Говорителят на Путлер у нас беше любезно пощаден от Любенов в БНТ и днес

 

 

 

 

 

 

Държа да напиша следващите няколко реда преди да е настъпила развръзката с метежа в Русия. 

Взимам повод от поредното наказание за нормалните зрители да гледат и слушат изстъпленията на парламентарния говорител на Путлер у нас. Този фюрер изсипа без репликиране от страна на водещия Любенов поредната серия от обиди и злостни обобщения срещу българи, които не били българи, срещу посолства и прочее “измет”, както обича да се изразява той в стила на Гешев относно “политическия боклук”.

Любенов имаше златния шанс да компенсира донякъде вината си за рекламирането на фюрера като редовен гост в студиото му като му зададе логичния въпрос на деня, ако не и на годината: подкрепя ли Пригожин или Путлер му е все така мил?

Да имаш самия парламентарно представен у нас говорител говорител на Путлер в пряко излъчвано предаване и да “пропуснеш” да го попиташ как се отнася към изпадналия в беда руски цар е позорно. Жалко. Фюрерът няма как да се е подготвил да отговаря на такъв въпрос, основанието за който беше възникнал буквално преди часове като водеща световна новина, която няма как да няма отношение и към България. 

Сега фюрерът ще може да се нагоди към победителя в руската крамола и няма да узнаем автентичните му мисли.

Пиша това като журналист, който си позволи да зададе неудобен въпрос в ефира на предаването си съветник ( говорител на практика в случая) на президента Първанов заради принципа, че не бива да пропуска такава възможност. Това ми струваше кариерата в т.н. “централни медии”.

Няма как да съжалявам за това. С такива “колеги” не желая дори да лая, какво остава да бъда сравняван.

 

 

15 мнения за “Говорителят на Путлер у нас беше любезно пощаден от Любенов в БНТ и днес”

 1. IVO ti si zlatnia primer na zurnalist s zlatno pero vsichkite ti kolegi da gi pretopiat v edin kazan ne mogat da izkarat polovin INDZEV//// no tova e ne samo moe mnenie a na mnogo koito te chetat ama guzno malchat ta badi zdrav i gi chatkaii po kuhite glavi s peroto ci

 2. БОКЛУЦИ, Сър. ДГД-ПНХ!
  Педерацията е у киреча. Последният да не забрави да дръпне шалтера.
  Музикантите вече са час път от масква. Много мина, мъничко остана.
  Кой разбрал-разбрал!
  Оле!

 3. Това са хлебарките на путлер а не говорителите му.
  От днес ще се наслушаме на жалкото им уплашено квичене, защото вчера бяха силни а днес Кремълския Вампир, техния господар се чуди в кой бункер да се завре но няма да има пощада за него. Сега хлебарките са объркани и търсят нова боя с която да се пребоядисат. Ето Румбата отново е твърд натовец и най-вероятно ще забрави критиките си към ПП и ДБ.
  Гербаджиите и те уплашени изведнъж станаха сговорчиви и миролюбиви.
  Идва времето за Справедливост, Правда и Истина.

 4. Синьокожуту “дуче из Варнъй” да побърза с чемаданчето, че може и да изпусне последния самальот на маЦкву, и после всякакви злополуки може да го сполетят. Помня как една друга руZка подлога с аптечен бизнес и СССР-супруга го бе ошамарил яко за една пицария и някакви пари.

  жора любЭнович с веселата “улъйбка” и той да му мисли. Въобще, руZките шебеци в РъБъ – марш в Шебекино до един!

  А развръзката – вече започва да мирише на пърлено. Напр. кап. Левин Игал (Levin Igal), анализатор в М-во на отбраната на Израел, прогнозира, че спящи клетки ще се включват към ВАГНЕР по пътя към маЦква и в самата маЦква, както талибаните. Пише го “Haaretz”.

  В потвърждение – 217-и гвардейски парашутно-десантен полк на орките се е присъединил към частите на Пригожин ==> https://t.me/uniannet/102915 (Тея са от елитните части на блатните павиани, доколкото такива въобще може да има)

 5. Поздравления за участието днес г-н Инджев!
  А Георги Любенов е гнусен сопол!

