Ротационното предателство

 

 

 

 

 

Бях дълго обругаван за отказа ми да подкрепя идеята да бъде подкрепено лицето Бойко Методиев Борисов да се завърне на бял фалкон на върха на политиката и властта чрез оглавявано от него (или покорната му партия) евроатлантическо правителство. Най-накрая, когато въпросното правителство стана възможно, но без такова върховенство на нагона, бе спряна победната му серия от дългогодишни интриги в името на собственото оцеляване.

Подкрепих този (не)успех и в двете му части. Той дава възможност да се отнеме властта персонално от “ Крим е руски”  и същевременно открива възможност за парламентарно и правителствено управление в противовес на рашистките напъни България да бъде овладяна от открито пропутлеристките сили. 

За кратко време, през което бях нападнат с водопад от анонимни нечистотии в личния ми блог, какъвто не ме е заливал никога преди ( вкл. и с откровени заплахи за живота ми и тази на семейството ми, за които се предвижда затвор и се надявам виновните най-сетне да бъдат тикнати там), бях оставен на мира.

Твърде очевидно беше, че евроатлантическото управление, зад което някои прикриваха идеята то да бъде яхнато отново от БМБ, не е било точно целта на призивите то да бъде създадено “на всяка цена”. Цената, повтарям, очевидно стана непоносима, щом собственикът на ГЕРБ претърпя поражение при опитите си да получи лична индулгенция.

И ето че на помощ на изпадналия от първото място, което за него означава изпадане в беда, се притече подлостта на едно политическо камикадзе.

Японската дума има древен произход. Свързана е с урагана, предотвратил през 13 в. опита на монголската флотилия на Кубилай хан да дебаркира в качеството н китайски император в Япония и да я превземе.

На такъв ураган разчитат сега онези, които посяха вятъра срещу Промяната. Вижда се, че издуват платната на Бойковите гемии, които бяха потънали почти до кърмата преди да им разчистят пътя да си разчиства отново сметките с онези, с които така инатливо отказваше да се споразумее за евроатлантическо мнозинство поради лични съображения.

Предателствата, като това на Радостин Василев в ролята на камикадзето, не са нещо униКално, което да не се е случвало и преди при газенето в калта от страна на калтаци при прехода ни към демокрация. Имено чрез серия от предателства беше свалено и първото истински демократично правителство на Филип Димитров през 1992 година. Ярък личен пример даде Доган с неговия “депесарски шут” чрез оттеглянето на подкрепата за СДС, а също и обиденият, че не го слушат безпрекословно президент Желю Желев. В колективен план на фронта на предателството се изявиха отцепниците от СДС, без чиито гласове нямаше да бъде извършен успешно пълзящият преврат, зад който застанаха също и превратаджиите на Тренчев, уж най-големите антикомунисти, но оказали се екипни играчи с Бриго Аспарухов (който и днес е сред знаменосците на рашизма в ръководството на БСП).

Нека уточня: не е непременно предателство да си смениш партийната принадлежност (стига да не ти е “навик”, както при един  копейкин, сменил няколко кукувичи партийни гнезда, докато го снесат като “чисто нов” проект в сегашния му вид).

Хората се променят, осъзнават истини на базата на нова информация и т.н. Мога да дам пример с Рейгън, който започва политическата си кариера в Демократическата партия на САЩ, но по-късно не просто става член на Републиканската партия, но се превръща в нарицателно за републиканец в Америка.

Предателство е обаче да мамиш съзнателно доверието на своите съпартийци като техен съмишленик, за да се опиташ да ги унищожиш и то в името на твърдението, че така ги спасяваш от предателството. Това направи Радостин Василев, комуто сега ръкопляска прекланящият се пред “Третия Рим” триумвират Радев-Нинова-Копейкин.

От Банкя тайно му благодарят, че помага за подновяване на шантажа, от който БМБ (уж) се беше отказал.

Някои се опитват да отмият мръсотията от физиономията на предателя, като го сравняват с преминаването на Явор Божанков от БСП в “Продължаваме промяната”.

Не съм упълномощен да му адвокатствам, но от момента преди повече от година, в който видях Божанков на първото (най-многохилядно и досега) шествие в София против рашистката агресия срещу Украйна, го възприех именно като Човек, избрал страната на доброто и справедливостта. Да сте чували някога Божанков да е събирал вътрешна информация за БСП, за да използва този новичок срещу бившите си съпартийци? 

