Едва проходил, този кабиНЕТ е под постоянен огън, вкл. “приятелски”

За разлика от (мнозинството) от вас, спазващи хигиената на погнусените, на мен ми се налага отново и отново да си “призная”, че чета сайтове, които, меко признато, не са читави.

Не стават за четене, но чета някои от тях. Така научавам по трупния, пардон- трудния начин, къде е “заровено кучето” ( руски израз, краден от английския оригинал, както ядрената технология, открадната от съветските шпиони от САЩ ).

Къде им е “заровено кучето” на лъжците?

Имат много гробища, на които плачат по поръчка без да е на умирачка някой от поръчаните. 

Най-новото им п(о)ръчково нападение е във връзка с новото правителство. Пророкуват, че ще мре всеки момент. Погребват го от мига на неговото раждане с цезарово сучене ( всеки от поръчаните въртеше и сучеше). 

Разпада се , тресе, се, клати се , отива си, стискат палци п(о)ръчковци. Най-напред заплашваха, че няма да го допуснат и се заканваха да призоват превратаджии да нахлуят за целта в парламента. Провалиха се в това свое намерение и сега се задоволяват “само” да го обявяват за жив труп.

Напомня ми на заклеймяването на капитализма, който през моя (вече доста дълъг) живот все загниваше и умираше. Накрая беше прегърнат от активните борци срещу капитализма у нас, чиито другари се оказаха сред най вид(е)н(ов)ите приватизатори на остатъците от т.н. социализъм.  

Отнася се за конкретни личности. Да рискувам ли да пропусна най-големите акули на червеното плюскане и да спомена по памет само няколко от тях, като пропусна някого от дълги списък?

Може и наистина да се разпадне всеки момент този кабиНЕТ, който каза ДА на трудния ( невъзможния дори до неотдавна) компромис.

Не е моето правителство. Но е правителството, което е отговаря на дефиницията що е то демокрацията, от която не е измислена по-добра система на управление: просто няма по-добър вариант в момента. Могат наистина да го бламират, но ще се разконспирират.

Фашизоидите, т.е.  рашистите, са в един хор с ядосаните от провала на техния Методиевич да диктува отново правилата на иглата, спукала неговата незаменимост на върха на властта. Винаги могат да се обединят и да свалят това правителство както направиха с предишното, връчвайки отново властта на Румэн Радэв. 

Същият и днес дава тон за вой (с надежда да постигне завой) срещу управлението, което все повече доближавало България до война, пък имало ниска електорална подкрепа (макар решението за предоставяне на оръжие за Киев да беше взето с голямо парламентарно мнозинство, което служебният кабинет на Радэв си позволи да бойкотира). 

От общите действия на ГЕРБ с ДПС и шайката на копейкин в налагането на свои кандидатури, вкл. на емблематичния “конституционалист” Пеевски за член на конституционната комисия, се вижда опасността от т.н. плаващи мнозинства, които плават срещу логиката на единодействието на сегашното парламентарно мнозинство, застанало зад правителството.

За да опресня паметта на забравилите с кого си имаме работа в лицето на парламентарно нахлулия фюрер, припомням неговия монолог, разпространен в мрежата в навечерието на раждането на това правителство. В него той чупи собствените си рекорди по използването на езика на омразата. Не се свени за пореден път да употребява нацисткия термин  “подчовеци” ( “untermenshen” след 6-та минута от записа). Само заради това би трябвало към него да бъде приложена същата строгост на остракирането, както към Гешев за неговата обида “боклук” спрямо парламентарните партии. С какво “измет”, предпочитаният от него еквивалент на Гешевия “боклук”, е по-различен като обида?

Прилагам видеодокумента с надежда да подсетя да се задействат онези, от които зависи институционалната съпротива срещу самозабравилия се фюрер, претендиращ да говори от името на българите. 

 

25 мнения за “Едва проходил, този кабиНЕТ е под постоянен огън, вкл. “приятелски””

 1. Да, днес мисирките от най-миризливите рашистки медийни “кокошарници” злорадо и настойчиво (поне 4-5 пъти!) зададоха на Борисов въпроса “Колко време ще живее това правителство?
  И останаха разочаровани, когато той им отговори, че няма намерение да сваля правителството, защото не иска пак да дойде правителство на
  пРезидента. Какво разочарование, наистина! 🙂

 2. Малка компилация от лудницата на народите.

