Кампанията на рашистите със заплахи за живота ми и този на семейството ми достигна небивали размери

Кампанията на рашистите спрямо моята персона достигна невиждан досега връх. Заливат ме с мръсотия от всякакъв вид, а най-глупавите между тях си навличат полицейско разследване с поредна заплаха за живота ми. Явно не вдяват, че извършват престъпление.

 

 

 

 

 

Истински рекорд по посещаемост в ivo.bg във връзка това е счупила за всички времена статията ми за Пригожин, касапина на Путин, както той сам се нарича. Повече от 114 хиляди прегледа на моя статия не съм имал никога.

 

 

 

 

 

Явно в рашистки сайтове си препращат възмутителната за тях истина, описана от мен. Не могат да понесат, че самият касапин Пригожин признава достойнствата на украинската армия (каквато и да е подбудата да го прави). Много добре знаят, че не могат да ме оборят с факти и не правят и най-малък опит в това отношение, но имат инструкция да ме удавят с многотията на нечистотиите си, включително с нови заплахи за живота ми, както и с нечевошки злобни овации относно очакванията им да бъда убит заедно със семейството ми.

На ход е полицията, която съм сезирал. А след това и прокуратурата, която тези дни прояви интерес към мен като подател на един от сигналите със заплаха за живота ми. 

Да, не ми приятно, но трябва да реагирам. Нямам друга форма на самозащита и защита на семейството ми. Зад мен потенциално стои само законът, но тъй като досега никой от желаещите убиват мен и семейството ми не е подведен под отговорност, потенциалните убийци се чувстват окуражени. Надявам с това скоро да се промени.

На всички, които разбират криво усилието ми за самозащита или съзнателно изкривяват мотивацията ми със садистичното си съучастие искам да кажа, че това не  е само личен въпрос. Подобна кампания е диагноза за заболяването на обществото ни, в което се намират изверги, готови лично да убиват журналист заради статиите му и дори да постъпят така със семейството му. 

Давам си сметка, че отключвам болните реакции на заразените с рашизъм, но избирам да им се противопоставя, вместо да оставя в тях впечатлението, че са успели да ми запушат устата с мръсотиите си.

Садистите обичат жертвата им да “пищи” и в този смисъл ги радвам, вкл. като им помагам да се отчитат пред фюрера си, че постигат желания от него ефект. Само че коментари за “жалкия ми живот”и  т.н. няма да толерирам. Намирам се в състояние на законна самоотбрана, а на когото не харесва, че го правя, може спокойно да не посещава личния ми блог.

Терористите, които се опитват да ме тероризират, нямат тук думата. С терористи не разговарям, още по-малко ще им се “оправдавам” за каквото и да било.

18 мнения за “Кампанията на рашистите със заплахи за живота ми и този на семейството ми достигна небивали размери”

 1. Щях да разбера реакцията, ако г-н Инджев беше анализирал(в неговия пост) неща които не са излезли от устата на пригогожин(интересно какви инф.ресурси ползват въпросните бг-Zтки,най-вероятно само Салавйини памьот)
  Интересен ще бъде шока,когато руснаците започнат да стават по Украинци от самите Украинци. Каква ли каша ще бъде тогава в главите на нашите “русня-фенове”?

 2. Поведението на рашистката пасмина по отношение на тези които ги недолюбват е най-добрия аргумент против всякакъв вид дружба с руското варварско племе. Това е равносилно на дружба с мутра, който може да се обърне по всяко време срещу човек, когато мутрата счете, че не му е угодено достатъчно. И също като мутрите, рашистите и техните поклонници могат да бъдат вразумени само по един начин – бой и гонене до дупка! Опитът на Украйна с тях го показва красноречиво.

  Пожелания за твърдост и успех на г-н Инджев в борбата с московските варвари и техните поклонници!

