Фюрэра най-после разтревожи български(я) премиер

  Фюрэра най-после предизвика реакцията на премир(а) в България. Академик Денков прикани заплахите му с насилие да бъдат разследвани, за което призовавам от години (без преувеличение).

Това събитие ме кара да продължа вчерашната си публикация в ivo.bg по темата. Сам определих като “нищо ново” статията си точно поради факта, че съм изписал доста по въпроса. Обаче май съм сгрешил в преценката си.

 

Статията ми “ копейкин се държи като пригожин в навечерието на метежа” предизвика този път неочаквано (за мен) голям отзвук. Хиляди са я чели само в блога, а за Фейсбук не знам. Съответно заваляха и обичайните фе(й)калии от страна на подобията на фюрэра. Отклонявам ги към помийната яма, където им е мястото, но избликът на някой си Hristos Vassilis оставих на показ, за да се види явната връзка между антисемитизма и “патриотизма” на изрожденската истерия.Пък и бях поласкан от опита на този “български” ариец, за какъвто се представя, да ме кълне на украинец.

Hristos Vassilis

hristos_vassilis@abv.bg

212.116.94.210

pastedGraphic.pngДА ПУКНЕШ ДАНО, ИЗРОД уСраински-И СИ ДЪРТ, ГРОЗЕН, СМЕШЕН, НАЙ-ВЕЧЕ АНТИБЪЛГАРИН !!!!!
БЪДИ ПРОКЛЕТ, ЗАЕДНО С ЕВРЕЙСКИЯ ТИ ПРИЯТЕЛ ПАСИ!!!!!
ПРОКЛИНАМ ТЕ-А МОИТЕ КЛЕТВИ СЕ СБЪДВАТ pastedGraphic.png
АНАТЕМА, уСраинецо-АНАТЕМА-АНАТЕМА pastedGraphic.png

Репликата ми не е някаква форма на отчет за нечия реакция след моя публикация. Без изявлението на премиера Денков, дошло ден по-късно, едва ли бих се заел толкова скоро отново да обръщам внимание на фюрэра копойкин и неговите копои.

Струва си в същото време да добавя някои обяснения без да изпадам в обяснителен режим спрямо онези, които се опитват да крият своя рашизъм, антисемитизъм и античовешка същност зад българското знаме-  така на практика именно те го позорят. 

 

 

 

 

 

Опитват се да ми го навират в очите като антипод на украинското. Само по себе си това е достатъчно да им кажа, че са дребни души с големи претенции за патриотизъм без повод да го развяват в мирно време за България, която, за разлика от нуждаещата се от солидарност и подкрепа Украйна, има щастието да не бъде нападната, разорявана със снаряди и ракети, давена в кръв и вода от разрушени язовири, изнасилвана от матушката им само защото нейните бабаити се надяваха, че могат да си го позволят от позицията на силата (както всички изнасилвачи).

Сред най-отблъскващите клевети на фюрэра е обобщението му, че “демократичната измет” мразела всичко българско. Този нагъл тип с фалцетното гласче и вълчия поглед си присвои вече Възраждането. Редовно говори обобщаващо от името на българите, а несъгласните обявява за “подчовеци” ( untermenshen), копирайки духовните си предци от нацистка Германия.

Съгласен съм с онези, които предпочитат да го наричат болшевик, че болшевизмът и нацизмът са побратими. Но без да правя класация на бруталността им болшевизмът се отличава с лицемерното проповядване на свободата, равенството и братството, откраднати като лозунг от ерата на Просвещението ( Възраждането в нашия случай), постигайки в своята практика точно обратното. 

Нищо подобно не иска фюрэра. Той е откровено отрицание на това болшевишко лицемерие. Ужасно много държи това да му личи. На него му дай само концлагери за “подчовеците”, разправа с всички несъгласни. Най-важната му разлика с болшевизма е болната по своята същност интерпретация на “патриотизъм”  като форма на преклонение пред една конкретна нация, все така болна от болшевизъм, изроден в рашизъм. Ето защо най-правилно е бъде определян като рашист, продукт на изродения  руски фашизъм. 

