Радев е с(р)ам вкъщи, легитимира подслушването, проси си Уотъргейт, но манда(ло)то лопна

 

Президентът Румен Радев връчи днес на все по-омразните му либерали мандата за съставяне на правителство. Направи го с демонстративно отвращение. Възпроизведе онзи виц за алкохолика, който се бил излекувал, който вече пиел с отвращение.

Постъпи като сервитьор, който храчи в супата на клиента. Направи го в негово присъствие с надеждата да го прогони от ресторанта. 

Не е пресметнал сили(ци)те си. Това не е неговата супа, която (всички) са длъжни да сърбат. Има и второ ястие. 

Манда(ло)то лопна. Колкото и да го е яд, не може да откаже този мандат.  

Случката ми напомня на дребния детайл от историята (ми), когато Бойко Василев, уж приятел (някога преди повече от 20 години) буквално се извини интонационно през януари 2013 г. в студиото си в “Панорама” по бенете, че се появявам против волята му и по изключение, защото съм му натрапен в качеството на легитимиран от закона представител на застъпниците срещу изграждането на руската ядрена база в Белене.

Началството му трябваше да регистрира в ефир, че това ужасно събитие е станало възможно по закон, да му се не види!

Много пъти съм писал за цикличността на зациклилата ни димокрация. Надявал съм се да  разпръсна поне малко димната завеса чрез показването на тази цикличност с цел да се види, че историята у нас не се повтаря като фарс (по Маркс), а като ФРАС! със същата бухалка. 

Коя е тя?

СЛУЖБИТЕ, каза си го Радев с главни букви в изказа си пред камерите. Там го стяга кубинката. На терминологично ниво те са нещо като СОЦА, както нежно наричат вече диктатурата, наложена под съветска диктовка в НеБеРе(те грижа за нищо, СеСеСере е зад вас). 

Да се позовеш на подло произведения ак(т) за дискредитиране на политическия враг чрез подслушване, каквото не се е случвало спрямо никоя друга политическа сила, напомня на нещо познато. Говоря за подлостта да бъдат използвани СЛУЖБИТЕ още от времето на НеБеРе(те грижа) за разчистване на сметки и при овладяването на България от такива, като Радев. 

В ролята на СЛУЖБИТЕ се изяви обслужващият интереса на служебното управление на Радев негов инструмент Радостин. Но че именно СЛУЖБИТЕ са мазолът, по който главнокомандорещия е настъпен, не остана съмнение. Не го и крие главнокомандорещият.

Подслушването роди в Америка Уотъргейт. Свали за пръв път в американската история един президент.

У нас подслушването днес беше легитимирано от един президент като валиден инструмент за обслужването на рашисткия интерес България да п(роп)адне, за да се окаже в лапите на руската мечка ( “мечка” в казармата означаваше някой да бъде наметнат с одеяло, за да не разбере откъде му е дошло, когато го бият).

Случаят е като онзи с досиетата. Едни началници са ги произвеждали, но ръководните другари така и не бяха лично дискредитирани, извадени на показ и заклеймени. Станаха бизнесмени. Дърпат конците на смени. Валутно наторени. Мръсотията (им) остана да се лее върху главите на онези, които “бизнесмените” са пожелали да бъдат наказани за непослушание.

Нещо подобно се случва с радостта от записа на Радостин. Самият президент легитимира резултата от подлостта му като източник, достоен за употреба от уж чистофайнически позиции. 

Той е с(р)ам вкъщи.

ОЩЕ ПО ТЕМАТА: ПРОТЕСТ ОТ 18.30 пред Щабквартирата на рашизма в България утре, 30 май 2023 г.

https://www.segabg.com/hot/category-bulgaria/protest-shte-razvee-znamena-na-es-pod-prozorcite-na-prezidenta

 

23 мнения за “Радев е с(р)ам вкъщи, легитимира подслушването, проси си Уотъргейт, но манда(ло)то лопна”

 1. Нищо ново под слънцето. И банкянските ливади на мерзавеца Желев бяха предшествани от подобни Радини вълнения. Преходи – мреходи, но традициите са си традиции.

