Ти изслуша ли оня 5 часов запис?

Моят отговорът на въпроса в заглавието е: не съм и нямам 5 часа за губене. Сам съм си господар на времето и ставам все по-голям скъперник по отношение на безценния ресурс, какъвто е времето (ми).

Съмнявам се, че за такова прослушване има много кандидати дори и сред възхитените от тази гадост депутати, както и сред някои дегенерати, на които се нрави подлостта на партиеца да запише тайно съпартийците си и да се похвали с това.

Все пак, при цялата си ненормалност, дори и в българската политика и в политизираната среда преобладават нормалните хора, надявам се. Всеки що-годе нормален човек би си признал (макар и не непременно публично), че говори за хората пред хората едно, но в тесен кръг от доверени близки хора се изразява “малко” по-различно.

Ти, читателю, би ли лиснал словесна помия в лицето на видимо грозна жена с подобна констатация? Или все пак, защото си нормален, не би го направил? Но в разговор с някого, пред когото можеш да си позволиш да се отпуснеш “некоректно”, може и нещо пиперливо да речеш по същата тема. Така сме устроени и това не винаги означава лицемерие. 

Лекарят, ако не е “превъртял” ( понеже и докторите са хора и си имат граници на търпимостта) не казва на обречения си пациент “предстои да пукнеш”, нали. Дали точно с такива думи, но нещо подобно със сигурност би споделил далеч от ушите на осъдения на смърт от онази с косата.

Мога да дам още много примери защо не е учудващо че от всеки-повтарям, от ВСЕКИ таен запис на 5 часов разговор на няколко десетки политици (или просто хора), който не е предназначен за публична употреба,  могат да произтекат нежелани за говорещите на записа последици. Само че не ВСЕКИ е способен на подлостта да причини това най-съзнателно и злонамерено на хора, които са му имали доверието да го смятат за свой съратник и съмишленик.  

Нямам 5 часа за губене: секунди са ми достатъчни, за да преценя, че снимането под полата с цел показване на жадната за подобни ПИКантерии аудитория е свинщина. Спомнете си как именно ПИК разпространиха откровена порнография, за да дискредитират кандидат за кмет на София. Сега се правят на възмутени от своето подобие Радостин Василев.

Освен това за всеки политически грамотен човек е ясно и без доказателствената радостна превъзбуда на рашистите от свинщината на Радостин, че тя обслужва путлеризма. 

36 мнения за “Ти изслуша ли оня 5 часов запис?”

 1. neznam kakav triabva da ci za da haresash ubiec nad 400000 hiliadi zivota niama znachenie kvi sa rusi ukrainci ili drugi—da go obichash bogotvorish podarzash imam otgovor za sebe ci a te imat li? za men e IZr_d

 2. Поразлистих записа. Това, което чух ми хареса. Хората са разумни и имат акъл в главите си.
  Ако ходим на избори пак ще гласувам за тях.
  Но ако не ходим и те съставят правителство е добре да засилят МОЧА след руския кораб.
  И руското посолство да е с персонал колкото българското в масква.

 3. Слушам на порции разсеяно. Нищо изненадващо. Наподобява тъп Сървайвър. Безкруполни и примитивни. Дребни търговци на Едро!

 4. Няма какво да добавя към тази правдива оценка на поредния изблик на рашистка намеса в родната политика. Имам какво да добавя към карикатурата, с цел подчертаване на мародерската същина на ордите, чийто главнокомандващ е изобразения:
  https://i.imgur.com/sTSgQms.png

 5. Като майка на близнаци не бих могла да отделя 5 часа за нещо различно от спане. Фактът, че ППДБ са така яростно атакувани от ретроградните рашистки сили, ме кара да им се доверя и да ги подкрепям.

 6. Можем да гадаем дали “руди” бе пратен в ПП като вътрешен съгледвач. “По плодовете им ще ги познаете”, и “Шило в торба не стои”. Сун Дзъ добре е обяснил каква е съдбата на обречения шпионин. Да, “руди” е политически труп, както и чалгарската учиндолска партия. Ма те сигурно си го знаят, затова се включиха в истерията.

