Ожесточава се състезанието по идиотизъм между външния и вътрешния министър на московията

Колоколцев, министърът на вътрешните работи на московията, се опита да надиграе министъра на външните работи Лавров ( на рисунката) на терена на идиотизма. 

 

 

 

 

 

 

 

Колоколцев ( на снимката на Червения площад-там министрите маршируват в най-добрата традиция на галопиращаия рашизъм) разказа в интервю за рашистка пропагандистка телевизия, че на Запад предстои да бъдат разрешени бракове с животни.

 

 

 

 

 

Каждый день уже бордели с черепахами, боевые комары, женские гормоны в пиве, браки с животными”. ( “Всеки ден вече с публични домове с констенурки, бойни комари, женски хормони в бирата, бракове с животни”).

 

11 мнения за “Ожесточава се състезанието по идиотизъм между външния и вътрешния министър на московията”

 1. Определено, в Московия има надпревара по наДсиране, която се води с непрекъснато подобряване на рекорди.

 2. Не мога да не го пусна.
  “Представете си, че имаме държава, в която компютри на министерство се използват за проникване на Русия като хакерски плацдарм в партньорски служби. Представете си, че службите 24 часа преди атаката срещу Украйна казват, че такава няма да има. Представете си държава, в която има нулева подготовка за това, което се случи в Украйна, нямаме даже йодни хапчета. В която се получава от Европа запровед за арест, дадена само на най-висш кръг в службите и МВР и като идват чуждите партньорски служби, намират копие от нея в колата на този, който е трябвало да бъде арестуван, а него го няма. И като си го представите, ми кажете как се влиза с тези служби в Шенген и еврозоната”, попита риторично Василев.
  http://www.dnevnik.bg/bulgaria/2023/05/28/4488632_asen_vasilev_stoi_zad_dumite_si_v_zapisa_no_otkriva/?ref=home_NaiNovoto

 3. Още преди година:
  https://fakti.bg/bulgaria/661741-ivailo-mirchev-slujbite-ni-obasnavaha-che-zaplaha-nama-spored-tah-moje-bi-i-voina-nama

  Още тогава ми направи впечатление, как К. Петков говореше за унищожената армия на Украйна, а отвън идвше мааалко по-различна картина. И си казвах, “той говори това, което знае от службите и те го дезинформират”.
  А те са го говорели и пред депутатите. И забележете как са говорели. ДНР, ЛНР, при все че има официална позиция на страната, а те са там в официално качество.

 4. Литовският депутат, който алармира, че руснаците организират групови екскурзии на малолетни до Крим за щит срещу украинската офанзива (https://clubz.bg/136853),
  призовава на 1 юни пред посолствата на рф -то за връщането на украинските деца (https://rusmonitor.com/wp-content/uploads/2017/07/1A86E66_1.jpg )
  – в 41:00 мин

 5. Тамошната идиотия импонира на доста голяма част от българското население, уви. Но пък ето нещо, което и най-тъпите нашенски русофилистици биха схванали (все пак – дали?…). Цитат от Алфред Кох, бивш политик в Елцинова Русия, от семейство на „руски немци“, емигрирал в Германия.

  „От няколко дни ме преследва епизодът с посещението на Зоркин при Путин. Вече писах за това, но все пак не мога да не споделя недоумението си. Та как се нарича това?
  Възрастен дядка (80 г.) седи в кабинета си, в сградата на Конституционния съд. И изведнъж открива в архивите си на Конституционния съд (!?) копие от картата на Европа от времето на Луи XIV („Кралят Слънце”, построил Версай).
  Какво, по дяволите, прави копие от картата от втората половина на 17 век в архива на Конституционния съд на Руската федерация? Откъде се е появила тя? С каква цел? Защо е поставена в този архив? Напомням, че Конституционният съд на Руската федерация е създаден на 12 юни 1991 г. И съответно неговият архив не може да се формира по-рано от този период.

  Но добре. Намира карта и това е. Ти вярваш ли? Опитвам се да си представя: Стар пръдльо отива в архива и намира копие на древна, безинтересна за никого карта, по дяволите. Тя го заинтересува (с какво?) И той я завлича в кабинета си. Някак всичко е твърде театрално. Но така да бъде.