 2. Радев се прави на много лош за да бъдат принудени ПП-ДБ да реабилитират Борисов.

 3. И да му стискат кубинките на рундю казачока, да го дава по-нежно с тях – да не си ритне мандата право в импийчмънта. Тъй ми намирисва, май. И хенералът шывыкав, знаен в 61-ва стрямска като “Нерезът”, тоже да внимава, че делата за крадените афгански якета от НАТО-мисиите и за бъркането под полите на подчинените офицерки може като нищо да се възобновят. И разжалване може да го сполети. От 24 фев. 2022 по света и у нас стават чудеса! И май даже путлеристките скелети ще бъдат най-накрая затворени. Не в гардероба, а при бай Ставри…

  ПП И сме на протеста, барабар с кучето. Респект!

 4. Е днеска се видя истината за моралния , интелектуален , морален инвалид и дегенерат и путлерасткият решетников парашутист и ДЕ(Р)МОкрат – реZZиЛдентът лумПен гадень Решетниковь!!!
  Тоя е най-големият случаен и чуждоземен шмекер и шарлатанин , който е служил и в БНАь и монтиран в явочнара му квартира на ДРОНЬдуковь2! Цялата му предишна фатмашка “кариера” се дължи изцяло на политкомисарските ЗКПЧ-та , които са директно генетично свързани с световната терористична организация КПССь, чрез нейните клонинги краZZная армия и БКПь!
  След това лумПен гадень беше монтиран с повторна парашутна “кариера” в резиденството от путлеристкият кагебисть Решетников !
  Ето това “представлява” зИльоната фатмашка гнусна ПРЕСТЪПНА ТИКВА- реZZиЛдентът лумПен гадень Решетниковь!
  Затова и явочната му квартира на ДРОНЬдуковь2 е натъпкана само с ченгесарски доноснически агенти от КГБь и КДСь, кокто и фатмашки политкомисари от БНАь-туземният клонинг на савецката краZZная армия! И в добавка и большевишката му вицепутлеристка- йотовНая ! Одите на Решетниковь, одите на хуйло си!
  Ето затова и трябва веднага да се премахне изключително вредното му путлерастко и савецко влияние върху учениците , чрез премахване на престъпното му комерсиално “обучение” по войноЛЮБСТВО, ВЕДНАГА!
  И да всичко нацвъкано от птичия му мозък през последните 2 години в НЕзаконните му “служеби” правителства трябва да се изхвърли и разследва , за всички откраднати десетки и стотици милиарди от рублоядската путлерастка корупция! И пълно ликвидиране на всички савецки синекурВЕни “служби” на реZZиЛдентът лумПен гадень Решетниковь !
  Има една сентенция – който е роден да ПЪЛЗИ , никога няма да полети ( дори и като льотчик на савецките бракми МиГ-29!)!!!
  Оди при хуйло си , гнусна ПРЕСТЪПНА зИльона ТИКВО!
  Долу МОЧИ-те , одите на хуйло си!

  П.П. Нека зИльоната фатмашка ТИКВА и “службите” му , и геЙшевь си вземат за вкъщи доносническата шлюха руди-то Гела- Хари!
  А и другият спящ “красавец” от Бояна – мутра(мачо) Хари също да не се бави с “размразяването” на правительството от Габриел, за да не се превърнат и те в пунта-Мара Хари, също като резиденския доносник – Радо(руди-то) Хари!

 5. Решетников през зъби изсъска мандата.
  Няма как за сега целесъобразно да мачка с фатмашките цинтари

 6. triabvat koravi zakoni ot SELIKO NARODNO SABRANIE za da ne mogat obiknovenite dsaa gi smeniat kogato pozelaiat—-za izmiana NA RODINATA( rabotesht za druga darzava kato procia)izbor 20g zatvor ili otnemane na BG grazdanstvo dokato e ziv.da ci obuva zelenite chorapi i gashti i BANNNN OT darzavata(cheren pechat) TOCHKA

 7. Леле, какво правят по-младите дразнители. Боянските ливади, разбира се. 🙂

 8. И ако на някой не му беше ясно!
  Вече е безпределно ясно!
  Българският Президент е руски Резидент!
  Неговият неутралитет цели украинците да са беззащитни, докато фашиста Путлер ги избива!
  Сега Резидентът Радев запя мотото на изрожденците: “Колкото по зле, толкова по-добре”.
  Да продължава хаосът в България!
  Както го е формулирал през декември 1885 г. Аксаков в бр. 24 на вестник „Русь“ : „Всяко тържество на българите е смърт за Русия“.

