Обичайните сватовници в българската политика този път се чувстват измамени

Безсилието на вбесените от вероятността да се състави правителство и да се изземе най-сетне властта от Румен Радев роди издайническия гняв, според който става дума за брак по сметка. Това било гадно.

Няма на света политически брак по любов. 

Да припомня бегло няколко сватби у нас и един стар, но актуален виц.

Един пътешественик решил да обиколи света по море. Бил посъветван да се запаси с хапчета против повръщане и презервативи заради авантюрите по пристанищата. Поискал в аптеката съответното огромно количество от двете. Аптекарката не се сдържала и го попитала: “абе, другарю, като ви става лошо, защо правите толкова много секс”.

Гадно им е на едни другари, че този път ги изненадаха с провал на усилията им да запазят, да продължат на всяка цена властта на “Крим е руски”. Както казах на вчерашния митинг в София, бидейки поканен от организаторите да говоря, хайде веднъж и те да бъдат изненадани! 

 

 

 

 

 

Брак по сметка? Че какво друго е всяко управление по споразумение, а не като наложеното от диктата на автомата-например на онзи, който го размахва солдатът от върха на МОЧА над София и до днес?

-“Двупартийното” на БКП с БЗНС беше съветско изнасилване за сметка на някогашното славно земеделско движение в България, сведено до държанка на назначаваните от Москва нейни върховни феодругари в София.

-Лукановото беше самозадоволяване на оцеляващия номенклатурен харем до изчерпване на парите от сметката на НРБ.

-Многопартийното на Димитър Попов допусна до сметките на държавата Иван Костов, който видя сметката на остатъците от червения пир няколко години по-късно ( само унищожаването на руската хидра Мултигруп, налапала половин България, пише на неговата сметка един голям плюс).

-Виденов си правеше сметката да възкреси борбата с “чорбаджиите”, както се изрази на първомайски митинг през 1995 г. И на него му видяха сметката (политически).

-Правителството на Костов започна възраждането на рухналата България в брак по нещо като временна любов с въстаналото гражданско общество. Обвинен(о) беше след това в множество изневери. Плати сметката, вкл. заради това, че нямаше кому да прехвърли сметката за негативите от позитивните по замисъл усилия за изпълнението на трудната задача. 

-Сметкаджиите доведоха след това от Мадрид добре пресметнатия за целта Сакскобургготски. Понесоха го като хоругва пред зажаднелите за прозападно развитие\добруване миряни у нас, повярвали в притчата за добрия цар. Излезе му на сметка, както разбрахме по-късно от факта, че в крайна сметка използва поста си да се облажи ( “мижи да те лажем”).

НА СНИМКАТА (личен архив): Първото официално представяне на Сакскобургготски пред избрана публика в бившия БИАД София след триумфалното му доставяне от Мадрид. Както се казва в руските приказки “и аз бях там” само че не ядох и не пих на тази “сватба” и “по брадата ми не потече”.

 

 

 

 

 

 

 

-Приказката “сливи за смет” ( слава за наша сметка) ни разиграха след това. Царската пепеляшка беше превърната в кочияш (на принципа – дават ли ти, яж).  Качиха го най-напред на рампата на каляската като телохранител, после му дадоха да държи юздите на милицията и на столицата. След това сам се качи на главите ни за повече от 10 години.

Е, сега същият слиза в движение. Задвижи се най-сетне в посоката, обратна на собствената си биография. Това ли трябва да ни смущава?

Напротив, всички, които са допринесли това да се случи, трябва да се поздравим с постижението, което изглеждаше толкова непостижимо до неотдавна.