Понеже това може да обърка някого, предпочитам да го наричам за краткост фашист. Понятието се използва от болшевиките у нас за обозначаване на тяхната омраза и за обосноваване на болшевишкия им “борчески манталитет” срещу реалните или набедените за такива прояви на фашизма като основание за антифашизма им.

Във всеки случай, ако не броим една спонтанна еднократна реакция на Нинова на екстремизма на фюрэра в парламента, наблюдаваме симптоматичното им негласно самопризнание за близостта между им, скрепена с мълчанието на днешните набедени за антифашисти български социалисти. Не им пречи, че фюрэра заплашва с концлагери и държи нацистки тон (“untermenshen”). Харесва им явно, че също като тях се кълне в любов към общото им източно божество.

Горното вече е достатъчно долно политическо поведение на партия с претенцията да бъде част от едно европейско семейство, в рамките на което нетърпимостта към всяка разновидност на фашизоидността е императив без алтернатива. Питайте лицето Елена Йончева, лице на български социализъм в Брюксел, която също не помня да се е разграничила (поне) от българския фюрeр.

Двойно по-укоримо е подобно “скатаване” за другите две парламентарно представени партии у нас, приютени и легитимирани като членове на съответните политически семейства в Европа. Едната от тях претендира да представя “гражданите за европейска България”, а другата- да брани правата и свободите на българите. И едната и другата пасуват по отношение на фюэра. Иначе са готови да псуват либералните си колеги, но не и него.

Същото в лично качество се отнася за президента Румен Радев и автоматично се разпростира върху неговата “партия” от съветници, сътрудници и прочее негови назначения. При всичките му обобщения за лошотията на партиите никога не вади пред строя рашистката банда, превърнала парламента в позорище като трибуна на фашизоидността. Какво още трябва да чуем от фюрэра срещу “подчовеците”и “майкопродавците”, за да се възмути най-сетне Радев? Явно няма как – и той е убеден в победата на московията срещу Украйна, и е срещу всички, които искат да помагат на жертвата в натрапената й война, наричайки ги “войнолюбци”.

Да се надяваме, че първите симптоми на сигнал за тревога на институционално ниво от марша на фюрэра, напомнящ похода на Пригожин (но срещу самата демокрация у нас) няма да останат просто за “протокола” и ще бъдат последвани от мерки.

Най-най-малкото, като начало на обратна тенденция, би бил поне един арест на някой от наглеците, които нахлуват безнаказано в Столичната община да свалят украинското знаме, крадат го необезпокоявани пред очите на полицията на публични прояви на солидарност с Украйна и са превърнали в своя запазена марка, в “право” да тероризират  хора чрез провалянето на публични прояви, които не съответстват на техния изрожденски вкус.

“Някой” в тази държава, трябва да покаже, че я има, че не е оседлана от фюрэра, който толкова се е самозабравил, че непрекъснато заплашва с “ние няма да позволим”. 

Кои сте вие, че да позволявате или не какво да се случва или не в България? С този въпрос трябва да започне съпротивата на държавата срещу похода на фюрэра. 

 

 

26 мнения за “Фюрэра най-после разтревожи български(я) премиер”

 1. Н-тият връх в родната журналистика.
  Имам предложения. Костя Копейкин да бъде наричан със съответстваща на реалностите титла-нанофюрер.

 2. Защо не го попитат в многото интервюта как ще ни унищожава-на стадион с картечници ли, в газови камери ли , щото не проста работа 600-700 000 подчовеци са това а може и повече.

