(Т)рудни въпроси към Руди

 

 

 

 

 

Разрази се тропотът на с(к)андалите,с които се опитват да сгазят току-що покълналия лук на уж лелеяното от скандалджиите евроатлантическо управление. 

Ако ми е позволено-малко самоирония по този повод…

Мислех си, че съм най-последователния отрицател на Методиевич, мутрата, Орденоносеца от Банкя, Лицето Бойко Методиев Борисов БМБ (най-новото му, споделено от мен негово прозвище, вдъхновено лично от доскорошния му другар Гешев).

Оказа се, че греша. Сега с радост отстъпвам своето въображаемо първо място на един Радостин. В името на това да бламира горепосочения, както той обяснява мотивацията си, Радостин (наричан също Руди) рути рудиментарните наченки на измъкването от галопиращото влачене по корем на родната политическа криза.  

Няколко (т)рудни въпроси към Руди.

-Защо не се сети Руди да рути преди да го заплаши др. Гешев с отнемане на имунитета и да получи лост за неговото активиране срещу новоизлюпения главен враг на Главния прокурор по този начин?

-Колко “безкористно” се е присетил Руди да записва подло своите, за да удари врага с резултата от своята подлост, от което да спечелят откровените рашистки врагове на България?

– Кой се радва най-много на Руди в момента-не е ли това именно фюрерът, който драпа за нови избори, т.е. за ново удължаване живота на едноличната власт на Радев? 

-На фюрера ли ще пристане партийно този път Руди?  

Руди и Радев стават две страни на двуглавия рашистки герб под предлог, че се борят с ГЕРБ.

 

25 мнения за “(Т)рудни въпроси към Руди”

 1. oshte oshte kremalcki zadnici shte svetnat—niama druga darzava na cveta kato BG.PO
  VSICHO sme na posledno miasto po podraznici lizachi na putler na parvo zadminahme i ungarcite eh BALGARIO podino mila kvo li te ochakva oshte…..

 2. Само за протокола.
  руди не само е бояджии-три партии за една година менка, ЧОРБАР, не цесекар но и практикуващ рублофил. В битността си на спортен министър на среща с колегите си от ЕС единствен гласува срещу предложението за тоталната забрана руски спортисти в съзтезания с международно участие. Разбрах го от чужди източници. В България “ни дума, ни вопъл, ни стон”. Бас ловя, че дори шефа му Кирил Петков и досега не е хаберлия за бламирането му.
  Пореден опит, чрез негоден инструмент на Моделът КОЙ да остане на власт.
  И пРЕЗИДЕНТ Фърчилков дава всичко от себе си да си върти игричките с гълъбчето-политкомисар.
  Няма да ги бъде-мостът тръгна, леваци качвайте се.

 3. Цитатите от записа на Руди Гела: “изпиране на Борисов”. Всички помним от детството си приказката на Шарл Перо за Пепеляшка, в която добрата фея превръща една огромна тиква в каляска. Ясно е, че “добрите сили” са в ролята на феята.

 4. Ами ПП сами са си виновни. Защо др. руди е в листите им? А колко такива има по места, пребоядисани калинки, лимонки..?

 5. Браво, Иво, ти имаш сърце на лъв! Напълно споделям всички твои виждания по политическите въпроси.Но най-приятелски бих те посъветвал, малко по-спокойно да гледаш на нещата, светът и всичко в него е лошо място, върховна и изобщо значима справедливост май съществува само в мечтите.Не е лошо да те водя от време на време на пъстървов риболов по високопланинските рекички в Рила над Самоков.Това е най-динамичния спорт за интелигентен човек – не се чака с часове да клъвне, а леко повличаш стръвта по водата от долния край на гьолчето към горния.Пъстървата е най-глупавата риба, защото веднага се впуска близо до повърхността да гони кукичката със стръвта. Като я наближи, отпускаш стръвта леко да потъне и дърпаш.Пъстървата започва да се мята на въдицата. Лови се с дълга пръчка без макара с къс конец. Не виждаш хора, на саме си с велика природа. Страшно успокоява! За 5э минути пробваш във вирчето и отиваш на следващото. Овалва се в брашно и се пържи обезателно до като стане червена от двете страни. През това време пийваш бавно само една ракийка/или уиски/ с шопска салата, псуваш комунисти и руснаци и ти става много, много леко и приятно ! Природата е най-великото творение на Бога! Даже можеш сам да си зарибиш една планинска рекичка с 20-грамови пъстървички, за едно лято ще станат по 250 грама и само ти ще си ги знаеш. Отиваш даже без пръчка, режеш една дълга лесковица, оставяш я права до реката, тя изсъхва за нула време и никой няма да знае, че отивал или си бил на риба.И пак ще пишеш, но много по-спокойно! Купи си и един пистолет-със съответно разрешение от твоето РПУ, най-точните- АП-7,65 мм втора употреба в оръжейните магазини ги продават по 150лв.Не отговаряй на заяжданията, това дразни страшно.
  Любчо Луков, на 72г. тел. 0888019399.

