Не бързайте да плачете на бъдещия гроб на нероден Промянчо

Кладенците, от който носят отровна вода, за да удавят задаващото се правителство на ПП,не само не пресъхват в навечерието на това раждане с цезарово сечение, но буквално бълват нови и нови потоци кал. 

От(к)ров(е)ните врагове са ясни и не заслужават коментар. Днес от телевизионния екран депутатът от ПП Христо Петров-Хазарта иронично, но логично попита вярващите, че американците диктуват създаването на правителството, защо тогава от изтеклия запис става ясно, че това решение е било взето страшно трудно, вместо “американските подлоги” просто да го гласуват и да изпълнят американското решение.

Приятелският огън обаче е този, който хваща най-много ухото на податливите на внушения.

Оплаквачите на живата все още ПП бързат да завържат черните забрадки и да погребат приживе Промяната. Основният им аргумент срещу нейното управление е убедеността им, че то ще доведе до смъртта на партията. Тя се самоубива, твърдят загрижените-някои искрено, други поради опасения да не вземе да стане така, че рашизмът у нас да пострада като бъдат прекъснати още зависимости от московията и бъдат прогонени още руzки шпиони.

С фалшивия вой не мога и не желая да споря. Но на искрено опечалените за кончината на нероден Промянчо предлагам тема за размисъл. 

Ако е вярно, че Промяната се самоубива, това не е ли саможертва? Щом съзнателно си дава живота, не трябва ли бъда поздравена за героизма, вместо хулена?

Помислете малко.

Иначе е напълно възможно на следващите избори, когато и да са те, управляващата партия да получи по-нисък резултат, но ако тя се ръководеше само от тези страхове службашът Радев щеше да постави нов рекорд в развяването на служебния си байряк, да продължава назначава чрез министрите си свои ключови протежета по върховете на държавата и от крепостта на Митрофанова да му пращат невидими за широката публика въздушни целувки, както досега.  

Вместо това ПП обяви война на “мирлюбеца”  Радев и неговото побесняване от този факт би трябвало да ориентира зашеметените от трудното решение симпатизанти на България сред българите, за които неговото усмиряване е ясен приоритет след като напълно се разкри в ролята на държа(ве)н глава, обслужващ интереса на двуглавия руzки орел.  

30 мнения за “Не бързайте да плачете на бъдещия гроб на нероден Промянчо”

 1. Не е майтап. Един руснак, възпален като цирей, каза, че асфалтът бил химически и неекологичен продукт, докато калта била естествен продукт и била екологична. Оставете ги калните пътища на Мадараша, у нас който иска да строи пътища към цивилизацията, го потапят в естествена, екологична кал.

 2. utre pREZIDENTA shte pikae gaz(moze da zapalnim cheren) a i kato galev moze i infart da poluchi/////dezurni lineiiki i pozarna

 3. Не се заяждам но не виждам в името на какво се жертва ПП.
  Онемането на власт от Радев и в същото време закрепянето на власт на Борисов не ми се вижда като напредък. Борисов реално погледнато е облагодетеслтвал руската мафия много повече от Радев.

 4. Мисля даже че ПП нанесоха удар по демократичната общност. Глдам и pik.bg взеха да говорят за Барселонагейт но с единствената цел да злепоставят ПП-ДБ като неудържали на думата си и излъгали гласоподавателите си. Ако някой е мисли да гласува за тази коалиция но досега се е колебаел, сега вече този глас е изгубен…

 5. Към Георги Харизанов:

  Напротив, отново не разбирате или не искате да разберете какво съм написал: оплаквачите (като Вас) оплакват ПП като самоубиец. Опитайте се да вникнете в смисъла на думите (ми). В противен случай няма да си хабя думите да Ви обяснявам лично какво съм написал- за всички е ясно.
  Да потретя ли? Не ПП, други твърдят, че става дума за тяхното самоубийство.Иронизирам тази теза, да кажа за четвърти път.

