Късно е,Гешев, за ЛИБЕ

Иван Гешев щеше…

Щеше да говори (сензационно) в изявление по БНТ, но , не щеш ли-не посмя.

Щеше след това да (про)говори в Народното събрание. Отново не пощя.

Щеше за малко да се размине и с говоренето в Страсбург, но накрая, въпреки опитите да му бъде отказана тази възможност, успя да се изкаже днес. Изслушали го около 15 минути. 

Щеше да бъде по-убедителен, че е изплюл най-сетне (препъни) камъчето с информацията, която твърде дълго е пазил за черни дни, ако не беше заявил след изслушването, че (тепърва) ще каже, каквото има в България.

Щеше да бъде забавно, ако не се отнасяше до една тъжната картинка. Заявил пред ЛИБЕ, че не казва нищо ново ( т.е. отишъл е до Страсбург, за да не каже нищо ново).

 

 

 

Щеше да бъде за вярване, ако не ставаше дума за лъжливото прокурорче.

Късно, твърде късно се изказа той по въпроси, за които ние тук го молим да се произнесе от години. Комисията на Европейския парламент по граждански свободи, правосъдие и вътрешни работи LIBE, пред която е споделил мисли, все пак го е изслушала, но това едва ли ще му помогне в битката за оцеляване на поста в България.

Късно е, Гешев, за ЛИБЕ.

15 мнения за “Късно е,Гешев, за ЛИБЕ”

 1. Гешев беше незаконно избран!.
  В кушия с един кон!

  Гешев направи много зулуми!
  Мястото му е при строгият, но справедлив
  Бай Ставри !

 2. Пред БНТ бившият енергиен министър от ПП, Ал. Николов, с цифри и факти освети антидържавната, саботажна роля на рундювия сл. гълъбарник в полза на Газпром и раZия. В частност, че първи акт на росян катамаранът и ЗКПЧ-то гугутков била да пробват с доп. протокол №1 да спрат интерконектора с Гърция. Каза и няколко преинтересни неща за липсващата пътна карта на свинушка пЭткова, които предстои да бъдат разследвани от Кьовеши.

  Др. Гешев тея работи 4 г. не ги забеляза.

  Кеф бе да се гледа и как водещата мисирка хрыстинка, горда “выпускница” на руZката гимназия в Ст. Загора, жалко кудкудечеше в ялови опити да го спре, отклони с въпроси или да омаловажи казаното.

 3. Гешев просто каза, че ще арестува Путин ако дойде в България и гледайте какво му се случи. Сега ППДБ ще назначат човек, който не би арестувал Путин когато стъпи на българска територия. Който има глава да мисли, нека мисли!

 4. https://frognews.bg/novini/postapili-signali-sreshtu-geshev-sled-vlizaneto-sila-noviia-mehanizam-razsledvane-glavniia-prokuror.html
  https://www.dnevnik.bg/bulgaria/2023/06/12/4494748_prokuraturata_pak_zapochva_da_razsledva_kazusa_turski/
  – пряко засяга байхуй с неговата ДпС ПКП+реZидента с енерг.цвъкни след гълъбарника
  !? сигнали за реZидентските акции стил “въZраждане” за цената на един пилон и КОЙ обРРича децата във военни униформи …
  – след най-голямата тоалетна на най-голяма височина, българския национален флаг ще се вие на най-високия пилон и … за ценой непостоим
  – от поредицата фантомаZ ce рaзVихря: Да изпратим България в рая на хуйло …
  https://twitter.com/RumyanaThisIsMe/status/1668247894694952960

 5. С нетърпение очаквам освобождението на БНТ и на българския зрител от ген.дира със средния пръст Кошлуков. Заедно с него веднага трябва да освободят и цялата атакистка кохорта, която е домъкнал: Мая Костадинова, дето кани в “Говори сега” само най- гнусните русски подлоги и е превърнала ефира в паноптикум на рубладжийските изроди, Христинка Христова от путинския сутрешен блок, както и до болка омръзналият на всички допотопен водещ на “Панорама”, Бойко Василев, който всеки петък вечер ни връща във времената на Вълко Червенков.
  Аман от тези путински слуги! Сигурно само Руският ни пРезидент и неговата Сонечка от СЕМ, с рубенсовите телеса, ги гледат, но принуждават всички останали българи, въпреки че сме отказали “услугата” (не ги гледаме) да им плащаме неприлично големите заплати с данъците си! Ние да не сме крепостни ?!

