Удавник за снимка се хваща

 

 

 

 

 

 

Удавникът съм аз.

Давят ме емоциите. 

Предизвикаха ги снимката на кученцето, благодарно за спасяването си от удавяне след рашисткото зверство с наводняването на огромна територия в Южна Украйна. 

 

 

 

 

 

ПОСЛЕСЛОВ без думи, украинско дете…

 

14 мнения за “Удавник за снимка се хваща”

 1. Председателят на „Мати Украйна“ Олена Коцева обяви, че търсят помощ за бедстващите хора след взривената от окупатора Каховска ВЕЦ.

  Ето какво написа Коцева на страницата си във Фейсбук:

  „Скъпи приятели! Моля за помощ всички!
  Знаете че руЗЗките терористи са взривили Каховската ВЕЦ и сега водата от Каховското водохранилище, нивото на което достигна до максимални нива, залива населени места. Това зверство отдавна е планирано. И ако някой от вас има с нещо да помогне от списъка, моля ви помогнете!!!!

  Нашите партньори от Черновци, с които работим от самото начало на пълномщабната агресия на руЗЗЗия срещу Украйна, ще заминават в пострадалите региони (Херсонска и Миколаивска област) и ни помолиха да им помогнем! В Украйна спешно се нуждаят от следните неща (виж списъка по-долу) и ако случайно имате нещо в наличност и можете да ги дарите – ще ви бъдем много благодарни, защото има много хора и животни в беда. Те остават БЕЗ НИЩО, защото домовете им са под вода, а руските фашисти продължават да ги обстрелват, за да пропречат на евакуация на мирното население! Утре ние товарим нашият микробус, който ще потегли в петък сутринта рано за Черновци. Ситуацията е патова и е важно да се реагира бързо! А нашият екип няма да успее да обиколи магазините, за да се справим с тази задачка!

  Ето и спъсъкът:

  1) термоодеяла (термофолио- има ги по ловджийските магазини като Декатлон, Вип и др. );
  2) надуваеми лодки ,
  3) спасителни жилетки ,
  4) СУХА храна (гранули) за котки и кучета.

  Ако можете да помогнете с нещо, носете го в нашият център на ул. Царибродска 136-142!

  Утре ще бъдем там до късно! Най-малко до 20:00 ще ни намерите на адрес”
  —-
  Сигурен съм, че вече знаете за този апел за помощ…но все пак.💛💙

 2. Без думи. Сега това е поредният път, когато руzzката федерация отново показва , че не зачита живота на нищо, не зачита мисли, мнения или действия, които не следват нейната zaветна догма. Моля се за всички хора по темението на река Днепър. Това е просто ужас. Явно девиза “след мен и потоп “ тук важи с пълна сила. Безчинствата на тази човекомразеща, тероризираща, фанатизирана страна трябва да бъдат спрени и наказани. Боеприпаси и техника за Украйна.

 3. Да-а, зверствата на блатните павиани вбесиха повечето нормален свят. Само др. шольц още преразглежда становищата си като как да помага на Украйна. Гаче ли с рундю казачока имат общ водещ офицер..

 4. И само като си помисли човек, че около милион и половина агресивни орки (нека червеноглавото вице да каже точно колко са?) с ампутирано милосърдие, окупаторски нагон и питекантропска жестокост, се разхождат СВОБОДНО, без контрол от страна на местните власти по Черноморието ни, в големите градове и цяла България, направо страх да те хване! И с основание!
  Новият вътрешен министър трябва спешно да въведе стриктен контрол по места и да респектира разпищолилите се окупатори, които “въздигнаха” мижавата местна престъпност до недостигани световни нива ! И чемодан- вокзал-Москва !

 5. Фотографиите на благодарното мокро кученце и украинчето с котенцето са потресаващи!
  Нито една орка не трябва да се заселва повече на българска земя, а вече пристигналите да се омитат (чемодан- вокзал-Москва) ако искаме в бъдеще да не гледаме подобни фотографии, но с български дечица и български кученца !

 6. Злите езици говорят, че по времето на СССР в мач между хокеистите на Канада и СССР е имало смъртни случаи след като канадските хокеисти започнали да хвърлят дъвки в публиката.
  А аз помня, как по времето на соца в пионерския дом имаше писма от руски деца, които искат да си пишат с български. Взехме едно писмо и вътре знаете ли какво пишеше руското пионерче?
  Изпрати меня две пачки жвачки!
  https://www.youtube.com/watch?v=UE4IPI5Cey4
  И още една фраза на Фейгин – нещата са по-лоши отколкото ги казват хората обявени в русофобия.
  Тагарев, изпращай ВЕДНАГА снарядите, танковете и миговете! Ние нямаме нужда от тях. Единствените които имат нужда от тях днес са защитниците на украинските деца – ВСУ!

 7. Към Либералец:

  На Червения площад дечурлига откровено просеха дъвки, но това е нищо в сравнение с шока от просията на инвалиди от войната. Качваха се в подмосковието в международния влак и с разтворени книжки показваха на пътниците, че получават жалки инвалидни пенсии ( 10 рубли, ако не ме лъже паметта). Ние, “бедните студенти”, заминаващи за столицата на великия СССР, събирахме остатъците от храната си и им раздавахме…
  Жените пък вършеха най-тежката работа по поддръжката на пътищата в Москва и по почистването на снега. Не приличаха на хора (идваха да ядат в бюфета на университета,беше тежка гледка).
  И много “други работи” от този род, но да не задълбавам с дълги спомени.

 8. Може би Русия ще се въздигне като птицата Феникс от пепелищата. Залагам 99:1, че ще се въздигне като птицата Пенис.

 9. Прекрасни снимки!
  Веднага след изборите се чудех кой десен политик може да погледне в очите на такова дете и да му каже “Баща ти няма да получи българско оръжие, защото Борисов е корумпиран”. Радвам се, че не се намери такъв. Сред коментаторите има, но на тях не им гоня кереза… А на коментиращите – хич.
  А може някои от политиците не искат да кажат на децата си “Ще живеете в нереформирана държава, защото Пеевски е корумпиран”…. Макар че това не е така фатално като онова, с оръжието…

 10. Към Димитър Рачев:
  Защо залагате като никога няма да доживеете да си вземете печалбата?
  На една Германия ѝ трябваха 70 години да се обедини отново. И тя още лекува раните от разделението. На русията ще трябват поне 100-150 години. Отделно етносите, които сега ще теглят една майна на метрополията НИКОГА повече няма да влезнат в подобни отношения с руснаци.

  Все повече коментари взеха да се появяват из интернет, че истинската причина за аварията не е целенасочен саботаж, а просто безхаберие на отговорниците за поддръжката. 1:1 Чернобилският случай. Добрата новина е, че ще иска малко по-малко пари и значително по-късо време да се рекултивира земята.

 11. Бих искал да ви покажа този сайт: https://clubz.bg/136823 .Тук се говори за разселване на между 600 000 и 1.6 милиона руснаци за няколко години на полуостров Крим след 2014та година.Мисля,че руснаците са се разселили масово също и в България,имали са десетилетия да го направят.Мисля също и това,че много “български граждани русофили” са с руска кръв и защитават руските интереси в България.Например нека видим тази новина: https://mobile.frognews.bg/article/252053/ .Руснак на висок и отговорен пост в АЕЦ Козлодуй,колко ли още хора с български паспорти има като него в България?Чий интереси защитават тези хора?

 12. @So Young,плъзнали са руски орки из цялата страна,та даже имаше и депутат в народното събрание-Козлов ли ,как се казваше…Голямо чистене е необходимо,но нямаме си български Маккарти.

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.