 6. И к’во да “очакваме” от шлюхналиституткиТЕ от бТВ???
  КОЙ им е новинарски начальник – хекимянчо, един проZZт(итуиращ)ь шут обслужващ ТЪПькачите си от обръчгархията и “масоните” на геЙрговь, който даже не може да си вземе тапията за “джурналисть”! Такива са и подчинените журналиститутки, под него!
  Но по-важният въпрос е дали зИльоната гнусна ПРЕСТЪПНА фатмашка ТИКВА реZZиЛдентът лумПен гадень има необходимият “умствен” капацитет да извърши , “сам” , всичките “служебни” ПРЕВРАТьи , досега?
  Едва ли и синекурВените “служби” могат сами да го направят!
  Така че единственият утвърдителен отговор е , че няКОЙ “подкрепя” руМиХари Решетниковь “отзад”!
  И този няКОЙ е – най-гнусният болшевишки фашисть, и отрядник на комунистическата нацистка шайка ОКЗНИ – реZZиЛдентът агенть жай ви Гоцье СирищнишкиЙ! Заедно с главатаря на неговата “партия” АБВь- пикаещият шуть р.Петковь! Одите на хуйло ви!
  Ето такъв е “резервният” тил на руМиХари Решетниковь!
  Още повече, и двамата реZZиЛденти и лумПен гадень, и сирищнишкият селяшки бандит членуват в “масонската” ченгесарско-путлерастка шайка на генералния “зидарь” пасоль-свиневъда геЙрговь! И двамата реZZиЛдентът са негови подчинени “чираци” и изпълняват всички команди на геЙрговь, идващи директно от Кремль!
  Ето затова всички служебни гълъбарници на зИльоната фатмашка ТИКВА са директно подчинени на Кремль, с посредничеството на “масона” геЙрговь и с помощта на подчиненият му “чиракь” – агенть Гоцье! Одите на хуйло ви!
  И всички НЕзаконни “партийни” проекти на руМиХари Решетниковь директно се диктуват от агенть Гоцье, който му “помага” , защото има повече НЕзаконен опит в основаването на путлерастки “партийни” проксита , още откакто го монтираха начело на ОКЗНИ, и след това от БКПь, и от ДРОНЬдуковь2! Оди на хуйло ти!
  И сега, агенть Гоцье “надгражда” предишните си “партийни” проекти, чрез своя “масонски” брат – зИльоната фатмашка превратаджийска ТИКВА- реZZиЛдентът лумПен гадень!
  Ето такова е основното влияние на агенть Гоцье върху “служебните” гълъбарници, “партийните” му проекти и “службите” на
  зИльоната превратаджийска и предателска престъпна “масонска” ТИКВА- руМиХари Решетниковь!
  Ето такъв е “президентският” дует от “масонските” братя – агенть Гоцье и руМиХари Решетниковь, който е окупирал ДРОНдуковь2 и ДРОНдуковь1!
  Долу МОЧИ-те, одите на хуйло си!

 7. @Харизанов
  Харизанов, приветствам старанието ви да изглеждате умен и загрижен за проблемите и трагедиите, с които ни засипват кремъл, психопатът-военнопрестъпник путин и местният кремълоид радев, но е добре да преобладават четенето и разбирането над съмнителното писане. А ако си губите времето в pik.bg, то е, като да изучавате Холокоста чрез Гьоринг.
  Следвайте словото и действията на забележителния г-н Денков. Ще се почувствате добре.

 8. А вие за кого бихте гласували на следващи избори?

  Да не забравяме, че ПП изгони 70 руски дипломати, отряза Русия от Суифт, откачи България от руския газ, даде оръжие на Украйна и вкара изискването за съдебна реформа в ПВУ.

  Сега ще работи да ни вкара в Шенген и еврозоната и пак да даде оръжие на Украйна в най-критичния момент.

  Смятате ли, че огромната маса от българския народ си дава сметка за всичко това? Погледнете ги как гласуват…

  А Борисов според мен този път ще кротува и няма да пречи, защото ако не друго, той поне е безпогрешен ветропоказател и усеща накъде духа вятъра, така че има смисъл това да се използва конкретно в този исторически момент за да минат необходимите закони. Защото, да не забравяме, ПП-ДБ имат 64 депутати.

