Руzкото посолство показа остатъците от рашисткия елит у нас

ОБНОВЕНА на 9 юни в 17.39 ч.

Иначе казано, руzкото посолство си показа българските срамотии.  Нашите рашисти са ексхибиционисти. Не ги е срам да ги показват публично руzките им сводници на гости на маман Митрофанова.

Руzкото посолство в София даде прием за най-верните си хора от предполагаемия рашистки елит от списъка си за гости. Това е добър повод да се видят останките му. Вече и другарите от ГЕРБ от групата за дружба с Русия в предишните ни народни събрания не са терена на почерпката с чер хайвер.

Телеграфната агенция на Съветския съюз (ТАСС) разпространи новината за присъствие на лидери “политической партии “Возрождение”.

Акцентира в заглавието си: 

“ В мероприятии в том числе приняли участие лидеры политической партии “Возрождение”

От разпространеното от самото посолство видео се вижда, че фюрерът копейкин действително е бил на приема. Доста далеч е застанал от първите редици. Наднича като лалугер отзад. 

Други “лидери” бандата му няма. В това отношение ТАСС послъгва по дефиниция (и по навик)- в случая с множественото число. 

Напоследък фюрерът страни от камерите при акции, които го изобличават като върховен рашист. Той си знае защо. Нали е “историк”, чувал е за Нюрнберг. 

Телеграфната агенция на Съветския Съюз откроява в заглавието си неговото участие, а той  се крие в миманса. 

Руzката хватка е безпощадна. Щом си паднал в капана й, тя те употребява безмилостно, колкото и да мишкуваш като “български патриот”. Изкарва те в заглавие-няма мърдане и снишаване.

Открийте “крайнодесния” в крайнолевия ъгъл на картинката.

 

 

 

 

 

Съветската телеграфна агенция е упълномощена да заяви също, че приемът на дипломатушката Митрофанова е бил уважен от социалисти. 

Вижда се др. Александър Симов, близо до бившия(?) младежки лидер на БСП Борис Цветков, зад гърба на др. Петър Курумбашев, който забогатя милионерски и стана червен депутат след като от щаба на синия Петър Стоянов през 2001 г. прескочи в редиците на БСП (и явно пребивава поради своите зависимости в тази рашистка компания и до днес). 

НА СНИМКАТА: Курумбашев се чеше по главата, зад него са Симов и Цветков, а по диагонала отзад и вляво точи врат копейкин.

 

 

 

 

 

Сред разпознаваемите ращистки муцуни е и Румен Петков. Също и др. Снежана, която от десетилетия го играе върховна жрица на българската журналистика (шеф на СБЖ).

 

 

 

 

 

Такаа…Обаче…

Това ли е “представителността” на руzкия прием по върховен рашистки повод на национален празник?

По-ясна визуализация за рашистката изолация дори и в толкова гостоприемната за рашизма нашенска дестинация не може да се измисли.

П.С. Не познавам по физиономия дипломатическия елит от посолствата, уважили дипломатушката Митрофанова, но мога да декларирам, че на приема няма нито един представител на уважаваща себе си демократична държава, която поддържа дипломатически отношения с България и си прави труда да изпрати посланик у нас. 

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

 

29 мнения за “Руzкото посолство показа остатъците от рашисткия елит у нас”

 1. Сякаш животът на Курумбашев доминира на фотото.

 2. Копейкин гордо е изпъчил гърди на общата снимка с Мутрофанова:
  https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhRnw-rV92paRE8zvc93uL4xqW7cTaxo3yzthTFcFxNSseu32MEe_ZYtcaYH0JqNUtrqePvRLlA_kTxOlbDgGFQ6TTAFAAkbPrK-Hgkb4x_p3Ib3E56gE4LqChbixr6gSK7WEIrgD5pV7QMFJezz6H5x2zQvRsC9EGtARpsdmaCXfQYJQhGymVKAEEK/s960/2.jpg

  А отзад от портретчето наднича Путлер и Тъжния Кон. Каква красота, какъв симбиоз (по Станишеф :))

 3. Би било добре (за протокола) да се издири пълният списък на гости (местни и чужди).
  ДГД-ПНХ на домакините и клиентелата им.

  Адв. ПЕТЪР СЛАВОВ с предложения към парламент и правителство
  As soon as possible
  1) Спиране на тържественото осветление на остатъците от комунистическия герб на #ссср на фасадата на БГ Парламента и поставяне там на Държавния герб на РБ!
  2) Демонтаж и преместване на #МОЧА в музея на #соца (приложено в линк проекторешение на 49то НС за това);
  3) Изясняване изпълнението от радевия служебен военен министър на решението на 48то НС за военна подкрепа на Украйна и при нарушение – процедура #импийчмънт!

  https://www.facebook.com/adv.Petar.Slavov/posts/pfbid02VELBvKZEgVqKZfhaWnty9jj1KN51UqzdvLBEKD2VzJAKTsPVyDCtb5QpaKaqx3erl

 4. Челен румънски опит-да го последваме!

