Президэнтската Соня се нареди откровено до рашистите- оставка!

Президэнтското назначение в Съвэта за электронни медии (СЭМ) Соня Момчилова проговори по-откровено от всякога досега с гласа на своя мэнтор Радэв.  

 

Само от(к)ровените рашисти подлагат на съмнение рашисткото клане в Буча, предградието на Киев, което се превърна в нарицателно за зверствата на путлеризма и място за поклонение пред жертвите на рашизма в Украйна. Това местопрестъпление е място за поклонение при почти всяко посещение на лидери на демократичния свят.

 

 

 

 

 

https://www.mediapool.bg/yaponskiyat-premier-poseti-bucha-po-vreme-na-vizitata-si-v-ukraina-news345990.html

https://petel.bg/Avstriyskiyat-kantsler-v-Kiev–Ruskite-zverstva-v-Bucha-tryabva-da-se-razsledvat__441881

https://bgvoice.com/telata-v-bucha-lejali-ot-sedmici-ruskite-luji-za-klaneto-razoblicheni

Прэзидэнтската Соня се нареди сред тези циници.   

https://offnews.bg/medii/predsedatelkata-na-sem-tvardi-che-klanetata-v-bucha-sa-propaganda-803241.html

Оставка!

 

15 мнения за “Президэнтската Соня се нареди откровено до рашистите- оставка!”

 1. Мога да напиша… “още един пример за превзета държава”…, но това едва ли ще помогне с нещо. Прочетох изказването на тази госпожа. Отначало се зачудих, какво в повредената и черепна кутия, я кара да прави това ? Стана ми смешно, все пак бе сутрин. Казах си, още един промит мозък. След известно време си спомних, за СЕМ и самата нея. Не съм от хората, които лесно се плашат. Не съм и луд или психопат, за да съм напълно безстрашен, но това е ПЛАШЕЩО. За съжаление малко хора го разбират. То любов, любов и преданост към престъпния режим в рУсия, но чак толкова…? Господин Инджев, статията Ви обяснява пределно ясно моя страх. Благодаря Ви.

 2. Какво се “учудваме” от примитивните безмозъчни проZZт(итуращ)и ченгесарски дИбильи и лумпени , които са окупирали ДРОНдуковь2 и ДРОНдуковь1! Те цял живот живеят от савецката пропаГАДность , за савецката пропаГАДность, и във савецката пропаГАДность , след 1944г.. Тая примитивна смрадь даже не може да осъзнае , нито къде се намира, нито защо се намира там, нито кой я е монтирал там, нито какво трябва да говори там , нито как да се държи там ! Тя е селяшка проZZт(итуиращ)а шлюха за обслужване на ТЪПькачите и сводниците й, и повече не е и мръднала в “интелектуалното” си развитие! Още е останала на “равнището” , когато е писала чалгарски “хитове” , като – “Ръгай чушки , в боба й” , написани за другата чалгарска “мегазвезда” – учиндолската мумия !
  Ето това представлява синекурВената чалгарска шлюха в СЕМ на зИльоната гнусна фатмашка ТИКВА реZZиЛдентът лумПен гадень .
  Да си припомним и , че нацистките им падруги ОТРИЧАТ Холокоста през Втората световна война, ислямистките терористични организации също отричат Холокоста , както и аятоласите от нацистки (т)ИРАНь.
  Същото е и с арменския геноцид 1915г..
  И за всички други геноцида!
  Ето в такава “арийската” компания се намират резидентските камаради, близо до “братските” нацисти и болшевики , като КНДРь. И тая шлюха момчилНаЯ е техен чалгарски “говоритель” в СЕМ!
  Затова да се хващат под ръка със своя “колега” вольгинь, заедно с рублоядските си сътрапезници чалгари , и с цялата превратаджийска шайка от ДРОНЬдуковь2, и – чемАдань-вАкзаль-Хуйлостань! Право в кремълският бардак на техния сводник Хуйло! Нека си “заработват” деньгите с “честен” труженически магистрален трудь на “свещената” им краZZная площадь, поне да направят нещо честно и реално в параZZитния им нищожен животец! Одите на ТЪПькача ви Хуйло, одите на хуйло ви!
  ДОЛУ МОЧИ-те, одите на хуйло си!