Така че на терена на логиката, морала и аналогиите опитите да бъде оправдаван господин “целта оправдава средствата” (за дискредитиране на своите) удрят на камък. Всеки камък си тежи на мястото.

Вместо да вървим към принципно договореното вече ротационно правителство (за)сега се връщаме в резултат на това към ротационното предателство. Случвало се е не веднъж, но опасността от фатални последици в полза на споменатия триумвират рашисти, обслужващи путлеристкия интерес, е голяма.   

 

 

   

18 мнения за “Ротационното предателство”

 1. Мисля, че ще има шамари от Магнитски. И този път не към дребните риби.

 2. Перфектен анализ, г-н Инджев!

  А по темата, от 3-4 дни ми се върти едно питане, към всички:

  Приятели, посочете ми причин(и)ата лицето Р.В. да е в листите на ПП-ДБ и да е депутат, а хора като г-н Методи Лалов, примерно, г-н Инджев, г-н Петър Славов, Георги Георгиев от БОЕЦ, адв. Хаджигенов да не са?

  Отворен съм за всякакви мнения, слушам с интерес.

 3. Най-вероятно съм пропуснал още десетки достойни хора…Може да ги добавите.

 4. За мен това, което се случва е удар в гърба на народа, който е задължен да храни една пасмина от мошеници. Нямаше нищо по-нормално от това, герб и пп да намерят някаква форма на сътрудничество, като отговорни управляващи партии, за да се спре инфлацията и да се стабилизира икономиката. Бутането на държавата към нови избори е антибългарска и антинародна дейност и е крайно време всички да го разбетат и да спрат да гласуват за малоумници като ВъZроденото Коце и партньорчетата му от БКП и ДПС. Очаквам Другаря Радев да застане на достойна позиция и да защити усилията на двете партии или ако не, да си признае, че е Путлериска подлога и лакей на едно обезумяло джудже, което отдавна е загубило човешките си добродетели заслепено от мания за световна власт.

 5. Няма никаква причина ППДБ да се поддават на РЕКЕТА на мутро- милиционерските и фатмашки ченгесарски проZZт(итуращ)и подлоги , като “руди-то!!!!
  НЕ!
  Още повече руди-то винаги е интригантствал, като се представяне за най-честната проZZт(итутк)а , още от скандала с Татяна Дончевая и 500К, след това рекерираше собствените си “партийци” от чалгарския маймунарник, след това и сега се представи за най-бойковисткия “противник” ! Така че той няма нищо общо с Божанков, а има много общо с бившите предателски проZZт(итутк)и от ДСБ, като – даниелчУ митовь, или – биковь , или пък поредната ПКП- сачеваЯ. Ето това са истинските проZZт(итуращ)ите герберастки РЕНЕГАТИ, от “ранга” на руди-то или кУпейкинь!
  Така че, ако бокоТИКВАТА иска да избегне Магнитски, или санкции от Брюксел за Шенген и еврозоната , и даже геЙшевь, трябва да приеме БЕЗусловно голямата жертва , която правят ППДБ за България, а не за себе си , както него и проZZт(итуткит)е му!
  Аз не вярвам, че бокоТИКВАТА “уважава” своята марионетка Габриел повече от предишната му ПКП! Така че самата Габриел въобще не трябва да се прави на обидена от “записите” на ППДБ! Нека извадят записи от всички партийни съвети на БКПь и кУрвела ниновНаЯ, от герберастката шайка и бокоТИКВАТА, от етномултаците ДПСь и дИбильян прасееФскиЙ, от чалгарски маймуни ИТНь, или от кУпейкинь- “преференциалния” мужишки джендърь на пасоль-губернатора мУтрофановНаЯ! Едва тогава може да направим сраМнението между “записите” от ППДБ, и гнусните простотии на другите “партии” в парлаМЕНТА!!!
  И още повече , всичко това се извършва от зИльоната гнусна фатмашка ТИКВА- реZZиЛдентът лумПен гадень и ченгесарско-престъпните “служби” – ОПГь-ДанСь, ОПГь-УБОь, ОПГь-ДАТОь , ОПГь-РУМНОь, ОПГь-ДАРь , ОПГь-МВРь и геЙшеФтурската ОПГь-прокурВАтурата!
  Това се видя още в началото на седмицата , когато оня милиционерски шут – ДРЕМЕрджиевь позволи да се оскверни сградата на ЕС в сАфия!
  Тогава, в началото на седмицата започнаха първите признаци на сегашният повторен “доноснически” ПРЕВРАТь на ченгесарско-“масонското” задкулисие , което “клати” през последните 2 години “служебният” БЕЗпредель и НЕзаконно самоуправство на зИльоната фатмашка ТИКВА реZZиЛдентът лумПен гадень, чрез сегашните “записи” на руди-то!
  Предишният беше “изборният” ПРЕВРАТь на хартиено-магнитската КОЙалиция ГЕРБь-БКПь-ДПСь, който чрез безгранични “изборни” фалшификации доведе до “победата” герберастката шайка ГЕРБь и бокоТИКВАТА на “изборите” от 2 април! И въпреки това бокоТИКВАТА сега има по-малко сигурни дупетати , отколкото в предишния парламент! Така че, бокоТИКВАТА уж “спечели” повечето извънредни избори, през последните 2 години, и въпреки това пак нито може, нито иска да направи правителство!
  Но пък той свали правителството на Петков, и въпреки това всички ЛЪЖАТ , че през последните 2 години не е имало редовно правителство!
  И третият ПРЕВРАТь е това че гнусната фатмашка смрадь- реZZиЛдентът лумПен гадень НЕзаконно не изпълнява конституционните си ЗАДЪЛЖЕНИЯ да даде ВЕДНАГА втория мандат на ППДБ, а лъжеше , че уж искал да спре политическата криза , и да се формира новото РЕДОВНО правителство!
  Ето това са ПРЕВРАТите на зИльоната фатмашка ТИКВА, която узурпира НЕзаконно властта през последните 2 години ! С помощта на ченгесарски “служби” , които трябва да се разформироват заради всичките им предателства към България и НЕзаконното им
  подчинение на реZZиЛдентът лумПен гадень , пасоль-губернатора мУтрофановНаЯ и ченгесарското й задкулисие!
  А иначе не искат да опазят сградата на ЕС от путинкантропите на кУпейкинь, но пък не дават и капка боя да падне върху руския “културен” центърь на КГБь в сАфия, нито върху МОЧА, и охраняват “записвача” – руди-то , повече дори и от геЙшевь!
  Така че ППДБ въобще не трябва да обръщат внимание на магнитските “клиенти” от геЙрберастката шайка ГЕйРБь и на бокоТИКВАТА! Всичко което е договорено през последните 50 дни трябва да се изпълни, и даже много “компромиси” направиха на ГЕйРБь с Габриел! И ако тя не иска да преговаря , просто геЙрберастката шайка трябва да предоставят аналогичен неин заместник!
  Одите на донь байХУЙаньЮ ви геЙрберасткиЙ , одите на хуйло си!