 6. Чудно е , защо ли ниКОЙ не публикува “записи” от оперативки и партийни съвети дори на колониалните колаборационисти от БКПь и кУрвела ниновНаЯ, на етномултаците ДПСь и дИбильян прасееФскиЙ, на чалгарските маймуни на учиндолската мумия, или пък “записи” на патрЕотарските шлюхи и ПОПУЛИСТки паразити на “мултипарийният” джендърь кУпейкинь???
  И как така другият мултипартиень джендърь- руди, изведнъж е получил специална охрана от ОПГь-ДанСь и ОПГь-УБОь???
  Веднагически с “охрана”?!?
  Как така, престъпната проZZт(итуращ)а калинка, монтирана НЕзаконно начело на ОПГь-ДанСь от реZZиЛдентът лумПен гадень, е разбрала че партийният джендърь-руди е “застрашен” и има нужда от моментална охрана??? А, дори и днеска цялата “пресконференция” на руди-то е била охранявана пак с тежка охрана, осигурена от НЕзаконната служебна власть на зИльоната фатмашкаТИКВА- реZZиЛдентът лумПен гадень!!!!!
  Така че , ППДБ трябва да внимават много с “компромисите” с ГЕРБь и бокоТИКВАТА!!!
  Също така трябва да избягват по-конфронтиращи решения в парламента, и с предлагането на кандидати за правителството , които са ярки партийни лидери , като Асен Василев, и неговите нереални претенции за десно-леви популистки бюджетни политики, които не са постигнати от никой досега , дори той да е хиперхерой. Като за репер на него може да му послужат преговорите на Байдън с републиканците и опасността от бюджета на САЩ.
  Така че ППДБ трябва да внимават , как преговарят за “компромиса” с ГЕРБь, и какви конфронтиращи кандидати ще предложат за правителство, и за конфронтиращите решения и закони в парламента, за да НЕ предизвикват изкуствени и допълнителни сътресения и рискове и за съществуването на парламента, и за съществуването на правителството! Трябва да се избягват излишните кофронтации и за законите , бюджета и кандидат- министрите , като Асен Василев, защото има достатъчно тежки решения и без тези допълнителни проблеми. Асен Василев трябва да избягва имиджа на високомерен кариерист и службогонец , на всяка цена !
  Иначе корумпираните и користни мутробаджанаци от БКПь,ДПСь , ИТНь и рублоядските офшорни паразити от иZZраждане и кУпейкинь нямаха нищо против да си разделят хартиените магнитски коалиционни порции с ГЕРБь, геЙшевь и зИльоната гнусна ПРЕСТЪПНА фатмашка ТИКВА- реZZиЛдентът лумПен гадень!
  Така че ППДБ имат възможност , но ако сами си създадат и още допълнителни излишни проблеми те няма да могат да я осъществят!!!

 7. На входа на казармите едно време се мъдреше надпис “Добре дошли в родната казарма”. Отзад на табелата пишеше “Дупе да ви е яко”.

 8. В “държава”, управлявана дистанционно от кремъл, няма как да се случи евроатлантическо правителство. Тъпото е, че ако се хвърляха по-малко усилия и пари в интриги, манипулации, подслушване и следене и повече в общественополезна работа, България щеше да е райско кътче. Но не би. Остава ми само да се “радвам”, че няма да доживея момента, в който управляванатa от утайката на обществото България ще изчезнe от картата на Европа.

