Фашизоидите вилнеят безнаказано в Народното събрание, липсата на противодействие ги окуражава

Глутницата на фашизоидите в парламента отново се прояви като на 2 пъти попречи на народния представител Явор Божанков да говори от трибуната. На практика така беше блокирана работата на законодателния орган, който по принуда прекъсна работата си за днес. И без наводнят сградата със свои поддръжници, с което заплашиха пред седмица, остриетата на рашисткия екстремизъм сами свършиха работа по прекратяване работата на най-представителния орган на властта в страната.

“Това, което правят “Възраждане”, е екстремизъм”, взе най-сетне страна Нинова по повод днешните поредни ексцесии на фашизоидите на копейкин в парламента. 

“Прозрението” на лявата Нинова относно фашизоидите в Народното събрание е първо по рода си. Досега тя, както и нейните колеги от определящата се като лява ( антифашистка, ще рече) партия БСП солидарно подкрепяха с “ненамеса” фашистките акции на своите събратя и посестрими по рашистка линия.

По-интересен е въпросът дали поне част от гласоподавателите на глутницата, с чиято многобройност техният фюрер толкова много се гордее, ще прогледне също. Говорим за стотици хиляди хора, повярвали, че подкрепят с гласовете си възраждането на България. Логично е сред заблудените да възникнат въпроси дали не са били подведени от спекуланти, които дори и от БСП вече определят като екстремисти.

Или греша, търсейки логика в мисленето сред онези, които делегират правото да бъдат представяни в политиката на очевидни агресивни противници на демокрацията, от която се възползват, за да я рушат?

Припомням, с риск да подразня желаещите да се дразнят от повторението, че същата глутница се опита да постигне същото и с представянето на книгата ми в библиотеката в Добрич през март 2019 г. Физически ми препречи пътя към микрофона, а когато все пак преминах зад кордона им след това се опита да не ми позволят да говоря. Ролята на “квестори” с половин час закъснение изиграха полицаите, които изведоха част от хулиганите, а останалите се самонаказаха да чуят моето едночасово представяне. 

Полицаите ми обясниха, че не са се намесили (по-рано), тъй като (все пак) не е станало “меле”. Значи трябваше наистина да ме пребият, както се заканваха, за да има основание полицията да ме спасява?! 

Рашисткият “Труд”, който предишният ден беше публикувал призив на рашистката проф. Нина Дюлгерова да ми бъде забранено да пиша, тържествуващо написа в заглавие, че съм бил “разкъсан” на 7 март в Добрич от “Възраждане”. Едва по-долу в текста става ясно, че все пак не съм отстъпил.

Първият път в Добрич не успяха с мен. Просто седнах мълчаливо и изтърпях издевателствата им, отказвайки диалог с фашизоидите.

Вторият път, пак в тази библиотека, опитаха  пак само няколко седмици по-късно, като нападнаха по същия начин Ал. Йорданов . Попречиха му да осъществи срещата си с избирателите-този път под личното командване на фюрера си копейкин, който се опита да отрече съпричастността си към моето линчуване. Неизвестният никому по онова време Цончо ХулиГанев, също беше там на първа линия.

 

 

 

 

 

Сега ни прожектират ескалацията след онези репетиции, които почти не получиха медиен отзвук, какво остава за противодействие по линия на прокуратурата и съда.

Когато бъде окуражавано с отказ от съпротива злото расте и наглее. Наблюдаваме точно това в момента да се случва вече в парламента. 

15 мнения за “Фашизоидите вилнеят безнаказано в Народното събрание, липсата на противодействие ги окуражава”

 1. Късокопейкин и неговите възроди имат належаща нужда от същото лекарство, което навремето бе приложено успешно срещу душевноволните атакаджии – плесник задвратник и изхвърляне отвсякъде откъдето се появят.

 2. Има екземпляри, които няма как да се разбереш по нормален начин.
  Те са неразделна част от руския мир.
  Има само един начин за решение на проблемите с такъв типаж.
  https://www.youtube.com/shorts/AOdvw0hNeX4
  Единствения метод за справяне с подобни рускомирци е метода на силата – закон или физическа.
  Председателя се провали /волно или неволно/. Добре е ППДБ да помислят по въпроса. Не като им влизат в стаята а като им покажат дебелата сопа с правилника на НС.
  Ако искат да решат проблема.

 3. Искам да видя Коzето по пижама да мете улиците пред парламента и да чисти кошчетата. Кога ще му поискате имунитета за неадекватно поведение?? То май стана модно да си тиква и малоумник.

 4. Не е ли в прерогативите на председателя на НС да ги изгони? Защо ги гали с перце?

 5. Другарят Председател на НС може (ако иска) и ТРЯБВА да предприема мерките (за изгонване) на копейките, съгласно правилника(?) на НС!! А не да гледа, като изоран суек в нива!

 6. @Българин💛💙
  07.06.2023 в 18:24

  Тъкмо в неговите прерогативи е. Ма той предпочете просто да закрие заседанието. Какво друго да чакаме от тоз таваришч, който навремето във ВМА отговаряше лично за сандинистките партизани по една специална линия и дори мастити фатмаци си гълтахха езика пред него.