 3. Веднага се вижда че това примитивните гнусни проZZт(итутк)и путкинкантропи от иZZраждане на генетичната доживотна параZZитна блядьска шлюха- кУпейкинь, от порниховият колониален Санкть-Сталиградь!
  Всичко доказва , че трябва да се изхвърли цялата “учебна” раZZийска пропаГАДность от “учебниците” , а и все още невъведеното фатмашко НЕзаконно зомбиране по войноЛЮБСТВО от зИльоната гнусна фатмашка ТИКВА- реZZиЛдентът лумПен гадень, който използвайки НЕЗАКОННАТА си злоупотреба с власт и , НЕзаконен лобистки конфликт на интереси го въведе , за да краде милиони от образователния бюджет, и да ги даде на паразитните му пенсионирани фатмашки мутробаджанаци от от
  краZZноармейският колониален колаборационистки клонинг – БНА!
  Ако тея платени ТРОЛьянски бото-добичета искат да “убиват” някого , и да се правят на мужишки “мачо”-вци и суперхеройски подлоги на альфа-сАбаката Путлерь, нека си вземат – чемАдань-вАкзаль-Хуйлостань-Бахмут!
  Нека отидат при Пригожинь , заедно с параZZитният си
  УРОДливь “лидерь” – кУпейкинь, и да му помогнат в Бахмут , тези гнусни иZZроди от иZZраждане!
  Само уточнявам за дИбильните олигофренски лумпени, че в тяхната матушка- Хуйлостань наричат украинският Бахмут- артьомовскь!
  Одите на вашият ТЪПькач кУпейкинь , одите на вашият “преференциален” колониален пасоль-губернаторь мУтрофановНаЯ, одите на хуйло си, олиговренски параZZитни блядски шлюхи!

  ДОЛУ МОЧИ-те, одите на хуйло си!
  ДОЛУ иZZраждане, одите артьомовскь, одите на пушечно мЯсо, одите на хуйло си!
  ДОЛУ КримскиЙ воениЙ мость, оди на хуйло си!

 4. Разбира се, че не е лична работа поставянето на руските мекерета на посоченото от закона място. И след като им се попречи да тормозят и заплашват, трябва да им се пречи и да пропагандират комунизъм и рашизъм.

  От останалия цирк най ме тревожи опитът, съгласуването на шефовете на службите със съюзниците да се представя за нещо нередно (това че за копейките е държавна измяна ще го преживея). Точно обратното, несъгласуването, особено на фона на рашистката агресия, трябва да е обезпокояващо.

 5. Г-н Инджев,
  Съветвам Ви, ако не сте го сторили, да разширите кръга на институциите, които сигнализирате и от които търсите реакция. Например, обърнете се към журналистически организации, такива за защита на гражданските права и/или омбудсмана. Тяхната реакция може да стимулира полиция и прокуратура да се размърдат.

  Желая Ви здраве и спокойствие.

 6. Няма как родните рашисти да не бъдат обзети изцяло от бесове на мах. От “Киев за три дни” днес самият дмитрий медведев обещава СВО да продължи десетилетия. С всичките произтичащи за блядовете ужасяващи последици стигащи до съвсем реалистичната прогноза битуваща И сред ултра z-патриотите, че разпада на матушката е най-вероятният сценарий след поражението ѝ. Та нали два дни 70 бойци на РДК и ЛСВ направиха луди няколко хиляди орки предвождани от одиозния, сватбен генерал лапин в БНР.
  И понеже Иво не само, понякога дори е самотен, огласява факти и обстоятелства кат цитираните и за блестящите си анализи ползва 1:1 И източници кат споменатия пригожин копейковците изливат безсилната си ярост от овладялата ги безнадеждност по всички азимути газещи съответните разпоредби на Наказателният кодекс.
  Имат думата прокуратурата, следствието, съда.
  Много мина, мъничко остана.
  Кураж, ИВО!

 7. Иво, с теб сме!
  Както сме с партиите на промяната, и твърдо стоим срещу тъпите напъни на свързаните с търсения терорист за престъпления срещу човечеството пРезидент, Каскет, Тиква, Копейки, БСП, ДПС. Много черно изляха и ние още сме тук и стоим. Няма къде да ходим и можем само да си отвоюваме държавата от цялата пасмина, която си излага сама всички кирливи ризи на всяка крачка.
  Респект към делото ти!

 8. Иво, пяната по устите им показва само безсилие. Вече са на пързалката и усещат, че времето им свършва, заедно с това на кремълския гном. Матушката им вече няма да е велика, а просто нещо голямо и не много населено. Нещо под Бразилия и преди Венецуела.
  Слава на Украйна!

 9. Аз,мисля че г-н Инджев сам го е докарал до туй положение! Защото в онзи строй той живя като цар като генерален директор на БТА! Сега той се измета като всички кото бяха добре и сега искат да са добре! Всички ние имаме глави на раменете и не искаме той да ни поучава кое е най добре! На негово място и на други най добре е да не се показват, а да се скрият някъде защото бяха се ояли в онзи строй и сега искат да продължават!За това нв ме очудва тези заплахи кем него, нека сам да помисли защо е така! Да би мирно седяло не би чудо видяло!

 10. Видя се до какво доведоха несъгласувани със съюзниците назначения-Бриго,Пеевски,сега ревем за Шенген а трябва да ревем за сринатото доверие.Партии като”Възраждане”Атака’ и подобни с целите си котерии трябва законодателно да бъдат забранени и инкриминирани.