 9. ПП-ДБ накараха герББ да ги подкрепи, точно защото са приели щетата за коалицията и за всеки един от 64-мата … числото на “предимствата на трансформацията отвътре”
  ЗА опечалените – имат основания, но няма веме – времето е за съпорт
  – ДПС ще гласуват против проектокабинета на Денков – има мнозинство, което не могат да контролират – байхуй явно е под опека за нуждите на съюзниците на тоя бряг на Черно море – да не забравяме и огромните количества ссср-ейска военна техника по тия земи
  – явно има готов кабинет с 3-тия мандат, а и РРЕZИЛдента(П) е с тежък ангажимент да пере руска газ в Европа(https://altanalyses.org/2023/06/03/четирима-в-един-хъб/) и преназначените герберски калинки са под негов контрол …
  … но покрай Украйна цари оживление – в Белгородска област разчистват за референдум , ята дронове достигат до Крим, а поляците поемат защитата на полскоезичните в Беларус (https://daniivanov.blogspot.com/2023/06/blog-post_64.html)
  – в раша опечалените са на най-високо ниво от резултатите при спецоперацията

 10. Само да припомним, че ППДБ миналата година бяха в коалиция с комунистическите престъпници вечни другари на СССР. Отскоро се прегърнаха и с ДПС (и Пеевски). Както се вижда от досегашните им действия (“И тъй, по плодовете им ще ги познаете”, Мат. 7:20) ако им е изгодно и с Путин ще се съюзят.

 11. Към Георги Харизанов:

  Препоръките ви са да чакаме до тогава докато Резидента надмине Тулупа ли?
  Смешно е и много елементарно!
  Той вече почти го е направил!

 12. По плодовете им ще ги познаете!
  Критикувал съм ги тук, може да се види в по-стари статии. Критикувал съм и Ицо.
  Но сега ги подкрепям на 100% за това решение.
  Трябва да се използва шанса и да се състави правителство в което те имат реален шанс да продължат промяната към по-добро.
  Пожелавам им да успеят. Макар, че ще им е МНОГО ТРУДНО И ТЕЖКО!

 13. Разликата между самоубийството и саможертвата е в постигнатите резултати. За пример мога да посоча руската армия в Украйна от една страна и делата на тези, които чествахме преди 2 дена от друга.
  Проблемът е, че българите сме песимисти и не виждаме възможностите, вместо просто да отрежем “това няма да стане”. Има и други неща, но ще пропусна, за да не засегна някого.

 14. Този пост на господин Инджев ми даде подкрепата, че не съм единствен , при това загубен, прекосвач на пустинята Сахара в BG!
  Наслушах се на доста видни МИСЛИТЕЛИ ползващи един и същи рефрен.
  Дори, по негова квалификация, че е потомец на семейство с „антикомуниститеско възпитание„ отколчем прословутия „Девети септември 44“, който слушах неотдавна в предаването на Горан Благоев–Фактор БГ, най–загрижено се тюхкаше за ППДБ.
  Не, че говореше безсмислени неща, напротив, но няколкоратно подхвана темата, че „виждал“ как ППДБ се самоунищожавали, защото се съгласявали на тази коалиция! Наистина тук не го цитирам дословно, защото нямам навика да се заяждам, но ако знаех как, бих се включил ад–хог в дебат с него. Просто за да го попитам, какви други „ходове“ имаМЕ на разположение, (ние) антикомунистически възпитаните?
  Дори ако имах възможност, бих му отговорил, че ще сме сме МАТ (като в шаха“), защото не разполагаме с никой друг. Имам предвид партя, която сполучливо да сме избрали. Толкова можем и то ние избирателите, и виновниците сме ние! , Някои други пък ги квакифицират като аджамии, без политически опит.
  На това изказване подигравателно бих отговорил, че тогава „добре са направили“ като са избрали ББ, ако ли не са, сигурно не са гласували, понеже „нямало за кого“!

  Така стигам и до този, който трябва ПАК да „дойде за да ни освободи“, ама такъв не идва, или ако дойде, нека да се осведомят какво е казал по този въпрос Васил Левски…
  Друг е въпросът, че има свестни за избиране, аме те не искат да се ангажират с преливането от „пустото в празното“. Или защото си познават продажниците, които без да мигне окото им, дори смо поради пословично злобарство (мисля, че беше изказано от Елин Пелин)“, ще подливат вода. Това да не се бърка с обичаят „ да върви по вода“!
  Така, че бих желал да посъветвам поне тези да поразмислят, при които би имало все още смисъл, защото както негласуването, така и негативизма, както НИЩОТО, могат да родят само едно НИЩО.
  И господин Харизанов бих бпомолил също да помисли по–сериозно, защото с предишните си коментарит е доказал, че го може това.

