Този път атаката срещу мен не е солова-прилагат ми хибридна специална операция

 

 

 

 

 

 

 

След серията от заплахи за живота ми през последните няколко дни, сигнал за които съм подал в полицията, с надеждата този път кандидатите да убиват мен и семейството ми, да стигнат до съд, днес моите преследвачи ме атакуват вече (уж) от името на…полицията.

Изпращат ми заплашителна призовка във връзка с (уж) разпространявани от мен …порнографски снимки ( при това на деца!). Измислили са несъществуваща европейска полицейска дирекция, която изисквала моето арестуване до 24 часа, ако веднага не се явя на посочения в заплахата адрес.

 

 

 

 

 

За да изглежда  по-достоверно “полицейската призовка” е отпечатана на нещо като бланка с националния трибагреник. Постарали са се да измислят печат и да дадат електронен адрес за обратна връзка, на който не се връзвам да отговарям заради опасността от заразяване със съответния бъг. 

 

 

 

 

 

 

 

Бърза проверка с компетентни специалисти, вкл. с бившия ръководител на “Киберпрестъпност” в ГДБОП Явор Колев ( с когото съм имал контакти при предишни заплахи за живота ми и посегателства срещу една от непълнолетните ми дъщери), той беше любезен да се съгласи да го цитирам. Посъветва ме да направя това, което правя в момента: публикувам фалшивата атака от името на измислена полицейска структура, за да предпазя и други евентуални обекти на подобно нахлуване с мръсните рашистки ботуши в личното им пространство.

Този път очевидно не става дума за солова акция на афектиран кандидат убиец, който да се измъкне след това с медицинска експертиза от психиатрията.

Това е терористична акция, която може да бъде извършена само от специалисти, командвани от съответен център за извършване на подобни хибридни операции.

На разположение съм на българските власти да съдействам по силите си за неутрализирането на източника на специалната операция по моето тероризиране като журналист и общественик.

Призовавам медиите да се включат с разгласяване на тази специална хибридна операция. Защото днес целта съм аз, утре ще сте вие, колеги! А крайната цел е очевидна: бясно атакуване на побрани мишени на рашизма в натовска и европейска България.  

Прилагам текста на електронното съобщение, както и на “призовката” в прикачения файл. Видно е, че е превеждано на български от друг език. Познайте кой е той!

Здравейте, 

Моля, обърнете внимание на призовката, приложена към писмото. 

Работна тетрадка изисква отговор при получаване на писмото. 

За допълнителни обяснения се свържете с Г-н Борислав Симеонов Борисов, български полицай, старши комисар, заместник-директор на, по електронна поща:  cdt.borislav.borisov@hotmail.com 

С уважение, 

Ръководител на отдел, Анджела Бонвети

А ето и самата заплаха за арестуване:

БРИГАДА ЗА ЗАЩИТА НА МАЛОЛЕТНИ И НЕПЪЛНОЛЕТНИ ЕВРОПЕЙСКИ ЦЕНТЪР ЗА БОРБА С КИБЕРПРЕСТЪПНОСТТА 

Европейски жандармерийски сили/EUROGENDFOR (EGF) НА ВАШЕТО ВНИМАНИЕ 

Следователите, специализирани в областта на цифровите технологии, известни като следователи NTECH, от Националната дирекция на жандармерията (SDGN) Ви уведомяват, че след операция за проникване в киберпространството в областта на детската порнография, педофилията, киберпорнографията, ексхибиционизма и сексуалния трафик от 2009 г. насам, Вие изглежда сте обект на текущо съдебно разследване, по-специално за горепосочените факти. Изглежда, че сте обект на продължаващо съдебно разследване, по-специално във връзка с горепосочените факти. 

Във връзка с Закон No 2007-293 от 5 март 2007 г реформиране на закрилата на детето, Закон No 2016-297 от 14 март 2016 г относно закрилата на детето. 

Вие сте виновен за използването на интернет (сайт за запознанства, обмен на имейли, социални мрежи) с непълнолетни, като представяте, споделяте, разпространявате, обменяте и сексуално злоупотребявате с непълнолетни без използване на сила. Голите снимки, които изпращате на непълнолетни и обратно, са заснети от нашия киберджендър и представляват доказателство за вашите престъпления. 

Моля, свържете се с Г-н Borislav BORISOV Български полицай, главен инспектор, заместник-директор на Столичната дирекция на вътрешните работи (СДВР), Централно управление на Националната полиция, Бригада за защита на непълнолетните, u възможно най-скоро, за да разрешите тази ситуация, която може да се дължи на вашето незнание. 

Електронна поща : cdt.borislav.borisov@hotmail.com 

След изтичането на този 24-часов период ще започнем официална процедура, т.е. ще издадем заповед за арест. Вашите данни и снимка ще бъдат изпратени на всички организации за закрила на детето и на медиите за широко популяризиране на вашите действия. 

