Рашистките окопатори на живо (за последно) в окопите

Видео от окопите на рашистките окупатори, заснето при атака срещу тях, показва колко струват техните окопи като защита срещу украинските защитници на родната земя.

 

 

12 мнения за “Рашистките окопатори на живо (за последно) в окопите”

 1. Германските престъпници са били гръбнакът на СС!

  Руската мафия се сражава за фашиста Путлер.
  Босове на 10 групировки са загинали във войната в Украйна

  Свидни жертви са дали най-малко 10 от водещите престъпни групировки в Русия, чиито представители са търсили индулгенция и свобода
  с участието си във войната срещу Украйна.

  Авторитетни представители на 10 престъпни групировки в Русия са загинали по време на войната срещу Украйна,
  съобщи телеграм каналът „Можем объяснить“.
  Мафиотските лидери подкрепят т. н. Специална военна операция и са обявили вербовката на затворници за „легитимна“ по правилата на престъпния свят.

  В хода на бойните действия са били убити босове на поне 10 престъпни групи, които действат на територията на цяла Русия,
  а изданието е съставило карта с тяхната география, както и с най-видните им бандити, които са заминали да се сражават,
  но са паднали от вражески куршум или ракета.
  Картата показва колко дълбока е подкрепата на мафията за Путиновата агресия.

  На фронта са се оказали представители на водещите престъпни структури като бандата на Цапките
  в Краснодарска област (по фамилията на братята Виктор и Николай Цапок, създали групировката още в началото на 80-те години в СССР),
  които се ползват с връзки в Генералната прокуратура.
  Делото им се продължава от деца и внуци с фамилията Цапок, а от 2018 тарторите живеят в чужбина.
  Наличните в страната са заминали на война, от която вече няма да се върнат.
  Най-видният лидер е Станислав Лобанов, чийто труп е погребан в родното му село Кушчовская, дало името си на синомина на мафията на Цапките – Кушчовската.

  С двама бандити е представена в пантеона на убитите мафиози и знаменитата групировка на „магистраладжиите“ от Татарстан.
  Това са бандюгите, които в мирно време в полицейски униформи грабят и убиват тираджии.
  Осъденият на 25 години затвор магистраладжия Александър Еналеев беше освободен от затвора,
  но да убива го спрели бойците от ВСУ в района на Бахмут – завинаги.

  В редиците на “Ахмат”, чеченския доброволчески батальон като картечар се сражава белгородският престъпен авторитет Николай Аршинов – „Калбон“,
  тартор на Калбоновската мафия и дясна ръка на основателя на холдинга „Айдберг“ Владимир Тебекин.
  Бизнесменът Руслан Проскурин беше обвинил „Калбоновските“ за отвличането си в Абхазия.
  Аршинов беше убит на фронта на 10 май.

  От Украйна няма да се върнат и двама видни членове на Байкалската организирана престъпна група,
  сражаващи се за Пригожин – Сергей Грязнов – Боеца от Меценатовската мафия и Роман Кибирев от Пивзаводската.

  Саша Узбека, иначе Шерали Хатамов, Алтайски бос, е загинал при щурма на Соледар.

  Не само Пригожин, но и намиращите се на подчинение на Шойгу военни предпочитат да воюват с бивши бандити в редиците си.
  „Техният ум е по-военизиран, отколкото този на мобилизираните, а в очите им се вижда мъглата на убиеца, с тях е по-приятно да се работи,
  обясняваше този избор заместник-командир на 71-ви гвардейски полк, цитиран от „Вьорстка“.

  „Когато започна вербовката на затворници от ЧВК „Вагнер“ отношението на бандитския свят изигра основно значение.
  Имаше няколко бандитски проучвания, обръщения на затворническите тартори към всички задържани от страна на по-дребни „короновани“ бандюги,
  които по традиция лошо се отнасяли към вербовката,
  обяснява ръководителката на фондация „Рус сидящая“(Излежаваща Русия) Олга Романова.

  Отношението към вербовката рязко се променило след новогодишното обръщение на най-авторитетния пандизчия – Младия Шакро.
  Той призовал всички да влизат в редиците на ЧВК на Пригожин.
  Обръщението се ретранслирало в затворите на няколко региона
  веднага след новогодното обръщение на Владимир Путин.

  ,,Предай нататък…
  АЗ ОБИЧАМ БЪЛГАРИЯ и цивилизованият ЕС!
  Могъщите САЩ и непобедимият НАТО са гарант за свободата ни!

 2. Коментар на военен експерт в одиозния но цитиран дори от СНН сайт “Московски колинг”. На “трофеен” руски е, туй по Резников или на уралският диалект на българския, привет Павле😀
  https://t.me/m0sc0wcalling/25901

 3. П.П.

  В нормалните държави,
  престъпниците винаги имат
  враждебно отношение към официалните власти.

  Но в хитлериска Германия и фашистка Русия не е така.
  Това потвърждава, че официалните власти
  в хитлериска Германия и фашистка Русия са престъпни!
  Затова там престъпниците ги приемат, като свои!

  Във фашистките и комунистическите държави,
  хората с престъпно мислене са не само симпатизанти на държавата,
  но и активни членове на управляващата партия!

  ,,Предай нататък…
  АЗ ОБИЧАМ БЪЛГАРИЯ и цивилизованият ЕС!
  Могъщите САЩ и непобедимият НАТО са гарант за свободата ни!