 3. twitter/ Евроатлантически бройлер – Новото ми хоби е да се разочаровам от ПП и след 2 часа да виждам как ГЕРБ са в истерия и да ми минава.
  https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=pfbid02cvnrxmM2VCKquQc9uwZCxp8o5YgYmEZjDwoPj6MeF3ZKok1Bnec5C2jgSqSZ7KxVl&id=100066287810065
  twitter/ nickisix 🇺🇦 – Само Мунчо единствен осъзнавал дълбочината на проблемите пред България. Стяга го чепика някъде.

 4. С две ръце се подписвам под твърдението, че Методиевич може да се съюзи с кого ли не и да върне властта на Румен Радев. Също с толкова ръце стискам палци нашите да не го изпреварят.
  И какво като наизлязат коментатори да ми разправят, че хитрият Методиевич не им е оставил друг полезен ход. Може да съм недалновиден, но ми е по-важно Тагарев да дава оръжие на Украйна, от това къде и кога ще изслушват правосъдния министър.
  Колкото за необходимостта от отпор на волгини и копейкини, наистина не трябва да се отлага. Тези дни Веселин Дремджиев задаваше ясен въпрос защо търпят копейковщината в парламента, а Димитър Найденов се чудеше какво да отговори.
  Както сигурно казват в Пловдив, “демокрация, майна”…
  На фона на всичко това как да попиташ за МОЧА?

 5. Първо да подчертаем пак за неразбралите от герберастката шайка, че те НЕ са спечелили “изборите” , “спечели” ги хартиената магнитска шайка- БКПь, ДПСь и ГЕРБь и фатмашките проZZтитутки от Балхарски воссходь, с огромната “помощ” на зИльоната превратаджийска НЕзаконна ТИКВА реZZиЛдентът лумПен гадень, и “подпиращите” го отзад ченгесарско-путлерастка “масонска” шайка от рублояди-многохилядници на альфа-сАбаката хунтараторь Хуйло!
  Ето затова и герберастката шайка няма как да е “спечелила” “изборите” , след като извършиха хартиено-магнитски “изборень” ПРЕВРАТь, заедно с ортаците им!
  А пък селяшкият парвенюшки фатмашки дИбиль реZZиЛдентът лумПен гадень се изходил днеска , че само той , еднолично, можел да бъде главнокомандваНь!!!!! Ама ниКОЙ не му давал никога “право(мощията)” , той и ченгесаро-масонската му шайка да “определят” външната и отбранителната политика на България, и той НЕзаконно упражняваше БЕЗпредель и САМОуправство по отношение НАТО,ЕС и Украйна, през последните 2 години! Даже неговите служебни военни секретарки от служебният гълъбарник, по негова лична НЕзаконна заповедь, НЕ изпълниха решение на парламента за помощта за Украйна, за което подлежат на криминални и всякакви други присъди , включително и за предателство!
  И тая зИльона гнусна фатмашка превратаджийска престъпна ТИКВА реZZиЛдентът лумПен гадень тръгнал да говори за “легитимность”?!????? Той е избран само да бъде официална ФАСАДА лице на България, а не да прави “политика”, защото НЕ избиран на парламентарни избори за изпълнителната власт , заради това е нелегитимен!
  Но това нека да погледнем и към милЮЮЮционерският мутропитек от Банкя- бокоТИКВАТА!
