Меката китка и твърдата ръка маршируват заедно в рашисткия строй у нас

Рашистите се издадоха днес с болната си реакция в Народното събрание.

Закачката на Явор Божанков от парламентарната трибуна относно “меките китки” на неразделния тандем между фюрера и дясната му китка Цончо ХулиГанев им подейства като акОпунктура с убождане по най-уязвимото им място.

Направо паднаха от кревата в истеричен гърч.

Засегнат се оказа централният нерв на този дует.

ХулиГанев чак взе да плюе най-буквално по Божанков. Създаде прецедент в българската политика, онагледявайки израза “оплюване”.

Не е сексуалният подтекст на този намек издайническата причина за озверяването им. Иначе щеше ли, насъскана от глутницата на фюрера, една  депутатка да се ежи на Божанков така яростно, сякаш гарантира от личен опит, че въпросните китки не са меки?

Озъбена като хиена, тя зовеше на ръкопашен бой вразите на двойката копейкин-Хулиганев( “ела, бе”)?

За любознателните: при хиените цари матриархат. Женските имат мъжки атрибути.

При рашистите у нас царува мутриархат.

Все по-ясно става, че се припокриват целите и самите изразни средства на рашистите. Техен главнокомандорещ е Радев.

Тон за п(л)есен даде вчера Радев. Заяви, че не бива да има правителство. Рашистите в парламента продължиха днес политиката му с други средства.

Други? Не са ли идентично-семантични с казаното от Божанков?

Радев използва в изявление от Молдова язвителния израз “целувка между Петков и Борисов”.

Това по-малко обидно ли е от израза “меката китка”?

Радев е назначен по рашистка линия да управлява с твърда ръка.

Рашистките “меки китки” се издават фройдистки в синхрона си с персоналното Радево олицетворение на надеждата да ни управляват по путлеристки с твърда ръка. В паника са, че могат да се провалят в изпълнението на задачата, заради която са създадени.    

ОЩе

 

Общото между тях? 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

25 мнения за “Меката китка и твърдата ръка маршируват заедно в рашисткия строй у нас”

 1. А ето какво каза днес след баталните сцени, предизвикани от иZZраждане, депутатът Христо (чест и почитания!):

  „Целувката между г-н Радев и Гешев доста повече би ме отвратила“, коментира пред бТВ депутатът от ПП-ДБ Христо Петров, познат като Ицо Хазарта по повод изказване на президента Румен Радев.

  „Формацията беше създадена от Кирил Петков и Асен Василев с подкрепата на Румен Радев. Отчитам го като моя лична вина, че съм се заблудил по отношение на президента“, допълни той.

  Той коментира днешните сблъсъци в парламента между депутати от ПП-ДБ и „Възраждане“.

  „Един човек и една партия излиза и казва „няма да разрешаваме на тези да говорят, защото не ни харесва“, „ще направим преврат, ако първата и втората партия направят правителство“. Къде е прокуратурата тук, къде е ДАНС. Това е призив към насилие, към преврат“, каза Христо Петров.

  По думите му „Възраждане“ не са създадени да управляват.

  „Те са създадени, за да разрушат малкото, което е постигнато през последните 25 години в България. Зад тези хора стоят българските служби, а техният лидер се казва Румен Радев, така че никак не е лесно да бъдат спрени“, допълни Петров.

  „По време на предизборната кампания всички от ПП и ДБ обикаляхме цяла България казвахме на нашите избиратели „гласувайте за нас, ще спечелим и ще накараме ГЕРБ да ни подкрепят“. Ние не спечелихме, но след всички преговори накарахме ГЕРБ да ни подкрепят“, заяви Ицо Хазарта.