 3. Вълната на копейкинизма е структурирана от 2 слоя. В горният слой са дребни градски тарикатчета и Андрешковци, като самия Копейкин, които бързат да ударят кьоравото, пък после ще му мислят – а и няма какво толкова да му мислят, руснаците подкрепят своите хора дори тогава, когато вече не са активни. Тяхната далавера е в кърпа вързана.
  Долният слой се състои от хора с болни мозъци. Там няма нито оправия, нито лечение. Питайте който искате психиатър. Най-читавия копейкинист, който съм виждал, е нашият електротехник, който ми обясни, че на всички избори винаги гласува за най-големия идиот. В знак на някакъв странен за мене социален протест, защото той работи с надник 200 лв и не ми е ясно с/у какво протестира. Най-болните са тези, които подробно обясняват, как Америка обеднява. Доларът струва 1 цент, каквото и да означава това. БРИКС ще създадат собствена валута, която ще превземе света. Системата SWIFT за международни разплащания ще изчезне и ще бъде заменена с нова, измислена от БРИКС. Вие ще видите, ние знаем какво ще стане, само почакайте, всичко това ще стане съвсем скоро, до 30-40 дни ще има мащабен международен конфликт, Макрон води тайни преговори с Русия и Китай и им се моли да приемат Франция в БРИКС. И т.н., то е много богато.
  Финално ще кажа, че Копейкин като поведение вероятно е фашист, но в България фашизъм никога не е имало и сега няма. Фашизмът е държавно устройство, има повече от една дефиниция, всичките са дълги и сложни. Никоя от тях не пасва на България в никоя точка от нашата история. А фашистите и аз не знам какво са. Пасмина, дребен башибозук, която си мисли, че подкрепя нещо, да прескоча какво. Има един лаф – дайте им чатал и памук да го подкрепят, няма да кажа какво, защото е цинизъм.

 4. този Hristos пише от Швеция и при сигнал властите веднага ще се активизират!

 5. Основен въпрос е прокуратурата в случая къде е и какво прави? Другият които си мисля е, дали можем гражданите да пускаме жалби в прокуратурата, ежедневно срещу фашистката измет? Докато накараме онези там да се задействат. Срещу заплахите, действията и изказвания на Фашистката сган. Всеки път като си отвори устата циганина от варненската махала, има за какво да бъде подведен под отговорност.

 6. Е, феновете на синьокожуту Пиле “из Варнъй” кат тоя Hristos им хлопа не дъска, а цялото дюшеме. Чудно що не е в раZия, дето е тъй чудно хубаво. IP-то му e в Швеция, там много обичат такива тарикати
  (IP Address: 212.116.94.210;
  ASN: 8473
  City: Stockholm
  State/Region: Stockholms lan
  Country: Sweden
  Postal Code: 19587/164 92
  ISP: Bahnhof AВ
  Time Zone: +0200).

  Просто подайте сигнал, може и онлайн, в Swedish Prosecution Authority, Östermalmsgatan 87 C 114 85, Стокхолм, сайт: ttps://www.aklagare.se/en/. Ще му подпалят края на гърба на тоз патрЭотин. Успех и респект!

  И един оф-топик за смях – десантно-шурмова част на ВСУ спира пред бункера на Плъха. Командирът похлопва на вратата. Излиза Песков. “Идем за Педала”, казва командирът. Песков бледен се втурва и докладва. Путлер се почесва по главата и казва, “Явно е за Лавров, аз съм Хуйлото” (копнато от Мрежата).

 7. Незнам да чакаме ли реакция от държавата на Тиквата и Зеления чорап. Органите няма да чуят академика, те като се наядат и забравят… Както патронът им путин, така и варненският Коста с неговите, не разбират и не проумяват езика на демокрацията, – те проумяват единствено и само езика на дебелата гьостерица.

 8. Не е изненада, че т. н.”социалисти” подкрепят тарикатската фашизоидите на копейкин. Тяхният генезис е убийства без съд и присъда и концлагери за изтезания и превъзпитания.

 9. TLDR Ето отново. Сега са нагазили този блог. Утре някой друг. И така по команда. Все повече и повече се убеждавам, че има някакво масово зомбиране на хората. Сравнително нов тип зомбиране. У нас то се проявява най-явно в тези изрожденци, но присъства и в други шизофренични изблици у хората. Причините може да са много и различни, но явно е наболял проблем на обществото (ни). Много хора обичат да живеят в свои измислени реалности и да ги правят реалности за други хора. Вярват в абсолютни измишльотини, които обаче звучат достоверно. Така те се подкрепят един-друг и лошото е, че бягайки от реалността, стават много опасни и агресивни за останалите. Те набират разни слаби хора и изграждат своето малко, но гръмогласно общество на зомбита. Голяма част от обществото ни явно има голям толеранс за тези зомбита, защото с тях не може да се спори. Но и мълчанието не ги убива. Не бива да допускаме да преминат тънката червена линия, защото в един момент те може да се окажат на върха на веригата и да катурнат държавата. Все пак, тяхната голяма злоба, която в момента е и тяхната най-голяма сила, всъщност е и тяхната най-голяма слабост. В това безвремие, което вероятно ще тече поне още година-две, е време за голяма борба между разума и безрасъдието. Остава надеждата, че все пак разума постепенно ще надделява, и една част от тях рано или късно ще излязат от това зомбиране поведение.