 

 

20 мнения за “Обичайните сватовници в българската политика този път се чувстват измамени”

 1. Става ясно и какви сметчици си правел рундю георгиЭвич-казачока, наш славний рЭзидент, след като днес чак от Анкара “в ачередной раз” се из…сра и наруши по руZки, по фатмашки и Конституция, и всички норми на политическо приличие: “Бъдещият редовен кабинет ТРЯБВА ДА СЛЕДВА курса, който ние зададохме… сключихме споразумение и получаваме достъп до всички турски терминали за втечнен газ, с резервиран капацитет от 1,5 млрд. на година, за 30 г. напред”(Нова ТВ). Ето де го жули партенката и що са му още 3-4 месеца служебни правителства и пълна рЭзидентска власт. Е, няма да му се получи, май. И деса двайсетачката няма да може да ходи по бутиците, и ще му мели сол на клепоухата фатмашка тиква. И няма кого да строи в 3 редици, па да се преброят на “първи-втори”, че после да изкоманди, “От мен до другото дърво – бегом”. И това го докарва до пълна истерия. Ех, мыка руZко-рЭзиденская, очень бальшая мыка, даже па телевизору видна…

 2. syar galabar///// pREZIDENTA ce saeshi c MURTOFANOVA rodi in ce galabche(galab) ama ptichia grip gi hvana i umriaha—-galabaria da reve na ramoto na putrofanova s 2 reda calzi 3 reda sopoli

 3. И да си припомним, че темата за “бракосъчетанието” започна………разбира се от зИльоната гнусна ПРЕСТЪПНА фатмашка ТИКВА реZZиЛдентът лумПен гадень!
  Всеки може да си направи психологически и ментален анализ на тъпотиите , които изтърси в Молдова!
  Той каза , че “целувката” между ГЕРБь и ППДБ е “отвратителна”!!!!!! А не се изрази , че прегръдката между ППДБ е отвратителна за него! Това издава подсъзнателните му мисли и наклонности изразени с репликата му за “целувките”!!
  Явно “сватосването” започна от него! Макар че, едва ли една “целувка” може да доведе и до брак!
  А отделна тема е предателската му путлерастка проZZт(туиращ)а завист на изоставената решетниковацшлюха , когато другите се “бракосъчетават” , но не и тя, нали!
  Оди на хуйло ти!

 4. zabravih izvinete me/////brakat putrofanova i pREZIDENTA e brak po smetna —za rubli ili putkoiini

 5. Избирателите на ПП-ДБ, като представители на “жълтопаветния психодесен умнокрасивитет” (както ги наричат, като си мислят, че ги обиждат), поне не могат да бъдат обвинени в липса на интелигентност. Тази вътрешноприсъща за тях интелигентност ми нашепва, че на практика няма да има разочаровани от този брак по сметка, защото целта е даването на “конституционно поколение”. Както не особено тежко се преживя участието на Христо Иванов в правителство на Бойко Борисов, защото всички помнят как той си скъса предколедно оставката от трибуната на НС, когато беше бламирана реформата. Когато дяснонастроените хора в ГЕРБ и ДБ се обединят, останалите реват – справка: протестите срещу Орешарски. Не делете хората на добри и лоши, постъпките им гледайте. Както Радев изигра своята роля в пропукването на статуквото с юмрука и логично беше на практика подкрепен от ДБ на втория тур за президент, така и сега Борисов може да изкупи тежкия си грях към западноориентираното мнозинство, като участва в прозападно правителство. Снимките от спалнята му бяха руска специализарана операция по довършване на турски поток/третия мандат – Борисов тогава със сигурност е искал да хвърли оставка за трети път предсрочно и да не преживява тези две години от 2021 до 2023, а да бъде избран още в края на 2020 година с аргумент “хвърлям си оставката, ама ме искат хората”. Не му беше позволено – имаше работа за довършване: байпасът на газовите потоци, които да заобиколят Украйна. Довършването на мандата в условия на натрупано напрежение, доведе до въртележката от избори, на която е време да се тури край. Тъй че, моля псевдопатриотите, фашистите от Възраждане и червените коментатори-политолози да не говорят от наше име, избирателите на ПП и ДБ – как сме щели да бъдем разочаровани и предадени – не, не сме, спокойно. Умно-красиви сме и искаме бъдеще за умно-красивите си деца. Ако това бъдеще ще бъде осигурено със съдействието на Борисов и Доган – добре. Ако Костадинов преживее катарзис след контранастъплението на фронта в желанието си да не бъде съден за шпионаж в полза на Посолството и държавна измяна – пак добре. Корнелия със сина си в американския хедж-фонд в коалиция с десни – нещо, което видяхме – пак добре. Четирихилядниците удобно не анализират как любимият им СССР е бил в коалиция със САЩ срещу фашистка Германия. Целта оправдава средствата. Те премълчават и съюза между СССР и фашистка Германия. Абе за тях е написан романът 1984 – променят историята, за да им е удобен даден съюз. Съюзът обаче не трябва да е удобен и комфортен, а плодовид. Вероятно след време ще станем свидетели на съюз между преродена Русия и САЩ срещу Китай. И в това проблем няма, така че китаистите да не бързат с въпроса: ама нали бяхте русофоби. Не, либералите просто сме тиранофоби.