 15. И след редовно правителство нещата остават ясни: тиквата си е за бай Ставри, льотчикът си е резидент (също за там), каскетът си е атентатор. ПП-ДБ си остава ПП-ДБ. Единствено средствата за масова дезинформация се мъчат да размият границите между тях и единствени вярват в това Тези, Които Искат да Вярват в това.

 16. Въпрос – мнозинството тук сте анти-руснаци, анти-комунисти, бих казал може би десни, така ли е?
  Ако е така има ли днес партия в България която наистина ви представлява?
  Според мен отговора е не.
  Приехме че сме що годе представени от ДБ, ПП.
  Но те никога не са били силно анти-руски партии. Не съм видял Иванов, Петков да отидат на Белене, и т.н. и т.н.
  Станаха такива след войната в Украйна.. ако можем да кажем че са станали разбира се.
  Това което искам да кажа е че руските кланове орязаха крилцата на поривите след 89-та. Бавно но сигурно го направиха.
  Днес ни бутат на изток.
  Вие искате да управлявате с този който има най-голям принос за липсата на дясна, анти-руска партия.

 17. Към Георги Харизанов:

  Кои са “вие”, към които се обръщате с упрека, че искаме да управляваме?

  Вие пък кой сте, какво искате и като какъв се определяте?

  Изобщо, г-н Харизанов, най-добре да се завърнете към дългото си отсъствие от този форум, ако целта Ви е да се заяждате и да търсите непрекъснато провокиране уж на ръба на съгласието.

 18. Към
  Георги Харизанов 💙💛
  05.06.2023 в 08:42:
  Г-не , НИЕ пък ви призоваваме ,постоянно, да предложите и вие нещо, варианти, за действие! НИЕ си знаем повече критиците, така че вашето мрънкане няма да промени положението!
  Търсенето на кусурите е само част от решението на проблемите, остава да предложите нещо и за останалата част.
  Пак ви повтарям, че партиите са разходен материал, и след разпадането на едни гражданите могат да се обединят или в нови партии, или в НПО-та, или във всякакви законни и конституционни организации, ПОСТОЯННО!
  Който иска да прави политика, и да участва в борбата между другите партии, си прави нова партия! А който не желае да участва в политиката си прави НПО , фондация и други неполитипески организации! Но не може уж НЕпартийните НПО-та да се “борят” с партиите ! Това става само със собствени партии! Само ПОПУЛИСТите се “борят” с партии , или даже болшевишките и фашистите се “борят” със ВСИЧКИ партии, а след това и с ВСИЧКИ НПО-та, и накрая и с ВСИЧКИ организации, и с цялата “държава” ! И ги превръщат в КАЗИОННИ! Както беше в СССРь , болшевишките му диктаторски колаборационистки колонии след Втората световна война, и в Третия райх, и фашистка Италия и т.н..

 19. Към Георги Харизанов,
  правилно сте отчели е, че ТУК сме „анти-руснаци, анти-комунисти, … може би десни“…И като мой отговор, не може би, а сме десни!
  Жаклото е, ПРЕДПОЛАГАМ, че и по–голямата част от населениетов страната ни са такива.Това дори погледнато от практична гледна точка, защото, след като имат възможност на съпоставка със запда, погледнато най–близо в Гърция, не може да не им се прииска да са такива.
  НО, явно повечето от българите, едните от които, или нехайстват (остатък от строежа на комунизма, който с настойчивост в миналото винаги насилствено втълпяваха). Другите, или не ходят да избират под предлозите които вече съм споменал, или защото, предполагам подобно на Вас, намират кусури на единствената пръкнала се партия и нейните лидерй, които не само на думи а и с първите си коалицонни действия започнаха да правят промени в посока към доброто.
  Както може би от предисторията сте забелязал, вътерешно (внедрено!) другият партньр веднага задейства бушонът РАЗТУРЯНЕ, с цел да се прекрати този порив.
  Не знам как може да се квалифицира такова действие освен като руско попечителство, защото беше видно от къде идва идеологическата подкрепа.
  Като фацит, сега се меся в спорът, чието решение вече Ви передложи господин Инджев, само защот във Вашето допълнително изкзване предизвиахте и мен въпреки и не поимено назован.