  Той лъже, както винаги, и се прави на проZZт(итуиращ)ь “луд” , както го наричаше геЙшевь за негов шеф, избран също от бокоТИКВАТА!
  Да припомним на банкянската мутра, че всичките “регулатори” са 100% феодални владения на мутрата и Пеевски. Дори всичките 500 000 калинки в “държавната” бюрокрация са техни. А сега Винету лъже , че ППДБ щели да управляват “еднолично”. Как?
  Не може 500-1000 назначения в държавата от ППДБ да променят смазващите 500 000 герберастки и пеевски назначени калинки , през последните 20 години !
  Няма как 1000 назначения от ППДБ да са “много”, срещу 500 000 от ГЕРБ и ДПС и резидента им. При това правителствените назначения в изпълнителната на ППДБ се променят при всяко следващо правителство, дори и при незаконните служебни “правителства” на резидента им. А изборната и други администрации, регулатори , държавни предприятия и т.н. , имат многогодишни мандати, в които няма представители на ППДБ!
  Да не говорим за съдебната система , където ППДБ няма никакви назначения!
  Дори не са спазени правилата на елементарната логика , поне партиите да имат такъв процент назначения в държавната администрация, колкото е получила дадена партия на изборите. Така че резидента няма нищо, защото не е участвал в тези избори , и не трябва да има никакви “квоти”.
  А герберастката шайка ГЕРБ и етномулташката ДПСь имат 100% калинки в администрацията, въпреки че имат по-малко гласопаватели , около 15% от целият брой гласоподаватели! Така че бокоТИКВАТА и ДППь да не леят цинични крокодилски сълзи! Но през последните 20 години бокоТИКВАТА показа, че мутромилиционерите нямат нито срам, нито чест , нито честност, нито достойнство, за да спазят “джентълменските” споразумения с ППДБ!
  А уж мутрата лъжеше , че програмите на ППДБ и ГЕРБ “съвпадат” с повече от 90%.
  А сега се видя , че тяхната истинска програма 100% е написана от ДПС и Пеевски, заедно с Копейкин. Още повече през последните 10 години се видя , че герберастката шайка назначава само политкомисарски ченгесарски калинки дори в Брюксел и европейската банка . И затова не ни приемат нито в Шенген, нито в еврозоната, нито в НАТО с “платноходките” на бокоТИКВАТА! И затова всички трябва да се изринат, заради “партийни” зависимости и корупционната им некадърност, заедно с марионетките на етномултаците от ДПСь на дИбильян прасееФскиЙ и “мадонските” ченгесарски фатмаци на зИльоната фатмашка ТИКВА реZZиЛдентът лумПен гадень!
  Тяхната “оценка” за калинките им в администрацията вече я дадоха и Магнитски , и Шенген, и еврозоната, и Кьовеши!
  Одите на донь байХУЙаньЮ ви геЙрберасткиЙ, одите на дИбильян прасееФскиЙ, одите на хуйло ви !
  Долу МОЧИ-те, одите на хуйло ви!
  А платената им “арийска” проZZт(итуращ)а шлюха кУпейкинь трябва да бъде капсулован във специален рублоядски влак и – чемАдань-вАкзаль-Хуйлостань! Да отиде да обслужва за безценни копейки “арийците” в путлерасткият му рай(Хь)!