 6. до: И триста тухли за младото семейство – за стена против
  плюнките
  на превъзбудените четирихилядници
  03.06.2023 в 20:12

  браво, младежо!!!

 7. https://faktor.bg/bg/articles/belene

  Поредното доказателство че ни управляват руски кланове.
  Да не забравяме и че пари за паметника на Бузлужда бяха отпуснати от министър на “промяната”

 8. – правителства в контекста на “диктата на МОЧА” препраща към коментарите на Георги/georgi_kar4in@abv.bg и на “Драган” от 2.6.2023/ivo.bg/и-днес-бесарабските- , които всъщност се отнасят към след 9-то септемврийски пропаганден образ на Ботев и наложената осакатена представа за българското Възраждане …
  – липсва им историческия контекст, защото напр.в “Диари Бекир 25 априлия“Ботев пише:
  “По празниците на Великден аз стигнах из Багдат в Деари Бекир и първата ми грижа беше да се срещна с някои и други от заточените братия. Аз останах като вкаменен, когато чух, че даже за празниците не щяло да ги пусне, ако за това и да имало везирска заповед. Но по Великден те пак отслужили божествената служла със своите си заточени попове. Българското „Христос възкресе“ прозвучало в тъмните и мокри Деарибекирски темници !“
  Великото Ботево 4-стишие:„Настане вечер, месец изгрее, звезди обсипят сводът небесен; гора зашуми, вятър повее-Балканът пее хайдушка песен!“ е за гибелта на четата на х.Димитър, за която руските консули предоставят сведения на турците и точно този погром провокира закона за автономна Екзархийска България – Ботев пише:“Екзархията, повтаряме ние, е потребна само затова, за да прибере разпръснатите части на народът и да ги свърже в едно цяло“ … С руската окупация 1944 тук е наложен руски „социализъм” и на бълг. народ е отнета и историческата памет и вярата и самочувствието – пропагандата деформира разбирането ни за нас самите , деформират се поводите ни за гордост и възможностите за оцеляването ни , възможностите за просперитет
  – пропагандата налага в масовото съзнание на българина представата за Ботев като комунист- тип руски болшевик и не е случайно, че е унищожен паметника му дигнат от Стамболов и всъщност още тогава обругаван като русофобоски – https://vratzaplus.com/news/16477935628979/da-vazstanovim-parviya-pametnik-na-hristo-botev
  Ботев пише: „ Българският гений е записал такива важни и знаменити събития, които ни дават право да се гордеем. Едно от тие събития, без съмнение, е кръщението на българския народ, т.е. приемането на онова хуманно човеческо учение(Празнуването на Светите Кирил и Методий)” и го е отграничил от онова лицемерно православие, което покровителства руската “гръцка“идея за погърчването на българите и развращава десетки години наред. Точно заради “православните скотове” Ботев пише: „ християнството е изгубило своята чистота, а духовенството е преминало в лагера на враговете на человеческия род.“ и молитвата :”Вдъхни всекиму, о, Боже! любов жива за свобода-да се бори кой как може с душманите на народа.Подкрепи и мен ръката, в редовете на борбата да си найда и аз гробът!“
  … Колцина са християните, удостоени да им се изпълни молитва…
  – въпреки русия правителството на Стамболов превръща България в развиваща се европейска държава: “И за опашката на дявола ще се хвана, ако трябва, но ще изтегля България.” – https://istoriata.blog.bg/history/2012/09/13/bylgariia-po-vremeto-na-stefan-stambolov.999247
  – въпреки русия правителството на Костов насочи необратимо България към ЕС и НАТО
  – въпреки русия и РРеZидента(П), който се изцепи от Анкара:”Силно се надявам, че новото служебно! правителство ще се възползва от постигнатото! и ще довърши !започнатото” – правителството с мандата на ПП-ДБ може да ни вкара в еврозоната и Шенген …
  https://bnr.bg/post/101832162/trifonova