 2. Е, нали техният главатарски альфа-сАбаката(вождь) брежневь се лигавеше със всички собствени колониални шлюхи в соцколониите си !
  И другарката руМиХари Решетниковь ги помни тези времена , когато точно тогава е бил новобранец в БНАь, краZZноармейският клонингь на Савецката армия! Той винаги е “целувал” задниците на всичките си политкомисари и ЗКПЧ-та, и на другите си командирски фатмашки ТЪПькачи! Иначе е нямало как фатмашкият джендърь – реZZиЛдентът лумПен гадень , да получи “кариераТА” си като параден геЙнераль на балхарските ВВС! Нали!
  Колко много други професионални пилоти не са могли да стигнат до по-високите постове заради фатмашки джендърски гъзолизци , като руМиХари Решетниковь?!?
  А днеска другата большевишка шлюха- кУрвела ниновНаЯ, казала че се “сбили” фашисти и “джендъри” в парлаМЕНТА?!?
  кУрвела ниновНаЯ сама си призна , че е мужишки джендърь, а сега тръгнала да “обижда” другите , че са “джендъри”, въпреки че плиткият й мужишки “мозъкь” нито разбира дали съществуват реално “джендърите” и какво точно означава това! Нито кои са фашистите , и какво е фашизъм, защото само повтаря , като РАБьски лумпенски папагаль , назубрената “партийна” большевишка дИбильна пропаГАДность , спусната от партията-матушка КПZZь! Одите на хуйло ви!
  И не геЙнераль-фатмакь руМиХари Решетниковь няма твърда ръка, защото е главнокомандваНь от своите кукловоди, още откакто е видял самальоть си за първи път. Още повече, няма как една зИльона фатмашка ТИКВА да има ръце, след като е засадена на ДРОНЬдуковь2 от самата альфа-сАбака(фюрерь) Путлер, чрез чекисткият му колега Решетниковь! В Крим хунтараторь Путлерь , през 2014г. , спусна с парашути зИльони человечки, а в задунайския си колониален Бандитустань спусна само една зИльона фатмашка ТИКВА – геЙнераль-реZZиЛдентът лумПенгадень, през 2016г.!
  ДОЛУ МОЧИ-те, одите на хуйло си!

 3. Добре но някой трябва да се извини за бутането на Рррррадев до върха. Спомням си как ББ пусна Цецка – “майката на нацията” срещу него, което го направи президент. После ППто го избра за такъв, заедно с червените другари. Най-вероятно Българския лукавшенко много се е старал да не го разкрият какво е но мисля, че е крайно време Проевропейските сили в България да порастнат и израстнат детството. На България и трябват сериозни политици.
  Маймуните от иZраждане направиха нещо невъзможно досега, Обединението, което чакаме за да излезе България от дъното на европейския двор.
  Аз лично дори бих гласувал за г-жа Габриел за президент ако се справи като министър.

 4. П.П. Добавям ибедна друга тема , отнасяща се за “правоверните” “политически” “морализатори” , които се пръкнаха от всяко затънтено селяндурско кьошенце , дори намиращо се на жълтите павета! Разни самозвани “-лози” и абсолютно неграмотни “политически” коментатори отвсякъде започнаха да плюят по ПП , заради “записите” от тяхното събрание! Същото гнусно поведение срещу ППДБ беше и през цялата пропаГАДна предизборна кампания, всички срещу тях , от неграмотните зИльона ТИКВА на ДРОНЬдуковь2 и зИльоните му служебни ТИКВИ от ДРОНЬдуковь1, до последния хамалин в махленски кръчма! Отвсякъде храчки, срещу ППДБ, а сега продължават и срещу ПП! Защо ?
  Ето откъде набира популистките си пропаГАДни клишета и сили паразитите от иZZраждане и кУпейкинь! Не е само от руМиХари Решетниковь! НЕ!
  ВСИЧКИ са виновни!
  Всичкибсе направиха на по-големи католици от папата, или още по-правилно казано по-ПРАВОверни от ислямистите на ИДИЛь и ПРАВОславните кривоверни рашисти на Дугинь , Пригожин и Путлерь! Ето къде е истинският проблем, всички “критици” на ПП се втурнаха , като едно стадо след подхвърлените “записи” от ченгесарско-сарайската “масонска” шайка, на юруш! Нямат значение никакви напудрени “титли” от “академици” , до рублофилистици!
  И какво толкова “осъдително” има в един непринуден разговор между съмишленици в ПП? Нека т.нар. “моралисти” да кажат ,какво трябва да си говорят на партийните събрания?
  Нека напишат “правилата” за “правилно” водене на партийните събрания, “задължителни” за всички, под конец…… с “твърда” ръка…….и разбира се без “меки” “предателски” китки – НИКАГДА! Ето това следва кУпейкинь и ганЮфчевь със шайката им, следват ВСИЧКИ “морализатори” , които се изхрачиха върху ПП, заради техните различни обсъждания и варианти за тинк-танк . И ако има ЕДИН(стве)ни “правила за “ПРАВОверен” говор, защо са ни тогава “различните” партии , след като дори събранията им ще се водят на ЕДИН глас, а??????
  Но пък от друга страна ниКОЙ не осъжда съвсем официалните вчерашни словоблудства и превратаджийски простотии в парламента на “професионалистиТЕ” от “службите” на зИльоната ПРЕСТЪПНА превратаджийска ТИКВА реZZиЛдентът лумПен гадень, защо, а?????
  А и защо ниКОЙ не осъжда и самият негов превратаджийският му “ПРАВОговорь”, а?????
  Ето откъде идва цялото поведение на иZZраждане и кУпейкинь!
  Нека всички плювачи да помислят пак, преди да ги подхвърлят отново , като контролирано стадо , срещу тези , които нещо си говорят свойски между тях си, защото от техните шеги и приказки едва ли ще последва нещо съществено. Но от “морализаторските” кукловоди на “морализаторското” стадо, което ги следва , може да последват доста неприятни за стадото неща, и от резидента им , и от “службите” му и от копейките им! Одите на хуйло си!
  ДОЛУ МОЧИ-те, одите на хуйло си!

