Истинските новини от страната на победилия (засега) рашизъм

Имам важна новина за онези, които искат да разберат каква е истината за подкрепата, която получава путлеризма в родината му.

Центърът за изследване на общественото мнение “Левада”, който не е обявен за “чуждестранен агент” от режима, заявява, че 94 от 100 души отказват да отговарят на задаваните от социолозите въпроси по телефона. 

Ето и връзка за четене на руски, особено актуална за онези наши рашисти, които все пак разбират този език.

Потвърждават се обоснованите предположения, че твърденията за огромна подкрепа за режима се базират върху твърде непредставителна извадка от населението- една 6 на сто от него. 

Напълно представителни чрез тяхната конкретика обаче са разпространяваните в мрежата факти за лицемерното разминаване между думите и делата на известни представители на руzкия управленски елит.

Заместник-министърът на отбраната генерал Криворучко (на снимката), “пламенен патриот”, изпратил жена си да ражда в Маями. Децата му се оказват граждани на САЩ.

 

 

 

 

Гражданин на САЩ от известно време е станал и друг виден “патриот”.  Александър Соколов, вившият кмет на Хабаровск (2000-2018 г.) от управляващата партия “Единна Русия”, запомнен с горещите му признания в любов към родината и Путлер. Преселил се е в САЩ през 2019 година. Купил 6 имота на стойност 5 милиона долара и вече е изтипосан в мрежата на колаж с американското знаме. 

Язвителни коментатори упражняват по този повод чувството си хумор. Едни “предполагат”, че всъщност Соколов нарочно изкупува жилища, за да лиши от тях американците, на което се дължи съществуването на бездомници в САЩ. Други подхвърлят, че сега Соколов и семейството му ще станат гейове…

Хуморът шества и във визуализацията на ситуацията.

Камион на окупаторите си “пече коремчето на слънце” в Украйна.

 

 

 

 

 

 

 

Путлер интервюира Путлер е илюстрация на ситуацията в руските медии.

Онази с косата връчва призовки.

 

 

 

 

 

 

 

Колаж от бягащи видни дейци на днешния рашизъм е съставен от лицата на видните пропагандисти Соловьов, Скабеева, Симонян, както и на министъра на отбраната Шойгу, на външните работи Лавров, бившия премиер Медведев, а на преден план-самия Путлер. През отделна врата на влака се качва Пригожин.

 

 

6 мнения за “Истинските новини от страната на победилия (засега) рашизъм”

 1. Към Валентин:

  Нямаше как да знам, но ще я оставя с пояснението, че е колаж, тъй като Соколов на снимката си е Соколов и отговаря на внушението от колажа.

 2. В ЦРУ обявили конкурс-“Как евтино и безопасно да се унищожи Русия?”
  Победил проект от една точка:
  1. Не пречете на Путин!

 3. – истински новини на патерица/za гьостерица – това не е Москва, а Казанлък вчера
  РРЕZИЛдента(П): Разказът за България не би бил пълен без маслодайната роза.Защото, за нас – българите, маслодайната роза не е просто някакъв ценен ресурс, не е просто препитание и не е просто път към просперитет. Розата е символ и идентичност
  – от 37:46 мин и в 46:37 на празничното шествие на розата

 4. Новини от последния час /18 часа/ и то от руски източник.
  Фронта на ВС на РФ на Запорожкото направление е пробит при село Времевка.
  Превзето е село Новодонецкое.
  И това със два танка Леопард и няколко десетки бронирани колесни машини.
  Боевете продълважат.
  Бог да помага на армията на Украйна:
  https://rybar.ru/piwigo/upload/2023/06/05/20230605180205-2a5eabdb.jpg

 5. Соколов и заместникът му плюс “супругите” и “синчатата” имат имоти и в РъБъ, май. Нищо, след победата на Украйна ще има какво да се конфискува. Щото се оказва, че служ. министър на енергетиката росян катамаранът даже не е почнал и предварителни действия по арбитража срещу Газпром за нарушенията на доставките. А колегата му стаянав (дегенератът от “Арсенал”, който дори др. корнела не изтърпя) докрай САБОТИРА производството и доставката на 300,000,000 снаряда, без които украинската контра-офанзива няма как да тръгне. Славни момци на рундю казачока, обявен от Държ. департамент на САЩ за руZки агент на влияние. Направо путлеристки маладцъй!

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.