 9. Аз само искам да кажа на всички които по принуда , глупост или нещо друго, одобряват или подкрепят интересите на Путлер и агресията му срещу украинския народ (защото Украйна, това е украинския народ, както и България е българския народ а не някаква територия). Искам да им кажа, първо помислете за себе си. Щом одобрявате това, вие одобрявате убийството на хиляди ваши братя и сестри!!! Няма оправдание за това!!! Ако вие го одобрявате, първо зачерняте душата си и ставате непоносимо противни на Господ!!! Тоест вашето одобрение е самоубийство на душата ви!!! Няма значение, кой какво иска в тази война и дали нечий интерес бил настъпен или трябвало да бъде защитен. Отворете си очите и вижте истината!!!
  Слугите на злото сега веят руските знамена но душата им се е свила от ужас, защото това, което правят е смърт за душата им.

 10. Фактор може да е хибридка но не видях друга медия да отразява това важно събитие.

  „Днес, на Черешова задушница, ние първо поднесохме цветя на бившия концлагер „Слънчев бряг“, а после изминахме пътя от Ловеч до тук. Същият, по който невинно избитите жертви са били докарвани и погребвани на съседния остров. Тези събития трябва да се припомнят непрестанно, за да е жива паметта и да възпламеняваме общественото съзнание “.

  https://faktor.bg/bg/articles/novini-balgariya-v-belene-pochetoha-i-zhertvite-ot-kontslagera-kray-lovech-korneliya-marinova-sred-initsiatorite-na-vazpomenanieto

  Вечна памет на загиналите. Смачкани от руският ботуш.. същият който днес се опитва да смачка горда Украйна.

 11. Георги Харизанов 💙💛,

  за РЕМОНТА на чинията проф.минеков обяви , че се предвиждат 35млн лв и поиска 6млн бюджет за 2022, защото през септ. 2021 г. – това е първия служебен кабинет на РЕZИЛдента(П) – с тайна заповед на МК дават на чинията статут на недвижима културна ценност от най-ново време с категория *национално значение* , та парите които дава ПП се полагат – проф.минеков се пребори за чинията на партията майка, но се покри за блокираната през септ. 2020 г. заповед на Боил Банов за обявяване на „Белене“ за национален паметник – Банов беше омаскаряван и защото купи на таен търг уникален портрет на княз Александър I Български – с царски инсигнии и опълченски калпак и 3 български подноса, с които жителите на Русе, Ловеч и Берковица са го срещали – Банов беше много благодарен, че е станало: “…нещо много добро за поколение напред и е свързано с чувството ни за духовност и сила. Картината е един огромен знак на държавността, ще бъде гордост за всеки …(за 18 хил. + 3-те подноса х 5 хил.евро)… не са малко пари, но не може да бъде оценявано с оглед на нашето минало, настояще и бъдеще“- оправдаваше се пред всяка медия – за чинията за ремонта се предвиждат 35 млн лв и минеков иска 6 млн бюджет за 2022, а статута й „национално значение“налага милиони държавни пари за поддръжка след ремонта
  https://www.dnes.bg/politika/2019/01/28/taino-bylgariia-kupi-unikalen-portret-na-batenberg-na-tyrg.400540