 5. Из интернета се понесоха слухове, че изявлението от президентството и декларацията на копейкаджиите били еквивалентни до степен няколко часа по-късно от президентството, да променят постинга във фейсбук. Не, че не беше ясно и преди, но това е последното доказателство, че на радевата администрация и на копейките им диктуват от едно място И действат в синхрон. Чудя се каква ще е следващата щуротия, която ще направят. Явно някой му е прилошало много тежко от събитията в България.

  Прочее аз изпаднах в перманентна готовност за протести.

 6. One,

  байхуй му се наложи да се скрие под полата на изтъпанената за матушка на нацията тогавашна ППП-цецкАЕЦка – “както винаги, действа според обстановката,т.е.политически целесъобразно….(Борисов се бои Трайков да не проговори”/ivo.bg,2016)”
  – а сега най-напред трябва всичкото насипно герББ да гласува ЗА министерстването на евро-госпожата , да мине правителството и да продължат да го правят и да се задържи , щото да не се окаже, че много от тях са на трупчета в каскетурата – деляндобрев му се размина снемането на имунитета като се изока, че ПП “нямат морал за мандат” …
  – един добър обзор от деня на меките китки, късите плювни и скаZките за кръв

 7. Факт е, че се вкарва в употреба рашисткото плашило – майдан като аналог на преврат.
  Явно някой много го е страх от това хората да решават сами съдбата си а не да са послушни овце за стригане и доене.
  Майдан е нещо прекрасно. Свалянето на виденов беше с майдан. То предопредели посоката обратна на евразиатците. Свалянето на правешкия не беше майдан и за това още берем горчивите плодове на 10-ти.
  Можеше да има майдан заради имената на сънародниците ни мюсюлмани но доган ги яхна и още ги държи като крепостни.
  Ще си иде ли решетниковия с майдан?

 8. При връчването на втория мандат, агентът рашист Радев изсъска злобно на акад. Денков и ген. Атанасов да му върнат празна папка и да не се опитват да съставят правителство.
  Основният мотив на рашиста за поругаването на парламентарната демокрация с това поведение беше незаконен запис, сделан от чалгаря Радостин, в нарушение на българската Конституция.
  Няма друга европейска държава, в която държавен глава флагрантно и нагло да нарушава основния закон в държавата.
  Копейките и чалгарите откакто успяха да се намърдат в българското Народно събрание преследват неотклонно само една цел – в България да няма редовно правителство. Най-голям интерес от тези действия имат Русия и нейния послушник Радев.

 9. Театрото продължава с пълна сила.

  https://www.facebook.com/gdboec/posts/pfbid02pmPFLpjVKNTjTav4jGi5bMWMG9AmTwCRRaFiQ6rB9vP1B9QA8W9FwoKE6zXz8caul