  Впрочем, Божанков завежда дело срещу руZката национал-путлеристка глутница и инициира промяна в Правилника.”Защото … в това НС … такива хора не са влизали. Такова нещо никой не е виждал. Естествено не е предвидено как да се борим с такова явление. Има наказателно-правни мерки…По-големият въпрос е тези хора, ако имат пълно мнозинство. Днес казват кой да говори и кой да не говори… Хората трябва да видят, ако “Възраждане” бъдат овластени, какво ни очаква нас и какво очаква България и всеки, които има някакво свободно мнение”, каза Божанков.

  Колегата ЛИБЕРАЛЕЦ по-горе добре ги е обяснил мерките. На бас, ако на мястото на Божанков бе Кличко или Тервел Пулев, копейката щеше да си затваря лилавите джуки.

 7. Няма какво да се “чудим ” , защо бейби Макрон не си изпълнява ЗАДЪЛЖЕНИЯТА , като ротационен прецедатель на парламента! И цялата геЙрберастката шайка си “мълчи” съзаклвтнически със своите падруги от иZZраждане и кУпейкинь! Това е особено видно от “мълчанието” на геЙрберастките ренегатски латерни , като биковь , сачеваЯ, митовь , и начело с деса русенската курвеса и “стратегЪТь” дончевь! Одите на донь байХУЙаньЮ ви геЙрберасткиЙ, одите на хуйло си!
  И ППДБ трябва въобще да не влизат в бардака на рублоядските хуЙлогани на ИZZраждане, все пак трябва да спазват някаква дистанция и хигиена, спрямо путлерастки ПОПУЛИСТки паразити и шлюхи ! Даже кУпейкинь се “опита” да се прави на “мачо” и каза , че не искал да се разправя с Кирил Петков , явно е забравил че той е тренирал източни бойни изкуства, и едва ли ще може да си прави магариите спрямо него!
  Но и Кирил Петков, и Божанков и всички от ППДБ, особено ДБ , трябва да накарат бейби Макрон да си свърши работата, като прецедатель на парламента, а не да си гледа сеира , заедно с геЙрберастката шайка и бокоТИКВАТА! Които заедно със зИльоната гнусна ПРЕСТЪПНА фатмашка ТИКВА вкараха Санкть-Сталиньградьската шлюха кУпейкинь в сегашния и в предишните парламенти!
  Одите на “преференциалният” пасоль-губернаторь мУтрофановНаЯ, одите на донь байХУЙаньЮ ви геЙрберасткиЙ, одите на хуйло ви!
  ДОЛУ МОЧИ-те, одите на хуйло си!

 8. П.П. Отделно подчертавам, пак, че ако бейби Макрон НЕ може , или……..или по-вероятно е -НЕ иска да озапти падругите им от иZZраждане и кУпейкинь и хуЙлоганЮв , то тогава да си ходи още сега, и да се ротира преждевременно, за да не го чакаме още 2 месеца да обслужва на кУпейкинь! Нека се ротира с Минчев, СЕГА!

 9. Нищо ново-спомнете си държанието на Георги Михайлович спрямо Никола Петков в Народното събрание,забрана да говори,после ”съд”и бесене.Обикновен комунизъм…

 10. Но не може да му се отрече на Руzкия Реzидент, че свърши една полезна работа:
  след неговото слугинско “президентстване” вече никой в България не иска президентска република!
  Дори русофилите се отвратиха и те вече не искат от същото, но тайно 🙂

 11. Обикновен фашизъм

  Костадинов Копейкин и бандата му,
  са агресивни,
  също като щурмоваците на Хитлер!
  Използват и същият националистически речник
  срещу цивилизованият свят!

  Заради фашисткото им поведение
  изрожденците трябва да бъдат подвеждани под съдебна отговорност!
  И не само заради мутренското им поведение в Парламента!

  ЗАКОН ЗА ОБЯВЯВАНЕ НА КОМУНИСТИЧЕСКИЯ РЕЖИМ В БЪЛГАРИЯ ЗА ПРЕСТЪПЕН. Обн. ДВ. бр.37 от 5 Май 2000г.

  Ало, Гешефтатурата???

  ,,Предай нататък…
  АЗ ОБИЧАМ БЪЛГАРИЯ и цивилизованият ЕС!
  Могъщите САЩ и непобедимият НАТО са гарант за свободата ни!

 12. Славчо – Гулемия ПатреотинЪ и ордата му от Клоуни , Маймуняци И-ТН. , дето риваха, че Правителството било “брак по сметка от национални предатели” и те За Пеевски гласувАли.
  Е кво правим сега!! Иzраждане , Има Такива Нещастници, ДПС и Герб избраха Пеевски!!! Ама те иначе били Най-големите Патреоти…
  Другаря Радев тях ли ще вика на Националния съвет по сугурност както се заяде???? Ашколсун бе Гадев, без извинение и т.н. нали се сещаш.

 13. Първосигналната реакция на подобно поведение да им скочи човек на вежди и да замете из пленарната зала с каквото е хванал. Но цивилизовано ли е подобно отношение?

  Кирил Петков отиде да им се кара, но не можа да ги надвика.

  Някой има ли по-добри предложения?

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.