 12. Ако искаме да се избавим от постоянните комунистически препятствия, които ни сервираха руските две окупации, трябва да осъзнаем този факт.
  Това са го разбрали и съответно осъзнали много наши видни предшественици които сега не е нужно да изброявам.
  Само мога да спомена, че това е доказано с техните изяви и действия, при което почти всички Те са платили с живота си.
  След като това вече ни е станало ясно, трябва да знаем и как да се преборим с наложените ни от този факт подлости и пречки.
  Първото условие е, да осъзнаем заблудата относно двете освобождения, които ни втълпяваха вековно.
  Второто условие е, да разберем, че лошото действие може само и ЕДИНСТВЕНО да бъде преборено с подобно на това противодействие.
  Щом използват незаконни записи, трябва да им се отговори, че записите са верни. Ние се консултираме и съответно информираме нашите съюзници точно така, както правят и петоколонниците копейкаджии с Русия.
  Както едното, така и другото, са ползване на чужда , при това съюзническа подкрепа. При това на виждам основание за укор. Единствената разкика е, че сегашните наши западни съюзници действат в полза и за благоденствието на държавата ни. Подпомагат ни, а не ни доят като Русия, което проличава от състоянието в което са ни докарали и ни държат внедрените руски проксита, до сега и все още, поставени на ръководни постове.
  Освен това, да отбележа, сегашните ни съюзници не са така световно опорочени като Русия.
  Разликата в ситуацията е тази, че полезните на Русия тя им се заплаща с пари които ги краде от нас и тук използва ченгесарски (репресивни) средства на влияние.
  Трагично в момента, и това го виждаме много ясно, че до сега са успявали да наложат на ръководни постове похотливи и послушни бандити и некадърници с което политически и икономически са ни завладяли отвътре и за дабъде отстранено, сега това от нас ще изисква неимоверни усилия.
  Хубавото обаче е, че има изход и това е войната в Украйна, която трябва да бъде спечелена от Украйна. При това ще е напълно достатъчно само Русия да бъде изтласната от украинската територия. Останалото ще се разреши от самосебе си така, както се разпадна Соцблока.
  Това петоколонниците ЕДИН ПЪТ вече го изпитаха и сега осъзнават, че след украинската победа това отново ще се ПОВТОРИ. Ето защо са мобилизирали всичките си попълзновения, които използват ежедневно.
  Като извод при посоченото второ условие е, че на съответните им действия трябва по същият начин, адекватно, да им се отговаря.
  Стига примирения и прошки, защото подобни те не прилагат!

 13. Към Георги Харизанов :

  Никога не съм се съмнявал в автентичността на антикомунизма на Стойко Стоянов, с когото бяхме ако не близки приятели, то добри познати и съмишленици от десетилетия, но преди сайтът му да започне да обслужва от десни позиции интереса на мутрата да се представя за антикомунист като громи конкуренцията му на този терен. Инициативата да прекъснем отношенията си беше негова-вече ме извади и от рубриката си с личности, заслужаващи поздрави за рождения ден, което, за съжаление, говори за отмъстителна дребнавост.

  Апропо, репресирани автентични антикомунисти многократно са ме канили на възпоминанията в Белене, но моето решение е да не подпомагам с присъствието си онези, които се опитват да ме употребяват с обратен знак и по този начин да допускам да се всява някакъв вреден шум в системата.По същата причина ходя на паметника с имената на убитите от “народния съд” ( където е издълбано и името на прадядото на децата ми от брака ми с настоящата ми жена) така, че да не се набивам на очи.

  Няма нужда да съм в първите редици. Правя, каквото мога и от задния ред.

 14. Благодаря, г-н Инджев, упрекът ми не бе към вас а към медиите които не сметнаха за нужно да отразят това събитие. Ако медиите правеха стотна от това което вие правите относно Русия ще сме на съвсем друго дередже.


 15. 04.06.2023 в 10:25

  Проблема г-н よ, е че никой нищо не прави срещу тези токени на “съветите”.
  Разбирам вашата теза и хронологията която сте представили.
  Защо обаче позволяваме “тайни заповеди” да предопределят курса с години.
  Ако правителството на КП бе наистина прозападно що не врътна една “тайна заповед” и да анулира предната?
  Също, уж имаме партия за “европейско” развитие а представителите и не дават косъм да падне от МОЧА примерно.
  Руските кланове са на всякъде по-върховете и ПП не ми мяса на нещо по-различно..