  Той гледа тази карта. По-точно мястото, където се намира Украйна. И вижда там надпис: „Vkraine ou Pays des Cosaques“, което означава: „Украйна, тоест, земя на казаците“. И си казва: „Супер! Няма Украйна!” Той се обажда на асистента си и казва: „Вдругиден имам среща с Путин, моля, пригответе това копие за мен, ще го покажа на президента. Той ще се радва да разбере, че на старите карти няма Украйна.
  И нито един глупак от неговия секретариат не погледна картата и не каза: „Валери Дмитриевич! Не си видял! Как да няма Украйна, като тук директно е написано: Украйна е земя на казаците?
  Но не! Всички кимат с глава в знак на съгласие и се съгласяват: „Наистина, няма Украйна! Каква прекрасна карта! Върви, скъпи наш, и непременно покажи тази карта на нашия президент. Нека и той да се радва, че няма Украйна”.

  Старият, трудно виждащ Зоркин се приготвя и отива с тази карта при Путин (70 г.). Сега вече Путин гледа тази карта. По-точно на мястото, където трябва да бъде Украйна. И където пише: “Украйна е земя на казаците”.
  Зоркин му казва: „Вижте, Владимир Владимирович! Няма Украйна. На две места има други територии – на Жечпосполита и на Казакия. И великото царство Русия”
  Путин, гледайки картата, оживено се съгласява с него: „Това е добре известно. Тези земи просто бяха част от Жечпосполита, а след това поискаха да бъдат част от Московското царство. И едва тогава, след Октомврийската революция, започнаха да се формират квазидържавни образувания. Съветската власт създаде Съветска Украйна. Досега никога в историята на човечеството не е имало Украйна.“

  А после нещата стават още по-безумни. Пиарите на Путин подготвят репортаж за срещата на Путин със Зоркин. Проучват всичко, за да няма пробиви. Те виждат карта. Пише: „Украйна е земя на казаците“. “Чудесно!” – казват пиарите (Песков, Громов, Ернст, Добродеев и др.) „Каква прекрасна карта! На практика Украйна я няма!” И излъчват репортаж за това прекрасно „научно“ откритие на двама стари идиоти.
  Ако това не е приказката на Андерсен “Голият цар”, тогава какво е? Една огромна държава от 140 милиона души гледа този абсурд и не вижда, че се управлява от стари сенилни хора. Това наистина е вярно: поглеждам книгата – виждам смокиня. И няма проблем. Никой няма въпроси.

  – Виждате ли картата?
  – Виждам я.
  – Какво е написано? Ето: прочетете: „Украйна е земя на казаците“! Виждате ли?
  – Виждам…
  – Добре?
  – Какво – добре?
  – Има ли Украйна?
  – Не.
  – Как не?
  – Не. Тук на картата няма Украйна.
  – Как да няма, като има!
  – Путин каза не, значи не.
  – Но го има на картата!
  – Не, и на картата я няма.
  – Ама как я няма? Ето го и надписа: “Украйна”!
  – Няма надпис. Путин каза, че е добре известно, че не е така.
  – А това какво е?
  – Къде?
  – Тук! Пише: “Украйна”!
  – Нищо. Тук няма нищо. Празно е. Путин каза не, значи не.

  Завесата пада. Това е то „отделна цивилизация“. Разбираш ли? Говоренето е безсмислено.“

 6. Не е по темата, но когато чуя за катастрофа поради заспива е на шофьора и след това чуя журналист да пита дали качеството на настилката и маркировката не са допринесли (без майтап, чух го), се сещам, че някоя и друга неравност можеше да събудят шофьора. Ех, има да търсим Тройната коалиция и ГЕРБ да ни правят бибунести магистрали… Добре че по географски (а може и по кадастрални) причини нямаме прави като по конец магистрали, на които много по-лесно се заспива.
  А иначе рашистките глупост край нямат. Например че Западът води война с РФ по всички фронтове. А аз си мислех, че това е специална операция по дезинфекция (дератизация)…

 7. Каква метаморфоза:
  Лена Бориславова: “Лицето Борисов не е важното в случая и неговото премахване не решава проблемите на България”… и много общи приказки
  Преди това говорехме друго май?!
  https://www.btv.bg/shows/lice-v-lice/videos/lena-borislavova-liceto-borisov-ne-e-vazhnoto-v-sluchaja-i-negovoto-premahvane-ne-e-reshava-problemite-na-balgarija.html?_ga=2.1

 8. Някой може да каже, че предишният ми коментар не е по темата, но аз мисля, че е, защото и тук става въпрос за идиотизъм или някои се опитват да ни правят на идиоти.