 6. познавах този боклук през младините му. беше убеден американоФИЛ! също като симов, който дори беше написал американоФИЛСКА поема. също като солженицин, който беше американоФИЛ, преди да се разболее.
  за съжаление, на който му е СЛАБА мозъчната архитектура още от малък, контактът с инфовирусът на нацизма и неговия изроден мутант – инфовирусът на рашизма, ВОДИ ДО НЕОБРАТИМО, МОЗЪЧНО ЗАБОЛЯВАНЕ. единственото известно”лечение” до сега, е ПРОВИСВАНЕТО С ГЛАВАТА НАДОЛУ ЗА НЯКОЛКО ДНИ. италианците, като потомци на древна цивилизация, са приложили това лечение върху ДУЧЕ и ПЕТАЧИ, но знаейки, че “лечението” е в кавички, от хуманни съображения, първо са убили двамината – да не се мъчат, докато висят!
  КОЙТО РАЗБРАЛ- РАЗБРАЛ!!!

 7. П.П. бокоТИКВАТА излъга ППДБ и за това, че “искал” сигурно правителство и “сигурно” парламентарно “мнозинство” , с тях?!?!?
  С тях и “само” с тях(ППДБ)!
  А в същото време той си прави “мнозинствата” с платените му шлюхи на кУпейкинь и иZZраждане и ТЪПькачите му от етномулташката мафия на дИбильян прасееФскиЙ!
  РАЗБРАХТЕ ли , бокоТИКВАТА постоянно лъже, ВИНАГ И , за желанието да има стабилно мнозинство от двете партии с 132 депутата, а отива да си прави далаверите с ДПС и кУпейкинь.
  И затова ППДБ да НЕ се ослушват, трябва веднага да подготвят ЛИЧНИ, лични САНКЦИИ срещу мутрата и герберастката му шайка, по Магнитски-американския и английския! Видя се че няма да има НИКАКВА съдебна “реформа”, и затова трябва да се подготвят НЕЗАБАВНИ санкции от Брюксел, за Шенген, еврозоната, за блокиране на всичко еврофондове и ПВУ! И Кьовеши да започне да разследва всички далавери с европейските и българските фондове, защото вече всички по света видяха че в задунайския Бандитустань няма прокуратура, а герберастка и етномулташка частна прокурВатура.
  Отделно да се наложат санкции на бокоТИКВАТА за пране на пари от корупция в милиардни размери, за барцелонската Мата Хари, за асфалта и папките в чували от “магистралите” , за саковете от Черепа, както вече санкционираха пи Магнитски “успелия” млад бизмесмемь дИбильян прасееФскиЙ заради лотарията на Черепа.
  бокоТИКВАТА трябва да бъде санкциониран допълнително и за прането на пари от корупцивта с Турски поток , чекмеджетата, кюлчетата, и от корупцията с енергийните кражби с Газпромь, Лукойль и Росатомь за десетки милиарди!
  Той и преди можеше да си прави КОЙалиция Магнитски, в последните 2 парламента, но знае че само ППДБ има всякаква международна легитимност и може да осигури с броя на депутатите си парламентарната и правителствена СТАБИЛНОСТ, за разлика от другите му хартиено-магнитски ортаци от БКПь, ДПСь , заедно с чалгарските маймуни от ИТНь и кУпейкинь!
  Така че бокоТИКВАТА да си прибере гнусната деса русенската курвеса и дИбильян добрефь, и другите му платени ренегатски проститутки около СДСь, ако иска Кьовеши и Магнитски да не ликвидират със световни санкции и европейски присъди, и пълна блокада на еврофондовете герберастката му шайка ГЕРБь, както вече ликвидираха “партията” на Ковачки, и го пратиха в Дубай, и както блокираха еврофондовете за Юженпоток, докато Орешарски не падна от власт.
  Одите на донь байХУЙаньЮ ви геЙрберасткиЙ, одите на хуйло ви!

 8. Ако ПП с 64 депутати и като втора сила в НС, сглобиха правителство, та предизвикаха такова кудкудякане, какво ли ще има, когато станат първа сила с много повече депутати!
  А и те са първото ято от прилични и грамотни хора!
  Кураж и успех на правителството избрано от НС.

 9. Либералец,

  западът ги влудява от 100 години:
  “… новий построим мир без Запада – Урал, Сибир , Великий океан … победетели не судят, а освободители – благодарят”

 10. Христо Панчугов, политолог: Президентът много иска да отгледа една паралелна реалност, в която неговата загриженост за руските интереси е синоним на българския национален интерес. 🙂
  Това ми напомня думите на един друг антибългарин, Ивайло Кальфин, изречени публично: ” Който не обича Русия, не обича България!” 🙂

  Предизборен призив: Скрий личната карта на баба си преди изборите, прибери
  русофилите в лудницата или затвора! Спаси България!

 11. ние имаме ли изобщо държавна сигурност (да не се бърка с оная ДС) ? че разни ****** си разиграват коня, въпреки държавните договори и съюзниците ни…

 12. Гешев обиди само 240 българи, макар и депутати,
  като ги нарече “боклук”.
  И го изхвърлиха от Прокуратурата!

  Костадинов нарече всички българи ПОДЧОВЕЦИ/ човешки боклук!/.
  Не трябва ли да бъде изхвърлен от Народното събрание?

 13. Руснаците ме потрисат с едно нещо от всичките много неща – много обичат да говорят в бъдеще време. “Ще, ще, ще. Ние ще таковаме, ние ще онаковаме, вие ще видите ей сега, какво ще стане”. Думата “ще” я употребих 7 пъти. И те така. Споко, бе, хора. Нямаме бърза работа. Не ни интересува, какво си мислите, че ще направите в бъдеще време, ама досега сте спали дълбок сън. Ние можем да почакаме и да видим. Същата работа е и с този кабинет – ще, ще, ще… Руски шушлеци.

 14. @ кукумявка:
  я пак да сравниш копейкин и симов със Солженицин, че нещо не разбрах.