 16. One, 🎯

  “веят руските знамена душата им се е свила от ужас, защото това, което правят е смърт за душата им”
  – след окупацията 1944г на ключови места в управлението на страната се поставят атеисти – освен физи¬ческия, това е духовен Геноцид над българите, който методично се осъществява и в академич¬ните среди, в културата, образованието. Най-много вреди са нанесени на православието. Атеизмът се пред¬ставя за „свободомислие”, „разкрепостяване на духа”, ”отхвърляне на религиозните догми”, „мо¬дерно мислене”, а „религията е опиум за народите” и “суеверие” и трябва да се преследва и унищожава… още в първите дни след 9-ти септ. са разстреляни 150 епископи и свещеници и е подчинен църковния клир на Българската Екзархия – това е най-влиятелната по онова време институция за българите. Под руски натиск, набързо, при крайно неблагоприятни условия Народната църква на българите става „патриаршия” подчинена на москва – колониалната туземна администрация управлява дейността , политиката, финансите и имотите на БПЦ, а свещенниците са вербувани да слухтят за ДС – пропагандата в страната се развихря … 5 цитата:
  – Антирелигиозното достижение на българския народ е сериозен принос в съкровищницата на духовната ни култура. То е и подтик за национално-патриотична възхита!
  – Антирелигиозното свободомислие съставлява важен ас¬пект от народния светоглед…
  – Захари Стоянов на няколко места в своите „Записки” отбелязва, че измежду апостолите „нямаше хора със строга на¬божност”. Той непоколебимо поставя Левски на първо място сред безбожниците…
  – Гениалният поет революционер Христо Ботев се изди¬га над традиционния революционно-демократичен атеизъм. Той се доближава до „крайъгълния камък” (по Ленин) на мар¬ксисткия атеизъм – идеята за религията като опиум за народи¬те…
  – Атеизмът е критерий за зрелостта на социалистическо¬то общество, защото, както чудесно е казано от Маркс:”социа¬лизмът ще побеждава в такава степен, в каквато изчезва религи¬ята”. Затова и лозунгът през 30-те години е: „Борбата против религи¬ята е борба за социализъм…
  Още при черковните борби нашите възрожденци осъждат руското кривославие. Веднага след окупацията при т.нар. „освободителна” война, българите и в Княжеството и в Македония и Одринско, като един се опълчват на опита на руския комисар Дондуков – той не успява да ипълни нареждането да разкъса и намали Епархийска България. След Съединението и след Погрома 1913г Митрополит Методий АНАТЕМОСВА православната руска империя и това се сбъдва за 1 петилетка и е начало на соц.петилетките. След Септемврийския граждански погром 1923г спретнат от комунистите и 1925г. опита им за Великденски преврат с покушението над царя и взривяването на Св.Неделя(пак по руска заповед и ръководено от началника на чуждестранния отдел на ГПУ Михаил Москвин) бълг. свещеници пишат в Църковен в-к: „Не е възможно човек да стане настоящ болшевик, без предварително да е станал безверник и безбожник. Защото болшевизмът е пълно отрицание на всяка религия, на всяка вяра, на Бог; той е царството на злото, на сатаната…”
  – Целенасочената антихристиянска пропаганда всъщност е срещу изконни ценности на българина, срещу древни бълг. традиции, срещу българската ни идентичност!
  Това насилствено налагане на фалшива ценностна система е обезбългаряване – това е порусначване и продължава до днес – резултатите са не просто видими, а плашещи …

 17. @ よ
  Не знам колко “неподкупен” или купен министър на културата е бил Боил Банов, но точно по време на неговото министерстване министерството му клекна пред “доводите” на силно убедителните фирми на ТИМ с апетити да строят небстъргач на мястото на подпалените (от кого ли ?) Царски конюшни. Министерството “загуби” делото за падането на статута на паметник на културата на Царските конюшни във Върховния съд, но този факт дискретно не беше оповестен и коментиран в медиите. Само някакви граждани разнасят протестни подписки… Сега Царските конюшни НЕ са паметник на културата и всякакви строители и инвеститори точат лиги за апетитния терен в историческия център на стара София. Фандъковна????

