Трюдо се появи в Киев и показа, че и левите западни лидери са срещу рашизма-за разлика от нашите леваци

Премиерът на Канада Джъстин Трюдо пристигна изненадващо в Киев. Посещението му не беше обявено предварително.

 

 

 

 

 

Трюдо, придружен от министъра на финансите Христя Фриланд, обяви нова помощ за Украйна. Посещението му започна с поклонение пред мемориала на загиналите защитници на Украйна. 

На пръв поглед-отдавна не е новина западен лидер да демонстрира по този начин подкрепа за Киев в Киев. Трюдо обаче е “особен случай”, погледнато от София. Той е одумван, вкл. от нашите доморасли антикомунисти, че е левичар, едва ли не комунист.

Както се казва, ако това са им комунистите на канадците, какво да кажем за нашичките рашисти в диапазона и в миксера ляво-дясно, в който пребивават копейкин, нинова и цялата останала омесена в рашизъм сволочь.

Тъкмо за тази категория в българската политика “няма ляво, няма дясно”. За тях важи само правилото да се молят на Изток на тяхната рашистка Мека и да се борят срещу “меките китики”, както проповядват отчаяните от катастрофата на комунистическата идеология търсачи на кауза-заместител в Кремъл. 

 

17 мнения за “Трюдо се появи в Киев и показа, че и левите западни лидери са срещу рашизма-за разлика от нашите леваци”

 1. Без да влизам в спор, искам да споделя съвсем лично и още по-скромно мнение, че “няма леви, няма десни” беше символ-верую на една друга обществено-политическа група. Рашистите предимно винаги са се афиширали като леви (нищо че Путлер в десен нацист).
  Взех думата, за да кажа, че преди време бъзикнах приятел, живеещ в Канада, с въпроса какво толкова не му харесват на Трюдо, след като така самоотвержено помага на Украйна. А той ме пита, знам ли колко много избиратели в Канада са натурализирани украинци? За себе си съм сигурен, че Трюдо е на страната на Украйна, защото е почтен човек, а не защото е пресметлив политик. Също така съм сигурен, че нашите рашисти са такива, защото са непочтени хора, а не защото се умилкват на тридесетте процента избиратели-путиномани.
  Извинявам се за мекия израз “непочтени”, но го сложих заради формата (на текста) … Съдържанието им (на нашите рашисти) заслужава изрази, от които каруцар би се изчервил…

 2. … сочената за крайно дясна Мелони посрещна Зеленски с военни почести в Рим, както заслужава един истински лидер на народа си :
  – Нещата трябва да се наричат със собствените им имена. Вижте, аз не съм толкова лицемерна, че да подменя инвазията с думата “мир”
  https://lupa.bg/f/news/b/130/d3022a31811a39a5eebf1ed4e70dab33.jpeg

 3. Бих припомнил, че основен политически похват на едновремешните болшевики, техните наследници руските комунисти и издънките им по цял свят, и разбира се техния достоен наследник кагебейския бункерен плъх, е създаването на партии ментета и внедряването на политици ментета в някоя партия. В миналото основния интерес за опорочаване представляваха левите партии в нормалните държави – социалисти и социалдемократи. В днешно време путинистите са избрали никак небезуспешната стратегия да тровят десни партии и много добър пример за това е течението на МАГА тръмпанзетата което се вля и отрови Републиканската партия в САЩ. От всичко това следва, че няма значение къде в политическия спектър се намира дадена партия. Има значение, какво е отношението й към руската кочина.

 4. Извинете, ще засегна друга тема.
  По нашите курорти реват, че нямало германски туристи, но навсякъде пише, че до 30 дни българското черноморие ще бъде тежко замърсено с петролни продукти, химикали, трупове на хора и животни и мини, и това замърсяване ще продължи няколко години. Казвам ПИШЕ, аз нямам собствено мнение, тъй като не съм компетентен. Ако ще се къпете – къпете се най-късно до 5 – 10 юли. И пише българските курорти да бъдат отписани за няколко години напред. Това е делото на руснаците. Германци ли? Тъжна история.