 10. Този “Hristos” пише от шведски IP адрес но може да използва анонимизираща технология, която му позволява да пише откъдето си поиска, а да излиза че пише от Швеция. Може би има смисъл да се колекционират всичките подобни постове, тъй като в безсилната си злоба, тези микрокопейкаджийчета може да направят грешка и да се разкрият.

  Между другото трите не излизащи картинки са кодирани във формат удобен за транспорт като печатаем текст. Те са едни и същи и представляват иконка на зачервено от злоба лице, кавито явно са нашите късокопейкаджии: https://i.imgur.com/AeHsTa8.png

 11. Към Димитър Рачев – абсолютно вярно. Една еволюция по стъпките на Болен Лидеров.

 12. Аз доколкото помня в Конституцията е записано, че:
  чл.4.
  (2) Република България гарантира живота, достойнството и правата на личността и създава условия за свободно развитие на човека и на гражданското общество.
  (3) Република България участва в изграждането и развитието на Европейския съюз.

  Така, че да попитам онова Лайно от Възраждане, той поне като депутат, как спазва чл.4 от Конституцията, заедно със маймуните си, също депутати.
  Ако тази Конституция не му харесва, да си ходи като Пригожин в Беларус или пък може да стане портиер на Джуджето в Кремъл и да му лъска чепиците, когато го пристегнат.
  Колкото до останалите хитреци в България, които го подминават, като Денс групата, Президента, Прокуратурата, Кмета на София Фастъчкова, Гражданите за европейски порции, Комунистите и т.н. ще си спомните ли, че тази Конституция е за всички и заедно я писахте???
  Или ако не, избършете си с нея червените крадливи зад.ици и обявете един референдум, РъБъ да стане РъРъБъЧъЗъТъ. Република Разграден Бостан със Червено Зелени Кауни и Тикви. А може и РъБъВъГъЗъ.

 13. @Димитър Рачев

  С риск от скандал – най-близо до класическата дефиниция за фашизъм у нас е режимът на Ал. Стамболийски. Има всичките атрибути – почти 100% еднолична власт, сопаджийска “гвардия”, оранжеви ризи. Дори краят му е класически – насилствен и биологично преждевременен, като на 99,99% от диктаторите.

 14. кошлуков тв с извънредна емисия новини за светкавично 7 минутно право на отговор на копейкин: не признавали правителството, защото представлявало “само американския посланик”, че управляващите са неофашисти, които изпълняват американски сценарий за гражданска война в страната и последната опорка, че готвят да ги забранят
  … кошлуков тв – бързи поръчки за копейки

 15. Има факти , които показват основните неща, които приравняват большевизма и нацизма и фашизма.
  И едните имар червено знаме, и другите имат същото. Че даже большевиките използват свастиките години преди Хитлер, още от болшевишкия преврат 1917г.
  Едните обожествявят “арийската” раса , а другите преди тях – “арийската” класа!
  Което показва , че според тях другите са унтерменшени , ако не са от “нашата” раса, “нашата” класа или всичко друго “наше” , както наши-стите на Путлер.
  Освен това Сталин предпочита да се сОюзи с “врага” – “фашиста” Хитлер и даже с Тристранният пакт , а не с Франция и Англия, нали .
  Нито Хитлер, нито Сталинь предпочитат демократични съюзници , а ги предпочитат като врагове!
  И не Сталинь се съюзява с Рузвелт и Чърчил против сОюзника му Хитлер, а те , ТЕ му предлагат ленд-лийза. Нали!
  Има още много общи неща , и концлагерите- също! И затова кУпейкинь иска концлагери , а не демокрация , а деРьмокрация!
  И щом като герберасткият ПОПУЛИСТки фараонь бокоТИКВАТА никога не е “критикувал” дори своят ПОПУЛИСТки “колега” кУпейкинь, то това показва , че те са противници на демокрацията , и няма как герберастката шайка да е “европейска” или пък да е “гражданска”! Същото важи и за етномултаците от ДПСь и “успелият” бизмесмемь дИбильян прасееФскиЙ!
  Същото важи и за “другите” ПОПУЛИСТки праZZити , като “маZZонската” ПОПУЛИСТка зИльоната фатмашка ТИКВА реZZиЛдентът лумПен гадень и ченгесарските му секретарки от ДРОНЬдуковь2! Одите на хуйло ви!
  А за болшевишките терористи от БКПь всеки знае, през последните 105 години, макар и да се “крият” зад фасадата на “арийската” класа, както ИМПЕРнационалсоциалистическите им началници от КПССь!