  Затова трябва да се промени Конституцията на РБ.
  Да се премахнат служебните правителства!
  Старото редовно правителство да изпълнява правомощията си,
  до назначаването на новото редовно правителство!
  Както е в останалите държави на ЕС.
  И без това “Чл. 99..
  (5) Ако не се постигне съгласие за образуване на правителство, президентът назначава служебно правителство, ”
  е в колизия с доста предходни членове на Конституцията на РБ!

  В мен се прокрадва натрапчиво мисълта, че записът “компромат” на Радостин Василев е по поръчка на пРезидента Радев

 9. Много ми допадна изразът, с който Веско Дремджиев започна днешното си предаване “Денят”:
  “Днес Радев беше на милиметър от импийчмънт!”

  Но, ако пРезидентът “пропусне” да покани лидерите на ПП-ДБ на следващия КСНС, ще се стопи и този милиметър, т.е. импийчмънтът няма да му се размине и името му ще отпадне от списъка с Българските президенти, защото не е бил Български президент ! Цялата му дейност, всичките му усилия бяха насочени към обслужването интересите на една ЧУЖДА, враждебна към България държава – окупатор.

 10. Това не е първият случай когато Радев се притичва на помощ на Борисов.
  Направи го и когато избухнаха протестите след кюлчета и чекмеджета а ДБ набираха главоломно скорост след Росенец. Тогава той излезна на площада с вдигнат юмрук, произнесе прословутите “Мутри вън” и по тозин начин иззе инициативата от протестиращите.
  На площада се намести едно отровно трио с които той се събра пред президентството след като Гешев инсцинира претърсвания в офиса му.
  Задачата на триото бе да “изрегулира” протеста така че да се изпусне насъбралата се пара и те се справиха чудесно
  Гешев по онова време добре играеше ролята си в тези схеми.
  Но изглежда в последно време не прави това и причини катаклизми та се налага Радев пак да се намесва и спасява Борисов.
  Може би Гешев е бил информиран при пътуванията си в чужбина за предстоящи отвъдокеански намагнитявания на големите гайки?

  Не сме забравили как триото не гледаше с добро око на БОЕЦ и Инициативата по време на тези протести и предателството на адвокатчето от триото спрямо Георги Георгиев.

 11. Само преди 1 ден на 28.05 написах следното “Очаквам Другаря Радев да застане на достойна позиция и да защити усилията на двете партии или ако не, да си признае, че е Путлериска подлога и лакей на едно обезумяло джудже, което отдавна е загубило човешките си добродетели заслепено от мания за световна власт.”

  Е вече я ясно какво избра льотчика. Откакто Другаря радев е президент и главен шеф на “службите”, в Центъра на столицата под прозорците му, се развяват смело руски знамена, сваля се украинското знаме от балкона на общината и най-безсрамно се пречи на проевропейските партии да работят нормално. Другаря радев не се поколеба смело да признае руската агресия в Украйна, като заяви, че Крим бил руски, за което и беше похвален от “службите” в Кремъл.
  В малка България е лесно да си руска подлога. Големия “брат” е на отсрещния бряг и няма скрупули да екзекутира, който и да е твой враг или пък да те подкрепи с едно рамо/ухо в борбата за власт. Няма проблем Големия “брат” да застане зад теб. България отдавна си е руска кокошцица а онези там сините демократи, дето навремето бащите и дядовците им мрели без съд и присъда по концлагерите, майната им. Да си ходят в Рептилската Сащ и Гейската европа. Курица не птица, Болгария не заграница.

 12. Службите, а? Били съгласувани навън и това било лошо.
  Спомнете си реакцията, когато Симеон искаше да назначи Бр. Аспарухов за съветник по националната сигурност. Дори не в службите. Дори не бяхме в ЕС и НАТО.