 20. Радев се оля !
  Президентът наруши Конституцията, забравя че сме парламентарна демокрация

  Едвин Сугарев

  Съжалявам за остротата на това заглавие, но не бих могъл да го променя. Това, което си позволи българския президент в безпрецедентното усилие да запази своята еднолична власт за сметка на хаоса и безпътицата в страната ни – и за

  да обслужи интересите на чужда държава,
  отхвърлена от целия цивилизован свят като агресор, не може да бъде обозначено по друг начин.
  Наложително е да видим параметрите на това оливане, защото освен всичко друго става дума и за фрапантно

  нарушение на Конституцията
  Съгласно член 92 от нея президентът „олицетворява единството на нацията“. Румен Радев не олицетворява това единство. Заемайки позиции, които рязко противоречат на ангажиментите на страната ни като член на ЕС и НАТО, а също и на нейните интереси, той застава срещу основни геополитически приоритети, споделяни
  от мнозинството български граждани, и в полза на чужди държавни интереси – и по-точно тези на Русия.
  Член 99 от Конституцията определя как и на кого се връчва мандат за съставяне на правителство. В нито една от алинеите на този член не се съдържа презумпцията, че президентът може да поиска определеният за премиер да не изпълни своя мандат – както това беше поискано от академик Денков, при това с презумпцията, че този мандат е предварително дискредитиран. Това е пряка намеса на президента в работата на Народното събрание, което единствено има право на преценка дали един мандат може да бъде утвърден чрез гласуване или не. Съгласно чл. 84 ал. 6 Народното събрание „избира и освобождава министър-председателя и по негово предложение – Министерския съвет“ – по отношение на тази процедура президентът просто няма думата. И не случайно, тъй като обратното би означавало нарушаване на независимостта на трите власти – а тази независимост е един от основните фундаменти, върху които се гради общественият договор, наричан Конституция.
  Съгласно чл. 103, ал.1 от Конституцията президентът не носи отговорност за действията си, но с две изключения:

  „с изключение на държавна измяна и нарушение на Конституцията“
  Съжалявам, че трябва да го кажа, но в случая са налице и двете. Отношението на Радев към войната в Украйна изцяло противоречи на поетите от България ангажименти към ЕС и НАТО и де факто работи в полза на Русия, официално определила страната ни като „вражеска държава“. Това не може да бъде определено по друг начин освен като държавна измяна, и то в един критичен за цялото човечество момент.
  Пряката намеса в политическия живот срещу определени политически сили, парламентарно представени по силата на вота на своите избиратели, е фрапантно нарушение на Конституцията. Не само това обаче. Думите, с които Радев прекрачва тази граница, са наистина безпрецедентни, например казаното за изтеклите записи от заседанието на Управителния съвет на ПП: „Тези записи пометоха миловидната евроатлантическа фасада и разкриха озъбеното лице на една пълзяща диктатура и фанатизъм – като заявка на тежки закононарушения и чистки подписани с кръв, за погром на институциите и държавна измяна“. Или: „Това е позор, който се изля върху лицето на страната. За една нощ се пометоха едногодишни усилия и осезаеми постижения. Сега ще трябва време и много усилия да върнем страната устойчиво в нейния европейски курс.“
  Не само това – на срещата в Молдова президентът направи и заявка да интернационализира целенасочено раздухания скандал, чиято пряка цел е ясна:

  да не бъде гласувано редовно правителство
  Тази цел, обслужваща впрочем руските интереси у нас, напълно съвпада и с неговия личен интерес, свързан със същата мисия – тъй като ако не бъде гласувано правителство, което със сигурност ще се случи, ако вторият мандат бъде торпилиран, ще продължи неговото еднолично управление чрез служебни правителства, продължаващо вече повече от две години. Точно това управление между впрочем му даде възможност да смени шефовете на всички тайни служби с удобни за него фигури, които от своя страна свършиха нещо съвършено недопустимо: публично и от трибуната на НС отправиха обвинения към министри в български правителства, които според тях не работели в интерес на държавата.