  Ако някой си мисли че клановете докопали се и разпореждащи се с народните пари ще си тръгнат с мир то той е наивник.
  Прочетете статията от БОЕЦ – Гешев и Радев в синхрон за да спасяват и другарчето Борисов.
  Видяхме вчера че изведнъж отпадна и обвинението срещу Делянчо а още дори няма официално правителство.
  Към казаното от БОЕЦ ще добавя и спасителният пояс хвърлен от Гешев към Борисов през 2020 чрез “нахлуването” в Президентството. Ченгеджийски номера по които се захласваме и не виждаме истинската им същност.
  Ако искаме да имаме поне дори минимален шанс за успех с богата и окопала се мафия трябва безкомпромисно преследване на целите а не “исторически” компромиси.
  Пред нас се размятат скандали, пресконференции, записи и какви ли не други чудесии без реални последствия. Единствената им цел е да объркат и отвлекът вниманието.. дрънкулки..
  Единствено БОЕЦ не губят фокус. И всичко при тях е черно на бяло с входяш номер и институции принудени да реагират. Тези реакции сега може би не носят нужният резултат но един ден ще се търси отговорност от тези които са приспивали изнесената информация от БОЕЦ.
  Ако изнесеното от БОЕЦ е истина, а именно че, шеф на МВР ще бъде Калин Стоянов, то на въпросите от БОЕЦ наистина трябва да бъде даден отговор.

  Споменавам БОЕЦ не случайно. Едва ли има друг субект с повече площад-часове а и са едни от най-категоричните анти-путинисти доказали с действия позициите си (онзи ден бяха пред “културният” руски център заедно с шепа украинци). Щеше ми се да получават малко повече признание поне тук, от тази общност с която имат общ враг.

 10. Герб и ПП ДБ ако се провалят още веднъж забравям за политиката. Тук не е детска градина, да си играем на прескочи кобила. За всеки нормален човек е ясно, че трябва да има защита от всякакви проститутки като руди/радевци, коцета, гешовци, славита, стриптизьорки от Денс групата и т.н. Ето онзи ден само в интернер пише, че един от топ адвокатите приятел на ПП е убит като плъх в шахта. Това малко ли е заедно с подлите милиционерски мероприятия да няма Проевропейско правителство???
  От тук нататък се гответе за война на живот и смърт. Който обръща гръб на врага си, си подписва екзекуция!!!
  В момента не е време за мекушавост. Трябва да се действа мъдро, твърдо и мощно!!!!! Никави компромиси със рашистката сган. Ако трябва ще ги горите като вещици, каквито и са, защото служат на демона путин.

 11. https://www.dnevnik.bg/politika/2023/06/01/4490690_gerb_i_produljavame_promianata_-_demokratichna/?ref=home_layer2

  Да, потвърдено е, Калин Стоянов шефа на ГДБОП ще е новият вътрешен министър.
  Едно от нещата които намирам за него е че е бил замесен покрай скандала с чувалите пари от Хемус.
  От този скандал също нищо не излезе срещу Борисов, всичко беше покрито.. понеже нашите “институции” така работят..
  Та явно ГЕРБ са одобрили новият шеф на МВР.. ех, промяно, промяно..

  Ето и позицията на БОЕЦ по въпроса, право куме в очи..

  https://www.facebook.com/gdboec/posts/pfbid0xCSLjya72KyFyGvg4Xpcn3smu5oKGogRXrMEMigtb98hv73XBURsj1ntH4ddP3uDl

  Сега мисля че ПП-ДБ ще донесът на избирателите си “конституционни” реформи с които уж ще може да се търси отговорност на главният прокурор (сякаш досега НС бе безсилно да прави това).
  И с това ще се опитат да оправдаят “историческите” си компромиси.
  А, забравих, ще ни спасят и от Радев.. същият за който ни караха да гласуваме има няма преди 1.5 години..

 12. Гледайте поредната перфидна хибридка как е оформена!

  “Шестимата от Прокурорската колегия на ВСС, които искат оставката на Гешев, с месечни заплати от 12 500 лв.”

  Във фактор, разбира се!
  Класическо манипулативно заглавие!
  А интересно, останалите дето не са поискали оставката на Гешев, с какви ли заплати са?

  А, Стойко?