 6. Само малък повод за причините за импийчмънть на “масонскиЯТ” ” ариець” – зИльоната решетникова проZZт(итуиращ)а шлюха и подлога на геЙрговь- реZZиЛдентът лумПен гадень:

  https://www.segabg.com/category-observer/kohortata-na-radev-ovladya-durzhavata

  Оди на пасоль-свинаря ти геЙрговь, оди на пасоль-губернаторь мУтрофановНаЯ, оди на хуйло ти!

 7. Вместо да се шляе из Европа и да гoвори по телевизиитe , Гешев да свали делата от трупчетата . Той все още взема заплата за главен прокурор – да си върши работата. Така най-лесно ще убеди всички, че не работи за тъмните сили. Да ама не !
  Ще се размотава докато го подменят с друг и ще потъне някъде а новият ще каже, че не знае нищо за това , което всички знаят, но от тук нататък “нема лабаво”- само забравете за всичко до сега – да плеснем с ръце и да се прегърнем !
  ПП/ДБ да помислят как да противодействат на подобен сценарий.

 8. Този човек, надмина себе си !!! Да благодарим на възпитаните хора от Европейския Съюз, от който България е неразделна, че имаха търпение да гледат и слушат сапунената му… дори не знам, как да определя идиотизма сътворен от “инструмента на …”

 9. П.П. Да си припомним каква цинична иронична гавра е днешното “ваканцуването” на геЙшевь в Брюксел . Защото преди няколко години точно геЙшевь искаше имунитета на румнаджийката Елена йончевНаЯ от Европарламента, и то точно заради разследването й по Барселона-гейт, за да защити ТЪПькача си бокоТИКВАТА. И сега геЙшевь повдига обвинение точно на ТЪПькача си бокоТИКВАТА, и то точно за Барселона-гейт! Ето това е “КРИВОсъдието” на геЙшевь!!!
  А пък , пак днес, за да е пълна картината на задкулисната путлерастка проZZтот(уц)ия и зависимости , точно рублоядката Елена йончевНаЯ е защитила “евроатлантическият” си обвинител геЙшевь в Брюксел , и е поискала да го “изслуша” в Европарламента!
  Одите на хуйло ви!

 10. Необичайна е ситуацията в САЩ: Популист и путинофил от Белият Дом (бившият Trump) е изправен пред
  Американското правосъдие. Днес започва голям урок за българското правосъдие, за българската демокрация. Но! Българският драг зрител и слушател пак ще се размине с най-важното. – “Стрийм” “медиите” още са (про)московийски мегафони. Все пак България ще разбере: Това е задължителната съдба на много, наричащи себе си “българи” : м.п., министри, прокурори, съдии, крадци с белите ризи и мутри. И п(р)езидет !

 11. Имало едно време един странен тип в римския сенат, който дето седнел и дето станел, разправял, че Картаген трябвало да бъде разрушен. Напълно неоснователно, естествено, защото ставало дума за суверенна държава.
  Без да се правя на Катон, като прост коментиращ ми иде да питам, що ще чиним с МОЧА? Щото дори приятелката ми казва, че сега не му е времето да раздухваме този случай… Излишен повод за консолидация на силите на мрака….
  Както и да е…. Що ще чиним с МОЧА?

 12. Към
  dkaraivanov
  13.06.2023 в 21:10:
  Този въпрос го задайте на бокоТИКВАТА и фандъковНаЯ, които от 20 години са окупирали сАфия и държавата, и нищо не направиха, освен монтирането на повече шпионски камери ор пасоль-губернатора мУтрофановНаЯ, и допълнително мощно осветлението платено пак с путинските рубли.
  За “обикновените” граждани на сАфия, като вас остават само подръчни чукове, и други подръчни инструменти от близките железарии, както направи наскоро един ваш съгражданин , но фандъковНаЯ бързо възстанови “разрушенията” причинени на МОЧА от него.

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.