 13. П.П. Само добавям , че банкянският мутраХари и неговата МараХари трябва ВЕДНАГА да “размразяват” правителството на Денков , защото много скоро ще последват лични санкции за тях и от Магнитски, и от Англия , и от Брюксел и ЕК за ПВУ , Шенген и еврозоната!
  Така че герберастката шайка да не се ослушва и да РЕКЕТИРА ППДБ за повече “порции” от правителството на Денков! Защото нека видят какво стана с “партията” на Ковачки и неговата марионетна фатмашка шлюха Янев !
  Също така, освен Балхарски воссходь, нека бокоХари и МараХари нека видят и колко пъти мафиотската и “масонска” проZZт(итуращ)а пионка – геЙшевь отиде до САЩ, за да се “измъкне” от Магнитски, но едва ли!
  Така че , предупреждавам – нека бокоХари и неговата МараХари не вървят по ПРЕДАТЕЛСКИЯ и ПРЕСТЪПЕН път на решетниковата зИльона фатмашка гнусна ТИКВА – реZZиЛдентът РадоХари1(руМи-то Хари) , съименник на другият джендърски ченгесарски чалгарски доноснически шут – РадоХари2(руДи-то Хари), който в момента обслужва геЙшевь и доносническите бандити в “службите” на ченгесарско-“масонската” сарайска рублоядска мафия! Заради манията си да бъде вечна корупционна паразитна спор(т)на калинка обслужва по пълна проZZт(итуращ)а програма своите ТЪПькачи от геЙшеФтурата , КДанСь и зИльоната решетникова шлюха реZZиЛдентът руМи-то Хари!
  Одите на хуйло си!
  Така че бокоХари и МараХари трябва веднага да “размразят” правителството Денков, за да не отидат след бъдещите и сегашни магнитски “клиенти” – Янев, ковачкият Балхарски воссходь и екскурзиантът геЙшевь , а пък и другите , които ще ги последват по Магнитски!
  Одите на донь байХУЙаньЮ ви геЙрберасткиЙ , одите на бай БудаХари, одите на бай ви мутраХари, одите на герЙберастката МараХари, одите на зИльоната решетникова руМи-то Хари, одите на доносническата руди-то Хари, одите на хуйло си!

  ДОЛУ МОЧИ-те, одите на хуйло си!

 14. Вицът за излекувания алкохолик е добър, но има един още по-добър, който описва българската действителност точно. Един възрастен човек се изпускал по двете нощно време и изключително притеснен, отишъл при психиатър. Дали му някакви лекарства, след време го попитали, има ли ефект. Човекът казал – много съм доволен. Пак се изпускам, но вече въобще не ми пука.
  Дотук я докарахме – не ни пука. Страхувам се от момента, в който ще ни запука. То Боянски ливади ли не бяха, то убийство на Андрей Луканов ли не беше, то скандали с Р. Овч. ли не бяха, то Красьо Черния ли не беше, и още много, много. Понеже г-н Инджев е описал нещата, да не повтарям, ще кажа нещо, което ме удиви. Исках да си припомня от чий тефтер излезе това Р. Овч. Запитах Гугъл, и моля ви се, излезе огромно количество материали за Румен Овчаров, включително в Уикипедия. Роботите на Гугъл научиха кой е Р. Овч., Ганьо обаче не се научи. Пробвах и със “зелен чорап”, но не се получи.

 15. Бих искал да допълня и още едно индиректно доказателство,че медията segabg.com е всъщност проруска с ето този линк: https://www.segabg.com/category-then/odata-na-radostin-studenata-prolet ,в която се води рубрика “Из “Политически некоректно” по БНР с водещ Силвия Великова” а в Българското народно радио имаме хора като руският агент-водещ Петър Волгин,както и други.Има два типа проруски медии-открито проруски като pogled.info и други и скрито проруски като segabg.com и други…

 16. ”Р.Овч.” излезе от кореспонденция на Вальо Топлото,където молеше за помощ от него.