  Дадох си зора да превъртя въпросните 5 часа, с дребни пропуски. Ами доста ми хареса чутото. Няма лошо рЭзидентските областни и др. агенти по места да бъдат сменени. И всякакви корумпета. Е, спорно е дали да споделяш какво ти казват политически съюзници от ЕС (как да заобиколиш някои бариери за еврото напр.) Но все пак КП е сред съмишленици, така и говори. Вероятно вече ще знае, че винаги може да се пръкне и някой ЮДА в екипа. Въобще общото впечатление от този НЕРЕГЛАМЕНТИРАН и напълно НЕЗАКОНЕН разпространен запис е добро. Виждаме едни различни КП и АВ, па и останалите. Хора бойци, решени да вървят докрай, нерешителността е изчезнала. Всички, цяла България в момента има нужда точно от това.

  Най-хубаво е, че заличаването на руZкия национал-путлеристки тумор “Възраждане” (все още 0.00 оставки след последната им свинщина) може да се окаже сред приоритетите. Което е направо прекрасно. Картаген трябва да бъде разрушен, нали?

 7. Приятно изненадан.
  Оказаха се по-високи топки отколкото допусках. Наясно са с кого си имат работа, видимо притежават необходими хватки да защитят националните интереси и не си правят за никого и за каквото ѝ да е илюзии. Анализирам извадките от записа завъртели се в медиите.
  Спасиба, руди!😃

 8. @Либералец

  Споделям Вашето мнение. Записът си е съвсем нормален. Щели да “изперат Бойко”. Че това са си съвсем нормални притеснения. И хайде да сравним езика на ПП “изперат Бойко” срещу “нае..ал съм ги с 200”, “Проста кърджалийска …ка”, “акъл не се набива, .к.р се набива”……………..
  Хайде холан, ще ми се правят на културни, а Тиквата влезе сефте в театър 2019 година, щото Вежди го вкара вътре.
  А нямам проблем с ПП-ДБ и “пак съм там”. 😉

 9. Никакво намерение нямам да слушам записа. През вечер с приятели на маса си говорим подобни неща, че и доста по-пиперливи.
  Какво да се говори на един Изпълнителен Съвет на голяма партия? За политика, разбира се!

  Пак ще гласувам за тия хора! Дано да удържат на чудовищния натиск и вонящата помия, която хвърлят по тях!

 10. От ППДБ казаха , че е имало ОЩЕ и ОЩЕ “записи” от руди-то!!!
  Но няКОЙ го е предупредил да не се издава , че е бил в ролята на “записвач”, само!
  И затова е разгласил само тоя “запис”! Нали!
  За да не се види колко много “записи” е правил, и с какви “цели”!
  Той преди година казваше , че Татяна Дончевая му е дала 400К, след това тошкУ маймунарски от чалгарската шайка го беше записал , да “убеждава” една чалгарскита дупетатка да не участва в свалянето на правительството на Петков , в което руди-то беше спор(т)ен “министър”, а пък сега руди-то го “отцепиха” от ППДБ, тези които му “суфлират” в ушенцето и при предишните интриги! А и всичко това показва тоталната му дилетанщина, щом не може да разбере какви са реалните партийни взаимоотношения и комуникация в партиите, и между партиите!
  Това е полезен дИбиль(ИДИОТь) с ограничени способности и постижения само в дадена отделна област, както е било и с полезните дИбильи(ИДИОТьи) по света работещи за Ленинь, и на болшевишките бандити от КПССь, дори без да могат да го осъзнаят , заради ограниченият им “капацитет”!
  Оди на бай Хуйло си!

  ДОЛУ МОЧИ-те, одите на хуйло си!

 11. Ей-сега ще ви кажа истината от най-висша инстанция. Радостин Василев си е оставил устройството на запис и после е отишъл да спи, да нанка. Бойчето и то нанкаше. Довечера ще направя следното: ще си пусна записа на РВ към 22 ч и после ще отида да спя в съседната стая. Ще мога да кажа с чисто сърце, че съм си го пускал.