 13. Българин💛💙,

  Радев и Гешев са двойка, която активираха 2014, точно както при царя активираха дуото борисов-пеевски …
  – да припомня, че Радев неслучайно е делегат на последния конгрес на БКП 1990, когато се преродиха в социалисти и не случайно 2 пъти е пращан в САЩ преди да го кандидатират за президент
  2014 го активират – става командир на ВВС и му спретват авиационно шоу да му да смае гласоподавателите
  2015 радев разиграва с помощта на борисов и полит. шоу – той изведнъж след 10 години стаж е “разтревожен за състоянието на ВВС“– подава оставка за няколко часа, дава интервюта, снимат го с борисов – герой …
  – на 8.8.2016 руската “Правда” ни светва, че ще става президент под заглавието “НАТО унищожава българската армия” и го цитира: “Преминаването към съвместна охрана на въздушното ни пространство заедно със съюзнически изтребители ще доведе до пълна загуба на суверенитет. За мен, като генерал от Бълг.армия и главнокомандващ на военната авиация, тази идея е много по-унизителна от Ньойския договор от 1919“
  – на 10.8 е подписана молбата му за напускане и борисов с една шапка пари му пожелава и успех в кампанията …
  – 2020 американските служби предупреждават за данните по секретната част от проектодоговора за F-16 – точно това активира серията от акции на ДБ и още след 1-вата след гаврата със знамето ни на „Росенец“ ХОРАТА ЗАПОЧНАХА ДА СЕ ОРГАНИЗИРАТ ЗА ПРОТЕСТ и активираха прокуратурата да влезе в президентството – тогава Николай Ненчев написа :” Като бивш министър на отбраната предупредих още преди месеци, че вероятно и чуждите служби са прихванали престъпна активност, нямаща нищо общо с дребнави проверки и интригиЗа мен беше ясно, че Радев докрай ще се бори да саботира сделката за изтребителите F-16, включително поставяйки се в услуга на чужда държава. Още тогава стана ясно, че руски интереси се намесват в националните ни приоритети и тези на съюзниците ни от НАТО и Радев е техен инструмент.” – точно като гешев – радев е предупреден от службите за турския руски поток заедно с байхуй и ДпС(ПКП)-цецка , но протеста иска главите на бб и гешев на една президентска трибунка

 14. Към
  Георги Харизанов 💙💛
  02.06.2023 в 09:46:
  Г-н Харизанов, Боец правят това , което другите искащи промяна не правят, ни и другите правят това , което Боец не прави , и не може да направи!
  Затова просто вземате тяхното мнение , като част от цялата информация, и си правете изводите след това.
  И не робувайте не деРмократичните опорки за “избора” на реZZиЛдентът лумПен гадень от ПП. Те могат само да казват на избирателите , кого биха, биха, подкрепили. Избирателите гласуват, а бе ПП. И когато се провеждаха президентските избори обстановката беше друга , с цели 4-5 избори за годината, нямаше войната на Путлер в Украйна!
  И , накрая, само за вас ще опровергая опорката за “вината” на ПП за избирането на реZZиЛдентът лумПен гадень! Защото и много от “изявените” и “правоВЕРНИ” деРмократи я повтарят, като развалена грамофонна латернова плоча!
  И така , само за вас, и за тях опровергавам това , защото освен другата обстановка тогава, изборите за президент НЕ са “избори” за правителство и изпълнителната власт. Това че лукановата коМУнституция “разрешава” НЕзаконната и БЕЗпредельна власть на генералната прокурВатура и на “служебните” правителства на президента , не е по “вина” на ППДБ.
  Няма как някой , който не е участвал в парламентарни избори да получава НЕзаконно и безконтролно цялата изпълнителна власть , също както прокурВатурата има цялата сУдебна власть!
  Тези които все пак са решили да изберат лумПен гадень за президенть, не са го “избирали” да има едновременно и изпълнителната, и президентската власти! При това и без контролната функция на парламента. И единствен “партньор” от сУдебната власть- геЙшевь!


 15. 02.06.2023 в 12:19

  Кои са тези които са активирали Борисов, Пеевски, Радев, Гешев?

 16. Георги Харизанов
  Уж сте интелигентен човек, но сте написал тотални малоумия.
  1. Очевдано е, че за да има правителство трябва да се направят компромиси, в противен случай следва правителство на Резидента Лумпен Гадев. Така ли е? Така е.
  2. Очевадно е, че с 63 депутата не може да се направи конституционно мнозинство и че досега НС не можеше да направи такова без договорки. Така ли е? Така е.
  3. Очевадно че алтернативата на Лумпена н а президентските избори беше пионка на Боко. Така ли е? Така е. (не съм гласувал за нито единия)
  4. ПП се появиха покрай Резидента, който до тогава не си беше показал рогата, а и нямаше война в Украйна. Беше нормално ПП да подкрепят Лумпен за президент, а не човека на построилия ТРуски поток Боко. Така ли е? Така е.
  5. Да си представим, че човека на Боко беше спечелил. Сега ПП-ДБ нямаше да бъдат изобщо в Управлението, а Боко спокойно щеше да реди служебни правителства. Така ли е? Така е.
  Вие и хората от Боец това ли искате. По този ли начин щяхте да съдите пожарникаря?
  Та преди да съдите помислете за алтернативите и последователността на фактите.
  Как при горни факти да си обясня опитите ви за подличко дискредитиране и ухулване на коалицията ПП-ДБ?