 11. По повод на @Николай Колев:

  Аз лично бих потърсил адвокат.

  Иво, без да съм запознат с правната уредба в така наречената ни “държава” си мисля, че освен прокуратура има и Комисия за защита от дискриминация. Можеби и тя трябва да бъде формално уведомена?

  България е и номинално “член на ЕС”, така че, според мен, трабва да се потърсят и възможностите, продължаващата агресия срещи истината да бъде осветена също и на съюзническо ниво.

  И бих писал за заплахите и до парламентарно представените партии, вкючително до изродените късопишкови копейки. Последното само за да ги принудя да заяват открито, че в нарушение на конституцията и законите, са против публикуването на фактите, каквито са, и против свободата на изразяване.

  Иво,
  Моля те, не спирай да търсиш публична и институционална подкрепа!
  Словото и публичността са твоята защита!

  Моля се на Бог да закриля теб и любимите ти хора!

 12. Към
  Марко
  26.05.2023 в 17:04:
  А бре маГарко, ти да би мирно си седял , не би тъпотията си на цял свят показал!
  То бива дИбильизъм, ама твоето тролска неграмотност и примитивно невежестество и детинщина!
  Кажи КОЙ от “онзи строй” не живее добре в сегашният колониален клонинг на НРБь?
  Така е , прав си, но ако си беше “седял” мирно, сега щеше да има деньгите милионитр и положението на комунистическите журналистически подлоги , които продължават и сега да подкрепят Русия и Путлер , и 35 години по-късно! Разбра ли , путикантропски троль, а ?
  Оди на хуйло си , ТРОЛянски бот-добиче!

 13. Към Марко

  Как е живял някой по време на соца, няма никакво значение. Има значение всеки с положение и влияние, който заяви в прав текст, че руската кочина никога не е желаела на България доброто, и влиянието й не е добре дошло по нашите земи! Единственото желание на руските мародери е било, е и ще бъде да поставят под контрол територията, която ние българите заемаме. Историята е показала, че влиятелни българи, застанали срещу московските орди, са били постоянен обект на тяхната агресия и г-н Инджев не прави изключение. Всеки опит да се омаловажи това което той и останалите такива българи правят налива вода в руската мелница. Според мотивацията омаловажителите биха могли да бъдат класифицирани като полезни (на кремъл) идиоти, национални предатели и чуждоземски провокатори на кремълска надница.

 14. @ магарето Марко
  (О)чудвам се, че товарищ Марко говори в множествено число? Да не би да е от кралско потекло или като руSSкия мутант на герба ИМ има две глави на раменете си ? (О)чудвам се и по каква “височайша” ченгеджийско- рубладжийска причина е “снисходил” да наднича в ivo.bg ? Наистина, толкова се беше “оял” Иво Инджев като генерален директор на БТА, че нямаше собствено жилище за многодетното си семейство и беше принуден, както много други граждани, да се унижава и да се моли в приемния час на разни общински администратори и “творчески” съюзи! После години наред мизерстваше без работа и изтезаваше финансово семейството си, докато се пенсионира, но не замълча, не се скри, както ви се иска, а продължи да пише истината, от която ние, българите, насъщно се нуждаем.
  (О)чудвам се, товарищ марко, няма ли за вас “Русия днес” (Russia today) или “Соотечественик”?! Няма ли официален сайт на РуSSкото посольство, ами сте седнали да четете “вражески” сайтове и да давате непоискани, малоумни съвети?
  Къш !!! Чиба!!! Фу !!!

 15. Само за протокола.
  В началото на кариерата си Иво Инджев пише за сп. „Български журналист“
  1983 – 1987 г. – кореспондент на БТА в Бейрут
  1989 – 1993 г. – Главен директор на БТА (избран с почти тоталитарен резултат от колектива на агенцията-от 600 колегги 500 го правят свой шеф)
  1993 – 1994 г. – Главен редактор на в. „Експрес“
  1994 – 1995 г. – Главен редактор на в. „Демокрация“
  1994 – 1996 г. – Вицепрезидент на Асоциацията на европейските журналисти
  1995 – 2000 г. – Коментатор в радио Свободна Европа
  2000 – 2006 г. – Водещ на авторското предаване „В десетката“ по bTV
  През 1999 г. е говорител на Комитета по посрещането на президента на САЩ Бил Клинтън, при посещението му в България на 21 ноември същата година.

  Резолюция:
  “пигмеи мерят Одисеев Връх”
  Таня Благова

 16. До всички нещастници , които имат само рамене ! Заплашвайте Пригожин а не Иво Инджев. Той не е виновен , че ви превежда от руски , защото вие си нямате с какво.

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.