 15. – коментар на Иво Беров , 2 книги и 20 минутен филм от 18:38 мин ТУК

 16. Явно натиска на Мутрофанова се е усилил,за да се дъни по безобразен начин Резидентина,то бива да се навеждаш пред рашистите като доста от журналята,но тук имаме откровено предателство ала Заимов и Никифоров-изглежда е генералски синдром…

 17. twitter/Кафе за Събуждане – Българите трябва да осъзнаят, че призивите за снишаване пред агресора са призиви за легитимиране на кремълския терор!В БЪЛГАРИЯ НЯМА ПОЛИЦИЯ, КОЯТО ДА ПАЗИ ГРАЖДАНИТЕ ОТ ФАШИСТКАТА САМОРАЗПРАВА НА КРЕМЪЛСКИТЕ ИЗРОДИ! ОСТАВКА НА МИНИСТЪРА НА МВР, ОСТАВКА НА ОБЛАСТНА ДИРЕКЦИЯ НА МВР, ОСТАВКА, БОКЛУЦИ!
  https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=pfbid0LDE4mAzFXpRph2adzMbR7VL1drJkGDsnsdREaJvhvrY8AKfUzPeqQRU7FxuHHofvl&id=100066287810065
  https://twitter.com/svetlozara_/status/1672291786847338511

 18. Гражданската война в русия започна! Това лято в Москва ще е МНОГО ГОРЕЩО!

 19. ne haresvah putler no vzeh da go haresvam mnogo—–////edinctvenia koiito shte razpadne procia na poveche ot 10 chasti

 20. Към

  24.06.2023 в 05:09:
  Е, това е “полицията” , която МИЛИЦИОНЕРь бокоТИКВАТА “изгради” за последните 20 години откакто е окупирал МВР!
  Тоя проZZт(итуиращ)ь мутро-милицинер беше монтиран от ГРУпировките за генсекь на милицията преди 22 години, които платиха 5 милиона на Доган , за това!
  Неговата милиция ни гази……, пардон, “пази” ни……”пази” ни!
  Ето и сега гнусният мутро-милЮЮЮционерски пожарогаССитель пак се прави на “лудь”, казвал че правителството НЕ било на него и герберастката му шайка ГЕРБь!
  Само че мутренският агенть БудаХари няма как да обясни, че външният министър е ЛИЧНО негова феодална собственост! Също и че наглият бандить бокоТИКВАТА цинично ЛЪЖЕ , още откакто го взеха в мутренските ГРУпировки ! Защото получава не само външният министърь , но и ротационен ПРЕМИЕР на ЦЯЛОТО правителство , през половината мандат! ПРЕМИЕР за половината МАНДАТ на ЦЯЛОТО правителство!
  Отделно заедно със ТЪПькачЪТ му дИбильян прасееФскиЙ са окупирали НЕЗАКОННО и цялата “съдебна” власть , прокурорската власть, следствената власть!
  Почти цялата изпълнителна власть също е негово феодално-корпоративна собственость , защото всички 500 000 калинки в администрацията са назначени от бокоТИКВАТА и герберастката му шайка , заедно с ТЪПькачЪТ им дИбильян прасееФскиЙ и ДПСь, а сега ППДБ му дават и ротационен ПРЕМИЕР на ЦЯЛОТО правителство, за половината МАНДАТ.
  И сега гнусната проZZт(итуиращ)а мутра- бокоТИКВАТА лицемерно и нагло ЛЪЖЕ , както винаги, че няКОЙ друг искал да управлява “еднолично”, а не той и феодалния му ТЪПькачь дИбильян прасееФскиЙ, заедно с НЕзаконната зИльона фатмашка превратаджийска престъпна ТИКВА реZZиЛдентът лумПен гадень!!!!!!

  Долу МОЧИ-те, одите на хуйло си!

 21. за: Сия
  23.06.2023 в 18:57

  верно не сте разбрали. за което не мога да помогна.
  цитирах примери за увредени мозъци, които с вероятност, различна от нула, сте чували. примерите НЕ са в оценъчен ред.
  с крива усмивка ще предположа, че не сте запозната с личностните и мирогледни метаморфози на късния , нека го кажем- окончателния солженицин.

 22. Властта в Москва е парализирана. Генералите са се изпокрили по вилите си: Российская власть парализована. Генералы попрятались на дачах https://www.youtube.com/watch?v=ozDPbh_rbHY

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.