 17. Мел
  02.06.2023 в 20:42

  Не е подло дискредитиране, г-н Мел, когато говорим за неотстъпване от основни принципи.
  Казано по друг начин – ПП-ДБ влезоха в управление потъпквайки всичко за което агитираха.
  Ще отговоря и на двама ви с г-н RICOшетниковь понеже той споменава същото че по онова време нямало война.
  Да, нямаше война но имаше категорична про-руска позиция с “руски е, чий да е?”
  Ако ПП-ДБ не са прозряли опасността то това не говори добре за тях. Ние в този форум знаем много добре кое е зло номер едно за България, нали?
  Толкова ли сме наивни да дадем подкрепа за хора непрозряли тази проста и не толкова трудна за откриване истина? На тези които искат да ни водят на Запад..
  Аз не гласувах на онези избори, виждам и вие не сте което мисля бе единственият правилен избор.
  Единственият правилен избор сега е пак да не се “гласува” т.е. ПП-ДБ да стоят опозиция защото компромисите които ще направят ще са пагубни за всички гласували за тях. Просто ще се върнем назад докато нова партия заеме мястото им. А е почти сигурно че ПП-ДБ достигнаха пик на предните избори и слизането надолу май ще е стремглаво. (съдейки по това което чета по страниците им)
  Нека направя следната аналогия. Г-н Инджев в борбата си през годините имал ли е някакъв реален шанс да обърне нещата в негова полза, бързо?
  Отговора е “не”!
  Изменил ли е на принципите си въпреки че предполагам е знаел колко зле са нещата? Отговора мисля е пак “не”.
  Ето така според мен се постигат цели.
  Ще кажете той не е политик, държавата трябва да се управлява и т.н и т.н.
  Сигурно е така, но политици които правят много големи отстъпки от идеите заради които уж са влезли в политиката не стигат далеч.
  Борисов е пример – на ден може да си смени мнението 3 пъти.
  И няма да стигне далеч, мисля че вече му се привижда затвора.

  ПП-ДБ трябва да се концентрират върху това колко корумпиран е Борисов и да работят неуморно в посока на неговото разобличаване.
  Всеки следващи избори процентите на ГЕРБ ще се топят заради подобна кампания. А и винаги има надежда той да цъфне в Магнитски което доста ще промени едни избори.
  Нали не сме толкова наивни да вярваме че правителство с ГЕРБ ще накърни мафиотските структури които е изградил Борисов?
  Когато разрешим проблема Борисов по този “органичен” начин имаме много по-сериозен шанс да разрешим всички останали проблеми.

  Поздрави

 18. Към
  Георги Харизанов 💙💛
  02.06.2023 в 22:58:
  Г-н Харизанов, само за вас , пак повтарям!
  Когато си узурпирал НЕзаконно изпълнителната власть, и когато няма парламент ти имаш повече НЕзаконна абсолютна власть от краля Слънце във Франция, преди революцията и повече от последния цар на Московията Николай Втори!
  Повтарям пак, защото явно , също като вас , същото повтарят много от кривоВЕРНИте деРмократьи! Абсолютната власт означава -“изпълнителна власт и липса на парламент, както е било преди Френската революция и февруарската революция 1917г. в руската империя, а това нещо да ви напомня, а ?
  Дали не сме виждали такова нещо, някъде , през последните 2 години , а ?
  В един задунайски колониален Бандитустань?
  Повтарям пак , че положението винаги се различава, особено сега! И аз съм още по-непримирим за бокоТИКВАТА и герберастката шайка от вас и другите, но не съм и инфантилно безрасъден ! Аз разчитам , че щом като Атанас Атанасов и ДБ са поискали да управляват, то те имат много повече информация от вас! Оставете ги да видим какво ще направят , а оставки и сваляне на правителството винаги могат да подадат, и тогава – нови избори!
  И аз писах вече , че тази вечер Атанас Атанасов каза в Панорама по БНТ, че техни компютърни специалисти се опитват да потвърдят , че “записа” на руДиХари от събранието на ПП не е правен от него, той е само подставено лице и фасада на задкулисните му ТЪПькачи, а този “запис” е правен от професионални шпионски ушета и доносници от “службите” на превратаджийския путлерастки колониален предател – реZZиЛдентът лумПен гадень! Гледайте Панорама!
  Не трябва да се дава пак АБСОЛЮТната “служебна” власть на НЕзаконната хунта на превратаджийският фатмашки джендърь – зИльоната гнусна ПРЕСТЪПНА ТИКВА – руМиХари Решетниковь!
  А трябва да се използва подкрепата от ГЕРБ за реформите на ППДБ, избори винаги могат да се направят.
  Повтарям ви пак , че Боец правят това , което другите не правят, но и другите правят това, което пък Боец не могат да направят! Всеки може и трябва да прави нещо различно от другия , против бандитската ченгесарска и фатмашка превратаджийска и предателска шайка в НРБь !