 12. – времето си струва, а езикът е на смислени хора обсъждащи трудни решения и става въпрос за превзетата ни държава :
  “Имаме ДПС, имаме ИТН, имаме руснаците, всъщност отзад се крие…имаме Радев. Цялата тази структура е един враг. И ако се опитаме да отиграем “максимизирай срещу ГЕРБ независимо от всичко”, шансът да изпуснем цялата топка е огромен. ГЕРБ е само един бранд на голямото зло, което стои отзад…“
  https://twitter.com/MiroslavaTa1/status/1662431293513015301
  – за закриването на русский дом в София !!! ТУК НЕ Е масква
  https://www.peticiq.com/stop_russian_propaganda?uv=49123040&utm_source=whatsapp#sign

 13. П.П. Всичко това показва, каква “готовност” за участието в парламента и изпълнителната власт са имали в чалгарската “партия” ИТНь, чийто “кадър” е руди-то, през последните 3-4 г. ! Всеки си прави каквито си иска капчици, без обща политика, а “решенията” за парламента и правителството се спускат от началството на ИТНь и задкулисните му “консултанти”!
  Затова и никой от ИТНь не може да е “политикь”!
  Същата изкуствена популистка конструкция е и поредната “партия” на мултипартийният джендърь кУпейкинь- иZZраждане! Той “обижда” на “доносничество” , но той никога не бил нещо повече от клюкарь, популистки клюкарски путлериоТь-параZZить и рублоядска подлога на “преференциалният” си пасоль-губернаторь мУтрофановНаЯ! Оди на хуйло си!
  Ето затова и ППДБ обсъждат своята политика, особено в тази напрегната преговорна обстановка с ГЕРБь ! И трябва да се разглеждат много различни възможни варианти на действие, според конкретните ежедневни промени в преговорите, но руди-то не може да го осъзнае и явно не е действал никога така при чалгарите! А сега , като му направят поредната “партия” , ще видим той как ще “комуникира” и обсъжда със своите последователи и “партйици”!

 14. Към
  Димитър Рачев
  27.05.2023 в 16:40:
  Ама , г-н Рачев, не може и не трябва така , нали! Ако всички от тоя съвет бяха си легнАли, то нямаше да има и “записи” от руди-то, нали!
  Айде малко по-сериозно, щом не си върши работата, а само нанка, то бе трябва да се занимава въобще с политика. Той трябва да обсъжда и взема решения с другите. Иначе Петков и Василев може само да им спуснат написани листове с опорки и инструкции за изпълнение, или даже и без никакви листове, а директно да му диктуват начина на гласуване в самата парламентарна зала, както вероятно е свикнал от ИТНь!
  Така че, ако всички от ППДБ нанкаха , сега руди-то щеше да пуска “записи” на хъркащи и нанкащи дупетати!

 15. Друго ми е интересно макар че не е по този запис След посещението на Радев бе извършено убийството на Къро и жена му но жена му се оказва гражданин на САЩ и доколкото ми е известно това убийство ще се разследва от САЩ, и сега Борисов от една страна е хванат от САЩ от друга от Русия

 16. Не съм слушал записа на този руди, но слушах адвокат Екемджиев в Евродиков и на фона на него Бабикян и Хаджигенов изглеждаха като стринки събрали се на пейката пред дувара на раздумка привечер.
  На протестите пред парламента срещу хартиената завера се опитах да разговарям с това момченце и останах с впечатлението, че изобщо не слуша и не може да вдене какво му се казва. Демонстрира само голямо самочувстие и досада.

 17. Хубаво от машини и ИТ не разбирате, а някой помни ли Илиада на Омир и как точно е превзета Троя? Отвътре с трик..
  Така вдъхновено от този хитър номер, в 21 век може да бъде превзета всяка машина, ала бала и един кон*!
  Само искам да ви обърна внимание, че на конят пише смърт и ада върви по петите му!
  Този кон не е никак демократичен и за разлика от атлантическите либерали не носи капаци…

  * На ИТ жаргон кон значи “троянски кон”: зловреден софтуер който дава администраторски права върху машината на която е инсталиран!

  П.П Кирил би трябвало да е обида за интелекта на всеки интелектуалец, начина по който формира изречения издава повреда в хубавата му главица!
  Ако Асен гръмне бойлера, пазете се да не ви опари топлата вода…

 18. Споделям напълно написаното и неговия контекст. Бих искала да добавя нещо от себе си. Да, номерът е мръсен, но милиционерите са изключително тъпи хора. Хем тъпи, хем некадърни: те сами ще се избият помежду си. Всички демократично мислещи хора сега ще си отдъхнем – трудно понасяхме преговорите с мутри и семпли женици с чиновническа кариера. Трудно щяхме да понесем скриването на ББ. Отиваме на избори. Колкото пъти трябва – толкова. Колкото време е необходимо на “народа” са се събуди – толкова. Рано или късно тази мръсотия щеше да се случи. По-добре рано отколкото късно.

