След дългото управление на гражданите за европейско развитие България е трайно затънала на рашисткото дъно

България е  все така на дъното на страните от ЕС след дългото управления на гражданите за европейско развитие  по два показателя: 

1. Най-бедната

2. Най-проруската

И обратно.

Както във вица, според който при капитализма човек за човека е вълк, докато при социализма е обратното.

1. Най-пропуската

2. Най-бедната

Няма в ЕС по благосклонно настроение спрямо московията от българското.

 

 

 

13 мнения за “След дългото управление на гражданите за европейско развитие България е трайно затънала на рашисткото дъно”

 1. Твърденията за изпростяването на българският народ не е мит.
  Прост народ, слаба държава!

 2. На копейкин стихче:

  Детенце мургаво,
  шиленце шугаво,
  къде без книжчица,
  с таз къса пишчица?

 3. И аз съм си мислел да кажа, че преди идването на ГЕРБ отношението към живковизма, путинизма, двойното лъжеосвобождение и други подобни гадост беше много по-отрицателно, но се страхувах да го направя, за да не ми се смеят…..

 4. Русия в сегашния си вид и управленска форма не може да бъде нито стратегически, нито тактически , нито никакъв партньор за никого, който уважава себе си.
  Трябва да си сляп, глух , фанатик или пълен глупак за да си мислиш , че русиа, която убива украинците, разрушава градовете им, изнасилва и безчинства там – специално на нас българите ще ни сипе мед и масло в паничката ?!
  Надежди говежди.

 5. “При капитализма човек за човека е вълк, а при социализма другарю вълк ! ” :))

 6. Не знам дали точно “българския народ” е “изпростял” но виждам в НС образовани дами и господа с поне един университет, обиколили света, които се плюят (със засилка), обиждат се грозно, чупят си очилата и лягат безсрамно на мафиоти и чужди интереси.
  50% в активна възраст от “изпростелия български народ” не издържа на тази свинщина и избяга в чужбина, като по този начин спаси Родината си от фалит.
  Освен това, обидите към Коцето, кое му били късо, кое дълго, звучат много тъпо и излагат тези, които ги ползват. Превърнаха НС в детска градина. Аз затова и почнах го наричам Безнародното събрание.
  Всяко ново НС се занимава най-вече със себе си. Пред очите на хората се замерят с кал и преправят този или онзи Член (от някой тъп закон), писан от предишните им колежки а зад завесите, оправят мераците на спонсорите си.

 7. – един Видовденски коментар на проф. Методиев – не този Видовден на възмездието, а Българския Видовден на провиждане
  – но с 2 бележки: за опита да прехвърлят на обществото ни инициативата и вината за 1968 и “голямата екскурзия” … въпреки пропагандното блато, в което ни натикват – копейките са малцинство – нагло, кресливо, но малцинство … бълг. русофилие е пропаганден трик

 8. Това е манипулативно проучване, защото не са включени и другите балкански байганЮфски държави в проучването! Тогава ще има по-релевантна картина , чрез сраМнението между тях за корупционната “любов” към альфа-сАбаката Путлерь! И то по-голяма част се дължи на вековната пропаГАДность за “АсвАбАждението” на балканските държави от РАБьZZия и ИМПЕРьнационалсоциалистическия ПАНславизъм!
  А и самият путлерастки дупетать Толстой каза , че 50% от “българската” “икономика” е купена от путлерастките олигарси и чекисти!
  Но единственият истински показател за “любовта” на българите към путлерасткият рай(Хь) е миграцията им към пиндосите и еврогейовете в САЩ и Западна Европа, за работа , учение и екскурзии дори! Също така предпочитат европейски и западни стоки пред путинският и китайският ерзац!
  Така че маниулативни и непълни проучвания могат да дадат и неверни резултати! Но все пак се вижда , че въпреки БЕЗкрайните корупционни и ПОПУЛИСТки напъни на герберастката мутромилЮЮЮционерска шайка и бокоТИКВАТА, заедно с “масонско”-ченгесарската фатмашка шайка и сараите, българите предпочитат европейския и американския начин на живот! А и да не забравяме, че всички 4-хилядници, 4-милионници,4-милиардници предпочитат да пращат отрочетата и награбените трилиони в западни банки , имоти и оффшорки! Дори бандитската шайка на Путлер купува и спестява откраднатите трилиони на Запад , и задунайският кантрабандистки колониален Бандитустань, дори!
  Одите на хуйло си!
  Долу МОЧИ-те, одите на хуйло си!

 9. Към

  15.06.2023 в 08:19:
  Погледнах отгоре , интервюто с г-н Методиев. И въпреки многогодишният си исторически опит и той , и другите негови колеги антикомунисти , не могат да се отърват от някои съвсем нелогични и неверни исторически митове за “монархофашизма” в царство България останали от времето на соца.
  Вярно е , че цар Борис III утвърждава авторитарно си управление преди 1944г. , и забранява “официално” партиите след 1934г.. Но това не е основната причина за установяването на сталинският ТОТАЛитаризъм след войната, защото и в другите европейски държави , в които не са забранени политическите партии Сталинь въвежда същият тоталитарен режим, както в НРБь! Така че цар Борис III едва ли е главният виновник за политическата обстановка в НРБь, след 1944г., а и след 1989г.. Той може и да има своята вина за забраната на партиите, но те са възстановени след войната , за да бъдат окончателно унищожени от терористичната большевишка колониална колаборационистка банда БКПь и гошо Тарабата , с помощта на краZZная армия и по заповед на Сталинь!
  Ето това е истинската причина за липсата на демократичните и партийни традиции , унищожени след 1944г..

  ДОЛУ МОЧИ-те, одите на хуйло си!

 10. RICOшетниковь,

  https://clubz.bg/66349-golyamata_bitka_za_istoriyata_e_v_semeystvoto_nezavisimo_kolko_dobre_e_napisan_uchebnikat
  1989г. г-н Методиев е от възстановителите на след освобожденската Демократическа партия, която с обявяването на независимостта, възстановява Царския статут на България. 1941 г. ДП отказва да се присъединява към сталинското ОФ, но 1944 г. се включва в правителството на Муравиев, България излиза от Тристранния пакт и края на 1947г. партията е ликвидирана
  – коментарът на проф. Методиев при Дремджиев е с една негова основна теза като историк – българския след освобожденски демократичен модел, което не просто е основание за гордост, а разобличава цялата наложена московска пропаганда за “освобождение”, за превръщане на България под братушковото крило в “развиваща” се държава, за каквато всъщност , въпреки войните Царство България е била
  https://www.24chasa.bg/mneniya/article/7562186

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.