 5. Димитър Рачев-тези лъжи вероятно са дело на руснаците,те са се доказали като лъжци към българите.По българските курорти има намален брой туристи поради липсата на нормални курорти,персонал,туристически услуги,но високи цени а и голяма конкуренция от Гърция и Турция и този проблем е от години.Такива слухове целят създаване на щети,което и правят.А сега към ВиК:абсолютно сте прав за тактиката на руснаците за създаването на проруски политици и партии,идеологията политическа няма значение,защото зад нея стои винаги Велико руският имперски шовинизъм.Преди десетилетия Русия е залагала на “комунизъм” за да печели поддръжници в опустошените от войни и световни войни и съответно бедност страни,сега залагат на националисти сред държавите от Европа и бившите британски колонии,защото смесването на народи и раси поражда/подсилва прояви на национализъм и расизъм.За Русия и руснаците не е важна идеологията освен руския национализъм а руското влияние,което в държавите от бившият СССР се поддържа и от руснаци разселени в завладени от тях земи-между 600 000 и 1600 000 руснаци разселени в Крим след 2014та година от информация от украински пжлитик,руснаци разселени в Кьонингсберг (Калининград),в България също има,но се мълчи за това.Отделно има “руски културни центрове”,руски гимназии и частни училища.Нека не забравяме и следването на висше образование в чужбина-считам,че хора от България и други държави следвали в Русия са били “ухажвани” от руските служби,проучвани и евентуално вербуван като руски агенти.Естествено имаме и руски бизнесмени и олигарси като този: https://www.mediapool.bg/kak-italiya-zalovi-i-izpusna-edin-ot-nai-vliyatelnite-rusnatsi-izdirvani-ot-sasht-news348515.html които се опитват да правят промишлен шпионаж и нека не забравяме всички руснаци,които са “натурализирани”,тоест са с чужди паспорти и адреси в чужбина,но са руска пета колона.Колко български паспорта са раздадени на руснаци и Господ не знае.

 6. @ SoYoung
  Колко руснаци са получли български европейски паспорти знае точно рижавата баба Меца, която изпълнява ролята на вице президент. От президентството наскоро “информираха” официално, че всеки ден поне един руснак получавал българско гражданство!
  Слава Богу, че тази информация съществува и на други
  места, в различни институции, където отчитат много по-високи числа 🙂

 7. Към
  SoYoung
  11.06.2023 в 10:38:
  Към
  В и К
  10.06.2023 в 22:27:
  Нека кажем генерално , че Путлер залага на ПОПУЛИСТки хиперхерои и демагогските им детски приказки. Също както большевишките след 1917г., и подражателите им , след тях – Мусолини, Хитлер и другите диктаторски и тирански хиперхерои . Вече сме говорили, че ПОПУЛИЗъМА няма нито “идеология” , нито цвят , нито ляво-дясно, той по същината си е ТОТАЛитарЕН, защото включва всичко , и едновременно изключва всичко! И остава само една ПАРАЗИТна дупка , един паразитен ВАКУУМ , една ПАРАЗИТна фасада(субективност, манипулация, лъжа)!
  И единственото нещо, единственият мотив зад всичко , зад целият цирк и театър е – КОЙ плаща…..КОЙ е сводника…….КОЙ е альфа-сАбаката , зад тази фейк-“реальность”?!?!??????

 8. Между европейското ляво и нашенското путлеро-рашистко такова – планина разлика. Трюдо-мл. явно е наследил баща си. Старият Пиер-Елиът, въпреки доза пацифизъм и изолационизъм, е в основата на създаването на канадският експ. корпус за десанта в Нормандия. Младият Джъстин още на 2-та седмица от руZката аргесия предостави на Киев 15 транспортни самолета “ДеХавиланд Буфало”, прочути с къс разбег и изключителна здравина. Те бяха в основата на евакуацията на цивилните в Мариупол и доставките за бранителите на АЗОВСТАЛ. Сред пилотите има и един българин, който получи кръст за храброст. Ще научим името му, като свърши войната.

  На този фон интересно бе ТВ “въйступлението” на милиционера 3-то поколение, 3/4 помак по “бабушка” и “мамаша”, бурундукът от Пазарджик шотЭв ивайла валентинавич, чин депутат от ПП. Изцепи се тая млада надежда на промяната, че и за имунитетите, и въобще щял да гласува “само по съвест”. Ти да видиш! Чудя се докога умно-разумно-красивите “гарвардци” ще настъпват една и съща мотика и сами ще си зареждат скрити руZки лимонки, не им стигат явните 4-хилядници…