 6. РОТАЦИОННО ПРЕДАТЕЛСТВО

  Ку-ку…Ку ку…Ха ха ха…

  Чалгарят Слави Трифонов, който поколения наред
  развращаваше българите,
  с гръцки, турски и най-много сръбски кавъри,
  сега се изявява, като морален стожер!

  Задкулисието е в паника!
  От възможността да се състави редовно правителство!
  Тиражират някакъв манипулиран запис
  на отрочето на Кукувци
  Радостин Василев!

  ,,Предай нататък…
  АЗ ОБИЧАМ БЪЛГАРИЯ и цивилизованият ЕС!
  Могъщите САЩ и непобедимият НАТО са гарант за свободата ни!

 7. Приятелю Българин💛💙 28.05.2023 в 15:49, причин(и)ата лицето Р.В. да е в листите на ПП-ДБ и бе депутат , а хора като г-н Методи Лалов, примерно, г-н Инджев, г-н Петър Славов, Георги Георгиев от БОЕЦ, адв. Хаджигенов да не са е много проста! Те не се “натискат” за НС! А лицето Р.В кръвно се обиди от това, че пас няма да бъде министър…

 8. П.П. Днес се получи и второ потвърждение за предварително подготвения ПРЕВРАТь, когато калинковиЯТ ЗКПЧ на реZZиЛдентът лумПен гадень- служебният шут голубь ДРОНевичь каза в бТВь, че реZZиЛдентът лумПен гадень трябвало сам, …..САМ, …да си решава, кога ще му скимне да даде втория мандат , РАЗБРАХТЕ ли! САМ!
  И след това гнусният политкомисар голубь ДРОНевичь каза , че искал парламента да му гласува продължението на бюджета, РАЗБРАХТЕ ли , пак!
  Ето това е , задкулисната ченгесарско-“масонска” и сарайска мафия , която “подпира” отзад зИльоната фатмашка ТИКВА- реZZиЛдентът лумПен гадень, иска да ПРОДЪЛЖИ “служебната” НЕзаконна власть и ПРЕВРАТь в НРБь! Чрез бавенето на втория мандат за ППДБ, и чрез осигуряване на бюджет за “усвояването” от превратаджийте и зИльоната им фатмашка шлюха- реZZиЛдентът лумПен гадень!
  Одите на хуйло си!