  Румъния е взела решение да съкрати персонала на руското посолство в Букурещ с 51 души до ниво,
  близко до това на румънското посолство в Москва,
  съобщи Министерството на външните работи на страната.

  Решението вече е предадено на руския посланик в румънската столица Валери Кузмин,
  който има 30 дни да реши кого ще изпрати обратно в родината.

  В случай, че Москва не се съобрази,
  тогава Румъния ще отнеме акредитацията на част от членовете на дипломатическия
  и техническо-административния персонал от руското посолство,
  но вече по собствено усмотрение,
  съобщава телевизионният канал Digi24.

  По-рано тази година през февруари Букурещ преустанови и работата
  на културния център Руски дом в столицата.

  ,,Предай нататък…
  АЗ ОБИЧАМ БЪЛГАРИЯ и цивилизованият ЕС!
  Могъщите САЩ и непобедимият НАТО са гарант за свободата ни!

 5. Щом са опрели до Благо Иконата да попълват празните места е ясна работата

 6. “Недопустимо е България да бъде управлявана от чужди посолства!”
  Костадин Копейкин

  Снимка за спомен, мил спомен на Копейкин и сие с русския посоль товарищ Мутрофановна в посольство РоSSии 🙂

  https://clubz.bg/137740

 7. До румЭн шадравана се вижда и “прафессар” нако райнович стефанов, “вастокавед”, що неспирно трови студентите по история и философия с путлеристките си безумия. Той бе в и представителството на JETRO-София, откъдето го изцибаха за про-руZко шпионстване. Автор на бисери като ,”руZия-силата, която спира злото!” и кандидат в листите на малинов, разбира се.

  Още по-вдясно, почти до прозореца е друга подлога 3-то поколение, пчелинцЭв, руZки помак по мама и баба, що десетилетия пъплеше в гънките на местността на МВнР. За снЭжанка цоковна-федотова даже не ми се говори.

  А чуждата дипломация блести с пом.-военните аташета на Монголия и Индонезия и ик. съветници на КНР и КНДР (с преводачката си)

 8. Междувременно руската наглост бележи нови висоти: руски представители се явиха в Международния съд (МС) с обвинения срещу Украйна в разрушаването на язовир “Каховка”.
  “Киевският режим не само нанесе масирани артилерийски удари по язовира в нощта на 6 юни, но и умишлено повиши нивото на водата в язовир Каховка до критично ниво”, каза руският дипломат Александър Шулгин пред МНС.
  И това след като управлението на шлюзовете е под руска окупация.

 9. Верно ли, че там е присъствало едно лице, от няколко петилетки шеф (босс) на БЧК?

 10. Тези снимки ще ми вгорчат деня /да ме прощава Иво/, но действителността е нужно да се показва такава каквато е! А тя в БГ хич не вдъхва оптимизъм. Правя паралел с някои аспекти от изключителният роман на Георги Господинов “Времеубужище”…Споменатите субекти и други подобни, явно имат нужда от “убежището” на “светлото” съветско минало въпреки, че някои от тях са по-млади и поради това не са имали възможност да осъзнаят точно за какво става въпрос…И уважавайки това “мероприятие”, те би трябвало да се пренесат в не толкова далечния 1-ви септември 1939 година и тогава да “скокнат” напред в датата 24-ти февруари 2023г. !!! И ако могат да разберат как историята се повтаря, ама на дали… Въпреки, че Хитлер никога не е употребявал глупости от сорта на “специална военна операция” и подобни нелепости , каквито сега съчинява вероятно, съвременния руски Гьобелс – Песков…Преди около два часа новият “възрожденец” се похвали по една от телевизиите, че скоро бил поканен в Полското посолство и ако го поканят и в Украинското посолсто и там би отишъл. Такъв гьонсуратлък не знам дали може да се види в друга нормална държава! В момента бившето СеСеСере води една безумна военно-престъпна кампания, като избива цивилни и стотици деца, взривява язовирна стена, предизвиква екологични катастрофи, заплашва с ядрено оръжие и какво ли още не! А на тези нашенци, посетили посолството на Злата империя за да уважат Матушката и нейните престъпни господари от Кремъл би трябвало да им кажем: “Прости им Господи, те не знаят какво вършат” !

 11. Прощавайте, исках да напиша 2022 г. както и Времеубежище. Човек като е развълнуван и ядосан – бърка!

 12. Макар да не се вижда поп , ми прилича по-скоро на генерална репетиция за панихида на блатимир блатимирович, отколкото на тържество. А купейкин гледа да е по-близо до вратата за всеки случай ако Баба Меца реши да го попита дали се скубе (преди да се избърше с него).