 9. До скоро, аз също не го виждах, как неусетно беше превзет и подложен на унищожение Запада.
  Просто тази необуздана и безмисловна ненаситност на капителистическите компании. Казвам капиталистически, без да влагам в това зъл умисъл, защото капиталите са основният двигател в икономиката.
  Безмисловност, може би защото когато един взима решение с добри помисли не винаги може да си даде сметка, че другият има лоши такива.
  Всички виждаха при Русия и Китай, следствие на строеният комунизъм– както тошката правилно ги нарече НЕДОНОСЧЕта–бяха истински изостанали в икономическите си постижения.
  Може би Горбачов даде неправилен знак и съвет и след сдобряването със Запада, всички единодушно заговориха за „Wandeln mit Nandeln“, което, започнато от Германия означава преустройство чрез търговски отношения. Дори дълго време путлерът беше ухажван и смятан за гарант на този модел.
  Чудно ми беше само, как Меркел, която много ме разочарова защото я смятах за интелектуалка и поради близкото й общуване с путлера, е успяла да го разбере. Явен провал!
  Но и САЩ не останаха назад, защото започнаха безрасъдно да раздават НОХАУ на Китай без да знаят, че НА КОМУНИСТ не може и не трябва да се вярва.
  Така глупавите германски капиталисти пренесоха, поради ниските производствени разходи, цялата си лекарствена индустрия, както и големи части от напредничевите медицински и индустрялни производства и съсъсъответната техника в Китай.
  Сега по различни причини, но поради еднакъв повод за да бъдат унищожени, са го осъзнали и дано да не е късно!
  Да се надяваме, че няма да се разпали глобална война, защото за комунистите– както постоянно ни показват– човешкото жертвоприношение не представлява някаква стойност.
  Въпреки това съм оптимист и мисля, че дори и наличието на един „човек“ на съответното место, може да предотврати катастрофата.
  Спомням си дори за едно интервю с обикновен руски военен, който по телевизята заяваше, че въпреки заповед по време на кубинската криза, (червена лампичка, която му е светнала тогава), не е задействал ракетното копче.
  Колко е вярно, не знам, защото все пак беше руснак!

 10. Понеже Канада се явява фабрика за големи американски комици, които са родени там и после заминават за Холивуд да радват свободният свят! Искам да споделя едно уникално видео- CGI, демонстриращо канадското дълбоко чувство за хумор! Става въпрос за монтаж върху епизод на мъпетите с участието на Хари Белафонте, на чието лице са сложили това на младият революционер- Джустин Кастро, който изпълнява Banna boat song!

  https://www.youtube.com/watch?v=NxPwM5eRshg

  Парадокса на тази пародия е че имитира живият-реален живот и младият комундел Джустин, любител на боядисването на лицето и горещите социалистически тропически нрави, като островът на “свободата”- Куба
  Младият Кастро направи от Канада комунистическа бананова република, която в момента буквално гори и опушва цяла Америка, момчето е патологичен комундел, от най страшните!!!
  Бог да пази Канада, защото обичам тази държава, и тези най добри и вежливи хора не заслужават тази мека революция която получават, без дори да разбират какво им се случва!

 11. Vic_Kaminsky благодаря ви за информацията за Шотев,има и други братушки в бг политиката- Олег Козлов,Елена Йончева и съм сигурен,че ще реалната бройка “натурализирани” руснаци в България е строго секретна за българите,но съм срещал данни като 300 000 имота по Черноморието и поне 80 000 брака с рускини,но реално не знаем бройката им в България.В това им е истинската сила-разселено население овладяло ключови позиции в дадена територия.Аз бих започнал да ги разселвам при масовото урбанизиране на България за да може по-лесно да останат анонимни в градовете и многоетажните жилищни сгради а след1944та година има точно такава скрита политика (подобна политика има и във всички други държави със засилена емиграция) и а също и имена се сменят,биографии се измислят,правят се руски училища,медии на руски език.О,щях да забравя…бих въвел норма за официален български от източна България,от “якащите”,защото по-мекия им говор повече прилича на руския и ще станем “братушки”,но трябват години да инсталираме “наши хора” в България.Не вярвам на информацията за официален брой руснаци и всъщност искрено вярвам,че всеки русофил в България е с напълно или отчасти руска кръв.Платените агенти за влияние не са лоялни към Русия,за истинска власт над дадена територия трябва да претопиш местното население а руснаците са го правили с минимум два народа като чеченци кримски татари,говоря само за Южна “Русия”.Руската убийствена политика за българите започва още преди 2 века с разселване на стотици хиляди българи.На данните от руския агент Радев и другите като него не може да им се вярва.Този “Шотев” и други като него винаги ще предадат България а тези политици от пп Продължаваме промяната ме съмнява да са толкова глупави и работят с руснаци съзнателно.