 9. https://twitter.com/Ntheangrycat/status/1662937396487282690
  – шефката на съюза на “българските“ журналисти е отлежал ценен кадър на 1-ви отдел на 6-о управление на ДС-то (https://burgas-podlupa.com/как-една-снежанка-ярко-символизира-тъжната-истина-че-„българската“-„журналистика“-е-здраво-пропита-с )
  – ЗА закриване на “културно информационното” котило на руски патрЕоти
  https://www.peticiq.com/stop_russian_propaganda?uv=49123040

 10. Тоя безклетъчен путлерастки чиновнически параZZить се взема за хиперхерой , не дори ТЪПькачЪТь му Путлерь го смята само за разходен материал и мужикь за обслужването му по “пълна програма”!
  Така че поредният путлерасть няма никакво значение дали ще се размножава с хлебарките или с вирусите и бактериите! Всички демократи и либерасти ще им казват: – Горчиво!
  Оди на хуйло си , чиновнически путлерасть!
  ДОЛУ КримскиЙ воениЙ мость, оди на хуйло ти!

 11. Атаката срещу Киев на 29 май разруши още един мит за руските оръжия

  Светът не трябва да се страхува от Руската федерация и нейните ракети

  По време на ракетната атака срещу Киев на 29 май беше разрушен още един мит за руското оръжие.
  Русия се опозори, като изстреля балистични ракети “Искандер” по града в средата на работния ден,
  защото всичките 11 вражески ракети бяха свалени.

  Така коментира атаката срещу Киев военният експерт на Defence Express Валерий Рябих в ефира на телевизия „Еспресо“.
  Той отбеляза, че руската пропаганда многократно е подчертавала уникалността на тези ракети –
  според тях “Искандери” са в състояние да заобиколят всички средства за противоракетна отбрана.

  „Украинската противовъздушна отбрана демонстрира чудесна работа, защитавайки цивилното население на Украйна.
  Виждаме, че държавата-агресор е взела курс на засилване на терористичните атаки с всички средства, с които разполага.
  На 29 май се случи друг феноменален инцидент, когато Руската федерация се опозори, защото се срина друг мит, по-специално за Искандерите.
  Факт е, че атаката беше много коварна, защото се случи по време на работен ден, когато цивилните в Киев живееха живота си.
  Руската федерация използва масирана ракетна атака с балистични ракети, движещи се много бързо“,
  обясни той, предаде УНИАН.

  Според експерта ракетите са влетели в Киев около 10 минути след сигнала на сирената.
  Те бяха посрещнати от украинската противовъздушна и противоракетна отбрана, която вече може да сваля балистични ракети.

  “От голямо значение е, че това бяха ракети “Искандер”, които, както и “Калибър” по-рано, бяха опозорени,
  защото точно на тези ракети заложи терористичната държава в конфронтацията със свободния свят.
  Освен това руските пропагандисти казаха, че “Искандерите” са много уникални и могат да заобиколят всички системи за противоракетна отбрана,
  да се движат с много висока скорост и да маневрират в последния участък (от полета), да променят траекторията на полета“,
  добави Рябих.

  Освен това руснаците казваха, че Искандерите са оборудвани с устройства за радиоелектронна борба,
  които им помагат да заобиколят противовъздушната и противоракетната отбрана.
  “Тоест точно такива системи се използват в руските междуконтинентални балистични ракети от типа “Топол” и други.
  Вчерашната атака срещу украинската столица показа, че светът не трябва да се страхува от Руската федерация с нейните ракети,
  защото всичко, което говори руската пропаганда, се оказа мит“,
  обобщи военният експерт.

  ,,Предай нататък…
  АЗ ОБИЧАМ БЪЛГАРИЯ и цивилизованият ЕС!
  Могъщите САЩ и непобедимият НАТО са гарант за свободата ни!

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.