  Във всяка цивилизована страна подобно изказване на шеф на специална служба би било последвано от неговата оставка. Тук няма такова нещо – което показва колко
  далеч сме от нормалното разбиране за ролята на спецслужбите,
  което изисква тяхната безусловна деполитизация, и колко непреклонно следваме своя балкански манталитет. Нищо ново под слънцето – няма как да не си спомним за ген. Бригадир Аспарухов и неговата измислена Македонска афера, използвана за свалянето на правителството на Филип Димитров. Или – ако става дума за оливането на Радев, няма как да не си припомним за Боянските ливади на Желю Желев, за това как Ахмед Доган излезе от неговия кабинет и започна да раздава „депесарски шутове“, за отглежданите от президентството сини мравки и за тайните срещи на негови съветници с дипломати от руското посолство, пряко заинтересовани първото демократично избрано правителство в България да бъде свалено – и заменено с друго едно, което мнозина с основание наричаха „правителство на мафията“.
  Има една съществена разлика обаче. Ако тогава, благодарение на намесата на президента в политиката, България само се мафиотизира и новоизпечените мафиоти подготвиха бъдещия банков грабеж, като регистрираха цял рояк банки, използвани като пощенски кутии, сега

  България пред очите ни се фашизира
  Последните събития в НС са ярко свидетелство за това. Забележете, че в декларацията на „Възраждане“ се срещат пасажи, които казват буквално същото, което каза и президентът Радев в Молдова, например: „Госпожо и господа вие нямате морална право да бъдете тук в зала. Вашите съгласувания са срамна страница в българската история и скоро ще видите персонални последици от това предателство.“ Но те са допълнени с конкретни намерения за действие – например да бъде щурмувано Народното събрание при гласуването на редовно правителство – така, както привържениците на Тръмп щурмуваха Капитолия. И с постове на Константин Константинов, например: „ние ще направим така, че България ще унищожи националните предатели. До крак!“
  Трябва да констатирам, че тези намерения съвсем не са безобидни. Те – нека напомня – включват и възобновяване на някогашните комунистически концлагери. И също – че
  характерен прийом за националните предатели е да обвиняват другите в национално предателство

  Партия като „Възраждане“, с натежали от копейки джобове, просто не би трябвало да присъства в политическия пейзаж на една нормална демократична държава. Би трябвало да бъде забранена – и това е може би по-насъщна задача от евентуалния импийчмънт на олелия се президент.

 21. Вместо да викат ура и да хвърлят шапки , комунягите пишат угрижени коментари как ПП се самоубивала. Радвайте се бе другари!
  А уважаемите неориентирани доброжелатели пък ще имат достатъчно време да помислят за кого да гласуват – тепърва предстоят дела и събития a изборите не са сега в неделя. Не се вайкайте за нероден Петко ами помагайте да бъде свалена брадвата, висяща над креватчето му вече 80 години .

 22. Големия враг на демокрацията в България вече не е Бойко Борисов, той вече е бита карта.
  Големия враг вече е самозабравилия се и преял се с власт радев. Като все повече изпъква с наглостта си и антидържавните и предателските си дела. Затова това правителство на чести от герб под върхенството на ППДБ е добро дошло.
  А Бойко е редно да плати за делата си, за да възтържествува правдата.
  А радев да бяга като янукович, за да живее България.

 23. Разследването срещу бъдещия вътрешен министър е тихомълком прекратено:

  https://www.segabg.com/hot/category-bulgaria/razsledvaneto-sreshtu-budeshtiya-vutreshen-ministur-e-tihomulkom-prekrateno
  https://www.mediapool.bg/badeshtiyat-vatreshen-ministar-veche-ne-e-razsledvan-news348353.html

  Два линка от БОЕЦ днес. Заслужават си четенето.
  Впечатляваща яснота на идеи и мисъл, плам, лидерство, безкомпромисност.
  Истински възрожденец е Георги Георгиев.
  Думите най-вероятно са писани от него но не бива да омаловажаваме усилията и на другите Бойци които ми прави впечатление са честни и достойни хора.