 9. П.П. Още един интересен въпрос е , защо мултипартийният джендърь- руди , само “записва” разговорите 5 часа, и уж не е съгласен с никой, ама въобще НЕ казва нищо против предложенията на Петков и Василев????
  И още по-интересно е , защо и как е обработил, уж сам, този “собствен” запис???
  И да, кУпейкинь трябва да бъде разследван и неговата “неЗАВИСИМА” “партия”- иZZраждане , трябва да бъде забранена, защото само путлеристкият пасоль-губернаторь мУтрофановНаЯ иска да гласува за ЕДИНСТВЕНАТА предателска и чужда “партия” в парламента и нейният колаборационистки колониален рублоядски джендърь – кУпейкинь и иZZраждане !
  Никой друг посланик въобще не си и помисля да прави такава директна “партийна” пропаГАДность, също както и путлеристкият кагебисть – решетников направо си гласува за зИльоната фатмашка предателска колониална ТИКВА- реZZиЛдентът лумПен гадень, заедно с вековните терористични колаборационисти- кУрвела ниновНаЯ и БКПь!
  Одите на хуйло си!
  ДОЛУ МОЧИ-те, одите на хуйло си!

 10. П.П.1. И за последно, припомням, че руди-то постоянно интригантства и само за една година се скара и с Татяна Дончевая и нейния “подкуп” , после се скара и чалгарите , за да остане спортен министър на Петков, а сега пак продължава с службогонските си клюкарски интриги и срещу ППДБ, за да остане пак във властта- в парламента! Така че за него личното винаги ще вземе връх пред общата цел , също както своя джендърски “колега” – кУпейкинь , който също си сменяше “партиите” , докато му кУпиха собсвената – иZZраждане, а сега ще обзаведат и руди-то с “нова” лична задкулисна “партия”!
  Оди на хуйло си!

 11. Много европейско и удовлетворяващо беше решението на Мария Габриел да се срещне и изслуша предложенията на всички български парламентарни партии, но без дори да спомене “Възраждането” на копейките, все едно, че не съществуват! “Главната” копейка, свикнала да й се молят и раболепничат, не можеше да повярва, че я неглижират, гледаше като отровен в камерите 🙂 Какъв рязък контраст с действията на превзетите ни медии, които поръчково, за щяло и нещяло, тичат да запишат мнението на фашизоидния вожд (на копейките), който, по всеки повод, с пяна на устата, хули “еврогейовете” и заплашва да “измете колониалната ни администрация”!
  Чудя се кога най-после и ние ще отнемем регистрацията на тази противоконституционна партия, която умишлено провокира институционален хаос и разпалва в българското общество омраза на етническа, верска и ксенофобска основа. Кога ще изритаме тази сбирщина от руSSки наемници, попаднала чрез изборни машинации и измама в българския парламент, която ЦЕЛЕНАСОЧЕНО осквернява цивилизационния избор на българите и саботира пълната интеграция на България в ЕС и НАТО? Както го направиха гърците с тяхната неонационалсоциалистическа “Златна зора”. Не допускат в парламента си и наглия изолационист Вару(Нафу)какис, който, преди време нафукано беше дошъл да ни дава акъл да не приемаме еврото.

 12. Съжалявам го този или по скоро тази простит..ка радостинчо. За цял живот ще бъде запомнен като нещо долно.
  Как може да паднеш толкова низко бе …. Да се наредиш рамо до рамо с боклуци и слуги на Путлер като Корнелия и Копейкоф. Гладен ли си, Жаден ли си, децата ти голи и боси ли са, че падна и стана политическа простит.тка и слуга на национални предатели веещи чужди флагове.
  Тях що не запишеш бе Го.но???

 13. “Българин💛💙
  24.05.2023 в 14:06

  Николай Колев
  23.05.2023 в 22:48

  Аз даже още не смея да се зарадвам, приятели и съмишленици.
  КОЙ знае какво ще се случи още, до Денят, когато правителството на г-н Денков ще влезе за гласуване в пленарна зала?
  Нека първо РР да връчи мандата…”
  —-

  Онзи ден ви драснах нещо, имайки неприятно, блудкаво усещане под лъжичката, че се готви някаква голяма мръсотия, докато ни УСПИВАТ…
  Е, оказах се прав.

  Прочее, пак да попитам, РР КОГА смята да връчи втория мандат?

 14. Аз си мисля,че момчетата ще направят правителство, ако Руди _Ради връчи мандат.Академик Денков е най -доброто решение, затова е това скубане на коси . Апропо защото забравиха, флашките на първата пача в…та наРБ…

 15. Ако се не лъжа, за “рудито” още великият Николо Макиавели в “Il Borgese” го е казал , “Веднъж предател-предател винаги”. То е като милиционер, комунист или русифилитик – няма бивши. РуZката 5-та колона, водена от рундю казачока, направо пощръкля от възможността да има правителство, както пееше Висоцки, “И лают псы до рвоты”. Чак куриози – синьокожуту копейка от Варна бие тревога за “национално предателство”. Смех! Ама горчив – 72 часа след национал-путлеристките изстъпления в центъра на София няма арести, няма оставки, няма уволнени. Буда РАПОНЯ най-атлантик – в една правова европейска държава незаконни записи не се коментират, вика! И правителство ще има, май! Колкото и да тупка топката с мандат №2 рундю рЭзидента наш! Ще има и “взисквания по гарнизона” за проваленото активно мероприятие, даже на мутрофанова може да й вземат обратно ордена. Па и осъдени по член 95 на НПК и следващите, и лишени от българско гражданство може да видим. Дай Боже!

