  https://i.ibb.co/hyBqnkw/mir1.jpg
  https://i.ibb.co/gyQxNq3/mir2.jpg

 4. Само така, Иво, бой по рубладжийската сган. Ще се поразредят, о сигурен съм.

 5. sms 💙💛
  24.05.2023 в 21:20

  Бих отишъл да се подпиша, само с тези думи:
  Слава Украини 💙💛 Братя

 6. С извинения че писах набързо, държа да уточня: Името Стоян Стоянов и информацията за контакт са на лице от А1, което едва ли има нещо общо с анонимника изпращащ заплахи. Това се опитах да напиша в края на предишния ми пост.

  А1 от своя страна разполага с група IP адреси, един от които е бил зададен на мобилното устройство на анонимника в момента в който е изпращал заплахите си и това е адреса който е излезнал по времето на заплахата. Името на мрежата A1BG-Mobile_Subscribers подсказва, че вероятно (все пак не сто процента) става дума за IP адреси, които се задават на мобилни устройства. За да се намери законно кой е бил анонимника е необходимо да започне следствие (по възможност по-бързо), в хода на което А1 трябва да бъдат призовани да дадат информация от техните записи (каквито със сигурност трябва да правят) чие мобилно устройство от техните абонати в точния момент на заплахата е имало този IP адрес.

  За сведение, командата whois е стандартна команда произхождаща от операционните системи unix, която позволява да се извлича публична информация за собственици и оператори на мрежови ресурси в интернет: https://en.wikipedia.org/wiki/WHOIS

 7. Колко жалък идиот трябва да си, че смисълът на денят ти да е в това да заплашваш някого :)))
  Масова деградация и лумпенизация се наблюдава в нашия народ….
  Убеден съм, че зад думите не стои професионален Килър а някоя жалка душица търсеща внимание хаххххх

 8. Хора като видите такива масички на фашистката сган, просто я сритайте, ако трябва и психопата от масичката.
  Така ще разберат посланието.Скоро подобни партии ще бъдат забранени, защото нямат място в държави членки на ЕС и НАТО.

 9. М7 е една от сградите където се помещава централата на Мобилтел/Мтел/А1.
  Официалният адрес е Кукуш №1, защото преди е било само едно предприятие там.

  Телефони +359 88220хххх са вътрешно-ведомствени номера, които се раздават изключително на служители на А1.

  Много е вероятно данните да са на някой отговорен служител, вместо на крайният потребител отправил заплахата… но това трябва да се потвърди от органите на МВР.

 10. Кукуш 1 е адресът на централния офис на А1/ Мтел/ . А Стоян Стоянов е най вероятно нищо неподозиращ ИТ шеф там, администриращ ИП адреси, раздавани динамично не само на мобилни устройства но и на wifi рутерите за стационарни услуги при стартиране

 11. Този боклук е един от кордето на
  Иван Костов, виновен за разрушаването на България, и началото на ограбването на държавата, и понеже никой не ги търси , искат да привлекат вниманието към себе си , нещастник , кой ще си хаби за него…….продажник….

 12. до Иван Георгиев
  Как пък не ви омръзна да повтаряте опорката на русифицираните ни служби че за всичко Иван Костов бил виновен. Ако не беше той НАТО и ЕС през крив макарон. Щяхме още да подсмърчаме пред вратите им като Македония и Молдова, да не споменавам Сърбия.
  Ако имаше за какво да го осъдят нямаше да изпуснат шанса със сигурност. Вместо това го влачиха из калта със скалъпени обвинения с години…

 13. Няма страшно. Ако не е Стоянов ще те убия аз. Но първо трябва дабъдеш предупреден, а не по-глупавата от теб дори система да трие всеки коментар различен от ласкателство. Такка че си трепери, присъдата ти не е отменена.

 14. Читателите ти са олигофрени, а теб ще убия!

 15. Към
  Мри уроде
  0 одобрени
  sbsbs@abv.bg
  93.123.12.112
  Читателите ти са олигофрени, а теб ще убия!

  Явно си от глупаците, които не разбират, че с това писмено изявление си извършил углавно престъпление. Очаквай последици.

 16. Към
  Бахмут
  0 одобрени
  killerjob@abv.bg
  151.251.242.8
  Няма страшно. Ако не е Стоянов ще те убия аз. Но първо трябва дабъдеш предупреден, а не по-глупавата от теб дори система да трие всеки коментар различен от ласкателство. Такка че си трепери, присъдата ти не е отменена.
  Извършил си углавно престъпление. Очаквай последици.

 17. СУПЕР СИ ИВО !!! ЗНАЧИ ИМ БЪРКАШ ПРАВО В РУНТАВАТА ПЕТОЛЪЧКА ЩОМ КВИЧАТ И ЗАПЛАШВАТ КАТО ЗАРЯЗАНИ (НЕ ДО Е….) ЧЕРВЕНИ КУ…..

 18. Иво , хич да не ти дреме от тая паплач . Заплахите са част от езика на чугунопитеките , те са малко но за сметка на това са най шумни . Почнал си едно добро дело карай да край , подкрепям те 100%

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.