С уважение, 

ЦЕНТРАЛНА ДИРЕКЦИЯ НА НАЦИОНАЛНАТА ПОЛИЦИЯ БРИГАДА ЗА ЗАЩИТА НА МИНЬОРИТЕ (BPM) Булевард “Шипченски проход” 8, 1113 Гео Милев, София 

 

27 мнения за “Този път атаката срещу мен не е солова-прилагат ми хибридна специална операция”

 1. Полицай със служебна поща в hotmail
  Изпратено от служебната поща на полицията в gmail
  Пълни аджамии.
  Режима се разпада и ИПСО-тата са не ежедневни а ежечасни.

 2. Ivo pazi ce!!!BG milicionerite paziat politici a ne grazdani–umirat bavno no gotovI da hapiat PREDI DA UMRAT

 3. Към Либералец:

  Е, въпросът е, че имат мен за аджамия и ще се хвана. Но от “подробности”, като камуфлажа с бланката и всички допълнителни добавки към нея, си личи, че усилието не е солово.
  Превеждано е от чужд език, както току-що показах текста на “призовката”. На руски г-н може да се пише с главна буква, но на български-не. За сметка на това уважителното отношение, което се опитват да демонстрират с любезна форма на обръщение, не се връзва с изписването на вие с малка буква и пр. още много лапсуси, които издават руския автор.
  Може би трябва да се полаская, че след като се изгавриха с Фандъкова и успяха да я заблудят руски хакери миналата седмица, сега са набелязали мен. Каква “чест”!

 4. Адресът в края на призовката менте е на 1 РУ-СДВР. Позволявам си да спекулирам че във въпросното РУ има служители, ако не с връзки в рашисткото консулство, то поне с русоробска ориентация, готови да започнат най-малкото административен тормоз, ако някой се излъже да отиде там заради въпросната “призовка”.

 5. Едно прекрасно практично насочено и обучително видео по тема ИПСО
  https://www.youtube.com/watch?v=HFe4NqQizPY
  Нека умните, които днес са се хванали да вадят кестените от огъня да го изгледат и да помислят върху него.
  Мисля, че ще им бъде МНОГО полезно.
  Само 7 минути.

 6. Здравейте ,на всички – това за което пише Иво Инджев е абсолютна истина защото лично аз съм получил вече поне 6 подобни имейла в пощата си подпечатани с печат на национална джандармерия обвинения в педофилия закани за арести и други подобни , но мисля ,че са рекетьори за пари.Дори говорих с един полицай и ми отговори да се обърна към кибер сигурност тъй като не е в техния ресор /а и той самия получавал подобни / ми отговори.

 7. Това са като някакви “ало” измамници. Да се чуди човек какъв гладък мозък ги измисля тези глупости. Не е истина в какви времена живеем просто…

 8. Е сега да видим милицията дали ще направи нещо!
  Не може ли да сезирате европейска институция за репресиите които упражняват върху вас?
  Нямам никаква вяра на чекистите.
  Убеден съм, че 90% и повече от служетелите под пагон са с про путин нагласа.
  Пазете се Г-н Инджев
  Вие сте им най- големият pain in the ass заедно с Христо Грозев.
  Не могат да ви преглътнат
  Не съм религиозен, но какво да ви кажа след като не виждам в органите които трябва да ни пазят защитници-нека Бог да е с Вас!

 9. Не съм чувал и за призовка в електронен вариант.
  Тя се изпраща с призовкар до лицето, то трябва с подписа си да удостовери, че я е приело и се смята за редовно призован.

 10. О, свещена ТЪПОТА.
  Съдът и само съда е този който с влязла в сила присъда се произнася евентуално за вината на подсъдимия.
  Много, ужасно много, потресаващо ниски топки:
  “Вие сте виновен за използването на интернет”
  ДГД и ПНХ!
  Правосъдието грябва да си свърши работата докрай-килия с южно изложение в СЦЗ, при бай Ставри, строг но справедлив.

 11. След бай Ганьо премиер вече си имаме и Иванушка Глупакът президент.
  И всичко това благодарение на путлер и алчноста на страхливи “мъже”

 12. Здравейте г-н Инджев,
  Получавал съм подобно (ако не същото) писмо, което просто изтрих. Не са ми много ясни мотивите и целите, но според мен са някакви измамници.

 13. Не кликайте на линкове и не отваряйте прикачени файлове. Това е phishing атака и всеки експерт по сигурност му трябват 10 секунди да го разбере това.