  https://www.facebook.com/gdboec/posts/pfbid034RNsBWdVDMcZhTayA1F2c8LKf98HH6RiYDHUThg63eEAb366CX4QjFtqeGaJLj3Jl

  https://www.facebook.com/gdboec/posts/pfbid0Lw3Tw9hWwvppvh6Jj8Ygu46vuMNA7pbpcqquHgQZSmTdqnuyrGhJoT431MWztoB3l

  Вярвам на Г. Георгиев. Най-малкото за това че едва ли има друг в България с толкова призовки.
  Спомням си също за институционалният тормоз върху Лозан Панов, Трайчо Трайков, Прокопиев..
  Не си спомням за призовки към Христо Иванов, Кирил Петков..

  Бойко Борисов е най-големият враг на демокрацията в България.
  Той е може би главната причина Възраждане да имат висок процент.
  Борисов работи за руснаците като с беззаконието което създаде отврати доста хора от демокрацията които отиват при поредният заканил се да ни оправя.
  Борисов опорочи самата идея за демокрация.
  Може би забравихте джипка-периода и неявяването му в парламента с месеци да не кажа години? Ето това е истински удар по парламентарната демокрация а не два коментара от президент които не ви харесват.
  Днес той може би ви се струва бита карта но ако остане на власт и остане ненаказан много бързо ще се върне на силна позиция и ще продължи да руши демокрацията и вдига акциите на Възраждане.

  И един коментар на персонално ниво – Дами и Господа, приятели, нека не се гледаме от високо и да не се гоним. Нека сме малко по-толерантни към идеи, мисли, хипотези които не съвпадат с нашите. Разнообразието при съмишленици е здравословно.

 24. Извинявам се но ще постна ощ един линк от Георги Георгиев

  https://www.facebook.com/gdboec/posts/pfbid023DNiGpk7ZQsehozkGfFpHM9vdqAvu2EsLK3HfHnHUdN7iumiBircNGqkMzLkBFyrl

  Как човек като Георги Георгиев да приеме че това правителство не е измама и че е за доброто на страната? Прочетете написаното, моля ви.

 25. Към
  Георги Харизанов 💙💛
  05.06.2023 в 21:34:
  Г-не, вие пак не разбирате и не искате да разберете, няма хиперхерои, и от Боец не са , особено ако трябва да участват в политиката, там са реални неща , и то много повече от някакви си разследвания, които даже не са довършени докрай , за да има решение на съда пи тях!
  И ако този министър е “разследван” за това , че искаше да осигури доказателстваТА за откраднатите милиарди от “магистрала” Хемус от бокоТИКВАТА и шайката му, то вие лично трябва да го разцелувате! И понеже геЙшевь не позволи защитата на този свидетел , делото за чувалите с пари от Хемус отиде на боклука, и геЙшевь отърва бокоТИКВАТА и ортаците му! Разбрахте ли, и както винаги не сте? И едва след това Бойко Рашков се принуди да извърши незаконосъобразен арест на бокоТИКВАТА и още двама от неговите марионетки, заради закритата лотария на Черепа, по неговите показания , които доведоха до санкциите по Магнитски! И в двата случая геЙшевь спаси бокоТИКВАТА, така че този министър искаше да помогне това да не става в случая с Хемус!
  И ниКОЙ не ви гледа отникъде, вие сам се показвате!

 26. Новият шеф на МВР.

  “Ще направя всичко възможно да държа МВР далеч от политиката и от междуинституционални и междуличностни борби, на каквито сме свидетели напоследък..”

  “Той очерта три основни приоритета пред бъдещото ръководство – противодействие на войната по пътищата; противодействие на уличната и престъпността в малките населени места, за да усетят хората, че МВР се грижи за решаването на ежедневните им проблеми; справяне с миграционния натиск.”

  Назначен за шеф на ГДБОП през Май 2021 по време на първото служебно правителство на Радев.

  Поживём увидим..


 27. 06.06.2023 в 09:52

  Какво значи “лае”? Дефинирайте “лае”, моля.
  Не “лаехме” ли ние тук когато управляваше Борисов?
  Когато Бивол и БОЕЦ вършеха работа която ви допадаше това не беше лаене?

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.