 12. Към
  Димитър Рачев
  11.06.2023 в 08:13:
  Г-н Рачев, това е голямо количество сладка вода, която така или иначе би се вляла е Черно море, ако нямаше язовири по Днепър. Но украинците я ползват за селскостопанско поливане , индустрията, и за питейни нужди. Така че вливането на водата не е проблем за Черно море, а по-скоро липсата й.
  Но опасността идва от завлечените мини от минните полета в Херсонска област към пристанищата на Николаев и Одеса, където е зърненият коридор, който Путлер и бандитите му блокират и без тази нова минна опасност. А може да дойдат и до Румъния и България, и чак до Босфора, но путлерасткият агенть – бай султанЮ ЕрдоганЮ си мълчи , след като за десети път фалшифицира “изборите” , както неговият тирански аркадашь – хунтараторь Путлерь!
  Някои хора още в началото на войната, предупреждаваха за минната опасност за танкерите на Лукойл и за възможният разлив на суров петрол , бензин и дизел , ако се взривят от морските мини на Путлер. И поискаха да се спре още тогава вноса на путлерастки нефт , бензин и дизел за Лукойл, и да не се дава дерогация от Брюксел за далаверите на Лукойл! Но! НО сега, освен предишните морски мини , сега ще се добави още по-голяма минна опасност от сухоземните мини , снаряди и ракети отнесени от наводнението предизвикано от терористите на Путлерь , които взривиха Каховската ВЕЦ!!!
  Това повишава многократно още повече минната опасност за танкерите на Лукойл, и за другите кораби в цялото Черно море!
  Така че НАТО трябва веднага да затвори Черно море и далаверите на ЕрдоганЮ с Путлер, и да започне веднага прочистването на мините и боеприпасите и от Каховка,и предишните !
  И да изгони Путлер и от пристанищата на Крим и от цялото Черно море , и от Азовско море, включително! За да няма вече минна опасност и за зърненият коридор на Украйна, и за петролните танкери , и за всички други кораби и риболовни лодки , и за туристическите яхти и даже за надуваемите дюшеци на плажуващите туристи по цялото черноморско крайбрежие на всички държави!

  Долу МОЧИ-те, одите на хуйло си!
  Долу КримскиЙ воениЙ мость, оди на хуйло ти!

 13. И за разтуха един весел оф-топик – хакер/или група са пробили и източили до шушка 986 крипто-портфейла, контролирани от ГРУ, ФСБ и СВР –външното разузнаване на блатните павиани. С тях се е плащало на руZки хакери и хибридчици. Съобщават го специалисти и аналитици от Chainalysis и CoinDesk, които пряко работят за Чичо Сам и службите му. Щетите се уточняват, но са наречени “масивни”. Оставено е съобщение на руZки, че парите отиват в сметките на ВСУ и М-во на отбраната на Украйна, без дребна сума, определена като “производствени разходи”. Има и готината отпратка за дестинацията на флагмана “маЦква”. Повече – тук:

  https://www.yahoo.com/news/hacker-drains-russian-special-services-121400918.html

 14. “нашите леваци” са глутницата фашизоидни изрожденци!

  Фашизоидът Копейкин и изрожденците
  се разбягаха
  като хлебарки!

  Владислав Панев и други от ДБ,
  както и обикновени софийски граждани,
  посрещнаха фашизоидното ”Възраждане”
  пред кино Одеон тази вечер .

  “Не мисля, че някой трябва да си представя,
  че може да забрани на някого да ходи на кино.

  Същото “Възраждане” се опитаха да направят на трибуната в парламента –
  да ни спрат да говорим.
  Днес се опитват да ни спрат да гледаме филми.”

  коментира пред БНТ Ивайло Мирчев.

  Тук не е Москва!
  На фашизоидните изрожденци не може помогна и фашиста Путлер!

  ,,Предай нататък…
  АЗ ОБИЧАМ БЪЛГАРИЯ и цивилизованият ЕС!
  Могъщите САЩ и непобедимият НАТО са гарант за свободата ни!

 15. От фронта пристигат съобщения, че украинското настъпление се усилва и руснаците печелят време за отстъпление като взривяват водоеми.

 16. Тези диваци са взривили друг язовир, ще им стане навик. В същото време се пишат за “освободители” и с претенции да са световен лидер. Наши и чужди проповедници на руска пропаганда не спират да говорят че русия искала да бъде уважавана като велика сила. Само че уважението се заслужава, а не се купува и продава Единственото, в което са признати лидери е разрушаването във всички области. Военни, политици, ченгета, агенти, учени, компютърни специалисти работят за това. Ясно го доказва и влиянието, което имат в Европа, въпреки че малки държави с по-малко население са в пъти по-полезни за света.

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.