  Долу МОЧИ-те, одите на хуйло си!

 16. Моля за обяснение-откъде идват хилядите гласове за Копейкин и чекистката му партия,дадени в западна Европа,че и в САЩ!!!Нима гласуващите за него искат отново у нас да е СССР,Държавна сигурност,Белене и софийско жителство?Още до няколко дни от реакцията на Прокуратурата и ДАНС ще проличи дали случилото се не е ”пунта-мара”

 17. Видяла жабата, че подковават вола и си дигнала крака.
  Между копейкин и Пригожин това е приликата, но уви, идеята е същата.

  Пригожин срина руската вертикала на властта за 24 часа. И сега, опасявам се, двамата с Лукашенко си направиха ЦеР-Централно-европейска Република. С ядрено оръжие, подръка. Ами честито!

  Страхувам се, че ще трябва да се вземем в ръце и да помагаме с всички сили на Тихановска.

  Долу горе, по линията Кързън върви границата на двата светогледа.
  У нас, уви, границата е размита.
  Кураж!

 18. Димитър Рачев, vic_kaminsky💙💛,

  ” … от 15 май 1920 до 9 юни 1923 г., има диктатура на БЗНС след фалшифициран с терор избирателен вот, който вот е резултат.
  … от 9 до 14 ноември 1922 г. Стамболийски е в Белград, и дава на сръбската преса интервю, в което казва: “Македонците са една бунтовническа раса, те са едно зло, и за България,и за Сърбия”, и че той, Стамболийски, “ще ги натовари на вагони, и ще им ги изпрати” на сърбите. С това изказване Стамболийски е предтеча на предателската позиция на БКП, че македонците не са българи, и на идеята на БКП за предаване македонците на Тито, за да бъдат ликвидирани.
  На 9 юни 1923 г. диктаторското правителство на БЗНС е свалено с военен преврат. И е допусната грешка: Ал. Стамболийски не е наказан в законен наказателен процес за нарушаванена конституцията, за търговски погроми (затваране, разбиванена магазини), за политически погроми (цвеклопроизводители),за създаване на терористично-милитаристична организация(оранжева гвардия, оранжеворизци, като черноризците икафяворизците на Мусолини и Хитлер), за извършени атентати(Одеон), за полит. убийства (М.Такев, Ал. Греков, Пандо Чуклев), за кражба на държавни средства:
  от 2 фев.1920 до 9 юни 1923 г. е взел 147 186460,45 лв. = 981 243 средни надници, на 133 800 средни заплати, на 490 апартамента, на 2 073 049 долара, на 1338 форда. Ако сега един Форд, средно, е 25 000 долара, взетата сума147 186 350,45 лева, сега, като покулателна стойност, е равнана 34 550 000 долара. Май крадците на държавни средства от последните 20 години требе да ядът репа. В дома в с.Славовица са иззети: валута, документи, книжа, и тефтерче,в което Стамболийски е написал:”Предадени на Григоръ Бояджиевъ:(следват 23 дати, с първа дата 22 юни 1920 г., и последна23-а дата 19 май 1921 г., и срещу всека дата са записани числа в хиляди)Или, всичко броено на свата Григоръ Бояджиевъ: от 22 юни1920 до 19 май 1921 г. 1 529 000 (единъ милионъ петстотинъдвадесеть и деветь хиляди) лева.”
  Като общо правило диктаторско правителство от типа на БЗНС, не може да бъде отстранено от властта чрез избори, по демократичен начин.Необходим е военен преврат. Преврата от 9 юни, правителството на Ал. Цанков, немат за цел, една диктатура да сменат с друга диктатура, техната цел е установяване на демокрация,и действията на правителството на Цанков, от 9 юни 1923 г.до 4 януари 1926 г., доказват това.
  – преврата от 9 юни изпреварва и обърква плановете на москва . От месеци Петата колона се готви, и вече предстои, завземане на властта чрез преврат или с гражданска война. 1919 г. БКП е овладено от агенти на Коминтерна (КИН) и В. Коларов и Г. Димитров създават неколко независими една от друга резидентури*** и техния печат прават унищожителна критика на правителството. След преврата, по заповед на сталин обръщат на 180 гр.: Правителството на БЗНС е добро, правителството Цанков лошо, и то требе да бъде свалено в съюз с БЗНС . На 23 юни В. Коларов,с щаб от сътрудници, пристига тайно в Варна, с моторен кораб. В щаба има:1. Лице, което ще ръководи ЦК на БКП.2. Лице, което ще ръководи революционните ядра.3. Лице, което ще ръководи революционната армия и ще изтреби буржоазията.4. Лице, което ще финансира гражданската война.5. Лице, което ще координира действията на предходните четири лица, и е връзка с КИН, и Сталин…”
  – следва”септември ще бъде май”, комунистическите разбойническо-терористични чети, Великденски опит за преврат от 16 април 1925 г. с неуспешния опит за убийство на царя и атентата в черковата СвНеделя…(от “Освободителни” мисии на Русия-Съветския съюз в и около България © Иван Лилов)”
  *** дали вербовани московски еничери не са подстрекателите/извършителите на разправата без съд и присъда със стамболийски и прехвърляне на вината по стар руски обичай, на Цанковото правителство, като обвиненията с/у Княз Александър , Фердинад, Борис за “личен режим” винаги при условия на руско агресивно вмешателство в страната – сравнете гигантския паметник на стамболийски с посечената глава на “диктатора”Стамболов – https://opoznai.bg/view/pametnik-na-aleksandar-stamboliiski-sofiia

