Ръгай чушки в баба

 

“Решението на председателката на СЕМ Соня Момчилова еднолично да прекрати конкурса за нов директор на БНТ е незаконосъобразно.

Това реши Административният съд-София област в отговор на обжалване на един от кандидатите”.

“Тя бе назначена от президента Румен Радев

Ръгай чушки в баба. 

 

7 мнения за “Ръгай чушки в баба”

  1. Е, да , това си помислих и аз онзи ден , докато всички телевизии искаха да се разграничат от резидентският “доносникь” – руДиХари, БНТь го беше поканила да разтегля лукуми пред зрителите! И затова куРВшлуковь отдавна трябваше да бъде сменен за обслужване на задкулисната ченгеджийница , още от времето на “новото му време” , и чак до сега с поканата на руДиХари оня ден! Оди на хуйло си!

  2. Нормално е един рашист да назначи друг рашист, за да обслужва руския национален интерес в БНТ, олицетворяван от персоната Кошлуков.

  3. – както се пее в нейния текст за славидоганшоу:’’мама на тати не дава“
    – тьотя сонья “в най-тъжния разговор за @Martin_Karbowski” обеща на журналистите ”закрилата” на СЕМ – СЕМ не е на ГогоЛозановци и дапаZибог-ПролетВелковки, защото задачата на СЕМ е “да позволява на медиите да НЕ бъдат докрай политкоректни” при руска пропаганда , но не се отнася за журналисти ”предварително мотивирани някъде в шенгенските ширини“ … вместо @Martin_Karbowski

  4. Предполагам правилно сме се втренчили в гешев и прокурорско-мафиотския цирк. Но кога ще осъзнаем наистина вината и на повечето медии да сме на този хал. Аз лично смятам, че те са поне толкова виновни тъй като влизат във всеки дом и манипулират директно съзнанието на всеки човек с рашистката си и соц-носталгична пропаганда. На първо място БНТ и кошлука – издържани от нашите данъци.

  5. За ремонт е и клоаката на БНР с нейния Волгин и вербуваните от него други 4 хилядници.

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.