 4. писал съм тук за категоричното си НЕОДОБРЕНИЕ на факта, че украинските медии, след 24 февруари 2022г постоянно използват всевъзможни “експерти”, “историци”, анализатори”, “колеги” от Педерацията, росияне, сиреч! при това без значение дали са напуснали страната и говорят от комфортната “вражеска чужбина”, развесили на гърди, че са “добрите руские”.
  оня ден президентът ПОРОШЕНКО пусна поредно видео, в което показваше в едно хале своя пореден ПОДАРЪК за ВСУ : хиляда броя термокамери – оптически мерници за фронта. през тях ЦЕЛТА се вижда перфектно светла и в най-тъмната нощ, и в най-мъгливия ден, НО само ако е ТОПЛА,сиреч – жива.
  демонстрирайки как работи термокамерата, ПОРОШЕНКО ясно и еднозначно ОБЯСНИ, че “добрите руские” отлично се виждат през тези устройства – КОГАТО СПРЕШ ДА ГИ ВИЖДАШ ПРЕЗ ВИЗЬОРА! сиреч- мъртви!
  в този аспект, намирам за ПРОТИВОЕСТЕСТВЕНО да се цитират ТУК рашистки ИЗТОЧНИЦИ! защото без нито едно изключение, те са чистопробна гнусна или парфюмирана РАШИСТКА ПРОПАГАНДА!
  нима не е ясна целта на писанията в педерацията, че практиките там да използват затворници в разните ЧВК….е дяволски “ПОЛЕЗНА” за рашисткото население ИЗВЪН ЛАГЕРИТЕ И ЗАТВОРИТЕ, защото , моля ви се, така се унищожавали разните бандитски лидери, че и самите затворници?!
  някой от тук пишещите да СТОПЛИ, че само пригожин е “използвал” 50 000 затворници с най-тежки присъди, от които са загинали 25 000 в бахмут, но останалите 25 000, отслужили при пригожин ШЕСТ МЕСЕЦА, са АМНИСТИРАНИ и ОСВОБОДЕНИ да ходят, където си искат?
  което не е никаква радост за рашисткото население: загинали десет “прославени” бандюги, но 25 000 ОСВОБОДЕНИ от пригожин, защото шест месеца са клали украинци!
  ясен ли съм ЗАЩО НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ОСЛАНЯМЕ НА ВРАЖЕСКАТА ПРОПАГАНДА? НА РАШИСТКИТЕ ИЗТОЧНИЦИ, НА КОЙТО И ДА БИЛО ОТ РАШИСТИТЕ!?
  дори невзоров не е стока за мирисане – до не толкова отдавна пръв приятел на путлер! но той предлага видео на ВСУ. при това толкова убедително видео, че аз го препратих вече навсякъде къде можах!

 5. Доколкото знаем, България е ПАРЛАМЕНТАРНА република и се ръководи от правителство, избрано от Българския парламент, което взема най-важните за държавата и българите решения. Логично е, поне за обществените и останалите основни медии, да ЗАПОЧВАТ новините си с изказванията на премиера и решенията на МС, а след това да преминат към по-второстепенните по важност новини и репортажи.
  НО, очевидно, за зависимите ни медии този професионален принцип не важи!
  Днес и трите основни телевизии – обществената БНТ, БТВ и “Нова” започнаха централните си емисии в 12 ч. с назидателното мрънкане на пРезидента в защита на бившия главен прокурор, че “партиите се опитвали да си назначат техен главен прокурор” и заплаши правителството да не променя позицията на България за ненамеса във войната с предоставяне на оръжие за Украйна, позиция, която той вече бил отстоял в европейските институции, но ако правителството, въпреки това, предоставело оръжие, щяло да бъде “голяма грешка” 🙂 Какво толкова важно каза Русският Резидент (под прикритието на български президент) което да наложи промяна в логичния новинарски ред и да “издърпа” в началото на новинарските емисии (и на трите медии!) радевите назидателни дрънкания, а чак след това да се даде думата на премиера да информира за оперативните действия и решенията на правителството? Абсолютно нищо!
  Единствена EURONEWS започна обедната си емисия професионално, с акцент върху най- важното: действията на правителството, международните новини и накрая – подробностите! Питам се, докога МЕДИЙНИТЕ ШАРЛАТАНИ ще ни натрапват резидентския дневен ред, сякаш сме президентска република, а оценките му за случващото се в обществото и в институциите – като последна инстанция?!
  Докога ще търпим тази манипулативна медийна подигравка с нас, българските граждани, сякаш сме дебили ?

 6. Няколко пъти го изгледах това видео.
  Тези руснаци изглеждат отчайващо безпомощни.
  Не са ли поставили часови да наблюдават за приближаващи украински войници? Нямат ли оръжие да се съпротивляват? Да не би да са били пияни?
  Избиват ги като в скотобойна.

 7. Към Beal:

  Вече се знае, че и редовните части на путлеристката армия се попълват от затворници с изключително ниска мотивация и подготовка. Гледах видео с признания на пленници. Картинката е толкова жалка, че не се реших да я публикувам. Не приличат на човешки същества.

  Не е пропаганда, това което се вижда: украинските бойци са яки, нахранени, уверени, страхотно екипирани. Насреща им изникват парцаливи, измъчени, гладни хора с вид на клошари, които се радват, че полицията ги е арестувала, за да ги нахрани.

  Сред контрастите е и музиката, която слушат едните и другите. На един клип се вижда и чува как украински бойци се заливат от смях, проверявайки телефоните на двама пленени рашисти (докато двамината поглъщат лакомо предоставената им храна), от които се лее долнопробно подобие на “патриотична” музика, пълна с псувни и пропагандни клишета-някакъв вид порночастушки като за рашистка паплач.

 8. Много поучително видео. Да гледат блядовете какво ги очаква.
  Страшни окопи били изкопали рашките… Еми страшни са, ама за тях. Боя на украинците прилича на някогашното наше “На нож!”

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.