 19. По същата схема вдигнаха и на Славчо топката преди около година
  https://frognews.bg/novini/slavi-trifonov-nie-niamame-miasto-tezi-litsemerni-pregovori-otivame-izbori.html
  И последва едно уааууу, колко са лоши тия, ние повече няма да си играем с вас… и. т. н.
  Начина по който беше режисиран филма тогава и сега е много сходен, може би и от един и същи лейтенант на ”капото”. Което е поредното доказателство че ГЕРБ и ИТН се управляват от едно и също място.

 20. “Руди” не можа да блесне по достоен начин. Реши да блесне като проститутка и долен подлец. Като лакей на руската мафия. Нямам думи.
  Корнелия пък ревнала, че шефовете на служби се съгласуват с Европартньорите и Нато. Е И??? Това трябва да е така, за да няма проститутки като руди, които ще записват и доносничат на Путлеристките бандити предавайки родината си. От 44 г в България националните и народни интереси се продават от проститутки като Корнелия, Руди, Коцета и т.н. Само да попитам какъв символ носехте на шапките си в казармата???
  И сега същите долни проститутки ревнали, че си съгласуваме шефовете с Нато и ЕС??!!
  Еми сори!! Заради вас е така. Народа мизерства, заради вашата невероятна простотия, алчност и жестокост. Аз съм сигурен, че ако вас ви запишат как си говорите на народа ще му настръхнат косите, защото вие сте вампири и българоубийци!!! Слуги на дявола, родоотстъпници, богохулници и долни криминални престъпници и бандити.

 21. Да се въведе мярка за подлост 1 radostin. Факта, че скочиха срещу съставянето на правителство , изроди като копейкин, Трифонов и всички останали путлеристи, означава, че ПП ДБ са на правилния път.

 22. Прави впечатление на “шокирани” дежурни коментатори по студията. Говорят за записа общо и колко са шокирани и възмутени без да уточняват какво точно ги шокира и възмущава. Опитват да внушават значение на репликите, каквото всъщност няма.

 23. Случилото се е важно, но не защото има нещо интересно в записа. Всъщност няма голямо значение какво има в записа, тъй като в него няма нещо кой знае колко скандално. По-важен обаче е ефекта от него. Следствието е вече ясно: отразява се като нещо крайно негативно за имиджа на ПП (от части ДБ). Последиците от това не носят нищо добро за и без това крехкото дясно. Остава усещането у хората, че след Кирил и Асен следва потоп. Това е поредния повод от всички хейтъри да сипят помия по тях, а десния избирател още повече да се отдръпва и да се отказва да гласува на (както върви) следващите избори. Политическото безвремие у нас явно си продължава в пълна сила.

 24. Като подслушваш ще научиш интересни неща за себе си. Ако ГЕРБ не са го знаели, е вече го знаят.

 25. Толкова усилия положиха за да съсипят ПП и ДБ, че ако ги впрегнат за излизане от кризата, еша нямаше да имат. Ама не искат да изпускат кокала, а и в затвор не им се влиза! Но все някога ще дойде ВИДОВ ДЕН! Няма безплатен обяд и ще плащат с лихвите!

 26. Нещо не се чува в последно време за резервацията в хотела на бай Ставри – отменена е май?!
  Не вярвам някой от гласувалите за ПП и ДБ да са съгласни с “изпирането” на банкянската мутра… или вече има такива?!