 18. Господине $ не разбрах точно смисъла на коментара Ви но относно Христовата Църква в различните и форми, Католизъм, Протестанство, Православие и т.н няма нищо общо с която и да е нация, еврейска, руска, италианска, гръцка, българска, испанска или друга. Нито пък има нещо общо със светската власт! Христовата църква е създадена от Господ, прероден в човешко тяло, като Исус, който се роди, за да говори на хората и неговите Апостоли и Ученици изпълниха успешно мисията да положат основите на тази Църква. Това е Христовата Църква. Това е Божия институция; обслужвана от хора със всичките им недостатъци и е страшен трън в окото на Дявола (осъдени ангелски души), който със своите слуги, иска да зароби човешката душа, като създава в нея интриги, завист, егоизъм, страх, алчност и фалшиви учения като комунизъм, фашизъм, капитализъм и т.н. с които да внесе смут, съмнение и отрова в човешкия дух и да го откъсне от Създателя му и Христовото учение!
  Не случайно Враг номер 1 на комунистите беше Христовата Църква! Не случайно Хитлеристките кучета изпълняваха вещерски ритуали в средновековни замъци като Вевелсбург , (https://wol.jw.org/bg/wol/d/r46/lp-bl/102010048) .
  В момента Дяволския Слуга, Владимир Путин, който смея да кажа, познавам какво е, изпълнява същото, което предишните слуги опитаха. Тяхната мисия беше да разрушат и съборят Христовата Църква, да отлъчат човешките души от техния Пастир чрез внясяне на дълбок смут и измама в тях, след което да ги заробят и пленят. Не случайно, първата мишена на хитлеристите беше Полша и дълбоко вярващия Полски народ. Не случайно Путин воюва със дълбоко вярващия и свързан с Господ, Украински народ!!!
  Модерния човек, който е тотално неграмотен в духовен план и разчита основно на знанията на човешката наука е слабо същество със затворени очи, не забелязващ Топика в който тази наука го води. Просто се огледайте около себе си. Колкото повече наука има около вас, толкова повече Смърт има около вас. В океана отдавна плуват огромни острови от пластмасови острови, Във все повече държави има ядрени копчета, които могат да унищожат планетата само с едно натискане. Изкуствения интелект, който ще бъде хиляди по-мощен от човешкия в момента се ражда и е на път да създаде страшни чудовища, които едва ли някой човек ще може да контролира. Без Господ, човека е осъден да бъде слуга на дявола и няма спасение. Господ е единственото, което все още пречи на дяволските планове. Затова не хулете, която и да е форма на Божията Църква а бъдете благодарни че я има, въпреки недостатъците на хората, които я обслужват. Това е единственото, което все още ви спасява. Когато и това бъде разрушено, Господ ще дойде, за да въздаде Справедливост, Правда и Мъдрост за всички.
  Преди няколко години, бяхте спасени от случването на ядрена смърт, защото времето за Съд не е дошло. Но това време ще дойде. Дявола няма вечно да съблазнява и мъчи човека. Тежко и горко на всеки човешки дух, който падне обезсилен в съблазън. Тежко и горко на всеки, който похули Божията Църква и усмърти душата си. Единствената причина, да имате земен живот е за да се научите какво е Божия Любов, Вяра и Мъдрост. С това е създаден човека и само това си струва да научи, за да бъде жив!!!

 19. sms 💙💛,

  !? **колко “неподкупен” или купен министър на културата е бил Боил Банов**
  – Банов – минеков – атанасов … са свързани с чинията и статута на чинията и „Белене“
  и “омаскаряването” му НЕ беше за заповедта му за статута на Белене, която бързо блокираха, нито за царските конушни, а за във връзка с вкарването в медийното пространство името на неудобния княз Александър I – медиите насочват новината към цената … няма стратегия за паметниците и паметта на нацията и всеки “културен” м-р работи на парче според личната си представа – и хората ги коментират на парче …
  – всеки има основанията за коментарите си и е важно да се допълва “картината”
  … а за “царските конюшни” Банов не се отказа , защото са част от групов паметник със статут на недвижима културна ценност.
  https://topsport.bg/society/boil-banov-tsarskite-konyushni-shte-se-vazstanovyat.html
  но рита срещу ръжена … част от „конюшните“, е заменка срещу 2 етажа в квартал Изгрев в последните дни на царския кабинет 2005 г. Купувачът е „Дивисима“
  и проблема на министрите и депутатите от герб са на борисов и продължава да е проблем

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.