 17. SoYoung,

  Нямам наблюдения че сега.бг са про-руска медия. Напротив, намирам ги за доста професионални и обективни.
  Ето и статия от днес:
  https://www.segabg.com/hot/category-bulgaria/gerb-poiska-pp-nov-sustav-na-kabinet

  Моето тълкуване на събитията е че ченгеджийският номер бе спретнат за да се отслаби позицията на ПП-ДБ. Видя се че те са готови да изперат Бойко но цената бе много висока. Сега отговорността ще бъде на вторият мандатоносител и ГЕРБ ще поставят условията.. доста по-изгодна позиция за тях.. А ПП-ДБ не могат да налагат дневният ред понеже има обществен натиск за съюз срещу Радев.. В общи линии ПП-ДБ са притиснати и изиграни. Ще изперат мутрата Борисов и ще отнесат всички негативи.. дилетанти..

 18. Към
  Димитър Рачев
  30.05.2023 в 08:46:

  Не исках и аз да се включвам в изброяването ма ПРЕВРАТьите срещу демокрацията в задунайския колониален Бандитустань!
  Но все пак , за сегашното положение , през последните 20 години, след “изборния” ПРЕВРАТь срещу ОДС, са виновни например курВумбашевь-Хари, който предаде президента Стоянов. Или пък ченгесарско-мутренският милиционер боневь-Хари. И най-много Кобургь-Хари, и пазвантина му – БудаХари!
  А след това при свалянето на първото правителство на бокоТИКВАТА, енергийната мафиотска обръчгархия започна ТРОЙяНСКИЯТ ()лень на путлерасткият паразитен агенть Гоцье-Хари! След това агенть БудаХари свали “историческия компромис” и започна ограбването на десетки милиарди от КТБ и Булгартабакь , чрез “съгласувания” агенть
  дИбильянХари, шефь на ОПГь-ДанСь! И още милиардите откраднати от Турски поток, самоварь-самогоните за Белене и от магистралите!
  След това гнусната зИльона фатмашка ТИКВА руМи-то Хари, каза – Мутри отвън!
  Да добавим и чалгарските агенти- тошкУ Хари и руДи-то Хари! Които помогнаха на зИльона фатмашка ТИКВА руМи-то Хари да направи реZZиЛдентски НЕзаконни “служебни” ПРЕВРАТьи през последните 2 години , допълнени и от хартиените “изборни” ПРЕВРАТИ и популистките клюкарски агенти от иZZраждане, начело с национал-кагебисткият путлерасть – кУпейкиньХари! Одите на хуйло си!
  Долу МОЧИ-те, одите на хуйло си!

 19. “Час по-скоро да се намери дипломатическо решение? Ами ето, предложението е готово:

  1. Русия се изтегля веднага от всички украински територии, които е окупирала незаконно, според международно признатите граници на Украйна.

  2. Русия трябва незабавно да освободи военнопленниците, да върне депортираните деца и да изплати щетите, които е нанесла.

  3. Русия предава на украинското правосъдие всички преки и косвени виновници за престъпленията, които е извършила по време на тази агресия.

  4. Ръководнинте лица, отговорни за тази агресия, биват съдени на международен трибунал.

  5. Освобождаване на политическите затворници в Русия, демилитаризиране на образованието, на медиите им и публично разобличаване на всички човеконенавистни лъжи, чрез които се постели пътя за тази агресия.

  6. Русия се изключва от Съвета за сигурност на ООН за достатъчно дълъг период от време, като наказание за военната агресия, и докато не стане нормална държава, която да не заплашва своите съседи. (Зла свекърва, https://offnews.bg/politika/radev-za-nas-sa-ednakvo-blizki-i-ruskiat-i-ukrainskiat-narod-801685.html ).