 9. @ Българин
  И аз се чудя какво правеха в ПП някакъв Юрий Олегов Козлов, и то като парламентарен секретар на групата им, собственикът на “Еконт”, създаден с руско участие, Николай Събев, като транспортен министър, бургаският лидер на партия “Средна европейска класа” Константин Бачийски, който, въпреки категоричната обща позиция на ПП и ДБ, винаги гласуваше и гласува, защото пак е депутат (!), ПРОТИВ санкциите срещу Русия и ПРОТИВ изпращането на оръжие за Украйна ? !
  ИМА И ДРУГИ !

 10. рв(руди) е роден БОКЛУК и после е дал и дава всичко от себе си да се изявява най-вече и преди всичко кат ЛЕКЕ. Всичко останало, интригите диктувани от факторите на Моделът КОЙ е производно.

 11. Анализът е брилянтен, няма какво да се добави. Особено полезна за късопаметните (вкл. късопишещите) е часта за депесарският шут и бриго аспарухов. Един херой от същата шайка не закъсня и той, мамин, да удари една рамо на национал-рашистката талига. За контра-дезинформаторът косю мишЭв ми е думата – и той побърза да се иZ Сэ СеСеРе, че ПП-ДБ били по-вредни и от “Възраждане”. Ти да видиш! Направо милиционери от всички бои, съЭдинявайте сЭ!

 12. Приятелю Видьо Видев
  28.05.2023 в 16:29

  ДАНО да е само това причината!

  Приятелю sms 💙💛
  28.05.2023 в 19:02

  Безкрайно точно сте го написал!
  Аз ако съм, ще попроверя леееекинко комуникациите на Ю.О.Козлов с лицето Рудолф Гела през последната седмица.
  Който разбрал, разбрал.

 13. А тук давам линк към вчерашното “интервю” на водещата Жени Марчева (БТВ) с Явор Божанков. Думата “интервю” е в кавички, защото водещата, изпаднала в еуфория, вероятно от огласяването на Записа, който САМА СИ ПРИЗНА, ЧЕ НЕ Е СЛУШАЛА, но, въпреки това (!) задаваше въпроси и сама си отговаряше, без въобще да се интересува от отговорите на “интервюирания”. Той, обаче, успя да запази самообладание, за разлика от мен, защото в един момент изпитах непреодолимото желание да цапардосам водещата с мокър парцал по главата, за да млъкне !!!

  https://www.btv.bg/shows/tazi-nedelia/video-sabota/javor-bozhankov-za-zapisa-ako-vkarame-balgarija-v-shengen-i-evrozonata-sam-gotov-da-platja-vsjaka-cena.html

  (от 2.32 мин. на предаването)

 14. ШОУТО НА БОБИ ВАКЛИНОВ с гост адв. Николай Хаджигенов 26 май 2023 г.

 15. Видьо, Видьо !
  Нали щеше да решиш проблема с водачите на листи чрез преференциални гласове!? Сега пък решаващо било кандидатите да се “натискат” за народни представители и министерски постове , иначе няма!
  КОЙ ти спуска задачите кога какво да бръщолевиш или толкова ти е капацитетът?

 16. И от мен поздравления за брилянтния анализ, г-н Инджев! Едва сега смогнах да го прочета.

  Добре е, че листите на ППДБ се чистят от боклука. Следващия път се надявам в групата им в парламента да видя силни личности с позиции като Петър Славов, Методи Андреев и Георги Георгиев (БОЕЦ). Към Хаджигенов имам резерви, защото допринесе доста за яхането на протестите преди три години от прецедента радэв.

  @смс
  На мен ми допадна интервюто на Марчева с Божанков, както и това на Крумова с Асен Василев в неделя. Така се прави: хващаш ги и по конспекта. Не като любэнaв или бойкa василэв, които зададат неудобен въпрос и оставят госта да си плещи, без да го прекъсват, след което минават към следващия въпрос. Да не говорим за бай кольо, който се усмихва благо и безмълвно дори когато гостът му “изпраща” в Белене инакомислещите спрямо кривата рашиZтка линия.

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.