 13. Най после съм чут!

  За нещо, за което отдавна пледирам.
  За нещо,
  което е навсякъде по света.
  Освен в Русия, в Сърбия и в КНДР!

  От „Продължаваме Промяната – Демократична България” предлагат изцяло да се премахне фигурата на главния прокурор.

  Това стана ясно след разговор между правосъдния министър Атанас Славов и ДПС в парламента.

  Депутатът от Движението Делян Пеевски коментира предложението и посочи, че ще се търси консенсус по въпроса.

  За да не е недосегаем, обикновено главен прокурор е министърът на правосъдието.
  За да е под контрола на Парламента.

  Главният пракурор би трябвало да е член на правитетелството на държавата.
  не случайно се нарича още “държавен обвинител”.

  ,,Предай нататък…
  АЗ ОБИЧАМ БЪЛГАРИЯ и цивилизованият ЕС!
  Могъщите САЩ и непобедимият НАТО са гарант за свободата ни!

 14. КоZето е поредната хиена, намерила политическа ниша, да си подслони кожуха. Би станал и ескимос ако ескимосите плащаха добре.

 15. Снимката е хубава,ДАНС да ги почва подред,ако не,то да почваме ДАНС.

 16. Бесарабските българи
  са плът от плътта ни!

  Тази година през февруари Букурещ преустанови работата
  на културния център Руски дом в столицата.

  Да се закрие руския културно информационен център/руския дом на културата/
  в София на ул. Оборище!
  На негово място да се открие
  украински културно информационен център/украински дом на културата/
  за културата, традициите и историческите ни връзки
  с бесарабската българска общност в Украйна.

  ,,Предай нататък…
  АЗ ОБИЧАМ БЪЛГАРИЯ и цивилизованият ЕС!
  Могъщите САЩ и непобедимият НАТО са гарант за свободата ни!

 17. Има един, който ми прилича на собственика на Еконт и бивш министър в правителството на промяната – Николай Събев. При това на доста по-предна позиция.
  Такали е, или се бъркам?

 18. Никак не споделям мнението, че “те не знаят какво вършат”. Напротив, много добре знаят: путлерастията им ги храни. Вероятно без нея не са в състояние да изкарат един пробит лев. Преди няколко дена тук прочетох (цитирам по памет), че в регистъра на предприемачите не фигурира лице на име цончо ганэв и че снэжана димитрова фэдотова никога не е практикувала журналистка. Тези неизвестни ми дотогава факти не ме изненадаха никак. Обзалагам се, че останалата паплач от снимките е от същия “сой”.

 19. Да добавя.
  Много е странно как бързо копейкин събра ЕГН-тата
  Къде мога да проверя дали аз или мои близки присъстват в списъка против еврото?
  Ако има много валидни егн-та на хора, които не са попълваали тази петиция то да се провери дали Еконт не са споделили свои данни към този рузки проект против България!

 20. 100% подкрепа за предложението на г-н В. Видев!!! Елеонора Митрофанова, като пропагандон на разбойническата война на Путин срещу Украина- за 24 ч. да си събира чемодана, да намери вокзала и към Москва, но през някой от ГКП на Украина!

 21. Понеже споменахте СБЖ та се сетих и за други “журналисти” и покрай тях БНР. Явно там има разместване на пластовете, защото излъчиха интервю с Арестович.

  Чудно какво мисли “Волгин” по въпроса.

  А според вас редно ли е СЕМ да преразгледа влиянието на руската пропагандна в националният ефир?

 22. @Явор
  Арестович по БНР е нещо, което не очаквах. Той е великан спрямо гандона волгин.
  Хубаво е гандоните, копейките и другите подобни московски слуги да го чуят и да разберат какво ги очаква.

 23. До Явор: СЕМ няма да преразгледат нищо,защото цяла България прелива от руски агенти-в медиите журналисти,политолози,социолози а също и политици и други държавни служители,хора от силовите структури-МВР,Данс и други подобни служби,армията.Руско влияние имаме в Българската църква.Руската партия “Възраждане” трябва да има подкрепа от самите други проруски партии в България иначе щяха да ги забранят и защото никой не спря тези хора от пп “Възраждане”,които събират подписки за референдум и това дали имат право да събират лични данни и кой им е дал право да заемат свободно площи за тази дейност на открито.Никой с власт няма да ви отговори дали от “Еконт” са раздадени личните данни на техни потребители за фалшификация на подписка за референдум.Ето интересна новина: https://eurocom.bg/index.php/new/kostadin-kostadinov-kleveta-e-tvrdenieto-che-ne-izlizam-ot-ruskoto-posolstvo в който Костадин Костадинов отговаря на думи на Бойко Ноев,но не е завел дело за клевета срещу него.Ето и още по-интересна новина: https://narod.bg/2022/10/30/%D0%BA%D0%BE%D0%BF%D0%B5%D0%B9%D0%BA%D0%B0%D1%82%D0%B0-%D0%BA%D0%BE%D1%81%D1%82%D0%B0%D0%B4%D0%B8%D0%BD%D0%BE%D0%B2-%D1%81-%D1%82%D0%B0%D0%B5%D0%BD-%D0%BE%D1%84%D0%B8%D1%81-%D0%B2-%D0%BF%D0%B0%D1%80/ а тук се говори за тайни срещи на Костадин Костадинов от пп Възраждане с хора от руското посолство в София,България.