 19. RICOшетниковь
  03.06.2023 в 00:52

  г-н RICOшетниковь, правителства на Радев има вече от доста време. Но има и закони. Ако сгази лука сериозно няма къде да мърда. Вярно е и обаче че законите в България са врата в полето. И едва ли има друга държава (изключвам всички онези авторитарните) в която законите да се заобикалят толкова драстично и единственото което има значение да е мнението на “онбашията”. До тук я докарахме благодарение именно на Борисов. Няма да има промяна в тази ситуация докато той е на върха и калинките му виждат това.
  Поздрави


 20. 02.06.2023 в 12:19

  Извинявам се но, ще ви попитам отново, кои са тези които активираха Борисов, Пеевски, Радев, Гешев? Про-западни или про-руски сили са? И колко про-български са?

 21. Най-големият скандал в страната са престъпленията и кражбите от политици и магистрати.
  Те са умопомрачаващи, безсрамни далавери където и да се обърнете.
  Реално погледнато няма институции които да възпират това.
  И това е за което трябва да се говори нон-стоп, защото е тотална несправедливост, гротеска.
  Всички останали шумове и патардии които се вдигат са за отвличане на вниманието от горната точка.
  Тук влизат цирковете на КК и Възраждане, Радев, Гешев.
  Базисният морал изисква непримиримост точно с тези безнаказани кражби.
  Това е което мотивира(ше) гласувалите за ПП-ДБ.
  Да им се доверяваме в момента когато вместо това ни говорят за служби, застрашена ориентация и т.н. понеже те знаели нещо което ние простосмъртните не знаем е загърбване на горният проблем в името на неясни приоритети.

 22. Към
  Георги Харизанов 💙💛
  03.06.2023 в 09:36:
  Не може на базата на “предположения” , на клюки, на една жена ми каза, да правят верните изводи. Повечето ценим усилията на Боец, но само те не стигат . Те отдавна работят, ама файда – ЗИРО! Само ние ги оценяваме, но не и геЙшевь, зИльоната фатмашка ТИКВА, нито бокоТИКВАТА и дИбильян прасееФскиЙ!
  И да “правителствата” на реZZиЛдентът лумПен гадень са ТОТАЛитарНО(АБСОЛЮТно) НЕлегитимни и НЕзаконни!
  И не само това, нито превратаджийските му наклонности, като военен и фатмакь, не само подслушването на ПП! Добре всички плюят по тях за свойското обсъждане и шегите на събранието им, но защо ниКОЙ(като Вас) не говори нищо за изнесените факти от тях, отнасящи се за НЕзаконото узурпиране на властта от руМиХари Решетниковь! Той е тръгнал да прави поредния си “партиен” “проект”! Разбрахте ли?????
  Той използва НЕзаконно своята НЕзаконна власть за ЛИЧНИ цели , в конфликт на интереси и изключителна злоупотреба със служебното си положение! А това са все ПРЕВРАТьаджийски ПРЕСТЪПЛЕНИЯ ,и са за директен – ИМПИЙЧМЪНТь!
  Той си направи повече ЛИЧНИ “партии” от всички други президенти, като агенть Гоцье Хари! Тоя гнусен фатмакь иска да завземе местната власт през колаборационистки кметове от ГЕРБь! Разбрахте ли докъде е достигнала низостта на тоя фатмашки бандить и неговата ченгесарско-фатмашка “масонска” шайка в щаба му на ДРОНЬдуковь2 ???
  И, ако се потвърдят твърденията на Атанас Атанасов в Панорама за НЕзаконно подслушване на ПП от личните “служби” на зИльоната фатмашка бандитска ТИКВА- руМиХари Решетниковь, тогава дали пак ще приемате така безрезервно многото БЕЗкрайни “правителства” на реZZиЛдентът лумПен гадень, а ?
  Така че Боец са си Боец, но и ППДБ са си ППДБ! Те правят различни неща , и не би трябвало да има инфантилна “конкуренция” между тях, кой е по-голям борец срещу задкулисието!