 14. То ясно, че цялата глупост е написана с измръзнал ляв крак… Писмата от нигерийските принцеси от едно време бяха по-достоверни от това… но “БРИГАДА ЗА ЗАЩИТА НА МИНЬОРИТЕ” наистина ме срази!!! 😀 😀

 15. Това, което ще напиша, е доста гадничко и ако искате, не го публикувайте. Лично познавам двама братя – учители в провинцията, които накиснаха, че били бъркали в гащите на седмокласничките от етноса. За поръчител се счита селският кмет, но изпълнителите са родители от някакво-си село, пълно с братя. Оказа се, че единият от двамата от една година не е бил въобще в България, но другият нямаше този късмет. Той е бил учител в този период. В момента споменатият е подсъдим за педофилия, уволнен, безработен, защото нещо не му се тича да си търси работа. А са мъже като канари, забравете за седмокласнички.

 16. Това ми спомня за едни отдавна минали времена, когато – като ученици, пращахме оригинални –взети от РУ на МВР подпечатани бланки, на дружинната, на завучката или на даскалицата по комунизЪма, да се явят като свидетели. Голям купон беше, щото те ходеха! Смееш ли да не идеш, такива бяха времената!

 17. Уважаеми г-н Инджев,
  Уважаеми съфорумци.
  Не се заблуждавайте!
  Защита от службите няма да получите!

  Ето за това говорят в изтеклият запис “компромат”.
  Но и ПП не са прави докрай!
  Не само шефовете на службите трябва да се сменят!
  Самите служби трябва да се закрият и преучредят!
  По грузински образец!

 18. Конкретно за това писмо не мога да кажда какво е, но ми прилича на фишинг атака каквито см получавал. Оня ден ми “писа” някакъв комисар от Европа, че съм заподозрян в педофилия 🙂 Пробват всякакви сценарии, примерно – щели да ми блокират акунта в банката ако не се обадя да им кажа личните си данни и т.н. Няколко пъти получавах, че имат запис от уеб камерата ми как правя срамни неща пред компютъра… е аз никога не съм имал уеб камера, защото не обичам да ме гледат 🙂 Изглежда не са българи, а ползват преводач, почти винаги има нещо неадекватно в текста на български. Препоръчително е всякакви атачмънти да не се отварят, дори да не са вируси някои действия може да се използват за проследяване, най-малко да ви набележат като човек склонен да отваря атачмънти и да си засилят атаките. И не тряхва да се отговаря непознати на мейли в поща която не е от домейна на съответната служба или организация.

 19. П.П.
  Какъв е грузински образец?
  Много добре е описан в българския фолклор.

  Вълците и кучетата, пазачи на стадото се сприятелили.
  Заедно давели овцете.
  Младият овчар се видял в чудо.
  Обърнал се за съвет към стар овчар, който го посъветвал да избие кучетата и ги смени с нови..
  След време младият овчар пак отишъл при стареца и му казал, че съветът му не е помогнал.
  “Всичките стари кучета ли уби?”-попитал стареца.
  “Всичките! Само за едно малко кутре ми дожаля…”
  Затова!
  Самите служби да се закрият и преучредят!
  По грузински образец!

 20. Хаха, сега прочетох отдолу – “Бригада за защита на миньорите” 🙂 Това е покъртително уникално 🙂
  Потърсих го в гугъл – въведете целият надпис заедно с кавичките, за да филтрира точно това срещане — намерих и други оплакали се от подобни писма от близките месеци…

 21. Просто превода е дървен – на френски “Mineur” значи малолетен.
  Явно се ползва машинен превод.

 22. електронната призовка/повиквателна/ е съвсем скорошно руско ”изобретение”,така че можем лесно да определим подателя.

 23. “Самите служби да се закрият и преучредят!
  По грузински образец!”

  Напълно подкрепям написаното от Вас, господин Видев!
  Грузинския метод включва и разрушаване на полицейските управления и построяване на нови, след архитектурен конкурс.
  Полицейските управления са едни от най-хубавите примери за съвременна архитектура в Грузия!

 24. И аз иамам същите мейли. Даже днес и от Европол ми изпратиха някаква подобна глупост. Явно никой не може да ги спре, или по-скоро не искат. Но това си е голям тормоз.

 25. Към Santra:

  Публикувах данните за тормоза за сведение на евентуални жертви, някои от които могат да се вържат. Например адресът, на който искаха да ме пращат да се явя в полицията, е автентичен: на 1-во районно в София, което има “особени отношения” с руzкото посолство от години. Именно там има(ше) звено, което по указание на посолството следеше денонощно на отделен монитор какво се случва на МОЧА и за няколко минути долиташе с минимум две патрулки да арестува всеки, дръзнал да “оскверни” позорния монумент.

  По моя неофициална информация министър Демерджиев го е разтурил, ама знае ли човек…

 26. Днес получих абсолютно същия имейл, но не отворих прикачения файл! Лошият превод личи веднага! Утре ще звънна на полицията , но не в 1 раьонно! Според мен мейлите ги вземат от ФБ!

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.