 19. В България спешно има нужда от културна революция, иначе изродените и болни мозъци, които са масово и навсякъде(всички се държат като батки, тигри и велики воеводи и хайдути, всички са нацупени, намръщени много сърдити и готови да скочат на бой-това е навсякъде на улицата в магазина в ресторанта по пътищата, ако не са такива, то тогава са велики тарикати и селски хитреци, особенно горди от това си качество и го прокламират със всяка дума и поведението си навсякъде), ще продължават да са основната зародишна маса на подобни като Копейкин. Но за да стане това, наистина първо трябва на този обществен пример за всички гореподобни, да му се потърси съдебна отговорност.

 20. Съвсем не е по темата но исках да споделя. Снощи гледах Putin vs the West сериал на BBC за путлер показвайки майдана в Украйна през 2014 и последвалото анексиране на Крим. Един дребен детайл. Някакъв зализан павиан от руското външно коментирайки изхвърлянето на раzия от Г8 каза нещо от рода на, че това било много унизително от страна на Запада и че не бивало така да се отнасят с раша все едно била Болгарии. Това за нашенските путинофили…

 21. костя е ясен. Ясно е, че прокуратурата ще го изпере, защото служи на статуквото като плашило. Но не ми е ясно защо ППДБ се спряха на тази кандидатура за кандидат кмет на София? До кога???
  Казват, че бил добро момче, можел да донесе успех за България. Сигурно и за дядо му така са говорили – добро момче, носил е успех на Партията и НРБ. Сигурно и баща му е бил такова добро момче работило за просперитета на НРБ.
  Повръща ми се!

 22. – от Световния еврейски конгрес са изпратили писмо до Денков за изцепките на копейкин
  https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Falekoscar%2Fposts%2Fpfbid02GRw5oAn98iij43Q5riMjhhiJz1e7xF7L73HTZui13Z68KuCP7N8coXD51zdXMvfGl&show_text=true&width=500
  – а в същото време мутрофанова и гергов щели да откриват пилона Zа1 с резZидента
  – за СБОРИЩЕТО на РРоZен се готвят сите паравоенни структури заляли мрежата с рекламите си … булката е честна …
  https://www.segabg.com/category-then/erdogan-blagodari-na-radev-za-pilona-stabilizira-turskata-ikonomika
  – кога ще ги стигнем японците …

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.