 27. По форумите втори ден цари злорада еуфория! “Отвратени” чистофайници зоват да отиваме на нови избори, други искат веднага “да излизаме със сопите и мотиките”. Какво толкова (фатално) е станало? Изнесли са поредният запис с цел компромат. Едно рутинно мероприятие на службите, в случая ДАНС, които, за всеки случай, изпратиха на свикалия омаскаряващата пресконференция “Руди” охрана, да не би момчето да размисли! 🙂
  Но никой “отвратен” не споменава, че поредното ходене на избори осигурява още месеци наред безконтролно управление, чрез слугинското правителство, на руския наемник Радев, чиято единствена цел е да обслужи руския интерес в България. (сестрата на пРезидента, случайно, е съпруга на руснак с висок чин) Вицето ни пък (и тя със свекърва рускиня) публично констатира, че се “движим по ръба на държавна измяна”, защото консултираме промените в ръководствата на службите ни с “посолствата” на партньорите ни от ЕС. Става въпрос за същите тези ръководства на службите, които Радев тихомълком, без да пита никого подмени със свои, и които са толкова проникнати от руско влияние, че даже в първите дни на войната, Русия срещу Украйна, продължаваха да докладват, че няма да има война, а пРезидентът пък беше убеден, че Русия ще победи, Киев ще бъде превзет за три дни!
  Каква държавна измяна, бе Илианче, нали и ти беше евродепутат? Нали точно това им е задължението на политиците във всяка държава, съюзен член – да съгласуват ръководствата на службите си с партньорите, защото става въпрос за КОЛЕКТИВНАТА сигурност?!
  А някои тв водещи и коментатори пък умишлено промениха множественото число в записа на единствено – “посолството”, за да остане впечатление, че става въпрос за посолството на САЩ, също наш партньор в НАТО. Какъв ужас! Нима забравиха “шокираните”, че 50 години във всички български държавни институции, министерства, научни и културни институти имаше съветски “съветници” (шпиони), които бяха реалните “дисижън мейкъри” в колониалната ни държавна администрация и това постоянно присъствие не шокираше никого, приемаше се за нещо “нормално”?

  Тази сутрин, водещият в кошлуковата телевизия Георги Любенов, изпаднал в реваншистки “оргазъм”, беше поканил полуруснака (по майка) Андрей Райчев да коментира “новата” ситуация. “Шокираният” Райчев предупреди, че ПП-ДБ не бивало да вземат цялата власт “То плаши!” и затова коалицията трябвало да се разцепи. ГЕРБ -ДБ да управлявали заедно поне до местните избори. Или мандатът да вземела Мария Габриел (ГЕРБ) или пък Денков да представел друг, “технически” кабинет. Лидерите на ПП трябвало да подадат оставка, за да имало “единство в политиката”.
  Въобще, според полуруснака, българите искали Орбан, а ПП-ДБ им дали Зеленски, когото българите не харесвали (?) и затова проруският вот в бъдеще щял да расте…

  Но “най- отвратителното”, според Райчев, било пренебрежителното отношение,
  “ала-бал”- та с президента, защото ПП не предствлявали
  всички българи. Да не забравяли в ПП, че пРезидентът, все пак, държал
  Третият мандат!
  За да им угоди Борисов се бил скарал с Гешев и с великия “политически шахматист” Доган. А едно сближаване между ГЕРБ, ДПС и ДБ също би дало стабилно правителство, но, заради местните избори, трябвало да го нарекат “техническо”…

  Гениално! Какво многообразие от варианти, сътворени в кремълските лаборатории и подлогите им у нас, за елиминиране на “опасността” от идването на едно автентично евроатлантическо правителство в България сподели с нас, дебилните български граждани, един от говорителите на руското влияние у нас!

 28. sms 💙💛
  28.05.2023 в 16:23

  Респект към коментара ви!
  Брилянтно!

 29. @ Българин💛💙
  Благодаря за насърчението! 🙂

 30. Добре!Държа да ПП защото са първата партия посегнала на модела Борисоф.Но в същото време имам резерви по отношение стратегически грешки.А също и недостатъчното според мене време за връзки с избирателите си Какво им коства два ,три дена преди да обявят решение за коалиране с ГРАБ , да посочат мотивите.И трябва да са основателни За да остане подкрепата за тях.На в место това сами се вкараха в капана на хитрата лисица Борисоф.Чийто късмет отново го споходи чрез Радостин Василев.И Борисоф не пропуща да се възползва от никоя грешка на опонентите.За това трябва да си хитър точно толкова колкото и Борисоф за да го смачкаш модела Борисоф.

