Путлер накара народите и лидерите на бивши съветски републики да си говорят на английски, за да избегнат руския

В Молдова местна журналистка си признава на пресконференция, че не говори украински. Президентът Зеленски я окуражава да си зададе въпроса на руски. Тя обаче избира английския. Зеленски реагира с “чудесен избор”.

Друг случай…

Президентът на Азербайджан Илхам Алиев посреща Зеленски с приветствие на английски. Не е едноактен жест. Двамата сядат да масата за преговори и продължават да си говорят на английски. През цялото време.

Заслугата е на Путлер.

 

 

 

 

 

 

Първо отказа милиони украинци да говорят руски след като нападна страната им под претекст, че защитава руско говорещите. Вижда се, че успява да откаже от руския и лидерите на страните от бившия Съветския съюз. Оказа се най-ефективния проводник на английския език като предпочитан от тях език за общуване!

ОЩЕ на езикова тема от мрежата:

“Чудесният испански език:

Puta-проститутка

putin-малка кучка

Bandera-бойно знаме”

8 мнения за “Путлер накара народите и лидерите на бивши съветски републики да си говорят на английски, за да избегнат руския”

 1. Аз се потресох, когато видях с очите си възрастни руснаци и рускини, родени и живеещи в Украйна 2-3 поколение, как започват на 50-60 г. да учат украински и не ЖЕЛАЯТ да говорят на матерния си руZки.

  Това на вниманието на родните национал-путлеристи от “Възраждане”, които трябва да бъдат забранени, а рундю георгиЭвич-казачока – пратен на държавна издръжка с раирана униформица за национална измяна идните 20-25 г.

 2. Търсят се, “Червените линии” на кремъл😀
  https://www.washingtonpost.com/national-security/2023/06/01/ukraine-f-16s-biden-russia-escalation/?utm_medium=social&utm_source=twitter&utm_campaign=wp_main

  И за баланЦ и същевременно илюстрация на “любимия”😃 на Павката Тинков уралският диалект на Българският една много “обрана” красная линии.
  Шалтер за Педерацията
  https://t.me/anatoly_nesmiyan/10318

 3. Ivo poznavam ot predi 20g tusnaci ziveeshti v España veche kazvat che sa ot Ukraiina ili drugite koito na sa s Prociata// sramuvat se da kazat che sa rusnaci

 4. Това на снимкатаq най-вероятноq е оригиналът Путин, защото двойниците му изглеждат къде, къде по-прилично 🙂

 5. Решавам да споделя опита си, понеже съм от по младите читатели на блога. От 5 до 7 (преди ок 15 години) клас изучавахме руски език като втори чужд в тогавашното ми училище. Преди началото на 5ти клас имаше родители, които смениха училищата само защото се изучаваше руски език. Преподаването му беше отбий-номер.
  Същото и в гимназията, когато изборът беше свободен. За немски бяха сформирани 3 групи, докато за руският оставаха 2. Тези които избраха руски, не знаеха нищо.
  В СУ като студент имахме много колеги от Русия и всички бяха затворени в тяхната общност. Те не говореха нито български нито английски и никой от колегите съответно не знаеше. Сега в образователната система виждам че има естествен подбор, тъй като броят на учениците учещи руски прогресивно намаляват. А в световен мащаб има огромен интерес към изучаването на украински.

 6. В преди малко по БНТ Атанас Атанасов от ДСБ, каза че техните компютърни специалисти са на път да установят , че целия “запис” на руДиХари е направен от професионални подслушвачи , а не от чалгарският ченгесарски проZZт(итуиращ)ь доносник и шпионин на ченгесарскара мафия. Т.е. Атанасов каза, че “записа” е подготвен от превратаджийският фатмашки деРмократь – зИльоната путлерастка предателска ТИКВА- реZZиЛдентът лумПен гадень! Разбрахте ли? проZZтитутката руДиХари е само подставено лице на превратаджийската ченгесарско-фатмашка ХУНТА на “елитната” проZZт(итуиращ)а путлерастка шлюха -руМиХари Решетниковь!
  Одите на ТЪПькачЪТ ви Хуйло, одите на хуйло си!
  С всичко това Атанасов директно каза в Панорама , че зИльоната путлерастка проZZт(итуиращ)а ТИКВА лумПен гадень е подготвила ПРЕВРАТь, също както неговият ТЪПькачь Путлер направи опити за преврати в Черна гора, БЮРМ, Германия и Молдова!

 7. Поздрав на пРЕЗИДЕНДА Рундю от любимата МУ матушка

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.