 6. гъ.любенов е момчето-новинарче на красигергов – така, след отпадане на ‘поправката гергов’, се оказа в ‘По света и у нас’ и след година с ‘Денят започва…’ – точно тогава започна ‘безконфликтното’ представяне на крайни и взаимно изключващи се гледни точки и позиции в медиите, което ‘сготви’ драгия зрител по оная рецепта за жаби …
  – та любенов играе ролята, която получи за ‘черните си очи’ след кастинга за PRO.BG – https://www.mila.bg/article/9487602
  – charlyb / Днес, фашистът Костадинов в предаване на БНТ, плаши . Водещият, безумно хилещият се насреща му, Любенов се направи, че не чува или не разбира! От Националните ни медии се лее, не, необезпокоявано – СТИМУЛИРАНО – фашизъм!
  – Gofretnik / Да попитам @GLubenov – Вие фикус ли сте в БНТ или водещ?
  – Мохамед Али 🇧🇬- Нашите журналисти се страхуват да правят какъвто да е контра коментар пред събеседника. Без конфронтация, по леко минава. Всеки може да прекара всякаква пропаганда.

 7. よ, моля ви да не се подвеждате по комунистическата идеология да слагате знак на равенство между фашизъм и националсоциализъм.
  Руската идеология “руский мир” е нацистка идеология или по-точно националболшевистка.
  Това са нацисти а не фашисти.

 8. От цялата тази оперета (Сибирският готвач?) най ми хареса това, че велика държава, един от полюсите на бъдещия (и неизбежен, по Вацев) многополярен свят, рзкопава с булдозери магистрала, за да забави настъплението към столицата на 25000 (по завишената им самооценка, прдполагам) наемници. А патреотите се жалва, че нашата армия била малка. Оказва се, че пред подобна армия трепери ядрена държава. Е, стига армията да е мотивирана, а втрховният главнокомандващ да не предложи преговори веднага, след като някой окупира част от територията ни, за да се избегнат кръвопролития.
  Колкото и да се говори срещу руската култура, не мога да отрека, че тя дава отражение върху поведението на руснаците. При положение че цял живот си закърмен с Чехов (и най-вече с лафа за пушката на стената) и с шегата за бомбардирането на Воронеж, не може накрая да не го направиш… Добре че Пригожин се отказа, защото ядрен удар в подмосковието щеше да се отрази много лошо на туристическия ни сезон..

 9. The Rock,

  това го “обяснете” на наложената колективна представа за злото(‘фашист’ е в цитат на коментар) … взривът в оръжейния склад в Карнобат е да не отидат за украинските фашисти – генералите ни борят фашизъма, а руски патрЕоти – бол …
  https://twitter.com/svetlozara_/status/1672699632281870337?cxt=HHwWgoCz4YDdz7YuAAAA

 10. Питам се Пригожин дали обича руски чай? На Лукашенко не му понесе… Но пък москсовските токсиколози са факири – вярвам, че са му провели ефикасно лечение и той бавно и полека, тихо ще се “успокои”.
  Питам се също в какъв ред ще протече пенсионирането – първо Шойгу или първо Герасимов?

 11. Истинският говорител на Путлер беше опонент на Малинов.Оня,другият е “златен пръст”.

 12. Не стреляйте по пианиста, той толкова може.

  Незададевите въпроси, имат своите отговори. Например:
  – Ти за кого си, Пригожин или за Путин?
  Нашичкия отвръща
  – Аз съм за Русия.

  Освен това лъсна разликата между България и Русия:
  В Русия, за да имаш собствено мнение, трябва да имаш собствена армия. Тука и собствена партия стига. Чак армия- не. Засега.

  Абе, вземете го тоа Гебрев у пожарната да му обясните как се пази склад. Все му се палят.

  Ами да не пушат в района на склада, примерно. Ето, примерно Радев не пуши. Да му се е запалило нещо?!

 13. към The Rock:

  Така е, става въпрос за националсоциализъм и интернационалсоциализъм, което е едно и също! И в двата случая е социализъм, изворът на ВСВ!

 14. Журналистите са служебно задължени да участват в разговорите с поканените гости и да изваждат противоречията и измамите в тезите на гостите( ако са независими). Е г. любенов не е от тях. Добре, че не съм жулналист, че да съм служебно задължен да слушам простаци и измамници.
  За мен е любопитно, ако е вярно за какво ще пращат този главорез пригожин в Беларус! Може би там нещо бучи от долу и да не стане “Майдан” и там?

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.