 20. Медиите продължават да показват ПОДБРАНИ “отвратени” лица на политици, социолози, общественици, които с разплакан глас споделят разочарованието си от ПП-ДБ след появата на Записа 🙂
  Искам да споделя, че аз лично, след изслушването на Записа, определено изпитвам ПОВЕЧЕ ДОВЕРИЕ към ПП-ДБ, защото там липсва лицемерното политическо лустро да говориш едно, за да се харесаш на избирателите, а да вършиш съвсем друго, често обратното. ( а очевидната политическа неопитност определено буди по-скоро обществена симпатия, отколкото политическата “обиграност” на опитните, защото тя почти винаги върви с безпринципни компромиси и корупция. Две в едно! )
  Убедих се, благодарение на Записа, че тези куражлии НАИСТИНА, а не само на думи, искат да променят реалността в България! И знаят как ! Ако формират редовно правителство, веднага ще сменят шефовете на службите – ДАНС, ДАР, Военното разузнаване, които бяха ЕДНОЛИЧНО назначени 2021 г от Руския Резидент у нас, уж по предложение на личното МУ служебно правителство. Искат да ги сменят тези рубладжии с “наши хора”, т.е. компетентни съмишленици, които ще охраняват цивилизационния избор на България, а няма да я препъват в стремежа й към пълна евроатлантическа интеграция
  (присъединяване към Еврзоната и Шенгенското пространство) което правят в момента “президентските хора”. УСПОКОЯВАЩО е, че избраните от ПП-ДБ са били споделени и с партньорите ни, защото става въпрос за ОБЩАТА колективна сигурност в ЕС и НАТО. Затова е този рев на разярени бизони по медиите и институциите, дирижиран от пробитите ни от руско влияние служби и паническите реакции на Руския Резидент. (Изпускат влака към Евразийския ГУЛАГ, където се надяват да бъдат привилегировани пазванти !)
  За мен беше приятна изненада, че тези още неопитни млади политици са съвсем наясно с ролята на МВР в едни избори и затова ще се стремят да имат “техни хора” и там, които да гарантират провеждането на честен вот.
  Любопитна информация беше и споделеното от Кирил Петков, че Руският Резидент у нас готвел СВОЙ политически проект (след провала на проекта Янев) с участието на “успешни”
  (в краденето и слугуването на руския интерес) кметове на ГЕРБ като московския възпитаник Димитър Николов в Бургас, протеже на Валентин Златев (Лукойл), пловдивският кмет с панаирите му, софийският с ремонтите м, и т.н. Затова ли Борисов ги предупреди, че повече няма да бъдат кметове на ГЕРБ, а “независими” ?! Как няма да е “отвратен” и “загрижен” за националната сигурност пРезидентът, след като тези “шарлатани” му разкриха картите 🙂
  Имам само един съвет, от името на редовите българи, към младите “шарлатани”:
  Споделяйте ОТКРИТО, бе хора! Предупреждавайте НАВРЕМЕ българските граждани за подмолните, опасни течения в българсната политическа реалност, за да ви разберат българите и да ви ПОДКРЕПЯТ !!!
  Сигурно затова навремето Петър Стоянов призоваваше Иван Костов “Иване, кажи си! Те ще те разберат!” (и подкрепят!).

 21. Вчера Цветанка Ризова ми хареса. Гост й беше Стефан Янев. Горкичкият… оплете се яко. Перифразирам:

  ЦР: Когато бяхте служебен премиер, как избрахте шефовете на служби? Познавахте ли ги или ви ги спусна президента:
  СЯ: Това сега не е важно. Някои познавах отдавна други отскоро.
  ЦР: Бяха ли съгласувани с нашите чуждестранни партньори, защото се твърди, че те ни нямат доверие и не споделят всичко с нас?
  СЯ: Няма такова нещо. България е суверенна страна и каквито си изберем с такива представители на служби партньорите ще работят. Не ни заобикалят.
  ЦР: Днес президентът каза, че няма да свика Консултативния съвет по нац. сигурност, защото на него щели да присъстват Кирил Петков и Асен Василев.
  СЯ: Президентът им няма доверие.

  И сега ТУШ! А как, адже ба, западните служби да ни имат доверие? Нали нямало значение какви си изберем? Защо Р.Радев не свиква КСНС? Нали и той нямал доверие на К.Петко и А. Василев? Защо Запада трябва да ни има на нас?! С какво можем да го задължим?

  https://www.btv.bg/shows/lice-v-lice/videos/stefan-janev-verojatnostta-vtorijat-mandat-da-se-sluchi-e-mnogo-malka.html

 22. Моля ви г-н Инджев, рекламирайте по-добре протестите пред президентството
  не от днес за утре, за да се съберем повече хора.

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.