  ПП -И, Стопанино, съветът на съфорумеца Любчо Луков е много добър!

 16. Правилни въпроси към Руди, който “рути” единственото възможно решение което разкатава плановете на руските марионетки и зелени чорапи

 17. След тайната вечеря ги предаде за колко ли сребърника

 18. Мръсната игра (на черния & мафия) не променя нищо. Мненията в ПП онази нощ са доста точни. А съвети като на любчо луков не ми импонират, мисля и на г-н Инджев също.

 19. 25 ноем.2016г. Решетников уточнява, че ако Радев продължи по пътя, който е поел, може да има “забележителна роля“ по връщане на България на “българския” път извън ЕС и НАТО – https://www.mediapool.bg/rumen-radev-mozhe-da-izigrae-rolya-za-izlizaneto-na-bulgaria-ot-es-i-nato-news257009.html + 27-те коментара тогава
  https://twitter.com/takeonmenow/status/1662165789237968916?cxt=HHwWqICwldK-mZEuAAAA
  … и днес си струва да ни се каже на всички:
  “Ние сме във война. Напред е само кал. Каквото и да решим, ако някой си мисли, че ще излезем с бели ризки и просто ще се изтупаме от прахта, няма да стане … ”
  https://bgnes.bg/news/lozan-panov-radev-da-spre-da-machka-konstitutciata-s-kubinki-da-vr-chi-mandata-bez-ako-i-no/

 20. Много ми е важно мнението на Явор Божанков, Арман Бабикян и Георги Георгиев – Боец.
  Това на Урсула – Вебер ми е ясно! На тях ББ им е скъп и драг! Те си обичат такива като него – крадливата гъркиня вече е върната на предишния й пост! Нямало нейни пръстови отпечатъци по парите… То и при банкянската мутра няма да има такива…
  Положението е: да ти е драго да се ядосваш!

 21. Да си кажем честно, никой не иска да си губи времето да слуша 5 часа (!) не особенно ценна информация. Ще отида още по-далече – Радостин е естествен извор на ненужна информация. Просто има и такива хора. Сега се скъсват да преиначават ненужната информация и да я представят като основополагаща. Ядец. На времето един точно такъв глупак беше сложил радиостанция под бюрото на шефа и беше предал записа на съдружниците му. На записа нямаше нищо особено. Но споменатите глупак-извършители се скъсват да се пъчат и да изтъкват, колко незаобиколим фактор са. Ще им се да страхуват всички. Ненормалници. Сетих се, че навремето имаше един Красьо Черния, който “се прочу покрай един от най-сериозните лобистки скандали в съдебната система през 2009-та година.” Съвпадение, доколкото му помня муцуната, нещо подобно беше.

 22. Руди за Кремъл се труди,
  ДАНС го пази от луди
  Спортът вече не люби
  В Путин лудо се влюби.

 23. Русофили, резиденти, рудки, сополи, цацаратури, гешефтур, дансури, копейки и т.н.
  мене, текел, фарес
  Wellcome to hell!

 24. Успокоява ме коментарът на Георги Николов по-горе, защото поне той продължава да вижда влиянието, което оказва маскираният като спортен клуб натрапен съветски символ като част от хибридната, пропагандна война, водена от азиатците срещу България. И който клуб, освен пропагандната си роля, играе съществена такава в криминалната сфера, заграбвайки част от парк на София. Но дори в този форум освен мен, Георги Николов и още един участник, не се обръща достатъчно внимание на въздействието на този съветски символ, а то, според мен, е сравнимо с това на моча. Подлият президент, волен сидеров, гриша ганчев (олигархът-русофил, опериращ с пари, които бкп окраде от българския народ, понастоящем скрит от правосъдието под дебела сянка (или дебел чадър), коленичещият пред русия български патриарх, са само част от емблематичните привърженици на съветската абревиатура, окичена с петолъчка. А този “адвокат” руди има за основна своя мисия в живота именно кражбата на парка, прикрита зад “спортни” цели.

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.