 23. Author
  БОЕЦ – България Обединена с Една Цел
  Serafim Bachvarov Защо БОЕЦ не сме партия и никога няма да ставаме партия:
  “Гражданска партия” е дървено желязо — оксиморон. Интересите на партиите ВИНАГИ ще съвпадат само с една част от интересите на обществото. Затова са и партии (т.е. “части” от обществото).
  В разкъсано общество като българското, вероятността една партия да събере в себе си интересите на всичките хиляди парчета от обществото е отрицателна. Затова съществуват НПО като БОЕЦ. Защото гражданите имат нужда някой да защитава интересите им извън (а понякога и въпреки) стремежа на партиите да получават власт, която им е задължително необходима за осъществяване на целите им.
  Гражданските организации имат най-сложната в човешката история задача: да контролират партиите, без да са част от тях. Защото следвайки целите си, партиите имат склонност да завземат все повече власт и да я превръщат в икономическа сила, с която да печелят още власт. Историята гъмжи от примери, в които добрите намерения се превръщат в кошмарни диктатури и унищожение. И обратното: където гражданите са успели да изградят силни общества — там средната класа управлява практически постоянно, независимо кои партии формират правителство в момента. Там можем да говорим за правова държава и върховенство на закона.
  Партиите са производни на обществото. Няма как да са по-различни. Моделът за активно гражданско общество, който БОЕЦ налагаме, философията на БОЕЦ за гражданска отговорност, контрол и активност е решението. Формулата е: “Активно и будно гражданско общество => чрез механизмите за граждански контрол => катализира процесите в партиите към прочистване, прозрачност и отговорност => това води до: промяна на досегашния модел на партокрация и изолация на гражданите => и връщане на нормалността и укрепване на демокрацията.”
  Този модел, който БОЕЦ налагаме, е опасен за партийния модел в България, опасен за статуквото, опасен за всички закостенели и автократични партии. При слабо гражданско общество — и слаби политици стават фактор, защото няма реален репер и няма реална съпротива срещу свинщините им. Затова всички ни недолюбват. И приятели и врагове — никой не иска някакви си граждани да му сочат грешките и да му търсят отговорност, или да изисква от тях отчетност и действия; стига им само да им се казва колко са велики. Затова и голяма част от гражданите също ни недолюбват — защото разбират, че от тях се изискват усилия, рискове и активност, но са свикнали някой друг да носи отговорност, а те само да псуват отстрани. Затова и нашата задача и кауза са толкова важни. Труден и тежък път, но резултати вече има и те доказват, че пътят е верен и дава решения. Продължаваме!

 24. Към
  Георги Харизанов 💙💛
  03.06.2023 в 12:53:
  Това е известно за НПО-тата, ниКОЙ не иска да не бъдат контролирани нито ППДБ, нито ГЕРБ?!?
  Точно затова казвам , че Боец и ППДБ имат различни роли.Както е вярно че НПО-тата могат да станат партии, така и пар(т)иите могат да станат НПО-та , ако загубят изборите и не участват в правителство, или даже са извън парламента! И няма такова НПО , нито няма такава партия , която да не е част от обществото. Когато всички са във властта , или когато всички са в опозиция няма общество. Затова има много НПО-та , и би трябвало да има и различни партии.
  И, истинският контрол на партиите принадлежи на суверенните граждани, които имат ПРАВОТО и задължението да гласуват за тези партии, или да не гласуват за тях, и тъкмо НПО-тата би трябвало да информират гражданите , а не да “контролират” партиите, иначе това е нетипично самоуправство и самозванство , и не би трябвало да има място в гражданското общество.Другата по-основна роля на НПО-тата е да се борят за правата на гражданите срещу произвола на “държавата” , представена от трите СЛУЖБИ(“власти”), а не срещу партиите! И затова се наричат НПО-та – НЕправителствени организации , а не непартийни организации.

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.