  -ВЪН! НЕзабавна ОСТАВКА!
  НЕЗАБАВЕН импийчмънт!
  А тая примитивна шлюха от СЕМ си сложи доживотно клеймо , и след като я изритат от СЕМ ще и остане само възможността да обслужва реZZиЛдентът лумПен гадень, докато все още той държи явочната “масонска” квартира на ДРОНЬдуковь2, ……а след това ? Затова, за да използва момента, и – чемАдань-вАкзаль-Хуйлостань!

 3. Имам усещането, че при рашистите фронталният лоб е или масово увреден, или просто закърнял по някаква причина – алкохол или чифтосване между близки роднини.

 4. сонья мамчылава: ОСТАВКА
  румэн радэв: ИМПИЙЧМЪНТ
  Н Е З А Б А В Н О !!!

 5. Дойде ли вече президентската република? Кой има думата в тая държава? Какво прави премиерът в сянка ? Деветте месеца текат!

 6. Иво, мисля че вместо оставка, по добре импийчмант. И всичко ще си дойде на място.
  А за тая знам, че си спечелила мястото в СЭМ със златни си уста. Била майсторица.

 7. Е, майсторицата на изящната чалга-словестност сонЭчка се бори да надмине патроня си рундю казачока. Оставка, уволнение, импийчмънт за РъБъ путлеристите са твърде мека мярка. Има членове на НПК – от чл. 92 нататък, специално за тях. Има и лишаване от българско гражданство – както напр. жора михайлович димИтров-Тарабата. Има и изселване в раZия – да се радват пожизнено на руZкия мир. На ход е новото руZко прокси в прокуратурата – сарафав, боря бобЭвич…

 8. sms,
  По-добре български новини на руски (особено след декошлуковизацията на БНТ), отколкото руските новини на български (преди деволгинизацията на БНР или, ако успее, след радевизацията на НРБ).
  А най-добре, най-добре…. Ни си знаем кое е най-добре, ама де да видим…

 9. – bnr/grigor-sariiski Опасявам се, че изживяваме последното време, в което човек може свободно да изразява мнението си
  – от декларацията на копейките в НС:”… ЕС подготвя акт, който този път ще се занимава със свободата на словото. Уж защитавайки правото на свободно изразяване на всички гледни точки, нашите т.нар. партньори чрез този европейски акт ще наложат нещо подобно на СЕМ, но на европейско ниво. Вероятно много от вас с право ще се запитат: Защо ни е нужен още един СЕМ, след като си имаме национален … подобно на котка, която дебне жертвата си, за да я изненада и убие в гръб… до последно ще се борим за свобода, за свободното изразяване на всички гледни точки…”. .
  – Volgin: Заклеймяването като путинофили и работещи за интересите на Кремъл на хора, които искат едно-единствено нещо – опазването на мира и бъдеще за децата си, означава налагане на една изкривена реалност.
  https://twitter.com/svetlozara_/status/1671552280582127621?cxt=HHwWioC8uaz8xbIuAAAA
  https://twitter.com/pravdoliub_i/status/1671442112011804672
  https://pbs.twimg.com/media/FzJpLvZXsAILuLN?format=jpg&name=small
  https://twitter.com/MnogoZle/status/1671579622599798786

 10. рускоговорящите в България,като ядат български хляб да учат български,а този родоостъпник ще получи презрението на народа си.

 11. Преди време, след Атентатите в Беслан, Волен Сидеров, по телевизия Алфа, обясняваше, че нямало такива атентати и всичко било нагласено. Няколко пъти връщаше репортажа и коментираше:
  – Чуват се някакви викове и толкова…

 12. Преди повече от 90 години германците дадоха на Гьобелс и Хитлер правото на “друга гледна точка”, направиха ортаклама със СССР и запалиха заедно със съветските комуняги Втората световна война, която за европейския континент беше социалистическа, предвид семантиката на двете държави – инициатори. За тази глупост германците платиха огромна цена.
  Със защитата на днешния руски фашизъм, български медии и СЕМ правят необходимото за нова голяма българска трагедия.

 13. @dkaraivanov
  21.06.2023 в 22:04

  Да, ние си знаем кое е най-добре и трябва да го заявяваме публично все по-настойчиво и по-високо : “Чемодан- вокзал- Москва! С един куршум всички “зайци”! 🙂

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.