 31. В момента т.н. демократична общност е притисната да направи своеобразен компромис и да сформира про-западно правителсто за да се изземе властта от Радев който уж работи за руските интереси.
  Да, Радев не е западно настроен, не говори за това какви са ползите когато се асоциираме със западняците и за това какви са вредите когато правим същото с руснаците. Но започвам да си мисля че Радев (а и Копейкин) нарочно изострят проруската риторика за да увеличат напрежението върху ПП-ДБ за сформиране на правителство с ГЕРБ.
  Едно такова правителство гарантирано ще реабилитира Борисов и най-вероятно с това ще се изчерпи смисълът му. ГЕРБ и Борисов няма да позволят смислена правосъдна реформа, нека не се заблуждаваме. В крайна сметка статуквото ще бъде запазено тъй като про-руските сили ще изиграят про-западните такива.
  В про-руските сили включвам ГЕРБ и Борисов разбира се, ясно е на всички за кой точно работи Борисов след Белене, Турски поток, “платноходките” в Черно море, унизителното му прегръщане с Путин, кученцетата които му подарява и т.н. Така че Радев и Копейкин са своеобразно казано плашилото, овчарите, чиято цел е да натикат про-демократичните сили в кошарата. И на всички е ясно че този “компромис” ще бъде последният пирон в ковчега на ПП.. до някъде може би и на ДБ.. Няма оцелели след прегръдката на Борисов. Най-доброто което може да се направи в сегашната ситуация е да се отстояват принципните позиции за непримиримост с корупцията (която знаем е руска) и да се тързи отговорност за длъжностни престъпления и корупция от Борисов и Гешев. Това е. Само така имаме шанс да излезем от руската кочина.
  В момента в който ПП-ДБ отстъпят от тези базисни неща те губят смисълът на своето съществуване.

  Вече даже дори не съм сигурен дали в България има поне една партия която да е наистина про-западна. Не да се прави на такава а да е наистина такава.
  Лидерите на ДБ от това което чета по медиите не мисля че вършат добра работа относно обясняване на контрастите между двете системи (западна и руска) и затова защо трябва да вървим на запад.
  Вместо това Христо Иванов много често слиза на нивото на мутрата от ГЕРБ с уж народни приказки и лафове които не му правят чест. Така няма да спечели обикновеният българин. Ще го спечели с по-опростен изказ който в същото време е по-искрен, загрижен, честен и най-вече обяснителен тъй като обикновеният българин започва да се губи в какафонията създадена от руските мекерета.

  За Кирил Петков съмненията ми са още по-големи.
  Бе “внедрен” в политиката от Радев с който после уж се скараха и така КП се залепи за ДБ.
  Но има доста негови действия които са съмнителни.
  -Изцепките му в ранните дни на войната където щеше да си дава заплатата за Украйна и призова Българите да даряват пари а не направи нещо повече по въпроса въпреки че имаше власт.
  -Търпя доста дълго анти западните изцепки на свой министър.
  -Твърде меко го раздаваше срещу Нинова и и позволи големи свободи, в много отношеният тя е тази която управляваше държавата по онова време.
  -Отиде при Зеленски едва ли не да се извинява и да се моли за спасяване на поста си.
  -Ликуваше когато Европа направи изключение Лукой да остане незасегнат в България.
  -подаде ръка на Борисов когато той бе най-уязвим (след скандалите с Гешев) като седна на масата с него точно след като БСП стана от масата заради същите скандали.
  В персонален мащаб се вижда че е поредният лидер който действа по нашенски тертип, нищо че уж на запад бил и се учил от тях – посочва врати, псува, и т.н. т.е. имаме поредната лидерска партия.. не принципна, идейна а лидерска.. това само по себе си я разкрива като руска. Посочете ми западни лидерски партии които не са про-руски – Тръмп, Фараж, Льо Пен, Берлускони..

 32. Г-н Харизанов,

  С 64 от 240 депутати – ТОЛКОВА!
  С не повече от 1,5% от медиите, които споделят политическите ви идеи и ги довеждат до населението – ТОЛКОВА!
  Който разбрал – разбрал.

  Няколко пъти си позволих да напиша тук, че при чудовищната медийна и институционална преса срещу единствената истински Европейска Коалиция, която тече от година и повече, резултатът 64 депутата бе напълно ПРИЛИЧЕН!
  Но на Кукловодите на уродливото Статукво мира не им дава тази бройка! Въртят, сучат, както виждате, целта им е да “свият” нашите депутати до около и под 40!
  Който разбрал, разбрал!
  РР, ББ, КК, ИГ пърдят в едно гърне, образно казано! Само диаметърът на седалото, пак образно казано, при сядането е различен при различните “потребители”! В зависимост от отпечатъка на политическата им анатомия..

 33. Не минаха и няколко часа и виждам че Радев отново е вдигнал градусите.
  Според мен целта е ясна, да бъдат вкарани ПП-ДБ в кошарата с ГЕРБ за редовно правителство и по този начин да бъде изпран Борисов.
  Радев след тази анти-конституционна изцепка си заслужава импийчмънта но това няма да се случи защото не това е което скат ГЕРБ.

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.