 24. Избягал руски военен пилот обяснява “хилядите унищожени украински танкове”:
  https://t.me/uniannet/101130
  Накратко, няколко вертолета обстрелват танк и го унищожават. Всеки пилот докладва за поразена цел. В сводката влизат няколко докладвани цели. 😀

  Вероятно същата е схемата и с 80% русофили. Питаме Курумбашев, колко приятели на Русия е видял. Казва петдесет. Питаме Симов, той също е преброил петдесет. Колкото попитаме, всеки ще каже петдесет. Накрая умножаваме петдесет по броя попитани и, воала, имаме петстотин присъствали.

 25. Гласуваш за Бачийски (ПП-ДБ) получаваш Путин
  Научих, че бургаският депутат от ПП-ДБ Константин Бачийски, който в предишното НС гласува ПРОТИВ санкциите срещу Русия и ПРОТИВ предоставянето на оръжие за Украйна, а заедно с тогавашния парламентарен секретар на ПП, Юрий Олегов Козлов, двамата се изказаха ПРОТИВ смяната на националния празник на България, 3-ти март, с друга, по-подходяща дата, и бяха ПРОТИВ връщането на оригиналното име на катедралния ни храм “Св.Св. Кирил и Методий”, отново е депутат и е гласувал ПРОТИВ редовното правителство на Денков-Габриел ! Сега се оправдава за гласуването си с чистофайничество, защото това било едно “компромеНтирано”, както се изразява, правителство !
  Чудя се защо, въпреки знаковите му гласувания в предишния парламент, тая руска “лимонка” отново е била допусната в списъка на кандидат депутатите на ПП-ДБ ?! Много интересно е какви са били “съображенията” на ръководството на коалицията, след като е ОЧЕВИДНО, че този простоват като изказ и външен вид човечец, който непрекъснато ръкомаха, за да компенсира интелектуалната си безпомощност (в съответствие с правилото “колкото по-неграмотен и прост, толкова по-фанатизиран русофил”) очевидно НЕ споделя основните политики на ПП-ДБ? Каква е разликата между него и копейките, след като гласуват по един и същи начин?
  Би трябвало ПП-ДБ да не стъпват втори път в една и съща кална “локва”. Моля ви, млади и интелигентни българи от ПП-ДБ, надеждата ни е във вас, чистете се НАВРЕМЕ от руските подлоги, защото ще ви предадат в най- решаващите моменти от работата ви в НС, ще ви “забият нож в гърба” като саботират най-важните ви решения за бъдещето на България!

 26. Всички са рублоядски шлюхи- 4-хилядници, 4-милионници, 4-милиардници!
  ТЪПьрищь симАвичьХари пишеше оди за пиндоските САЩ , другият текстописец – ()ОЛЕН ()ИДЕРовьХари също пишеше дитирамби за краварите от САЩ, а пък курВумбашевьХари беше във вражеският щаб на Петър Стоянов, преди да го предаде за милиони копейки на сирищнишкият селяшки бракониерски реZZиЛденть агенть Гоцье СирищнишкиЙ! Ето такива (деге)РЕНЕГАТИ и проZZтитутки са отишли да козируват на пасоль-губернатора мУтрофановНаЯ!
  Чудно е и, къде са другите “елитни” рублоститутки и копейкоститутки , като вольгинь, карбовски, кУрвела ниновНаЯ, р.Овч. , и “масонските” падруги на зИльоната фатмашка ТИКВА реZZиЛдентът лумПен гадень – агенть Гоцье и пасоль-свинаря им геЙрговь с цацовь????? И другите деньгофили , от сарайско-библиотекарската шайка!
  Одите на хуйло ви!

 27. Две изрезки от преди известно време.
  https://www.imagebam.com/view/MELS7B5
  https://www.imagebam.com/view/MELR8XK
  Защо сега костадинов протестира срещу подвластно на САЩ правителство, като преди две години попита “защо все още Щатите не ни дават техния модел на управление.”
  И борим капитализма като движим с капиталисти, но парите не миришат.

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.